Wymarzony Pierścionek cz. XIII :) - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-21, 09:32   #781
pollynema
Zadomowienie

Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)

Hej Kobietki

Nie było mnie przez chwilę, bo miałam awarię komputera i dostałam jakiś zastępczy badziew Nie pisałam Wam, ale do 1lutego muszę się wyprowadzić, bo zrezygnowałam z obecnego mieszkania i jestem wielce szczęśliwa, bo znalazłam idealne miszkanko, a raczej duży pokoj dla siebie. Będę miszkać z bardzo miłą dziewczyną, której jest ot mieszkanie. Kupione 2 miesiące temu, 1 temu generalny remont, choć budownictwo i tak nowe.

Dzisiaj pierwszy tap przeprowadzki
Stary 2009-01-21, 09:33   #782
twin--maid
Zakorzenienie

Cześć.

Pzs jak czytałam to myślałam właśnie, że piszesz o UW. Nawet moja wspaniała szkoła tak nie robi... jak wchodzą zmiany to 5 roku nie obowiązują, bo jak niby mieli by dodatkowo coś jeszcze zrealizować.

Ciśnienie chyba rzeczywiście niskie, bo głowa od rana mnie boli i senna jestem.

Dziś ostatnie zajęcia i sesja.
Stary 2009-01-21, 09:57   #783
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pollynema Pokaż wiadomość
Hej Kobietki

Nie było mnie przez chwilę, bo miałam awarię komputera i dostałam jakiś zastępczy badziew Nie pisałam Wam, ale do 1lutego muszę się wyprowadzić, bo zrezygnowałam z obecnego mieszkania i jestem wielce szczęśliwa, bo znalazłam idealne miszkanko, a raczej duży pokoj dla siebie. Będę miszkać z bardzo miłą dziewczyną, której jest ot mieszkanie. Kupione 2 miesiące temu, 1 temu generalny remont, choć budownictwo i tak nowe.

Nas też to za chwilę prawie czeka, znaleźliśmy mieszkanie dosłownie obok tego co kupiliśmy, w tej samej kamienicy , śmiesznie jakoś, przynajmniej moglibyśmy doglądać prac i robotników kilka razy dziennie Ale zobaczymy, bo mieszkania jeszcze nie widzieliśmy i jakos w ogóle nie chcę dopuszczać do siebie myśli o tej przeprowadzce....aha mieszkanie jest chyba puste

Idę zrobić zieloną herbatę, może to mnie obudzi
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-21, 10:05   #784
pollynema
Zadomowienie

Dorinko, oczywiście Wy kupiliście mieszkanie ?
Stary 2009-01-21, 10:11   #785
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość

Butter piękny pies, alejakbym zobaczyła go na ulicy, to
Dzieki

No co Ty, nie ma się czego bać
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-21, 10:13   #786
Madlen__18
Zakorzenienie

Nema: w jakim rejonie?

Dzień dobry!
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-21, 10:16   #787
pollynema
Zadomowienie

Madlen, Nowa Huta Dziewczyna się zdziwiła, że się nie boję, a ja od początku tam chciałam - bliżej do pracy, a do przyjaciółki 3 przystanki. Super dojazdy, ładne, bardzo przestronne osiedle - dla mnie rewelacja. A w bujdy o 'niebezpiecznej hucie' nie wierzę, prędzej na Szewskiej się oberwie ;-)
Stary 2009-01-21, 10:21   #788
Madlen__18
Zakorzenienie

Niebezpieczna Huta jest ale dla osób które z innych dzielnic, które się tam pałętają w środku nocy. I raczej nie dla kobiet. Takie tam porachunki męskie, przeważnie jakieś dresy czy coś

Kuzyn mój tam mieszka, więc troszkę wiem.
Bardzo nakręcone wszystko przez media.

M
Stary 2009-01-21, 10:31   #789
L_V
Zakorzenienie

Co się u mnie w robocie wyrabia. Chyba zacznę pisac bloga, przebiję Diabeł ubiera się u Prady, u mnei sa więlsze odchyły

Mamy nowa Dyrektorkę HR. Rąbnięta babka. Pracuje od 2 miesięcy i już dązyła ogłosić wszem i wobec że dział HR jest to filar całej firmy.

Wprowadzją nam obowiązkowy dress code, żegnajcie nasycone kolory.

Zablokowali nam już kilka stron internetowych: allegro, nasz klasa, you tube. I tak na nie ne wchodz,e ale cholernie mnie wkurzają takie restrykcje. Może i wizaz mi zablokują.

Wkurza mnie ta praca coraz bardziej
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-21, 10:32   #790
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Dorinko, oczywiście Wy kupiliście mieszkanie ?
Tak ale zanim na swoim będziemy musimy się przenieść z wynajmowanego do innego niestety, strasznie mnie to wkurza ale nie ma wyjścia, bo właścicielka ma inne plany co do mieszkania

L_V ale jazdy masz w pracy !!!!!!!!! SZOK !

Coś sie domyślam, że ta cała HR to jakaś młoda karierowiczka ....
Zobaczysz, że wizaż tez zablokują ................

Przegięcie, ja już jestem za stara na pracę pod taką presją, to nie dla mnie...

hehe dress code rozwalają mnie - ja myślałam, że Ty pracujesz nad kreowaniem nowych trendów, kolekcji i takie różne więc chyba tej pani HR poprzednim miejscem pracy był bank czy jakies inna tego typu instytucja .............

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2009-01-21 o 10:41
Stary 2009-01-21, 10:48   #791
Madlen__18
Zakorzenienie

O kurdę L_V : przeginają!

M
Stary 2009-01-21, 10:58   #792
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Co się u mnie w robocie wyrabia. Chyba zacznę pisac bloga, przebiję Diabeł ubiera się u Prady, u mnei sa więlsze odchyły

Mamy nowa Dyrektorkę HR. Rąbnięta babka. Pracuje od 2 miesięcy i już dązyła ogłosić wszem i wobec że dział HR jest to filar całej firmy.

Zablokowali nam już kilka stron internetowych: allegro, nasz klasa, you tube. I tak na nie ne wchodz,e ale cholernie mnie wkurzają takie restrykcje. Może i wizaz mi zablokują.

To faktycznie, przeginają trochę. Mnie też denerwują takie restrykcje - ja w pracy korzystam z wizażu i kilku innych stron,ale nigdy nie zawalam pracy przez to. Wiadomo - w pracy są pewne priorytety...
Stary 2009-01-21, 11:03   #793
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Tak ale zanim na swoim będziemy musimy się przenieść z wynajmowanego do innego niestety, strasznie mnie to wkurza ale nie ma wyjścia, bo właścicielka ma inne plany co do mieszkania

L_V ale jazdy masz w pracy !!!!!!!!! SZOK !

Coś sie domyślam, że ta cała HR to jakaś młoda karierowiczka ....
Zobaczysz, że wizaż tez zablokują ................

Przegięcie, ja już jestem za stara na pracę pod taką presją, to nie dla mnie...

hehe dress code rozwalają mnie - ja myślałam, że Ty pracujesz nad kreowaniem nowych trendów, kolekcji i takie różne więc chyba tej pani HR poprzednim miejscem pracy był bank czy jakies inna tego typu instytucja .............
No widzisz DOrinko - nie młoda karierowiczka, a Pani na oko 50-letnia. Chyba usilnie chce się przybodobac szefowi i wybic na tle całej firmy. Codziennie sa jakieś jazdy.
Wczoraj przedstawiła nam dwie nowe osoby od controllingu presonalnego - ktoś w ogóle wie czym zajmuje się taki dział? Będa nas cholera inwigilowac? Sprawdzac po co ide do kibla i czy za długo tam nie siedze?

Wizaz pewnie zablokują, wiec nie wiem ile sobie jeszcze z wami posiedzę. już teraz dizeje sie coś dziwnego, bo okno Internet Explorera moge miec otwarte przez jakieś 20 min, a potem wszystko mi się samo zamyka

Szkoda że pinda nie wie, ze cześto i gesto siedze na jakichś stronach projektowych albo na słownikach specjlaistycznych, które sa mi potrzebne w prascy.

jedny słowem łapie coraz większego wk******
Stary 2009-01-21, 11:06   #794
pollynema
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
Niebezpieczna Huta jest ale dla osób które z innych dzielnic, które się tam pałętają w środku nocy. I raczej nie dla kobiet. Takie tam porachunki męskie, przeważnie jakieś dresy czy coś

Kuzyn mój tam mieszka, więc troszkę wiem.
Bardzo nakręcone wszystko przez media.
Moja przyjaciółka mieszka tam od 2lat, a jej chłopak od urodzenia, także też co nieco wiem ;-) Większość to tak jak pisałaś - rozdmuchane rzeczy przez media.

Cytat:

Łomatko, bardzo współczuję. Nie wyobrażam sobie takiego rygoru w pracy...
Stary 2009-01-21, 11:22   #795
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
No widzisz DOrinko - nie młoda karierowiczka, a Pani na oko 50-letnia. Chyba usilnie chce się przybodobac szefowi i wybic na tle całej firmy. Codziennie sa jakieś jazdy.
Wczoraj przedstawiła nam dwie nowe osoby od controllingu presonalnego - ktoś w ogóle wie czym zajmuje się taki dział? Będa nas cholera inwigilowac? Sprawdzac po co ide do kibla i czy za długo tam nie siedze?

Wizaz pewnie zablokują, wiec nie wiem ile sobie jeszcze z wami posiedzę. już teraz dizeje sie coś dziwnego, bo okno Internet Explorera moge miec otwarte przez jakieś 20 min, a potem wszystko mi się samo zamyka

Szkoda że pinda nie wie, ze cześto i gesto siedze na jakichś stronach projektowych albo na słownikach specjlaistycznych, które sa mi potrzebne w prascy.

jedny słowem łapie coraz większego wk******

Controling personalny, o kurde co to wewnętrzne SB czy co ?
Współczuję Ci....myślę, że jesli Ci będą uniemożliwiać pracę poprzez zakaz wchodzenia na strony, które są Tobie potrzebne do pracy to powinnaś chyba poprosić o rozmowę , bo to przesada ..........A ten babsztyl pewnie jeszcze dokładnie nie wiem, kto się czym zajmuje więc oczywiście najlepiej poblokowac wszystko..........

L_V ja bym wysyłała na Twoim miejscu intensywnie CV
Stary 2009-01-21, 11:26   #796
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Dzień dobry

Sviniecko, dużo zdrowia dla synka. Dobrze że tak dzielnie to znosi. Super ze się cieszy z rodzenstwa Bedziesz miala małą pomoc.

Butter, świetny pies, bardzo mi sie podoba. Marzy mi sie kiedyś jakaś większa rasa.. No ale to chyba tylko gościnnie, bo w bloku to wiadomo... Ale dziurę wykopał niezłą Porywcze usposobienie

Pzs, powodzenia, żeby kierownik katedry poszedł po rozum do głowy i zaliczył Ci te przedmioty, bo przecież to jest skandaliczne.

L_V, zazdraszczam sushi

Oj doczytałam :[ Chyba nie zablokują wizażu? Kuzynka ma tak w IBM, zablokowane wszystkie strony tego typu no i oczywiscie wszystkie komunikatory. A dress code? Przecież Ty masz się ubierac trendy, a nie jak do banku? Co za baba controlling personalny to brzmi faktycznie jak osoba która "usprawnia" Waszą pracę, i bada jak najlepiej Was "wykorzystać". Tylko co za tym idzie?

Gosiu, nic wczoraj w końcu nie oglądaliśmy Jakoś nam się spać chciało. Może się dziś uda Nie wiem nawet za bardzo co mamy bo TŻ ściąga na swojego laptopa, ale podobno jest duży wybór Wiem tylko że mamy "Opór" z Craigiem i "Steep" o narciarstwie wysokogórskim, kocham takie widoki

Nemuś, jak dobrze że Ci się udało znaleźc takie fantastyczne mieszkanko, i jeszcze zaraz po remoncie

Dorinko, wygodnie by Wam było doglądać robotników z mieszkania obok
Stary 2009-01-21, 11:27   #797
L_V
Zakorzenienie

Cytat:

Controling personalny, o kurde co to wewnętrzne SB czy co ?
Współczuję Ci....myślę, że jesli Ci będą uniemożliwiać pracę poprzez zakaz wchodzenia na strony, które są Tobie potrzebne do pracy to powinnaś chyba poprosić o rozmowę , bo to przesada ..........A ten babsztyl pewnie jeszcze dokładnie nie wiem, kto się czym zajmuje więc oczywiście najlepiej poblokowac wszystko..........

L_V ja bym wysyłała na Twoim miejscu intensywnie CV
Codziennei wchodze na portale pracowe (póki co jeszcze nie są poblokowane) ale nie ma nic z naszej branży.
Stary 2009-01-21, 11:32   #798
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zara_84 Pokaż wiadomość

Oj doczytałam :[ Chyba nie zablokują wizażu? Kuzynka ma tak w IBM, zablokowane wszystkie strony tego typu no i oczywiscie wszystkie komunikatory. A dress code? Przecież Ty masz się ubierac trendy, a nie jak do banku? Co za baba controlling personalny to brzmi faktycznie jak osoba która "usprawnia" Waszą pracę, i bada jak najlepiej Was "wykorzystać". Tylko co za tym idzie?

Cod o dress codu - nie musze na szczęście chodzić w kostiumiku i pod krawatem. Chyba chodziło o zwrócenie uwagi co niekórym na przykrótkie spódnice, dekolty, tipsy, solarę, żarówiaste kolory.
Ale liczy sie sam fakt ingerencji. Zresztą, po spotkaniu ze stylistka nie mam zamiaru nic zmieniac.

Ja się lubuje w czerniach, nielach, szarościach, do których dodaję jakiś kolorowy element, np. fiolet. Nie przapadam generalnie za innymi kolorami, przy moich jasnych włosach i jasnej skórze kolory mnei przytłaczają.
Do pracy ubieram sie mneij więcej jak modelki w tym artyjule na stronei głównej wizazu pt. Modny Dress Code.
Stary 2009-01-21, 11:36   #799
goosia207
Zakorzenienie

L_V u nas też jest blokada na NK (strony rozrwykowe i erotyczne )

Ale Controlling personalny łooo masakra
Jestem po Marketingu, więc pamiętam, że ten dział ma zadanie wydusić z pracowników maksymalne co się da.Indywidualna analiza każdego pracownika.
Dopasowanie do danego stanowiska (czy się nadaje), przydzielanie szkoleń, układanie zakresu obowiązków, który maksymalnie zapełni twój czas w pracy (pewnie dlatego blokowanie stron internetowych żeby pracownik się nie lenił itp.)
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-21, 11:49   #800
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Codziennei wchodze na portale pracowe (póki co jeszcze nie są poblokowane) ale nie ma nic z naszej branży.
Rozumiem, bądź czujna po prostu

Cytat:
Cod o dress codu - nie musze na szczęście chodzić w kostiumiku i pod krawatem. Chyba chodziło o zwrócenie uwagi co niekórym na przykrótkie spódnice, dekolty, tipsy, solarę, żarówiaste kolory.
Ale liczy sie sam fakt ingerencji. Zresztą, po spotkaniu ze stylistka nie mam zamiaru nic zmieniac.

Ja się lubuje w czerniach, nielach, szarościach, do których dodaję jakiś kolorowy element, np. fiolet. Nie przapadam generalnie za innymi kolorami, przy moich jasnych włosach i jasnej skórze kolory mnei przytłaczają.
Do pracy ubieram sie mneij więcej jak modelki w tym artyjule na stronei głównej wizazu pt. Modny Dress Code.
O rany to takie zjawiska tez macie jak opisujesz ? Najwazniejsze że ty nie masz się czym przejmowac w tej kwestii
L_V czyli rozumiem, że spotkanie ze stylistą było pomysłem pani z HR ?

[quote=goosia207;10583829]L_V u nas też jest blokada na NK (strony rozrwykowe i erotyczne )

Jestem po Marketingu, więc pamiętam, że ten dział ma zadanie wydusić z pracowników maksymalne co się da.Indywidualna analiza każdego pracownika.
Dopasowanie do danego stanowiska (czy się nadaje), przydzielanie szkoleń, układanie zakresu obowiązków, który maksymalnie zapełni twój czas w pracy (pewnie dlatego blokowanie stron internetowych żeby pracownik się nie lenił itp.)[/quote]

Nieźle
Stary 2009-01-21, 11:53   #801
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

L_V, nawet jeśli Ty nie będziesz musiała nic zmieniać, to masz rację liczy się sam fakt ingerencji.. Wiadomo, są zawody które tego wymagają, ale istotą Twojego jest chyba "wolność ubioru"...

Mnie z kolei tłukli do głowy na studiach żeby broń Boże nie mylic pojęcia controllingu z kontrolą, że controller to taki supporter, ze doradza, usprawnia, pomaga, wspiera etc. No ale tak czy siak, docelowo kojarzy mi się jednak podobnie...

Eh TŻ dzwonił że od dziś jest te -75% w benettonie. Urywamy się na jego przerwie obiadowej
Stary 2009-01-21, 12:01   #802
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
L_V u nas też jest blokada na NK (strony rozrwykowe i erotyczne )

Dopasowanie do danego stanowiska (czy się nadaje), przydzielanie szkoleń, układanie zakresu obowiązków, który maksymalnie zapełni twój czas w pracy (pewnie dlatego blokowanie stron internetowych żeby pracownik się nie lenił itp.)
Brzmi nieźle, nie wiem czy mam się bać, płakac czy zwalniac.
Nie chcę zeby jakas baba któa dopiero co przyszła do firmy i któa nei zna specyfiki mojej pracy decusowała o tym, czy spędzam na jakims zadaniu za dużo czy tez z amało czasu.

[quote=dorinka30;10584026]
O rany to takie zjawiska tez macie jak opisujesz ? Najwazniejsze że ty nie masz się czym przejmowac w tej kwestii
[/quote]

Są takie zjawiska, głównie w finansach i w księgowości.

Tak, rozmawiałam ze stylistką i otwarcie powiedziała nam, że te konsulaacje to na polecenie zarządu i HR.

Cytat:
L_V, nawet jeśli Ty nie będziesz musiała nic zmieniać, to masz rację liczy się sam fakt ingerencji.. Wiadomo, są zawody które tego wymagają, ale istotą Twojego jest chyba "wolność ubioru"...
No własnie! Bez sensu. Na szczęście stylistka w większości przypadków (za wyjątkiem wyżej wspomnianych zjawisk) nie ingerowała drastycznie w czyjś wygląd czy styl. Nie chciała żebyśmy wszystcy wyglądali jak z jednego sierocińca.
Stary 2009-01-21, 12:06   #803
dorinka30
Zakorzenienie

[quote=L_V;10584194]Brzmi nieźle, nie wiem czy mam się bać, płakac czy zwalniac.
Nie chcę zeby jakas baba któa dopiero co przyszła do firmy i któa nei zna specyfiki mojej pracy decusowała o tym, czy spędzam na jakims zadaniu za dużo czy tez z amało czasu.

Cytat:
[/quote]

Tak, rozmawiałam ze stylistką i otwarcie powiedziała nam, że te konsulaacje to na polecenie zarządu i HR.

No własnie! Bez sensu. Na szczęście stylistka w większości przypadków (za wyjątkiem wyżej wspomnianych zjawisk) nie ingerowała drastycznie w czyjś wygląd czy styl. Nie chciała żebyśmy wszystcy wyglądali jak z jednego sierocińca.

Ale cyrk........
Pozostaje wierzyć, że tej pani korba minie, ale coś mi się wydaje, że się dopiero rozkręca
Stary 2009-01-21, 12:20   #804
DianaM
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pzs1 Pokaż wiadomość
A ja się muszę wyżalić jestem wściekła po prostu a zarazem tak bezradna że łzy mi same od wczoraj napływają do oczu.

Jak wiecie pisze pracę mgr, zostało mi 0,5 rozdziału bo w większości jest już gotowa, poza tym studiuję jeszcze zaocznie i pracuję na pełen etat. Jako przedmioty specjalizacyjne zrobiłam 2 kursy przez internet a wczoraj dostałam maila, że kursy int. nie mogą być zaliczane jako przedmioty specjalizacyjne i że mam do 16 lutego złożyć podanie o warunek bo jak nie to mnie skreślą z listy. I ja się pytam jakim prawem ?? Skoro w programie studiów nie ma takiego zapisu, skoro przez 4 lata zdając indeks nie usłyszałam że coś jest nie tak. Poza tym moim skromnym zdaniem powiadamianie w takiej sprawie mailem tydzień przed końcem semestru nie jest w porządku no a poza tym to o ile mi wiadomo to prawo w tym kraju wstecz nie działa.

Nie wiem co zrobię, nie jest to z mojej winy a ja nie rzucę pracy dla czyjegoś widzimisię. Jestem wściekła i oficjalnie mogę stwierdzić że nienawidzę uniwersytetu warszawskiego
Oj, przykro mi. Trzymaj się jakoś i walcz o swoje Jak nie tu to tam, jak wyrzucą drzwiami właź oknem. Ja z UW mam niemiłe wspomnienia,przez jeden semstr byłam na zaocznym dziennikarstwie. Pełne olanie studenta. Na proseminarium gość powiedział bez ogródek, że zaoczni są utrzymywaczami całej uczelni i mają tylko płacić, płacić i płacić! Po nic więcej nie są tam potrzebni...
Po pół roku zabrałam papiery. Teraz kończę w Olsztynie i jestem mega zadowolona.

Cytat:
Hej Kobietki

Powodzenia Rany, ja już się tyle razy w życiu przeprowadzałam, że myślę, że każdą z Was bym mogła po części obdzielić wrażeniami

Cytat:

W szoku jestem. Nie pozwól sobie wejść na głowę, bo tak już zostanie

Edytowane przez DianaM
Czas edycji: 2009-01-21 o 12:22
DianaM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-21, 12:20   #805
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie z kolei tłukli do głowy na studiach żeby broń Boże nie mylic pojęcia controllingu z kontrolą, że controller to taki supporter, ze doradza, usprawnia, pomaga, wspiera etc. No ale tak czy siak, docelowo kojarzy mi się jednak podobnie...

Eh TŻ dzwonił że od dziś jest te -75% w benettonie. Urywamy się na jego przerwie obiadowej
Zaro bo to nie jest do końca to samo.
Zresztą jest pełno podziałów.Controlling operacyjny ma na celu zaplanować coś np.wydatki firmy, a strategiczny sprawdza, analizuje czy plan (cel) jest realizowany.Personalny, to jeszcze coś innego
Mi ogólnie Controlling kojarzy się z planowaniem.

Rozpusta.Znowu zakupy

Cytat:
Brzmi nieźle, nie wiem czy mam się bać, płakac czy zwalniac.

.
No niby Controlling personalny ma pomagać pracownikom
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-21, 12:22   #806
pollynema
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez DianaM Pokaż wiadomość
Powodzenia Rany, ja już się tyle razy w życiu przeprowadzałam, że myślę, że każdą z Was bym mogłą po części obdzielić wrażeniami
Oj ja też, przeprowadzam się w samym Krakowie po raz 4, a to moje 4 miasto odkąd wyjechałam z domu...
Stary 2009-01-21, 12:39   #807
Madlen__18
Zakorzenienie

Wow, dziewczyny, ja przeprowadzałam się raz, i to w tym samym mieście i był full roboty...(ale pewnie przez remont)

M
Stary 2009-01-21, 12:40   #808
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DianaM Pokaż wiadomość
Oj, przykro mi. Trzymaj się jakoś i walcz o swoje Jak nie tu to tam, jak wyrzucą drzwiami właź oknem. Ja z UW mam niemiłe wspomnienia,przez jeden semstr byłam na zaocznym dziennikarstwie. Pełne olanie studenta. Na proseminarium gość powiedział bez ogródek, że zaoczni są utrzymywaczami całej uczelni i mają tylko płacić, płacić i płacić! Po nic więcej nie są tam potrzebni...
Po pół roku zabrałam papiery. Teraz kończę w Olsztynie i jestem mega zadowolona.

Powodzenia Rany, ja już się tyle razy w życiu przeprowadzałam, że myślę, że każdą z Was bym mogła po części obdzielić wrażeniami

W szoku jestem. Nie pozwól sobie wejść na głowę, bo tak już zostanie
Diano ja też mam bogate życie przeprowadzkowe, ale to w czasie studiów , wtedy zwiedziłam wszystkie dzielnicy Warszawy Szalone czasy Teraz już nie mogłabym tak żyć, sentymentalizm mi się włącza

No chyba, ze przeprowadzka miałaby być do Hiszpnii, Barcelona mi się marzy.... hehe

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2009-01-21 o 12:41
Stary 2009-01-21, 12:52   #809
pollynema
Zadomowienie

Pojawił się dzisiaj w ogóle ten artykuł o sukienkach, o którym pisałam jakiś czas temu, więc podaje LINKA, jest kilka perełek ;-)
Stary 2009-01-21, 13:04   #810
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Pojawił się dzisiaj w ogóle ten artykuł o sukienkach, o którym pisałam jakiś czas temu, więc podaje LINKA, jest kilka perełek ;-)
Obejrzałam...niektóre dziwaczne...ale niektóre są na prawdę piękne...Oscar de la Renta, Michael Kors, Valentino
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości