|
|
#1831 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VII
Cytat:
Ja to taka "Hołowczyc" jeszcze nie jestem i parkowanie odstawiam czasem na 1 zwłaszcza jak musze sie wcisnac w wąziutkie miejsce (czyt. mój garaż w który jak wjeżdżam to mam po 2 cm luzu przy lusterkach do odrzwi (w środku garazu juz mam szerzej tylko te dzrzwi jakies takie ciasne).
|
|
#1832 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem, jakaś plaga wizażowa cy cuś
Wczoraj mi zaszwankował komputer domowy i rozumiem już jak można dostać wścieklizny przy takim braku dostępu Zamiast tego wyszywałam ![]() I z Barem jestem do tyłu od kilku dni...
|
#1833 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Witaj Agnyska!
|
|
#1834 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
(mnie się zawsze obrywało, gdy próbowałam wrzucać jedynkę, gdy samochód jechał i silnik pracował) EDIT: nie no, wjeżdżam do garażu na jedynce , ale samochód zwykle wcześniej zatrzymuję (ktoś wysiada, coś wynoszę itd) ; to samo z parkowaniem aaa, już wiem - ja jestem stara szkoła jazdy (uczyłam się jeżdzić na takich wynalazkach, na których do jedynki nie dało się zredukować, bo chrobotało niemiłosiernie - i teraz już mam tak zakodowane, że jedynką ruszam tylko)
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-01-21 o 11:55 |
|
|
|
|
#1835 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj słodka Polly
No widzisz, miałam odpisać, że się cieszę że przesyłka już u Ciebie. A tak prędko, bo szanowny małżon przyłożył do tego rękę
|
#1836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z ta 5 czy 6 to był żart A znam takie osoby które parkują na 3 czy 4 z tzw. poślizgiem. Co mnie zawsze fascynowało nigdy przy parkowaniu nie zrobili ani sobie ani nikomu innemu najmniejszej ryski.Samochód mam taki z blokada jedynki i mozna ja wrzucic tylko po calkowitym zatrzymaniu samochodu.
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2009-01-21 o 12:06 |
|
|
|
|
#1837 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Ja usiłuję rozgryżć sekrety działanie krakowskiej poczty- jak to jest że priorytet idzie do mnie 14 dni....a zwykły tak ok tygodnia no chyba że trafi się rekordzista jak ostanio- prawie 3 tygodnie....Toż to w czasach poczty konnej było 5 x szybciej....
|
|
|
#1838 |
|
BAN stały
|
W dziekanacie nic nie załatwiłem, kazano mi czekać do przyszłej środy. Możliwe, że mój indeks pojechał gdzieś na inny wydział ("Były już takie przypadki" - powiedziała mi kobieta)
Pozostaje mi mieć nadzieję
|
|
|
|
#1839 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
no właśnie o tym piszę, czyli w sumie ruszasz od nowa
Madzi chodziło o redukowanie do jedynki przed skrzyżowaniem ja jestem stara szkoła jazdy (uczyłam się jeżdzić na takich wynalazkach, na których do jedynki nie dało się zredukować, bo chrobotało niemiłosiernie - i teraz już mam tak zakodowane, że jedynką ruszam tylko) nawet teraz, jak mam samochód w którym dałoby się do jedynki zredukować i nie chroboce, to nawyk nie pozwala ![]() Cytat:
ukradli ![]() zostało tylko 5 i wsteczny
|
|
#1840 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() a niech ma coś z życia
|
|
|
#1841 | ||
|
Zakorzenienie
|
Agnysko - jak tam inwentaryzacja?
![]() U mnie szczęśliwy koniec Zastanawia mnie jedynie, jak 3 szafy, z których każda kosztuje 402 zł może łącznie kosztować 1202 zł 68 gr (matematycznie też stara szkoła jestem )Cytat:
![]() Cytat:
![]() Może jakie oceny Ci przyniesie z tych podróży
|
|
#1842 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś byłam znowu w mieście. Dodatkowo jechałam z koleżanką, która potem mnie zmieniała Nie ma to jak dodatkowe miłe towarzystwo
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1843 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-01-21 o 13:16 |
||
|
|
|
#1844 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam jeszcze zapytać :
Dziewczyny - co robię nie tak? Kupiłam sobie podkład mineralny. Nakładam pędzelkiem, staram się nakładać minimalną ilość, nakładam i wcieram okrężnymi ruchami tak jak pisze na ulotce, niestety coś "nie działa". Zaraz po nałożeniu jest OK, po kilku godzinach, zbiera mi się w załamaniach, podkreśla zmarszczki, a na brodzie i nosie mam wrażenie, że wręcz mi się warzy ( włazi w pory, podkreśla je, robi mi się taka skorupka) Wyglądam jak stara, zmęczona "pudernica" ![]() Ten puder mineralny nakładam na krem nawilżający, czekam przynajmniej te 15 minut, żeby się wchłonął, ale efekty są dosyć opłakane
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1846 |
|
Zakorzenienie
|
Maybelline Pure Mineral. Właściwie to on jest chyba pseudomineralny, z tego, co zdążyłam podczytać na Wizażu. Na 100 % to nie są czyste minerały. Producent chwali się, że jest bez talku.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-01-21 o 14:23 |
|
|
|
#1847 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Masz całą setę?!!!!!
No nie napiszę nic ponad "ale wypas" ![]() ![]() Cytat:
![]() Co fajnego wyszyłaś? ![]() Cytat:
I do przodu ![]() Ja swoje auto odebrałam od mechanika, szefa nie było, to nie umieli mi odpowiedzieć i mi co zrobili , ale sprawdzili wszystko i coś tam poczyścili, poprawili. Wszystko jest ok. Nic nie zapłaciłam A tak tylko wpadłam się przywitać do Was Na wieczór mam winko i będę podczytywać |
||
|
|
|
#1848 | |
|
Zakorzenienie
|
Musi mi starczyć na baaaardzo długo
![]() ![]() Cytat:
Mam smaka na Malibu, na szczęście trochę mi jeszcze zostało
|
|
|
|
#1849 |
|
Zakorzenienie
|
Madzik podejrzewam że to dlatego że nie są czyste mineralne
ja mam True Match i bardzo sobie je chwalę. Mam też puder prasowany z Sephory mineralny aktualnie raz użyty też świetny ale leży bo mam dusze chomika :P
|
|
|
|
#1850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1851 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam EdM i uczę się go używać. Na razie najlepsze efekty są na kremie matującym (zabójstwo dla moich zmarch i naczynek), albo jak nakładam na mokro.
|
#1852 |
|
Zakorzenienie
|
to ja już też nie wiem Madzik
zaraz mam kolende... musze z księdzem porozmawiać o tym że "wciskają" ludzi na ścieżkach na cmentarzu i tym sposobem od grobu mojego dziadka do "nowego" grobu na ścieżce jest 15cm!! A ustawa przewiduje min 0.5m, więc ciekawie nie będzie. Bo chyba na 1 listopada to po pomniku skakać będę i stać na pomniku. |
|
|
|
#1853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1854 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dokładniej poprzednia osoba (koleżanka) kupiła go sobie po czym skomentowała ze te całe zwykłe (czyt. nie profesjonalne) minerały są do d...y, do niczego. A co ciekawe powiem wam ze ostatnio ja malowałam mineralnym pudrem essence i była zachwycona efektem. Więc pomyslała ze skoro tani essence jest taki dobry to kupi sobie tego Meybelline i sie zawiodła. Cytat:
Oczywiscie oceniam te pudry jako takie zwyczajne drogeryjne. Bo pierwsze mineralne jakie miałam to były MAC-a i gdybym do nich porównywała to byłaby to ocena troche nie fair. *tzn. tak teoretycznie bo dostałam nowiusieńki tester w pudrze i podkładzie w zamian za studniówkowy look - czyli już wiem co się dzieje z testerami z drogerii. No a ze jestem lisek chytrusek to przyjęłam lekką rączką wraz z testerem jakiegoś adidasa i czarna kontórówka do oczu.
|
|
#1855 |
|
Zakorzenienie
|
Madzik , zerknij na youtube LINK widziałam tam filmik jak dziewczyna świetnie pokazywała sposób aplikacji minerałowego puderku.
A z mojej obserwacji wynika, że te pudry podobno "pseudomineralne" czyli np.L'Oreal kryja mocno i daja taki pudernicowy efekt przy przedawkowaniu. Vichy i Isadora nie kryją tak mocno i efektu przepudrowania też nie ma.
Wymiana perfumy i inne Edytowane przez ragutka Czas edycji: 2009-01-21 o 16:23 |
|
|
|
#1856 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda mi wywalić - popróbuję jeszcze z innymi kremami, może z bazami jakoś, może nawet samymi bazami. Rozprowadza się ekstra i zaraz po umalowaniu wygląda na twarzy bardzo fajnieCytat:
![]() Cytat:
![]() Trzeba było słuchać Sałaty i skusić się na EDM
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-01-21 o 16:45 |
|||
|
|
|
#1857 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupilam ostanio True Match 'mineralny'.
Tak - mam nowy bronzer. Ale generalnie nie podoba mi sie. W odcien zupelnie nie trafilam - mimo, ze teoretycznie w miare neutralny to na ryjku za ciemny. Dam mu szanse jak sie opale. Poki co - muskam kosci policzkowe, nosek - takie opalanie na szybko. Ale wrocilam pokornie do przewydajnego, wielofunkcyjnego Revlona 'mineralnego' To moj podklad na lato ale takze moj puder sypki do wykonczenia makijazu!!!! Z Tru matchem takiego cudu dokonac sie nie da - na podkladzie plama na plamie. A Revlon - ladnie i to bez machy i szpachli! |
|
|
|
#1858 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1859 |
|
BAN stały
|
Ładnie to tak z cudzego nieszczęścia się natrząsać?
Na wieść o zaginięciu kobita wydała się zmartwiona, bo, jak stwierdziła "Jeśli się nie znajdzie, będzie Pan musiał odnaleźć wszystkich wykładowców i pouzupełniać wpisy od nowa" Ale coś mi tu nie gra - od czego są karty egzaminacyjne w takim razie? A ogólnie to śmiesznie było Kobita szuka dziewczynie karty, szuka i szuka, a po chwili stwierdza "Dam pani nową kartę. W tym burdlu nic nie można znaleźć" |
|
|
|
#1860 |
|
Zadomowienie
|
wracając do aut - te najnowsze modele albo bardziej sportowe mają 6 bieg
ehh, chciałabym się kiedyś na takiej szóstce przejechać ![]() Gryksiu... ahh te panie z dziekanatu
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.

)
Wczoraj mi zaszwankował komputer domowy i rozumiem już jak można dostać wścieklizny przy takim braku dostępu 

ukradli