![]() |
#2641 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki Everyday Minerals
Cytat:
I będzie problem z różami... potrzebuję koniecznie, a zamówiłam tylko fresh air, który dla mnie nadaje się tylko jako cień do powiek - śliczny bladziutki róż. Złoty cień mam - planuję wykańczać nim inne cienie, ale chętnie odsypię Ci z połowę - takiej ilości nie zużyję chyba do końca świata ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2642 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2643 |
Zakorzenienie
|
Ja dzis od rana mam na sobie Multi Tasking foundation oczywiscie intensive.
Korektor Mint z Buff i wykonczenie przebarwien Korektorem Multi Tasking ![]() Calosc pacnełam Serecite z Buff i różem Tricky tez z Buff.. Ale chcialabym oczywiscie napisac o EDM ![]() Przedstawiam fotkę przed nalozeniem i po (2 warstwy).. ja jestem zdumiona i niestety albo stety.. EDM narazie przoduje u mnie ![]() Górna fotka troche ciemna, bo robilam zdjecie przed firanką.. a druga bez flasha juz bardziej przy oknie, ale tak czy siak widac kolosalna roznice.. ![]() Troszeczkę przy platku nosa mi sie zwarzył podklad, ale i tak jest duzo lepiej niz przy buff'd. Jednak krycie mnie nie zadowala jesli chodzi o podklad ktory czasem daje jako krektor no i korektor.. Moze to trzeba 10 warstw nalozyc na przebarwienie? Bo widac je u mnie niestety pomimo zielonego i neutralnego koloru korektora. Ofkorz nie są juz mega bordowe ale za to normalnie czerwone..
#2644 |
Zakorzenienie
|
Anecka, myślę że bardzo ładnie to wszytsko wygląda, nikt Ci się nie przygląsa z odległości 1cm i nie widzi tego co Ty.
Też edm u mnie przoduje ![]() chodzę jak naćpana myśląc o nowych ślicznych cieniach. W weekend postaram się pofotografować. przedałby się wymiankowy, na pewno chcę puścić w świat christmas carol (zieleń mini), silver bells (srebrno-niebieski mini) i frost beaten (biały full) i kilka podkładów dobrych dla bladych z plusem aka pośrednich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2645 |
skacze bryka i wiruje ...
|
Anecka mi się też wydaje, że dobrze to wygląda. Krycie jest naprawdę świetne, a co najważniejsze - naturalne.
Ja też na razie najbardziej minerałki EDM lubię ![]()
#2646 |
Wtajemniczenie
|
Rozwielitko, ja jeszcze daje ostatnia szanse Buff'd ale mysle, ze najpozniej jutro zdecyduje sie zalozyc wymiankowy aby umiescic tam wszystkie moje niepasujace zdobycze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2647 |
Organizatorka
|
Przyszły minerały
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lece testować ![]() Ale wrócę ... z kolorkami na ręce ![]() Edit !! FLAT TOP JEST SUUUUUUUUUUUPER ![]() Edytowane przez foxxxy Czas edycji: 2009-01-21 o 12:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2648 |
Zakorzenienie
|
![]() ja też chcę! PS. właśnie na TVN Style, Anna Orłowska-Filasiewicz podała definicję kosmetyków mineralnych "zawierają 95% minerałów" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2649 |
Zakorzenienie
|
ja chciałabym to wszytsko obfotografować, a mam możliwość dopiero w piątek. Część mam w domu, cześć tam gdzie studiuję. Trzeba przejrzeć i oddzielić i porozważać....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym z checia przygarnela Christmas Caroll. Ja mam do wymianki 11:59 PM.. taki szary jakis z drobinkami rozświetlajacymi. Wczesniej były fotki moje i ten cien ![]() W ogole muhsze swoja kolorowke puscic w swiat, ale musze poczytac o wymianach bo nigdy tego nie robilam ![]()
![]() |
#2651 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Edytowane przez Nanomi Czas edycji: 2009-01-21 o 12:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2652 |
Zadomowienie
|
wczoraj doszły do mnie 2 paczuszki z EDM i powoli z wirtualnej staję się realna fanką!
oczywista oczywistość- flat top jest cudowny. na pewno zamówie jeszcze jeden. i kabuki też by się przydał. jak już gdzieś tam wyżej pisałam, zamówiłam 2 zestawy próbek, więc mam 6 odcieni do wypróbowania. po pierwszych maźnięciach ograniczyłam się do 3- Fair Medium semi-matt chyba najlepszy dla mnie odcień, niewidoczny na skórze, ach ach. (i skóra jest gładziutka, przyjemna w dotyku) chciałabym go też wypróbować w wersji intensive, bo chciałabym zobaczyć jak zachowuje się przy większym kryciu (też muszę intensywnie bawić się z korektorami, mam kilka przebarwień po wypryskach i nie do końca są przykryte, nie wiem, może coś źle robię) aha, no i pytanie do doświadczonych- ja wiem, że minerałów nakłada się naprawdę w małych ilościach, ale się zastanawiam, czy nie daję ich za mało. teoria jest taka, że dobrze dobrany odcień idealnie się stapia. no właśnie- nie widać go bo jest idealnie, czy nie widać go bo jest za mało? może to głupie pytanie- ile używacie tego podkładu (ile razy 'stukacie' w to pudełeczko w wersji sample, żeby wydostała się dobra ilość podkładu). Przeglądałam youtube, ale tam widziałam tylko duże opakowania. aha, róż best friends jest wspaniały- idealny odcień, jakiego szukałam. po pierwsze- mat, po drugie- delikatny róż, jedynie podkreślający naturalny kolor rumieńca. idealny na codzień, taki róż-nieróż. jupi! |
![]() ![]() |
![]() |
#2653 |
Zakorzenienie
|
frenka, bardzo się cieszę
![]() tymczasem zapraszam na nowo otwarty wymiankowy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=305251 |
![]() ![]() |
![]() |
#2654 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez Nanomi Czas edycji: 2009-01-21 o 12:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2655 | |
Organizatorka
|
Cytat:
Frenka, ja dokladam warstwy, az nie zacznę widziec, ze wyglada jak popudrowana buzia wtedy natychmiast przestaje, bo nastepna warstwa to ciasto albo tapeta, i w zaleznosci od nastroju psikam buzię termalna woda i traci tą pudrowość albo zostawiam takie wykończenie. Z edm mozna dosc duzo warstw kłaśc z innych różnie Edytowane przez pastereczka Czas edycji: 2009-01-21 o 12:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2657 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2658 |
Zakorzenienie
|
:|
przesunięto watek wymiankowy! na biochemii funkcjonuje nie na targowisku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2659 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisałam do Ineski która go przesunęła teraz nam go zawalą nieminerałami ;( EDIT: wymiankowy zostanie przywrócony, dzięki Ci Inesko ![]() ![]() Edytowane przez rozwielitka Czas edycji: 2009-01-21 o 13:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2661 |
Rozeznanie
|
ehh jak ja Wam zazdroszcze tych minerałów
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2662 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2663 |
Przyczajenie
|
mógłby mi ktos powiedzieć w jakim stopniu jest kryjacy podkład intensive? tak jak polski true match minerals? bo nie chcialabym miec tapety na twarzy a zastanawiam sie nad zamowieniem tego własnie podkladu. A moze ktos uzywał bare natural z loreala i wie jaki kolor everyday odpowiada numerowi458 z bn?
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2664 | |
Organizatorka
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2665 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, a może któraś z Was miałaby ochotę i czas zrobić taki step by step od rejestracji przez zamawianie (zestawy w tym darmowe próbki, pojedyncze produkty, kody promocyjne) do płatności? Najlepiej ilustrowany screenami?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2666 |
Zakorzenienie
|
Nanomi, mogę spróbować- mogę Ci wysłać potem do wygładzenia?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2667 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2668 |
Zakorzenienie
|
REJESTRACJA- EVERYDAY MINERALS STEP BY STEP
|
![]() ![]() |
![]() |
#2669 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2670 |
Organizatorka
|
No to już się trochę pomiziałam tymi minerałami
![]() Stwierdzam , że nie widzę dużej różnicy między kolorami na mojej twarzy ... buff linen , perfect i golden light - aczkolwiek o dziwno z goldenem się najbardziej zaprzyjażniliśmy choć patrząc na niego w słoiczku stwierdziłam, że się nie będziemy miziać flat topem ![]() G. Light ma formułę matte (reszta to semi matte i glo ) może to dlatego tak nam dobrze razem. Muszę spróbować intensive . Multi intensive też pasuje a myślałam, że będzie za ciemny. No ale kolejnym razem wezmę multi tasking. A tak właściwie to jak nałożyć korektor ? Można flat topem ? a jak chce się tylko punkty albo małe obszary ? Może jestem kameleonem ![]() ![]() Muszę formuły wypróbować , która co i jak na mojej twarzy wyprawia ![]() Róż jest śliczny - tylko ślicznie rozświetla nie nadaje specjalnego koloru co lubię ![]() Mam tylko trzy zastrzeżenia : - nakładanie jest czasochłonne - ale myślę ,że dojdę do wprawy - ciężko te minerały wydostać , muszę stukać słoiczkiem - no chyba że coś przeoczyłam ![]() ![]() ![]() - nie rozwiązuje problemu skórek ![]() Poza tym twarz jest "lekka " i gładka po tych minerałkach ![]() ![]() ![]() Załączam zdjęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.