Lubelskie Panny Młode cz. IV - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-01-20, 22:16   #2611
bianeczkaa
Zakorzenienie

Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. IV

monia 1 najładniejsza ja mieszkam obok i nie omieszkam się przejść tam już mnie mama sama namawiała a jak cenowo?? szyją na miarę??

mnie się z kolei podoba ta:
http://lillyes.pl/suknie.php?p=2&m=Atena_2&n=6
http://lillyes.pl/suknie.php?p=1&m=Anna_Lazur&n=0
http://lillyes.pl/suknie.php?p=3&m=Elena&n=12

no ale z moją figurą to się raczej mogę pożegnać

oooo można tam wypożyczyć! a ciekawe czy uszyć i zostawić też można?

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

Edytowane przez bianeczkaa
Czas edycji: 2009-01-20 o 22:20
bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-20, 22:35   #2612
czerwonafasolka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez grusiaczek84 Pokaż wiadomość
Ajjjj wiem coś nauce i kuszeniu... jutro mam obronę pracy MGR i zamiast się uczyć to ciągle siadam i spoglądam na forum

Suknie MS są boskie, zakochałam się w nichpocząwszy od przeglądania sukni na necie. Niestety dla mnie jest już za późno - jak byłam w Warszawie oglądać suknie powiedzieli że nie są już w stanie sprowadzić na czerwiec ... buuuu ;(

Osobiście strasznie lubię tą pierwszą - Adelaide
Mam pytanie - jakie są ceny MS w LillYes i ile każą czekać na zamówienie ???

Ceny są od mniej więcej 2000zł w górę, suknie naprawdę pieknę, Pani bardZO MIŁA. Mi akurat wpadł w oko model z kolekcji julia rosa;-)

Bianeczka: Ta atena troszkę poszerza ramiona, przynamniej mi, wyglądałam jak statua wolności, tylko jeszcze rękę podnieść jak ona;-)

Edytowane przez czerwonafasolka
Czas edycji: 2009-01-20 o 22:37
czerwonafasolka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-20, 22:43   #2613
oshinek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez klementyna1 Pokaż wiadomość
Tak, to ta sama, tez mi sie wydaje, ze to profesjonalistka...No własnie musiałabym najpierw tę Panią fryzjerke sprawdzić, jak sobie radzi z make up'em bo jeśli mam zaoszczędzić 20zł na makijazu, a potem byc niezadowolona to ja dziękuję za takie oszczędności;p
Ja juz swoją zaklepałam, ale tak z ciekawości zapytam cóż to za Pani?

Cytat:
Napisane przez czerwonafasolka Pokaż wiadomość
Witam! jestem nowa w tym wątku i mam pytanie dot. fryzjera. Dziś byłam w salonie Fryzjer u Ani i wstępnie się zapisałam na czesanie ślubne. czy ktoś już słyszał o tym salonie? Czy 150zł za jakieś upięcie, kok to dużo jak na Lublin?
150zł to bardzo dużo jak na upięcie, chyba tyle kosztuje bo ma w nazwie ślubne + darmowa reklama na wizażu zrobiła swoje
Ja przeczytałam dużo opowieści zwłaszcza w 3 części wątku o tym, jak wygląda czesanie u ani w soboty - tłum ludzi, ogólnie panująca atmosfera nerwowości, pośpiechu...
Ja mam ochote w tym dniu na spokój, kameralne otoczenie, zero inwazji z zewnątrz - dlatego raczej pozostanę wierna swojej fryzjerce(nie ma u niej umawiania 3 osób na jedną godzinę itp.), do której chodze od lat, no a poza tym to moja rodzina, więc gdyby na weselu coś mi się wysunęło to fryzjerkę będę mieć i tak pod ręką

Cytat:
Napisane przez edytka27101982 Pokaż wiadomość
a mieszkam na niepodległości i nie wiedziałam ze to tu ten fryzjer jest?

ja sie ścięłam ostatnio w salonie Edyta na niepodległości 7d.
powiem wam ze tak sobie... pocieniowane ale trzeba je smarować jedwabiem żeby był efekt tego cieniowania, normalnie nie zawracam sobie włosami głowy więc chodzę jak czupiradło, tu krótsze tam dłuższe... jak zostanie po myciu
ooo proszę, ale się ukrywałaś ja też z tej ulicy jestem

Cytat:
Napisane przez Miira Pokaż wiadomość
No właśnie dziewczyny.... gdzie iść do fryzjera? Chce mieć raczej rozpuszczone włosy, lekko podkręcone i może tylko ciut spięte na górze. Jak widziałam co robi pani Ania na targach ślubnych to owszem myślę, że bardzo ładnie ale to zdecydowanie nie dla mnie . Zbyt sztywne to wszystko Więc jeśli nie "u Ani" to co????? Gdzie wy sie wybieracie? Aha i wiecie gdzie można w Lublinie doczepić włosy? coraz poważniej się nad tym zastanawiam...
Moja fryzjerka proponowała mi również doczepiane włoski i tak miało być, aczkolwiek ostatnio zmienił mi się pogląd i raczej się z tego wycofam. Jednak człowiek się poci i takie włosy nie będą prezentować się efektownie
A swoich mam i tak dużo, więc coś tam wymyślę.

Bycie konfidentem to najgorsza forma upodlenia człowieka

oshinek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-20, 22:47   #2614
grusiaczek84
Raczkowanie

Cytat:
grusiaczek POWODZENIA!! I nie ucz sie juz i tak 5 będzie;p
No i nie będę się uczyć, jak się przez całe studia nie nauczyłam to i przez noc nic z tego
Cytat:
Napisane przez czerwonafasolka Pokaż wiadomość
Ceny są od mniej więcej 2000zł w górę, suknie naprawdę pieknę, Pani bardZO MIŁA. Mi akurat wpadł w oko model z kolekcji julia rosa;-)
Dzięki
pytałam bo ceny Ms są bardzo różne w zależności od modelu - podobno są i za ponad 4.000 Nie wytrzymam i jutro wybiorę się na przymiarki, może akurat u nas nie trzeba tyle czekać na suknię
grusiaczek84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-20, 22:51   #2615
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:

Dzięki
pytałam bo ceny Ms są bardzo różne w zależności od modelu - podobno są i za ponad 4.000 Nie wytrzymam i jutro wybiorę się na przymiarki, może akurat u nas nie trzeba tyle czekać na suknię
z tego co tam wyczytałam to do 16 tygodni a ceny 1800-4800 ale można wypożyczy za pół ceny

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2009-01-20, 23:15   #2616
karoliinka84
Raczkowanie

mam pomysl na nowy temat!!!;-)Czy zostajecie przy swoim nazwisku?Przyjmujecie nazwisko meza?Czy podwojne?Ja przyjmuje nazwisko meza,zreszta on nawet nie chce slyszec o innej wersji!A ja chce byc pania ......! Jednak wszystkie moje kolezanki chca podwojne nazwisko!A co wy na to?
karoliinka84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-20, 23:22   #2617
ladyinred85
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karoliinka84 Pokaż wiadomość
mam pomysl na nowy temat!!!;-)Czy zostajecie przy swoim nazwisku?Przyjmujecie nazwisko meza?Czy podwojne?Ja przyjmuje nazwisko meza,zreszta on nawet nie chce slyszec o innej wersji!A ja chce byc pania ......! Jednak wszystkie moje kolezanki chca podwojne nazwisko!A co wy na to?
Ja przyjmuje nazwisko męża, już sie nie mogę doczekac A to z tego powodu, że moje jest niezbyt ładne... A moje przyszłe bardzo mi się podoba Gdybym miała ładniejsze nazwisko, to byc może przyjęłabym podwójne
ladyinred85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-20, 23:29   #2618
grusiaczek84
Raczkowanie

Cytat:
Zdecydowanie chce mieć nazwisko męża Chociaż troszkę szkoda mi mojego, bo znajomi nazywają mnie ksywką od nazwiska
Z resztą wydaję mi się, że posługiwanie się podwójnym nazwiskiem jest trochę uciążliwe np podpisywanie się w dokumentach. Wydaje mi się, że to taki obecny trend Ale znam sporo kobiet o podwójnym nazwisku, kwestia gustu i motywów jakimi sie kierujemy.
grusiaczek84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-21, 00:06   #2619
ana_01
Rozeznanie

Cytat:
W sumie się nad tym nie zastanawiałam, ale zapewne będę miała nazwisko męża, moje mi się podoba i je lubię ale mam długie, a tż ma jeszcze dłuższe nazwisko, więc lekka zamotka mogła by wyniknąc, gdybym wzięła dwa..ale nic nie jest przesądzone jeszcze, będziemy mysleć w przyszłym roku:P

Ja mam pytanie, w sumie kiedyś pytałam już o to, ale może ktoś wie coś nowego Zespół Red Rose- mówi Wam coś?
Stary 2009-01-21, 01:36   #2620
egwene6
Rozeznanie

Cytat:

Z tego co pamiętam kilka miesięcy temu toczyła się już zagorzała dyskusja na ten temat Ja, z całą pewnością zdecyduję się na podwójne nazwisko przede wszystkim dlatego że nazwisko mojego TŻ jest typowo angielskie a jak dla mnie mieszanka polskich imion z angielskimi nazwiskami brzmi trochę dziwnie - ale tak jak ze wszystkim to kwestia gustu

12.09.2011
Emma i Gabriel już z nami
egwene6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-21, 07:19   #2621
moniaa19880
Przyczajenie

oj dziewczyny ale wy takie nocne marki jesteście... ja to po 21 wymiękam... ale za to rano wstaję.... suknie MS są od 3tys. no niestety sa drogie ale przynajmniej widać po nich dlaczego.... i jeszcze czeka sie na nie dlugo bo 16 tgodni ja naszczescie mieszcze sie jeszcze w tych ramach czasowych.... dzięki za podpowiedź z suknia.. mi tez sie najbardziej podoba ta pierwsza i chyba na nia sie zdecyduje... a z cenami w lillyes to nie jest tak najgorzej bo maja rozne promocje. trzeba tam popytac.
moniaa19880 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-21, 08:54   #2622
marteczka266
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ana_01 Pokaż wiadomość
W sumie się nad tym nie zastanawiałam, ale zapewne będę miała nazwisko męża, moje mi się podoba i je lubię ale mam długie, a tż ma jeszcze dłuższe nazwisko, więc lekka zamotka mogła by wyniknąc, gdybym wzięła dwa..ale nic nie jest przesądzone jeszcze, będziemy mysleć w przyszłym roku:P

Ja mam pytanie, w sumie kiedyś pytałam już o to, ale może ktoś wie coś nowego Zespół Red Rose- mówi Wam coś?

Zespól ze Świdnika, nawet się nad nim zastanawiałam, grają ładnie - 2 panów i jedna pani. Ciekawe jest, że jeden z panów gra na saksofonie i jak jest taniec młodych to wychodzi na parkiet i koło nich gra jakąś solówkę. Widziałam ich demo i płytę z wesela - osobiście bardzo ich chciałam, ale sponsorzy (czytaj: rodzice) woleli inny zespół
marteczka266 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-21, 08:58   #2623
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

Cytat:
ja zdecydowalam sie na podwojne nazwisko i nawet innej wersji sobie nie wyobrazam

Cytat:

slyszalam ze fajnie graja, znajoma mojego Tż miala ich na weselu

WYMIANKA
elizabarbara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-21, 08:58   #2624
negila
Rozeznanie

Cytat:
dziewczyny a te ceny 110-120zł/os to macie bez ciast, owoców i alkohlu, tak?
u mnie w lokalu tak właśnie jest oj nie tylko u mnie ale i u iwonki

czerwonafasolka ja również witam

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
Chciałam pokazać zaproszonko które kiedyś dostałam i mi sie bardzo podoba i które można wykonać w domu . Wstążka jest nie co pogięta ale tyle razy było otwierane że należy jej się Dalej załącze moje wykonanie choc nie doskonałe ale wiem już co poprawić
JA też się nad takimi właśnie zaproszeniami zastanawiam, tylko ja wiem napewno że będę zamawiać
Te pierwsze zaproszenia co wkleiłas są z allegro tak mie się jakoś skojarzyło że je gdzieś widziałam tutaj możesz sobie spojrzeć i może coś ci się spodoba to wykorzystasz w swoich.
http://allegro.pl/item531189056_zapr...ja_gratis.html
http://allegro.pl/item535157039_zapr...ne_nowosc.html
i te według mnie najładniejsze
http://allegro.pl/item520942582_slub...zory_2009.html

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
z tego co tam wyczytałam to do 16 tygodni a ceny 1800-4800 ale można wypożyczy za pół ceny
a gzdie ty wyczytałaś że w tym salonie można te suknie wypożyczyć??

Cytat:
To ja chyba sie wyłamię bo chciałabym zostawić swoje nazwisko. Nie dlatego że Tz ma brzydkie czy coś podobnego, tylko jakoś zawsze chciałam zostać przy swoim. To jest tylko nazwisko i nie zaprzecza temu co ludzi łączy, prawda?
Mimo tego że chcę swoje zostawić to już mnie wszyscy w rodzinie krytykują

Podwójne odpada bo nawet do siebie nie pasują za bardzo i jeszcze podpisywac się długim imieniem i 2 długimi nazwiskami...eh..

Cytat:
Ja slyszałam bardzo duzo dobrago o tym zespole, właściwie sama chciałam go u siebie ale mieli zajęty termin.
Nie mają wprawdzie wokalistki, ale za to pełny skład z perkusją i gitarami. z tego co się kiedyś orientowałam to nie mają stronki żeby sobie posłuchać można tylko od nich demo wziąść.

marteczka266 chyba piszemy o 2 różnych zespołach ale ty piszesz o tym właściwym. musiałam pomylić z innym zespołem

Edytowane przez negila
Czas edycji: 2009-01-21 o 09:10
negila jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-21, 09:47   #2625
klementyna1
Zakorzenienie

[QUOTE=oshinek;10579973]Ja juz swoją zaklepałam, ale tak z ciekawości zapytam cóż to za Pani?
Pani osiedlowa, do salonu mam 5 min. drogi, co mi bardzo pasuje;p Jej fryzury widziałam tylko na fotach, ale kilka znajomycj ją chwaliło, a makijazu jeszcze nie widziałam, ale w dzien mojego ślubu ma zapisana jakąs kobitkę na 8 rano na make up to chyba trwale maluje;p A makijazystke mam wstepnie zaklepaną panią Elizę Wawryniuk

Cytat:
Ja przejmuje nazwisko męża;p Moje ma 12 liter;p Tżta 8 + imie 6 liter to w sumie na poczzcie bym sie podpisywała 3 minuty;p A tak, to trochę skrócę Poza tym chcę sie nazywac tak, jak mąż Chociaz tez wszyscy znajomi używaja ksywki od panieńskiego nazwiska;p No ale to przecież nie przeszkadza;p
klementyna1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-21, 10:00   #2626
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Zdecydowanie chce mieć nazwisko męża Chociaż troszkę szkoda mi mojego, bo znajomi nazywają mnie ksywką od nazwiska
Z resztą wydaję mi się, że posługiwanie się podwójnym nazwiskiem jest trochę uciążliwe np podpisywanie się w dokumentach. Wydaje mi się, że to taki obecny trend Ale znam sporo kobiet o podwójnym nazwisku, kwestia gustu i motywów jakimi sie kierujemy.
ja również zdecydowanie przyjme męża nazwisko, i również szkoda mi swojego bo równiez znajomi nazywają mnie tak ja moje nazwisko brzmi
Zgadzam sie z Tobą że posługiwanie sie podwójnym nazwiskiej jest czasem uciążliwe

Negila to ostanie jest świetne, już wiem co dołoże do swojego , dzięki za inspiracje

Napisane przez ana_01

Nawet nie wiedziałam ze taki zespół istnieje a mieszkam obok Świdnika

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami

Edytowane przez MalgosiaM8
Czas edycji: 2009-01-21 o 10:08
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-21, 10:34   #2627
bianeczkaa
Zakorzenienie

Js również zmienię nazwisko. Nie chcę podwójnego, bo nasze by do siebie nie pasowały, poza tym to męczące, bo wszędzie już później trzeba używać podwójnego nazwiska

widziałyście tą stronę??????? kurcze jest super!
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p=4313219&po stcount=9732

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2009-01-21, 11:06   #2628
Miira
Zadomowienie

GG do Miira

Cytat:
Ja przechodzę na nazwisko męża Jest ładniejsze od mojego ale niestety tez dwa razy dłuższe. Przy moim dość długim (i skomplikowanym dla niektórych ) imieniu podwójne nazwisko to byłoby samobójstwo w urzędach Zanim doszła bym do konca podpisywania się to bym chyba zasnęła . Zresztą zupełnie nie pasują do siebie nasze nazwiska. Więc mimo, że się do swojego przyzwyczaiłam to jednak się go pozbędę
Stary 2009-01-21, 11:10   #2629
edytka27101982
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez oshinek Pokaż wiadomość
ooo proszę, ale się ukrywałaś ja też z tej ulicy jestem
ałajaaa
ja to się domyślałam po Twoim kościele ślubnym i lokalu weselnym, ze musisz być niedaleko

Cytat:
No i nie będę się uczyć, jak się przez całe studia nie nauczyłam to i przez noc nic z tego
pochwal się jak poszło!

co do nazwiska, szczerze to moje jest o niebo ładniejsze od TŻta, ale...
po pierwsze chcę się nazywać tak jak moje dzieci,
po drugie chcę się nazywać jak mój mąż, czyli żeby nawet w papierach było widać że jesteśmy rodziną,
podwójne może by rozwiązywało troszkę problem, ale będzie za długie z deka i dziwnie brzmią razem te nazwiska

jeśli chodzi o patrzenie czy za długie jest jedno i drugie to słyszałam ze patrzy się na ilość sylab a nie liter, najlepiej jak jedno jest jedno sylabowe wtedy ok to brzmi

edit

tak, podpis Joasi jest mega źródłem wiedzy

a jeszcze gdzieś mi zaginął wątek z niezbędnikiem Panny młodej czyli co spakować ze sobą na wesele, też był super pomocny, wszystko wypisane, jak któraś znajdzie to podeślijcie

Edytowane przez edytka27101982
Czas edycji: 2009-01-21 o 11:14
edytka27101982 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-21, 11:38   #2630
MistrzyniWKochamCieMisiu
Raczkowanie

O tak... taki niezbednik to by sie przydał... bo przecież chusteczki trzeba mieć, rajstopy w razie oczka, pewnie jakąś agrafkę i kupe rzeczy pomocniczych...

Ja bede miec nazwisko męża

MistrzyniWKochamCieMisiu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-21, 11:43   #2631
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edytka27101982 Pokaż wiadomość
a jeszcze gdzieś mi zaginął wątek z niezbędnikiem Panny młodej czyli co spakować ze sobą na wesele, też był super pomocny, wszystko wypisane, jak któraś znajdzie to podeślijcie
Cytat:
Napisane przez MistrzyniWKochamCieMisiu Pokaż wiadomość
O tak... taki niezbednik to by sie przydał... bo przecież chusteczki trzeba mieć, rajstopy w razie oczka, pewnie jakąś agrafkę i kupe rzeczy pomocniczych...

Ja bede miec nazwisko męża

dziewczynki to dla was

http://www.wizaz.pl/forum/showthread...k+panny+mlodej

ściąga z tego co nam trzeba

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2009-01-21, 12:09   #2632
edytka27101982
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
dziewczynki to dla was

http://www.wizaz.pl/forum/showthread...k+panny+mlodej

ściąga z tego co nam trzeba
dzięki, pamiętałam że gdzieś coś czytałam, a tu nawet się udzieliłam w tym wątku

czyli produkuje kolejny plik do folderu "ślubny"
tez tak macie??:
załatwienia z salą- jeden plik
załatwienia z orkiestrą drugi plik
lista gości,
suknie
itp.itd

Stary 2009-01-21, 12:46   #2633
Amira_2007
Rozeznanie

Widzę, że już wiele z was ma wybrane i nawet kupione suknie, co powoli motywuje mnie do zajęcia się tą kwestią. Jak pomyślę o tym ile salonów muszę odwiedzić to ogarnia mnie leń, a podobno od przybytku głowa nie boli
Zaczęłam też oglądać wasze zaproszenia i winietki i tez chciałabym w miarę szybko wybrać odpowiednie. Chyba powinnam je wybrać będąc jeszcze na fali entuzjazmu zaręczynowo-wczesno-ślubnego
Za to jestem zdecydowana co do nazwiska, już dawno stwierdziłam, że porzucę swoje (chlip chlip) i przybiorę nazwisko TŻta. Oczywiście podoba mi się jego nazwisko, bo inaczej zostałabym przy swoim lub przy podwójnym.
Mój Tata zamówił już dla nas wódkę weselną. Zarezerwowałam też pokoje dla gości. Fryzjerkę zaklepie podczas wizyty w Lublinie, akurat będę się niedługo u niej czesać na wesele.
Amira_2007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-21, 12:55   #2634
maria28
Kniaginia

ja to chyba staromodna jestem, bo wszystko mam w swoim magicznym zeszyciku. Choć zdjęcia sukni, bukietów itd. to oczywiście na kompie

Ja będę mieć podwójne nazwisko, bo ze swoim się bardzo utożsamiam, choc jest trudne do wymówienia nawet dla Polaków. Nazwisko TŻ jest długie ale i ładniejsze

Dawno się nie udzielałam, bo sesja itd., ale wczoraj kolejny postęp w przygotowaniach - rundka z TŻtem po jubilerach w poszukiwaniu tych wymarzonych obrączek i chyba sie zdecydujemy na Sawickiego. Tylko zdecydować się na wzór nie moge (a co będzie z suknią to juz wolę nie myśleć), chciałabym łączone białe złoto z żółtym, ale róznych opinii się nasłuchałam, że niepraktyczne.
maria28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-21, 13:01   #2635
negila
Rozeznanie

Czy znacie może jakieś adresy gdzie w Lublinie mieszczą się wypożyczalnie naczyń i sprzętu gastronomicznego??

Stary 2009-01-21, 13:05   #2636
edytka27101982
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez negila Pokaż wiadomość
Czy znacie może jakieś adresy gdzie w Lublinie mieszczą się wypożyczalnie naczyń i sprzętu gastronomicznego??
http://www.firmy.net/naczynia,lublin.html

Stary 2009-01-21, 13:14   #2637
negila
Rozeznanie

dziękuję

Stary 2009-01-21, 14:08   #2638
maciejka83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Amira_2007 Pokaż wiadomość
Widzę, że już wiele z was ma wybrane i nawet kupione suknie, co powoli motywuje mnie do zajęcia się tą kwestią. Jak pomyślę o tym ile salonów muszę odwiedzić to ogarnia mnie leń, a podobno od przybytku głowa nie boli
Zaczęłam też oglądać wasze zaproszenia i winietki i tez chciałabym w miarę szybko wybrać odpowiednie. Chyba powinnam je wybrać będąc jeszcze na fali entuzjazmu zaręczynowo-wczesno-ślubnego
Za to jestem zdecydowana co do nazwiska, już dawno stwierdziłam, że porzucę swoje (chlip chlip) i przybiorę nazwisko TŻta. Oczywiście podoba mi się jego nazwisko, bo inaczej zostałabym przy swoim lub przy podwójnym.
Mój Tata zamówił już dla nas wódkę weselną. Zarezerwowałam też pokoje dla gości. Fryzjerkę zaklepie podczas wizyty w Lublinie, akurat będę się niedługo u niej czesać na wesele.

Amiro,a pochwalisz się jaką fryzjerkę masz na oku:P ???
maciejka83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-21, 14:36   #2639
Amira_2007
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez maciejka83 Pokaż wiadomość
Amiro,a pochwalisz się jaką fryzjerkę masz na oku:P ???
Pewnie To Ula z Prestiżu http://salonprestiz.lublin.pl/home.html Zobaczę jeszcze co stworzy na mojej głowie w lutym, ale na razie nastawiam się, że to ona mnie uczesze. Bardzo podobało mi się jak uczesała mnie na wesele moich znajomych, słuchała moich sugestii, zajmowała się tylko mną a nie 5 innymi klientkami na raz i cena tez była bardzo ok.
Amira_2007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-21, 14:38   #2640
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maria28 Pokaż wiadomość
Dawno się nie udzielałam, bo sesja itd., ale wczoraj kolejny postęp w przygotowaniach - rundka z TŻtem po jubilerach w poszukiwaniu tych wymarzonych obrączek i chyba sie zdecydujemy na Sawickiego. Tylko zdecydować się na wzór nie moge (a co będzie z suknią to juz wolę nie myśleć), chciałabym łączone białe złoto z żółtym, ale róznych opinii się nasłuchałam, że niepraktyczne.
my robiliśmy (ze starych obrączek) u Sawickiego na zamojskiej.

spotkam dziś którąś z Was w Św. Rodzinie? :P

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011

Edytowane przez MAGiALENA
Czas edycji: 2009-01-21 o 14:39 Powód: dopisek
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości