|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#751 |
Zadomowienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VII ::..
Ja tez mam w ulubionych
![]() Owsianka jest na samym koncu ![]() ![]()
#752 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dziękuję ![]() To nie jest tak źle.Myślałam, że wy kolację jecie ok. 18-19 a potem już nic. Dokładnie jeszcze nie zakumałam tej diety, dlatego was poczytuje i zgapiam jadłospisy ![]() Cytat:
![]() Właśnie te ciepłe jedzonko.Bo to jedyny ciepły posiłek w ciągu dnia (przynajmniej u mnie).Ja na obiad robię sobie np. pierś z kurczaka (z gotowanymi brokułami), a w pracy niby jest mikrofalówka, ale lepsze świeże ![]() Chybaże jakaś sałatka, to wtedy może być zrobiona dzień wcześniej ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#753 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#754 | |
Zakorzenienie
|
net mi zdechł
![]() owsiankę robię bezmleczną tak: moczę płatki w wodzie albo na noc, albo zalewam wrzątkiem na 10 minut, potem do mikro na jakąś minutę, dodaję co chcę na końcu wlewam mleko albo jogurt, sok pomarańczowy tez nie jest zły Cytat:
a ostatnio upróżyłam same jabłka ze świeżą żurawiną i brązowym cukrem, na to wylałam białko ubite na sztywno z cukrem i zapiekłam - wcinały aż im się uszy trzęsły dla nas oczywiście wersja ze słodzikiem zrobiłam fasolówkę, ![]() trochę mi się fasola rozgotowała więc reszta zamiast w sałatce wyląduje w paście do smarowania |
|
![]() ![]() |
![]() |
#755 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#756 |
Zadomowienie
|
Goosia ja do pracy robie sobie salatki, czesto na dwa dni mi starcza
![]() ![]() ![]() ![]() Paprak na bank by wyszla... znowu mi slinka pociekla, ale jablkom na razie mowie stanowczo nie ![]()
#757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#758 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zrób eksperymentalnie małą porcję |
|
![]() ![]() |
![]() |
#760 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja muszę sobie najpierw ten obiad sama zrobić ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#761 |
Wtajemniczenie
|
Ale slizgawka na dworze i deszcz pada, wiec jutro pewnie bedzie tak samo. Dzisiaj, na szczescie tylko prawie, kilka razy bym sie znowu nie polozyla, tylko tym razem na pupe.
![]() Dzisiaj ten dzien taki w ogole jakis dziwny, przymulony i tak tez sie czuje. Ciagle mi sie spac chce i najchetniej to bym poszla do wyra i nie wychodzila. Jeszcze mleka nie bylo i nie moglam sobie zrobic kawki. ![]() Ale TZ powinien zaraz wrocic z PL do nadrobie i wypije chyba 2 na raz. ![]()
#762 |
Wtajemniczenie
|
A u mnie mrozny sloneczny dzien. Temp ciut ponizej zera ale wiatr znad oceanu czasem daje sie we znaki porzadnie - temperatura odczuwalna znacznie nizsza niz rzeczywista. Wlasnie skromny lunch przekasilam i szykuje sie polazic po sklepach. Nawet jeszcze nie odwiedzilam mojego ulubionego
![]() ![]() Oczywiscie jedynka daje mi sie we znaki w postaci problemow z wyproznianiem - wciaz za malo pije ![]() ![]() Milego wieczoru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#763 |
Zadomowienie
|
Gosia to ja widze ze Twoj TZ to tak jak moj - zdorowy polski chłop
![]() ![]() ![]() ![]() Ilonko u mnie w domu tez byl robiony ryz z jablkami ![]() ![]() Fru uwazaj na siebie ![]() Papraczku ja dzis czytajac gazety o zaprzysiezeniu Obamy myslalam o Tobie ![]() ![]() ![]() ![]()
#764 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez ninaad Czas edycji: 2009-01-21 o 18:32 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#765 |
Rozeznanie
|
O, to ja z obiadem właśnie mam problem zawsze, bo już mi się nie chce poprzedniego dnia, jak robię jedzenie do szkoły, go przygotowywać i potem zanim zrobię to już poskubię czegoś i najedzona jestem
![]() Dzisiaj wydaje mi się, że nic nie zgrzeszyłam: śn: omlet z 3 jajek z cebulką i papryką smażony na maśle (niestety, ale oliwy nie mam, ale masła mało ![]() obiad: miska zupy ogórkowej, wysoka szklanka spienionego mleka podwieczorek: mały jogurt nat. Danone (ten po 80gr) + 3 plasterki serka topionego Hochland Gouda Fit kolacja: łyżka kakao (tego z wiatrakiem) pół na pół wody i mleka + kubek mleka 1,5% możliwe, że wpadnie jeszcze serek wiejski lub więcej tego Hochlanda. I właśnie nie wiem, czy tyle mleka można? Wiem, że powinno być 0,5%, ale tata kupił całą zgrzewkę 1,5 chyba nie było tamtego ![]() ![]() patrzę, że warzywek coś za mało, ale też jakiś niedomiar u mnie w domu. Jak się bezę robi? Po prostu ubite białko piecze? Bo jakoś nie umiem sobie tego wyobrazić...
#766 |
Wtajemniczenie
|
Corny tutaj praktycznie bialka nie ma oprocz sniadania.
![]() ![]()
#767 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#768 |
Zakorzenienie
|
hey kochane plażowiczki
![]() Pyśka się melduje ![]() Przepraszam, ale nie jestem za Wami nadążyć...proszę o wybaczenie ![]() U mnie nic nowego zrobiłam sobie tydzień I fazowy...po tym jak zobaczyłam +1kg ![]() Okazało się że wczoraj dostałam @ ![]() ![]() ![]() Aaaaaaa dziewczynki czy możemy jeść gotowy błonnik ![]() ![]() ![]() ps. Co z Bambi ![]() ![]() ![]() ![]() Idę Was poczytać ![]()
*** -12,5kg*** Edytowane przez pysiamn Czas edycji: 2009-01-21 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#769 |
Zakorzenienie
|
telik, przez te przerwę w necie zapomniałam o zdjęciach
![]() KLIK wróciliśmy właśnie z gnia babci i dziadka - hurtem, grzech w postaci racucha drożdżowego zaliczony, właśnie zagryzam Hitem z Ryk ![]() muszę nadrobić co naprodukowałyście, idę po herbatkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#770 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() OT: Budda nie jest bogiem Cytat:
1. ubijasz białka na sztywną pianę, potem dodajesz cukier/słodzik po trochu, ubijając 2. wsypujesz od razu cukier do białka i ubijasz razem jest jeszcze trzeci ale się dla nas nie nadaje - karmelizujesz cukier i taki syrop wlewasz powoli do ubitych białek Cytat:
![]() Edytowane przez IlonaP Czas edycji: 2009-01-21 o 21:15 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#771 |
Wtajemniczenie
|
Czesc pysia!
![]() ![]() To i ja sie spowiadam z dnia. 1. 2 kromki chleba( bo tym razem duze ![]() 2. wiesniak z dzemem i bran flakesami 3. filet z kurczaka i salata ze smietana 10% 4. 125gr twarogu chudego z jagodami i fruktoza 5. zaraz bedzie jakis omlecik z camembert z warzywami i ketchupem bez cukru No i tradycyjnie kawka z 1,5% mlekiem. Nie wiem czemu, ale ostatnio po obiedzie mam zawsze ochote na deser. ![]() I cos mi sie zmienilo i dzisiaj ledwo co w siebie wmusilam wytrawna czesc sniadania. Za to slodka tak wchodzi, ze moglabym jesc i jesc. No wlasnie, gdzie bambii?? Jutro juz czwartek, co oznacza, ze pojutrze juz piatek i znowu poker! ![]() ![]() Ja jakos tylko od piatku do piatku zyje. ![]()
..::..Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift, that´s why it is called the present..::.. Edytowane przez fruity Czas edycji: 2009-01-21 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#772 |
Zadomowienie
|
Melduję się wieczorkowo
![]() wszystko dziś u mnie grzecznie, z jednym małym wyjątkiem - 2 placki ziemniaczane ![]() ![]() A jutro ostatni dzień I fazy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#773 |
Raczkowanie
|
Kurcze pomozcie mi.... po feriach zimowych mam isc mieszkac do internatu... kiedys stsowalam Sb a raczej probowalam i chcialam wrocic do niej... ale to chyba nie mozliwe zywiac sie na stolowce co
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#774 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#775 | ||
Zakorzenienie
|
Ilonko
![]() ![]() [quote=fruity;10594840]Czesc pysia! ![]() ![]() Dziękuje Fru ![]() Tak jakoś nie mogę za wami nadążyć ![]() ![]() Postaram siepoprawić ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ps U mnie 4 dzień I fazy jutro wejdę na wagę ![]()
![]() |
#776 |
Zakorzenienie
|
ale na stronie w składzie jest "węglowodany, w tym cukry" więc chyba coś dodali
ni wchodź jeszcze, daj sobie 5-7 kurcze, może się za wcześnie dziewczyna ucieszyła ![]() Edytowane przez IlonaP Czas edycji: 2009-01-21 o 21:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#777 |
Wtajemniczenie
|
hejo dziewczynki
Pysiuosobiscie mysle ze płatki nadaja sie na II faze, a tak wogole to są pyszne mmm musze wyszperacw szafie i zerkne na skład żyto przenica, płatki owsiane,kasza jeczmienna, otreby,inulina, ziarno slonecznika maka z amarantusa, sol a i drobny druk produkt zawiera niewielką ilosc cukrow naturalnie wystepujaych w zbozach...,jednak nie zawiera dodatku cukru płatki lekko słonawe moga sluzyc jako chipsy ![]() ILONA dzieki za fotki, az wakacyjnie mi sie zrobilo a ja wrocilam od ginekologa o 21.30 (czekałam od 17.30 prywatnie oczywiscie) dobrze ze wzielam autko i miedzyczasie (jak kolejke zajełam) zakupki zrobilam i do kosmetyczki poszlam i na kolacje do tesciow...masakra ale wazne ze zdrowy telik no i przez lekarza na stepa nie poszlam no i babcie na jutro przestawilam , boje sie co to bedzie, racuszki, drozówka, soczki, pierozki...ciezkie jest zycie wnuczka na diecie ![]()
#778 |
Wtajemniczenie
|
Odpukaj Ilonko.
![]() Mam nadzieje, ze wszystko jest ok.
#779 |
Zakorzenienie
|
tfu, tfu, tfu przez lewe ramię!!!
ja też mam nadzieję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#780 |
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() Jako że lodówka pełna przyszłam się wyspowiadać z dzisiejszego dnia ![]() Sn: muesli z mlekiem 0,7% P: 1/2 kromki razowca z wędlina drobiową i sałatą O: Grillowana pierś z kurczaka+leczo+brukselka P: Jabłko i kilka orzechów włoskich K: Sałatka z łososiem gotowanym i mozarellą, pomidorem, sałata, ogórkiem i sosem vinegrett Deser: ptasie mleczko ![]() Dziwne, ale na II czuję się jakoś lepiej i mój brzuch też - częściej odwiedzam kibelek niż na I. Bardzo mnie to cieszy, bo od czasu ciąży ciągle miałam problemy ![]() Miłej nocki! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:38.