Obiektywne spojrzenie mile widziane - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-01-18, 21:09   #31
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Dot.: Obiektywne spojrzenie mile widziane

Eee, nikt nie wyśmiewa problemu, tylko wyobrażenie takiej sytuacji, bo chyba sama przyznasz, że to z boku musi wyglądać dość dziwnie i głupio...

Heh, jeśli on tak się zachowuje mimo rozmów to pozostaje albo przedstawić swoje stanowisko w sprawie bardziej stanowczo (czyt. zabronić), albo się z tym pogodzić, albo zmienić faceta.
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-18, 23:40   #32
hryzotemis
Zadomowienie

To jest poważny problem, bo ja mówisz on zachowuje się tak również w zwykłych, codzinnych sytuacjach.
Dalej tak jak lexie:
Porozmawiać albo przyzwyczaić się albo zmienić partnera.
Pozdrawiam
hryzotemis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-19, 22:08   #33
aleXxxanderka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kmee Pokaż wiadomość
Nie problemy, tylko sama sytuacja a raczej jej wyobrażenie

Problemu nie zazdroszczę.. dlatego zaproponowałam, abyś mu pokazała jak się można czuć w takiej sytuacji. Czasem nie ma wyjścia, bo argumenty nie zawsze trafiają a gdy poczuje się coś na własnej skórze, to zawsze inaczej
(..)
Popieram! jak mój facet nie rozumie mojego buntu o cos- to zawsze stawiam go w w identycznej sytuacji i pytam " I Co jak byś sie czuł" ?
Niektórzy.. *żeby nie było ze uogólniam/Faceci poporstu nie rozumieją odczuć swoich partnerek.. zeby zrozumieli trzeba postawić ich w tej sytuacji.

Sexy Body-Nie zazdroszczę.. życze wytrwałosci.

"Z Tobą chcę oglądać świat
wśród wysokich błądzić traw
Wtedy to wszystko, to, to co widzę, czuję
naprawdę jest..!" ~

studentka AWF-u
aleXxxanderka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-19, 23:21   #34
muammamija
Raczkowanie

Hm... a moze jest wlasnie z drugiej strony, dorosli tak czesto mowia do dzieciakow-na zasadzie tiutiutiutiu Moze jego to kreci, bo chcialby, zebys poudawala jakas lolitke. Pogadaj z nim, wydaje mi sie ze jesli znajdzie ujscie dla tego co go tak naprawde kreci odpusci sobie to wnerwiajace seplenienie.

Swoja droga co TY po takiej akcji robisz? udajesz ze nic sie nie stalo? bo z tego co piszesz rozumiem, ze nie dalas mu do zrozumienia, ze ci to nie odpowiada skoro przychodzisz tutaj z tym problemem?

I tak, mozna, znam 33letniego faceta ktoremu zdarza sie w towarzystwie udawac dziecko

Edytowane przez muammamija
Czas edycji: 2009-01-19 o 23:27
muammamija jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-20, 07:28   #35
only4sex
Raczkowanie

Ja chyba miałabym uraz do końca żcyia... Facet powinien być męski i och, stanowczy
Stary 2009-01-21, 14:02   #36
sexy body
Rozeznanie

Napisałam już wcześniej, że ROZMAWIAŁAM z nim kilka razy o tym, jak tylko problem się pojawił, i owszem, on pilnuje się, żeby nie palnąć znowu czegoś równie "słodkiego", ale czasem coś takiego powie. I to nie tylko w łóżku ale i w codziennym życiu. On po prostu taki jest i trudno wymagać, żeby ktoś zmienił ot tak swoje jakieś przyzwyczajenie, charakter (?). Coraz mniej słyszę od niego takich powalających tekstów, a w łóżku już prawie wcale.
Zachowanie, o którym pisałam jest jednym z wielu, bo jednocześnie mój chłop potrafi być męski, zabawiamy się w przeróżne sposoby i padają przy tym zupełnie inne "teksty".

Ale cały czas coś we mnie siedzi, coś nie pozwala mi tak do końca rozkoszować się seksem. A najgorsze jest to, że on czasem w sytuacjach życia codziennego jest takim dzieckiem, że dziwie się jak sobie poradził w życiu zanim mnie poznał! Sprawia wrażenie dzieciaczka. Ale tylko sprawia, bo w rzeczywistosci jest bardzo zaradnym facetem. I właśnie tego nie rozumiem, tego paradoksu - z jednej strony zaradny facet a z drugiej bezradne dziecko.

A jak zareagowałam w tamtej sytuacji - tak jak juz pisałam: odrzuciło mnie od razu i odechciało mi sie czegokolwiek i pogadałam z nim.

sexy body jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-21, 20:22   #37
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Cytat:
OMFG
Sorka, nie mogłam się powstrzymać
Boże dziewczyno, ja Ci naprawdę współczuje, bo chyba bym dostała kociej mordy i zeszła ze śmiechu, jakby mój TŻ wyskoczył z takim tekstem

Koniecznie powiedź mu, że bardzo Cię to rozprasza i tracisz przez to ochotę.
Spytaj się jak by się czuł, gdybyś podczas laseczki zaczęła mówić "o dziudziu a co to za sisiorek taki u mojego chłopcyka, dziu dziu dziu" albo jakoś tak

A ja uważam że sytuacja jest jak najbardziej normalna. Nie ma w tym nic chorego, może dziwnego troche. Może się dla kogoś to wyda śmieszne ale ja lubie jak facet mi tak w łóżku pogada głupotki (oczywiście nie udając przy tym dziecko...). Powiedz mu że Ciebie to po prostu nie podnieca i zapytaj czy jego tak. Razem rozwiążcie jakoś ten problem.
Być może jak wcześniej ktoś pisał tak reaguje na stres. Być może nie sprawia mu przyjemności samo udawanie dziecko tylko że zwraca się do Ciebie w ten sposób jak do małej dziewczynki (wiecie małemu bobasowi często dorośli tak mówią głosem dziecka "o jaka ładna dzidzia niuniuniu").
To zalatywałoby troche pedofilią co prawda, allle...

Zapuszczam:
włosy, paznokcie i biust.

Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia...

Bo wolny czas to jest coś co lubie,
tych co pracują i się uczą nie rozumiem!
wsiowy_gupek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-24, 06:18   #38
Eva ID
ForceIsStrongInThisOne...

GG do Eva ID

Cytat:
Napisane przez sexy body Pokaż wiadomość
Kasia zobacz cio ja tu znalazłem, jakie dobre, cio to jest takie dobre? jakie ciekawe...
Ma przy tym minę i ton głosu jak dziecko!!!
Cytat:
"o dziudziu a co to za sisiorek taki u mojego chłopcyka, dziu dziu dziu"

u mnie by było już po seksie

Cytat:
Napisane przez wsiowy_gupek Pokaż wiadomość

A ja uważam że sytuacja jest jak najbardziej normalna. Nie ma w tym nic chorego, może dziwnego troche. Może się dla kogoś to wyda śmieszne ale ja lubie jak facet mi tak w łóżku pogada głupotki (oczywiście nie udając przy tym dziecko...). To zalatywałoby troche pedofilią co prawda, allle...

Też uważam, że trzeba się dobrać pod tym względem, ja lubię trochę ostrzej, mnie takie "dziu, dziu" doprowadziłoby do spazmów ze śmiechu.

Tylko spokojna rozmowa z Twoim TŻ-tem może coś zmienić, powodzenia Sexy Body.

I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką

55 kg
Eva ID jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-25, 23:09   #39
adomajka
Wtajemniczenie

Cytat:
Koniecznie powiedź mu, że bardzo Cię to rozprasza i tracisz przez to ochotę.
Spytaj się jak by się czuł, gdybyś podczas laseczki zaczęła mówić "o dziudziu a co to za sisiorek taki u mojego chłopcyka, dziu dziu dziu" albo jakoś tak
przepraszam, ze wracam do poczatku, ale noramlnie 30 min sie z tego smialam
adomajka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości