|
|
#31 |
|
BAN stały
|
Dot.: znane osoby przed i po odchudzaniu
|
|
|
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
moim zdaniem Hilary Duff trochę przesadziła z odchudzaniem...
Edytowane przez Licja20 Czas edycji: 2009-01-16 o 19:06 |
|
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
Moim zdaniem wygląda super
Też bym chciała mieć taką figurkę
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
chyba masz rację
![]()
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
Katarzyna Figura lekko przesadziła.
Widziałam jej zdjęcia w Vivie i nie byłam zachwycona jej nowym wyglądem
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
Wiesz, już nie będzie wyglądać jak kiedyś, bo jest po 40 ;/ Tłuszczu ma mniej, ale jej skóra nie wróciła do poprzednich rozmiarów - jak np. wtedy gdy grała Rózię w 'Pierścień i Róża'
Tam wyglądała bosko, ale miała 20 lat
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
Tam gdzie waży 100 funtów?
Przecież to początki anoreksji.. Spójrz na jej ręce już o biuscie nie wspominając... Dla niej optymalne byłoby coś dokładnie pomiędzy 2, a 3 zdjęciem
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Początki anoreksji? skąd wiesz? znasz ją? Anoreksja to choroba duszy, to, że ktoś schudł bardzo nie znaczy, że ją ma... o jakich szerokich biodrach mówisz? Ona nawet na pierwszym zdjęciu wobec swojej figury szerokich bioder nie miała...
|
|
|
#39 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czytałam z nią wywiad kiedyś - nie odchudzała się drastycznie tylko dużo pływała, codziennie ileśtam długości basenu. I jak to zwykle bywa podoba nam się to, czego nie mamy. Ja mam 177cm i jestem typem 'wielkiej' kobity to podobają mi się właśnie takie drobne, z małymi biodrami.. wiem, że taka nie będę no ale cóż
|
|
|
#40 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie napisałam, że ma anoreksję, tylko że jej sylwetka obecnie przypomina sylwetkę osoby u której objawia się początek anoreksji.. Jest to róznica, prawda? Znać jej nie znam, wiem tylko że schudła szybko i drastycznie i ma obsesję na punkcie wagi. Plotka nie wiem na ile prawdziwa, widzę za to zdjęcia, które są w stanie to potwierdzić.No i w końcu nie napisałam, że ma szerokie biodra, tylko że moim zdaniem przy szerokich biodrach rozmiar 38 jest rozmiarem idealnym, przy węższych 36.. I wyluzuj z tą agresją.. Napisałam jedynie, że ta dziewczyna jest za chuda, a Ty mi wyskakujesz z "A co, znasz ją?!" Z całym szacunkiem ale Ty też jej nie znasz i żadna z nas nie wie jak jest Ale jak juz dyskutujemy na ten temat to presja Hollywood wiele osób wpędziła już w nałogi, czy "choroby duszy", cz może bardziej precyzyjnie rzecz ujmując umysłuCytat:
![]() Wiem tylko, że sama sporo pływam i to dość szybko wyrabia mięśnie ramion i wpływa na wygląd sylwetki Patrząc na jej ręce jakos nie do konca w to wierzę, szczególnie że niby pływała codziennie.Radze po prostu nie wierzyć we wszystko co pisza brukowce, bo raz że to najczęściej bzdury, a 2 że osoba publiczna musi pozytywnie kreować swój wizerunek i stwarzać fikcję osoby idealnej. Cindy Crawford też zarzekała się że ćwiczy i zdrowo się odżywia, czemu zawdzięcza wygląd, a później wyszło ze zapomniała wspomnieć o operacjach plastycznych ![]() Tyle
Just when you think the world is going nowhere Just when you almost gave up on your dreams They take you by the hand And show you that you can There're no boundaries... Edytowane przez Choomik Czas edycji: 2009-01-21 o 20:50 |
||
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Umiem czytać ze zrozumieniem i nie wiem o jakiej agresji piszesz heh wątpię, by dało się idealnie odczytać intencje innej osoby, po prostu każdy wszystko odbiera sobie na swój sposób, tak ja twoje słowa jak ty moje, nie znam jej i dlatego nie wygłaszam żadnych osądów pt."to początki anoreksji"
a zdanie o biodrach to już kompletnie nie wiem czego się tyczyło jeżeli nie jej osoby ![]()
|
|
|
#42 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wygłaszam osądów o anoreksji, jedynie przyjmuję do wiadomości taką wersję popartą drastyczną zmiana w wyglądzie to raz. A 2 to tak trudno zrozumieć, że te szerokie biodra tyczą się osoby fikcyjnej? Również wynika to z moich słów.I jeszcze jedna sprawa. Wg netykiety nadużywanie znaków interpunkcyjnych wyraża emocje i jak ktoś pisze kilka zdań zakończonych "???" jest to raczej nacechowane negatywnie (Chyba, że masz 13 lat, ale z tego co się orientuję raczej nie ) Z kolei te emotikony : mogą być odebrane jako kpina. Tylko na takiej podstawie mogę wyciągać wnioski o czyimś nastawieniu przez internet, więc jeśli się pomyliłam, to ze względu na inny sposób odbierania symboli.
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozdrawiam
|
|
|
|
#44 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie. Dajcie se siana dziewczyny
I czekam na kolejne fotki odchudzonych 'gwiazd'
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
Jeśli macie na myśli wychudzone proszę bardzo, ja rezygnuję z wątku, bo podąża on w dziwnym kierunku... Kłóciłabym się rówież na temat czy ta dyskusja nic nie wniosła, bo wg mnie zwróciła uwagę na pewne istotne szczegóły, no ale vox populi vox dei, nie będę Wam psuć zabawy.
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
Choomik.. nie wiem, ale to Ty wzięłaś to wszystko bardzo do siebie. Zaczęłaś temat o anoreksji i wychudzeniu, a teraz jak już wyraziłaś swoje zdanie i troszkę namieszałaś to się wycofujesz, no cóż.
Tak czy inaczej ja czekam na nowe fotki jeśli któraś z Wizażanek je wklei
|
|
#47 |
|
Zadomowienie
|
Namieszałam? Wyraziłam się jasno, a potem tylko wyjaśniłam o co mi chodziło. Wycofuję się, bo nie lubię walić grochem o ścianę, a 2 że jak ktos nie chce dyskutować, nie będę go zmuszać. No i ostatecznie lepiej żeby wypowiadały się osoby zaintereswane tematem, a nie żeby ciągnęła się nasz kłótnia na temat zdrowego i niezdrowego odchudzania..
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Już teraz, gdy pokazuje się na jakiś galach, pokazach widać, że sporo przytyła. To po prostu efekt tego, że szybko nie znaczy skutecznie.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.

Też bym chciała mieć taką figurkę

Przecież to początki anoreksji.. Spójrz na jej ręce już o biuscie nie wspominając... Dla niej optymalne byłoby coś dokładnie pomiędzy 2, a 3 zdjęciem

to podobają mi się właśnie takie drobne, z małymi biodrami.. wiem, że taka nie będę no ale cóż
a zdanie o biodrach to już kompletnie nie wiem czego się tyczyło jeżeli nie jej osoby 
wystarczy Marzena