|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;
aa a ja myslałam, ze oni dopiero teraz ustalili date slubu. kurcze to rodzice maja przechlapane. jeden na tym weselu drugi na drugim,,,
|
|
|
|
#2552 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;
no to nie fajnie ze tak osobno beda , kurcze a przynajmiej w jednym miescie??
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#2553 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2554 |
|
Wtajemniczenie
|
kurcze szkoda zeby tak osobno poszli no ale jeśli nie mają wyboru to trudno. A ty idziesz na któreś czy miałas wymówkę że nie idziesz bo szykujesz się do swojego ?
kurcze a ja juz sama nie wiem co z tymi zaproszeniami mój TZ co chwila zmienia zdanie: raz robimy sami potem mówi że kupimy takie do wypisania, potem mówi znowu żeby kupic takie gdzie się da wydrukowac tekst juz sama nie wiem ![]() no dawaj dawj zdiątka może cios podglądne do siebie.
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#2555 |
|
Zakorzenienie
|
rosii no to czekam na fotki ciągle z niecierpliwościa
![]() kasiaher przycisnij Tż do muru, bo na świeta wielkanocne powinniscie juz miec rozdane. |
|
|
|
#2556 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was po kilkudniowej nieobecnosci spowodowanej mega powalonym grafikiem...
Dzisiaj mam nareszcie wolne, po 10 dniach pracy i szkolen w czasie ktorych malo tego, ze nie dosypialam bo np w niedziele skonczylam prace o 22, a w poniedzialek o 5.30 mialam pociag do krakowa, z krakowa przyjechalam po 20, a nastepnego dnia na 6 rano do pracy...ale jeszcze bylam chora i mialam goraczke... Wczoraj wracajac z pracy o 15 prawie zasnelam w autobusie i jak przyszlam do domu to od razu sie polozylam...kolo 16 i spalam dzis do 9 rano....masakra, ale taka zmeczona bylam...jeszcze w tym miesiacu czeka mnie 1 szkolenie i to takie ze musze rano wstac przed 4 zeby dojechac tam, a wieczor na 22 do pracy...tez nie wiem jak to przezyje, ale na szczescie ten glupi miesiac sie juz konczy...przez to wszystko az 4 razy nie bylam na wloskim w tym miesiacu i jestem mega zla...no ale albo w ogole mnie nie bylo w dabrowie, bo bylam na szkoleniu, albo np wczoraj nie bylam w stanie...teraz niby mam 2 dni wolnego ale nie wiem czy zdaze odpoczac taka slaba jestem ![]() Postaram sie troszke wdrozyc w to co tu napisalyscie przez ten czas jak mnie nie bylo ale tego jest tak duuuuzo ze nie wiem czy zdaze
|
|
|
|
#2557 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Daysy powodzenia , trzymam mocno
![]() Madzialenko, góra sukni ładnie Ci podkreśliła figurę ![]() Strippi powodzenia w szukaniu pracy ![]() Kasiaher to garnitur dla TŻ na Wasz ślub czy na teraz do znajomych? Rosette to Wam się porobiło U nas dlatego było przekładanie terminu ślubu z kilka razy...
|||||||||||||||||||||
|
|
#2558 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2559 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tez tak pomyslałam że panieński przeciez , kurcze z tymi zaproszeniami to dokładnie tak jak my wymyślelismy na początku zreszta pisałam klkanaście stron wczesniej
|
|
|
|
#2560 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 201803111825 Czas edycji: 2009-01-22 o 11:49 |
|
|
|
#2561 |
|
Zakorzenienie
|
Rossetko, jest tam bardzo wusoki sufit, ja bym pomyslala nad tymi materialami zawieszonymi. tam są on lamp takie poprzeczne prety wiec byloby o co zawioesic.
![]() Młodzi beda siedziec tak, ze beda miec jedno okno za sobą? czy gdzie? Bo te okna to by ladnie wygladaly otulone bluszczek z kwiatami lub z tiulem. - takie girlandy Porb zdjecia jak będzie wystrojona na karnawal Ps. czekam na fotki mieszkania
|
|
|
|
#2562 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry wizazanki
ja bylam juz dzisia w miescie z tztem kupic sobie imieninowy prezent teraz pracuje no i w miedzyczasie bede sie uczyc slowek na angielski
|
|
|
|
#2563 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2564 |
|
Zakorzenienie
|
Rosetko ale fajnieeeeeeeee !!!! supcio
|
|
|
|
#2565 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 201803111825 Czas edycji: 2009-01-22 o 12:24 |
|
|
|
#2566 |
|
Zakorzenienie
|
Dwóch? ała
to jak żeście kupili bez zapasu ??
|
|
|
|
#2567 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2568 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2569 |
|
Zadomowienie
|
Witam Kobitki
Daysy 3mam kciuki kochana wie ktos o ktorej ona zdaje??No to niezle z tym weselem, ale dobrze ze ci to nie przeszkadza, u mnie kuzyn tz ma po nas wesele a zrobili to tylko dlatego zeby "miec lepiej" jak ja niecierpie takich ludzi, pytalismy tego kuzyna kiedy sie hajta a on najpierw ze on nie mysli o weselu narazie , ze jemu to neipotrzebne, i chyab za 2-3 lata jak znudzi im sie narzeczenstwo. i jak mymy powiedzili ze mamy w tym roku to oni za tydzien ze stwierdziliz e tez w tym roku a nie musza robic wesele, martwi mnie to bo wszyscy goscie beda ci sami i to dla nich wydatek ale moze ja sie za bardzo wszystkim przejmuje Rosette ja juz tez bym chciala zaczac remontowac poki co zbieramy kasiorke i chyab remont od marca zaczniemy albo kwietnia, zaczniemy sypialnie robic, potem kuchnie , bo lazienke juz mamy i toalete, bo bedziemy mieszkac u mnie tylko trzeba reszte wyremontowac od nowa Tez sie juz nie moge doczekac
|
|
|
|
#2570 |
|
Zadomowienie
|
czesc ale wam zazdroszczę,że macie swój kont.......
|
#2571 |
|
Zakorzenienie
|
a wy mieszkacie rodzicami ?? bo my tez swojego mieszkania nie bedziemy miec, bedziemy mieszkac z rodzicami tzta ze wzgledu na firme
|
|
|
|
#2572 | |||||
|
Zakorzenienie
|
super
a jakis zespol dj tez macie bo jak z przyjecia robi sie wesele to macie teaz pelna gowa rzecy pewnie bardzo sie ciese ze zmieniliscie i bedziecie szalec opowadaj co musicie zalatwic co zmienic itd:Cytat:
Cytat:
taki urok bycia chudym ale fajnie w swojej wygladas madzia id i sie lecz zebyc z zapaleniem pluc jak ja nieskonczyla.... aha i tak myslalam ze jednak wybierzes ecri bardziej ten kolor niz biel mi do ciebie pasowalo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() a ty to ju doroslych masz ![]() wowww to nawal slubow ![]() bardzo ladna.. ustroj ja materialami.. bedzie pieknie wygladac.. ![]() uciekam do lozka.. ale mi sie ndzi.. i tesknie za dzieciakami.... a tu sie niezapowiada zebym szybko d nich wrocila.. bu.. tak to jest jak sie choruje i chodzi do pracy buuu ...
|
|
|
#2573 | |
|
Rozeznanie
|
Uff wreszcie znalazłam troche czasu bo ta sesja to już mnie wykańcza, na szczęscie został mi już tylko jeden egzamin i projekt do oddania
Rosette no prosze jednak wesele fajnie tak, choć z drugiej strony macie pewnie teraz dużo więcej na głowie, no bo jednak dochodzą rzeczy o których wcześniej nie musieliście myśleć A ja dziś miałam iść na pierwszą przymiarke, ale pani z salonu dzwoniła czy moglibyśmy być szybciej bo potem jej coś wypadło, no ale niestety wcześniej to my się nie wyrobimy więc ide dopiero w sobote buu a tak się już nie umiem doczekać.. Cytat:
|
|
#2574 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedy zamieszkasz z TŻ ? Przed ślubem jeszcze? Cytat:
powiedz co kupiłaś ???
|
||
|
|
|
#2575 |
|
Zakorzenienie
|
Jak mowa o prezentach, to muszę pomału pomyśleć już nad Walentynkami. No i w lutym TŻ ma urodziny... więc muszę wymyśleć prezent x2 (może dostanie 2 w 1?
).
|
#2576 | ||
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Agus, najlepsze życzenia imieninowe Kliwia, piękna kolia ![]() Martuś, no nie, to Cie dopadło chorubsko... Ja smarkam dalej- juz cały nos mnie boli ![]() Cytat:
Chciałam, żeby Ci się miło zrobiło ![]() I wiesz, nie jestm zła, że mnie zaraziłaś Rosette, fantastycznie, że będziecie mieli wesele To juz niedługo![]() Ja też bym tego nie zrobiła Madzia, panikaro jedna, gratuluje wyboru sukni! I wracaj do zdrowia, szkoda, że choroba złapała Cie akurat na urlopie...Cytat:
![]() To będzie ciekawie... ![]() Samba, witaj po przerwie i odpoczywaj z nami ![]() [quote=martucha84;10601924](...)swietna sukienka, ale widze ze mialas taki sam klopot jak ja.. wszystkie ukienki za duze i do konca niewidac efektu taki urok bycia chudym ale fajnie w swojej wygladas madzia id i sie lecz zebyc z zapaleniem pluc jak ja nieskonczyla.... (...)quote] Mnie jak babka w salonie założyła suknię rozmiar 36, ta sru i juz była na podłodze- spadła ze mnie momentalnie ![]() Także szpilki grały główna rolę w przymierxanie przeze mnie sukien
|
||
|
|
|
#2577 |
|
Zakorzenienie
|
hmm od tzta korektor pod oka z loreala, juz sie na niego czaje dlugi czas, ale jak sobie go chcialam kupic to cos innego wypadlo, a tani nie jest, i teraz w ogole cienia pod oczami nie mam
![]() no a od mojej mamy kupilam sobie encyklopedie sztuki kulinarnej aha jeszcze od tesciowej kupilam sobie bluze z espee do kompletu do spodni ktore mam na silownie, tylko ze troszke inny kolor, spodnie mam czarne a bluza szaro-rozowa, ale przynajmniej na lato bwedzie mi pasowac na wieczorne voyage, no i paseczek do dzinow ;] dziekuje kochana Edytowane przez agus87 Czas edycji: 2009-01-22 o 14:47 |
|
|
|
#2578 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje za mile przywitanie
Teraz to w ogole jak wyczytalam ze nasza Martus ma zapalenie pluc to juz w ogole martwie sie o to, zebym nie podzielila jej losu, bo czuje ze mnie lamie we wszystkich kosciach, ale nie mam juz goraczki Mam nadzieje ze mi przejdzie szybko bo niedlugo ide na urlop i nie chcialabym go przechorowac...Kliwia i Madzia sliczne suknie slubne macie Gratuluje wyboru ![]() leze sobie w lozeczku i kontynuuje robienie albumu dla rodzicow weny brak...
|
|
|
|
#2579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2580 |
|
Zakorzenienie
|
samba dziękuję
odpoczywaj sobie, zjedz rosołku i śpij i korzystaj z wolnego
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:31.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

U nas dlatego było przekładanie terminu ślubu z kilka razy...

to jak żeście kupili bez zapasu ??

bardzo sie ciese ze zmieniliscie
jestes cudowna..
Teraz to w ogole jak wyczytalam ze nasza Martus ma zapalenie pluc to juz w ogole martwie sie o to, zebym nie podzielila jej losu, bo czuje ze mnie lamie we wszystkich kosciach, ale nie mam juz goraczki