|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4021 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrowieckie Panny Młode :)
Na małe wesele to może Pod parowozem na Kolejowej, ładnie tam jest. My na pierwszy taniec niewiem co wybierzemy, chcielibyśmy Celine Dion-Because You loved me,bo to jest pierwsza piosenka na której tańczyliśmy,oj to było kupę lat temu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4022 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ArS spokojnie. Ostrowczanka na pewno niedługo to poprawi, będzie na pewno na forum ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4023 |
Zadomowienie
|
Jaki tu ruch
![]() olajka ja też pomyślałam o sali w Hotelu pod Parowozem. A może w Smykowie na tej mniejszej sali.
#4024 |
Zakorzenienie
|
Ostrowczanka trzeba poprawić adres kwiaciarni Tara. Teraz jest na Polnej 7b
|
![]() ![]() |
![]() |
#4025 |
Zakorzenienie
|
My liczyliśmy 0,5 litra na PARĘ. Kurcze, zauważyłam, że dużo osób bierze tak dużo wódki. A u nas wystarczyło spokojnie jeszcze na poprawiny w domu i jeszcze gościom rozdawaliśmy na odjezdne. I kilka butelek zostało w domu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4026 |
Raczkowanie
|
Witam Dziewczyny
Cięzko za wami nadązyc, ledwo udało mi sie wszystko przeczytac. Nie dam rady we wszystkim sie wypowiedzieć niestety. Ostrowczanka - super lista, podziwiam! - ja ze swojej strony mogę podać jeszcze zespół Falset z Ostrowca - kontakt 608-34-88-27. Z tego co wiem, mieli grać na sylwestra w Novum, ale mieli zajete terminy. Olajka - czy te dni skupienia są obowiązkowe, jak myslisz, bo mi ksiadz powiedzial , że trzeba, ale cięzko mi bedzie dojechac z Wa-wy? Co do bukietu dl świadkowej, to ja kupuje swojej świadkowej bukiet, nie wyobrażam sobie obciążania, świadkow jakimikolwiek opłatami. Co do okragłych stołów, to jestem jak najabrdziej za i sama bede takie chciała mieć, a wizytówki uważam za niezbędnę. Sama byłam w zeszłym roku na czterech weselach i wstyd sie przyznać ale pierwsze co robliiśmy po wejsciu na sale to rezerwowanie torebka miejsc jak najbliżej młodych, masakra i strasznie mnie to wkurza. Po pierwsze nikomu nie przytoi takie zachowanie, ale z drugiej strony inaczej sie nie da, jak jest paczka 10 osób, ktoś Ci zajmie siedzenie i potem trzeba się rozdzielać. Ja osobiście, przeed rozsadzeniem bede do każdego dzwoniła i pytała koło kogo ktoś chce siedziec, to rozwiąze problem tego ze ktos nie bedzie chciał siedziec obok kogoś. |
![]() ![]() |
![]() |
#4027 |
Zakorzenienie
|
Grunia22 na Dni Skupienia możesz się wybrać w Warszawie. Niekoniecznie musisz je odbyć w Jędrzejowie. Chodzi tylko o to, żeby na nich być.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4028 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4029 |
Zakorzenienie
|
Wszystko poprawiam zgodnie z sugestiami.
![]() |
#4030 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ostrowieckie Panny Młode cz. II :)
W adresie strony internetowej zespołu Riva Band jest błąd. Ich aktualny adres to http://www.rivaband.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
#4031 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrowieckie Panny Młode cz. II :)
Ok, jeśli ktoś coś jeszcze zauważy to niech poprawia - listę zrobiłam wyszukując w necie i naszym wątku, więc informacje mogą być nieaktualne.
![]() |
#4032 |
Zakorzenienie
|
Elsi a ja mam dla ciebie taką sukienkę:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4033 |
Zakorzenienie
|
Ja też tak uważam nie tylko słyszałam ale tam byłam widziałam i jadłam.Jedzenie pierwsza klasa aż ślina cieknie
![]() Dziękuję ale zobaczymy ile ta skromna elegancja kosztuje zważając, że cała z koronki. Mehja zobacz udało się z tymi cytatami dzięki raz jeszcze. ![]() Tą suknie co zaprezentowałaś to też cudna właśnie takie mi się podobają. Edytowane przez Elsi81 Czas edycji: 2009-01-22 o 09:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#4034 |
Wtajemniczenie
|
Michel82 walc z Nocy i Dni jest piękny, super wybór, tak myślałam o sobie i też bym chciała ale nie ma opcji żeby mój facet zatanczył walca....swoją drogą pomyślałam, że może by tak go namówić na kilka lekcji tańca...
![]() ![]() Tak się składa, że oboje nie bardzo potrafimy tańczyć walca ![]() ![]() ![]()
#4035 |
Zakorzenienie
|
Elsi no faktycznie się udało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4036 |
Zadomowienie
|
Jeszcze takie znalazłam.
Bardzo mi sie takie suknie podobają, niestety brak figury!
#4037 |
Zadomowienie
|
Gruniu, a jak tam zdjęcie które ci wysłałam??????
|
![]() ![]() |
![]() |
#4038 |
Wtajemniczenie
|
Co do pierwszego tańca, to też myśleliśmy o Lady Pank "Zawsze tam gdzie Ty" i Farbie "Chce tu zostać", ale ostatecznie zdecydowaliśmy się na walca z "Nocy i dni".
Dziewczyny a teraz mam pytanie tak trochę z innej beczki. Czy myślałyście może o jakiejś dedykacji dla swojego TŻ podczas wesela, jakiejś piosence, która jest dla Was ważna, która z czymś Wam się kojarzy???? Nie mam na myśli pierwszego tańca, bo to odrębna sprawa. Ja się tak zastanawiam nad tym i coraz bardziej się skłaniam żeby coś takiego zrobić. Nawet mam w głowie dwie piosenki, tylko nie wiem na którą mam się zdecydować ![]() ![]()
#4039 |
Zakorzenienie
|
Michel82 ja zadedykuję mojemu piosenkę, w sumie to jest ''nasza" piosenka, na pewno będzie mile zaskoczony. Na pierwszy taniec jej nie weźmiemy bo taki taki trochę rockowo- punkowy kawałek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4040 |
Zakorzenienie
|
Macie dobry pomysł, by zadedykowac TZowi jakas piosenke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4041 |
Rozeznanie
|
W Hotelu Pod Parowozem można zorganizować wesele lub przyjęcie na max 70 osób.
Mehja dziękuję że pamiętałaś ![]()
#4042 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Mogę pomyśleć jedynie o czymś Ani Dąbrowskiej albo Marii Peszek bo tylko je z "wolnych" kawałków toleruje ![]()
![]() |
#4043 |
Zakorzenienie
|
Ja to mam pecha. To nie ma nic zwiazanego ze slubem. Otóz dostałam wypowiedzenie z pracy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4044 |
Zakorzenienie
|
oooo. To niedobrze
![]() Na pewno się wszystko jakoś ułoży ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4045 |
Zakorzenienie
|
Justys tak mi przykro, w takiej chwili to na pewno się wszystkiego odechciewa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4046 |
Raczkowanie
|
co do pierwszego tańca to my w sumie też cały czas szukamy piosenki, a na ten mament podoba mi się Kindla- z kimś takim jak Ty.
Dobry pomysł z tą dedykacją dla męża ![]() kurcze nie dość że mamy takie czasy a nie inne to jeszcze zwalniają ludzi z pracy!! przykro mi |
![]() ![]() |
![]() |
#4047 |
Zakorzenienie
|
Kasiuni_a pamiętasz może jakie ceny były w salonie Kiara? Spodobało mi się baaardzo pare sukienek ale coś mi się wydaje, że drogie będą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4048 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4049 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4050 |
Zakorzenienie
|
Nie spodziewałam sie,pracuje juz tu 3 lata,tylko ze na zlecenie,miałam odejsc pare m-cy temu,ale jednak mnie zostawili,bo jest sporo pracy,teraz tez jest,ale szef ma inna wizje,a o to chodzi,ze to co robiłam,to juz zajecie mi sie konczy i myslałam,ze da mi nowe obowiazki jak wtedy,a tu nawet nie dokoncze tego co robie. Kurcze,ale los. Moze wiecie czy nie potrzebują gdzies kogos do biura?
Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2009-01-22 o 12:24 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:12.