![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: podniusł na mnie ręke
Cytat:
P.S. polecam książke Grocholi "trzepot skrzydeł" Płakałam jak ją czytałam... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
Tokstyczny związek, aha i wy chcecie sie ścierac( powinno to chyba inaczej brzmiec ''docierac'') Ty go kiedys uderzylas, on podniosł reke na Ciebie i jestescie kwita?? Tak to rozumiem
![]()
#34 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Denerwuja mnie watki gdzie autorzy prosza o rade, dostaja naprawde szczere rady, a i tak maja to w nosie... Ide wiec. Szkoda moich nerwow.
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
anitka bylas kiedys z innym facetem czy to jest Twoj pierwszy facet na powaznie?
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
BTW jakie zainteresowaneie wątkiem
![]() Nie wiem tylko czy jest sens...... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
BAN stały
|
Dot.: podniósł na mnie ręke
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | |
BAN stały
|
Cytat:
nie byłam z nim kiedyś 2 miesiące no i poszłam do łóżka z innym,ciągle mi to wypominał .. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#39 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Znwu go bronisz, masz odpwiedz na kazdy zarzut wobec niego! To po co zalozylas watek?? oh losku..
![]() |
#40 | ||
Zakorzenienie
|
Przepraszam, mialam isc ale nie moge. Po co do niego wrocilas po tych 2ch miesiacach?
![]() |
#41 |
Zakręcony Chochlik
|
Anitka zostan z nim. Biedny facet nie wiedzial co czyni.
![]() ![]()
#42 |
Zakorzenienie
|
Mysle ze przez swoja syuacje domowa ty nie wiesz ,ze mozna i trzeba zyc normalnie ,inaczej.
chesz do konca zycia byc gnojona i bita ,ponizana ,chcesz aby twoje dziei mialy takie zycie jak ty ? Moze warto byloby sie zglosic do poradni aby pomogli ci wyjsc z tego zakletego kregu przemocy. |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
wydaje mi sie ze po prostu nie masz wzorcow jak powinien wygladac zwiazek.
Nie moglas wyniesc tego z rodzinnego domu, a Twoj facet Cie nie szanuje wiec moze wydaje Ci sie ze tak wyglada zwiazek dwojga ludzi, milosc? Otóż nie. ![]() Wspolczuje Ci, to jest chore ze nie potrafisz odejsc od kogos kto tak Cie krzywidzi. Pozostaje nam miec nadzieje ze to on Cie zostawi. Zycze Ci tego. Nie ze zlosliwosci tylko z troski o Twoje dobro..
![]() |
#44 | |
BAN stały
|
Cytat:
pierwszy,w zeszłym roku rozstałam się z nim,nie mogłam sobie poradzić bez niego a nie byliśmy razem pół roku ... chciałam się w kimś zakochać,myślałam że każdy facet jest taki jak mój ex,spotykałam się z kimś przez 2 tygodnie,ale w tej osobie widziałam mojego wtedy ex chłopaka,wszędzie go widziałam,ile czasu potrzbuje żeby nie budzić się z myślą co on teraz robi ... gdzie jest,czy dobrze sięczuje ... rok,dwa ... a może całe zycie żeby go zapomnieć .. ![]() przeglądałam codziennie jego zdiecia nie wyrzuciłam niczego żadnego prezentu od niego,każdy srebrny pierścnionek który od niego dostałam nosiłam na palciu i przypominałam sobie kiedy go dostałam,i tak w kółko,czekałam codzinnie na jego smsa żeby napisał ...i tak w kółko ... Edytowane przez anitka12345 Czas edycji: 2009-01-22 o 11:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#45 | ||
BAN stały
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;10600296]Ewentualnie nie przejrzy nigdy, bo nie zdąży. Popchnie ją, bijąc, upadnie głową w kant stołu i zgon.
[/quote] No chyba,że tak będzie,ale oby nie. ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuje. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kobieto,jesteś od niego uzależniona,dlatego nie potrafisz sobie bez niego poradzić.Może będziesz potrzebowała roku,dwóch...ale są specjaliści,którzy mogą pomóc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#47 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mysle ze masz problem z poczuciem wlasnej wartosci i to koniecznie trzeba zmienic.. Ile masz lat?
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
BAN stały
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;10599888]Zastanawiasz sie jeszcze?
Żadna sytuacja nie daje prawa do uderzenia kobiety. Dzień, w którym mój luby by mnie uderzył, byłby ostatnim dniem istnienia takiego związku. Pamiętaj, że spróbował raz, spróbuje następny i następny, bo dopóki mu na to będziesz pozwalała, on będzie czuł się bezkarny. BTW, sterydy przyjmowane w ten sposób budzą agresję.[/quote] zgadzam sie z tymi słowami calkowicie, jak juz raz to zrobił to będą kolejne razy... ja bym sie nie zastanawiało bo Ty kochasz a On??? pomysl, chyba nie skoro nie umie reagować inaczej tylko poprzez siłę.... Po co Ci damski bokser, który nie umie normalnie rozmową załagodzić czegoś tylko odrazy rekę podnosi... |
![]() ![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Anitka - Jak juz napisalam gdzie indziej. Strach ma wielkie oczy, a mnie sie wydaje, ze Ty po prostu sie boisz. Boisz sie tego, jak to bedzie bez niego, jak to bedzie po powrocie do Polski, co powiedza ludzie itd. Do przodu Anitka - zrob ten pierwszy krok. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ona nie odejdzie od niego.... szkoda mi jej w sumie, ale z drugiej strony, taka uległośc, taki brak szacunku do siebie samej prowokuje, nie powiem, aż chetnie sama bym ja pacnęła NA OTRZEŹWIENIE BTW w sumie nie dziwie sie jej facetowi.... jak bym miala w domu taka niunie to tez bym jej czasami przypiepszyla, niech wie gdzie jej miejsce.......... <rzygi> |
|
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
Z moją przyjaciółką jest podobnie. Na co dzień cudowna dziewczyna inteligentna, wesoła, na super studiach, ma bardzo dużo znajomych i co najlepsze w wielu sytuacjach potrafi walczyć twardo o swoje. A jeśli chodzi o facetów to jest tragedia. Najpierw była 5 lat z kompletnym palantem, przez 2 lata powoli wyciągałam ją z tego związku. Facet wpadał do niej piątek/sobota, ona mu robiła żarcie, potem seks, on zasypiał i tyle. Teraz od ponad dwóch lat trafiła na jeszcze gorszy typ, który traktuje ją jak niedorozwiniętego śmiecia, ale ona go KOCHA i boi się zostać sama, więc mu wszystko wybacza... Ja już nie mam siły ciągle jej mówić tego samego i jestem coraz bardziej obojętna na to wszystko, bo i tak nic nie zdziałam. Ostatnio powiedziała, że nie wyklucza wyjścia za niego za mąż
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
BAN stały
|
Nikogo Słoneczko
nie długo skończe 21 Hvid tak boję się cholernie się boje,mama mówiła że mam sobie wszystko przemysleć,bo rodzice powiedzieli znajomym rodzinie że chce tutaj zostać w tej Holandi,mama boi się co będą pózniej ludzie gadać na mój temat ... a pozatym gdyby on napisał smsa odezwał się jak byśmy już razem nie byli ja odrazu bym do niego leciała,tak było po 6 miesiącach wystarczył jegojeden sms |
![]() ![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żeby uniknąć smsów od niego-zmien nr kom,stary wyrzuć,nie dawaj nowego rn wspólnym znajomym,żeby on nie mógł go zdobyć...i tyle. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#54 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
To znaczy ze jestes z nim od kiedy masz 16 lat.. Pierwsza milosc, facet, seks.. I myslisz ze bez niego nie dasz rady.. ze zostaniesz sama Dasz ale musisz sama tego chciec a narazie nie widze w Tobie tej checi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#55 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#56 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#57 |
BAN stały
|
wie,dzwoniłam do niej odrazu po tym jak to się stało,dzwonił do mnie TŻ przed chwilą powiedział że jutro moge jechać z jego kolegami,powiedziałam że pojade,ale poryczałam się przez ten tel.nie daje rady ... ja nie chce tak żyć i przechodzić znowu tego samego ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#58 | |
BAN stały
|
Cytat:
Naprawdę mocno sie zastanów nad tym czy chcesz z Nim być jeśli On sie Tobie tak odpłaca za Twoja miłość :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#59 | |
BAN stały
|
Cytat:
tak pierwszy,wszystko z nim przeżyłam pierwszy pocałunek pierwszy sex itd.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Uzależnienie
|
Jedź do domu i się nawet nie oglądaj!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.