podniusł na mnie ręke - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-22, 10:57   #31
Słodkaaa
Zakorzenienie

Dot.: podniusł na mnie ręke

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
O żesz. ;mdleje: Kolejna,która swojemu misiaczkowi wybaczy,bo miłość ci wszystko wybacza/y.Trzymajcie mnie bo zaraz nie wytrzymam.
Kochacie swoich katów to powodzenia,bo chyba anita przejrzy na oczy wtedy jak ją pobije do utraty przytomności,czego jej nie zycze.
Nie sądze...

P.S. polecam książke Grocholi "trzepot skrzydeł" Płakałam jak ją czytałam...
Słodkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 10:57   #32
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Nie wiem czy dobre jest to,że załozyłaś wątek,bo to twój nie pierwszy, a ty tak czy siak nie słuchałas/nie wiem czy nadal niesłuchasz czy dostosujesz się do rad wizażanek.Napisze ci to samo co w wątku rozstaniowym,on ,szarpnął,pociągnął za włosy, a ty liczysz na kwiatka,przeprosiny,a w dodatku ty się obwiniasz bo go sprowokowałaś tak pisałaś na wątku rozstaniowym.anita ja naprawde radze ci się ogarnąć i zostawić go w cholere.To jest toksyczny związek,toksyczny facet,który cię za grosz nie szanuje. Daj sobie spokój z tym gościem,nie on jeden na tym świecie,są inni lepsi. Nie wiem czy coś da moje/jak i innych wizażanek pisanie,bo mysle że jak cię przeprosi,przyjdzie z kwiatkiem to mu wybaczysz bardzo łatwo,bo jesteś w nim zaslepiona,uzalezniona. itp
Nic lepszego i nowego w tym temacie nie da się napisać.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 10:58   #33
Marseille
Rozeznanie

Tokstyczny związek, aha i wy chcecie sie ścierac( powinno to chyba inaczej brzmiec ''docierac'') Ty go kiedys uderzylas, on podniosł reke na Ciebie i jestescie kwita?? Tak to rozumiem. Zdecydowanie go bronisz, nie mam pojęciA DLACZEGO?! Nie chce myslec jak bedzie wygladal wasz zwiazek za pare lat, jak go nie zostawisz. ehh
Stary 2009-01-22, 10:58   #34
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aninek Pokaż wiadomość
Święte słowa...nie czytałam watku rozstaniowego,ale to co tu opisujesz,wystarcza wg mnie...Prawie Cię uderzył-następnym razem to zrobi.A powód?Bo ośmieliłaś się wyrazić swoje zdanie?
Co do zdrady...wielka miłość,kilka dni rozstania,a on już ma inną...Ty wybaczyłaś,ciekawe co on by powiedział,gdybys to Ty podczas tej
"przerwy"poszła do łóżka z innym.
Pewnie wtedy by bylo "Zdradzilam go i stlukl mnie na kwasne jablko. Co zrobic zeby mi wybaczyl?".
Denerwuja mnie watki gdzie autorzy prosza o rade, dostaja naprawde szczere rady, a i tak maja to w nosie... Ide wiec. Szkoda moich nerwow.

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?
-A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach?

SzpiegZKrainyDeszczowców jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 10:58   #35
Nikogo Słoneczko
Raczkowanie

anitka bylas kiedys z innym facetem czy to jest Twoj pierwszy facet na powaznie?

emptiness.

"Z łez ocieraj cudze oczy, chociaż Twoich nie otarto.."
Nikogo Słoneczko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 10:59   #36
Słodkaaa
Zakorzenienie

BTW jakie zainteresowaneie wątkiem

Nie wiem tylko czy jest sens......
Stary 2009-01-22, 11:00   #37
madmuazelle
BAN stały

Dot.: podniósł na mnie ręke

Cytat:
Napisane przez moniczorek Pokaż wiadomość

Boże!!!!
Widzisz i nie grzmisz.

Tworzycie "piekny" patologiczny związek i naprawde nie chciałabym abyście nie daj Boże kiedyś byli małżeństwem,które musi się scierać lejąc po "mordach"
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 11:00   #38
anitka12345
BAN stały

Cytat:
Święte słowa...nie czytałam watku rozstaniowego,ale to co tu opisujesz,wystarcza wg mnie...Prawie Cię uderzył-następnym razem to zrobi.A powód?Bo ośmieliłaś się wyrazić swoje zdanie?
Co do zdrady...wielka miłość,kilka dni rozstania,a on już ma inną...Ty wybaczyłaś,ciekawe co on by powiedział,gdybys to Ty podczas tej
"przerwy"poszła do łóżka z innym.

nie byłam z nim kiedyś 2 miesiące no i poszłam do łóżka z innym,ciągle mi to wypominał ..
anitka12345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 11:03   #39
Marseille
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anitka12345 Pokaż wiadomość
nie byłam z nim kiedyś 2 miesiące no i poszłam do łóżka z innym,ciągle mi to wypominał ..

Znwu go bronisz, masz odpwiedz na kazdy zarzut wobec niego! To po co zalozylas watek?? oh losku..
Stary 2009-01-22, 11:04   #40
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Cytat:
Przepraszam, mialam isc ale nie moge. Po co do niego wrocilas po tych 2ch miesiacach?

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?

Stary 2009-01-22, 11:04   #41
Trinette
Zakręcony Chochlik

Anitka zostan z nim. Biedny facet nie wiedzial co czyni. Tylko juz pozniej nie pisz, gdy bedziesz miala ten sam problem. Jak chcesz miec miekkie serce to musisz miec twardy tylek. Facetowi nalezy dac nauczke. Jego rodzice zawsze beda jego popierac, nie Ciebie.

„Jeśli możesz sobie coś wymarzyć, możesz to zrobić”
Walt Disney

Trinette jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-22, 11:05   #42
paula78
Zakorzenienie

Mysle ze przez swoja syuacje domowa ty nie wiesz ,ze mozna i trzeba zyc normalnie ,inaczej.
chesz do konca zycia byc gnojona i bita ,ponizana ,chcesz aby twoje dziei mialy takie zycie jak ty ?

Moze warto byloby sie zglosic do poradni aby pomogli ci wyjsc z tego zakletego kregu przemocy.

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 11:06   #43
Nikogo Słoneczko
Raczkowanie

wydaje mi sie ze po prostu nie masz wzorcow jak powinien wygladac zwiazek.
Nie moglas wyniesc tego z rodzinnego domu, a Twoj facet Cie nie szanuje wiec moze wydaje Ci sie ze tak wyglada zwiazek dwojga ludzi, milosc?
Otóż nie.

Wspolczuje Ci, to jest chore ze nie potrafisz odejsc od kogos kto tak Cie krzywidzi.
Pozostaje nam miec nadzieje ze to on Cie zostawi. Zycze Ci tego. Nie ze zlosliwosci tylko z troski o Twoje dobro..

emptiness.

Stary 2009-01-22, 11:06   #44
anitka12345
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Nikogo Słoneczko Pokaż wiadomość
anitka bylas kiedys z innym facetem czy to jest Twoj pierwszy facet na powaznie?

pierwszy,w zeszłym roku rozstałam się z nim,nie mogłam sobie poradzić bez niego a nie byliśmy razem pół roku ... chciałam się w kimś zakochać,myślałam że każdy facet jest taki jak mój ex,spotykałam się z kimś przez 2 tygodnie,ale w tej osobie widziałam mojego wtedy ex chłopaka,wszędzie go widziałam,ile czasu potrzbuje żeby nie budzić się z myślą co on teraz robi ... gdzie jest,czy dobrze sięczuje ... rok,dwa ... a może całe zycie żeby go zapomnieć ..
przeglądałam codziennie jego zdiecia nie wyrzuciłam niczego żadnego prezentu od niego,każdy srebrny pierścnionek który od niego dostałam nosiłam na palciu i przypominałam sobie kiedy go dostałam,i tak w kółko,czekałam codzinnie na jego smsa żeby napisał ...i tak w kółko ...

Edytowane przez anitka12345
Czas edycji: 2009-01-22 o 11:09
Stary 2009-01-22, 11:07   #45
madmuazelle
BAN stały

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;10600296]Ewentualnie nie przejrzy nigdy, bo nie zdąży. Popchnie ją, bijąc, upadnie głową w kant stołu i zgon.
[/quote]
No chyba,że tak będzie,ale oby nie.

Cytat:
Napisane przez Słodkaaa Pokaż wiadomość
Nie sądze...
P.S. polecam książke Grocholi "trzepot skrzydeł" Płakałam jak ją czytałam...
Czyzby nawet i takie pobicie by wybaczyła,no tak ofiary katów chyba tak mają. A przeczytam z miłą chęcią tą książke.

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Nic lepszego i nowego w tym temacie nie da się napisać.
Dziękuje.

Cytat:
Napisane przez Słodkaaa Pokaż wiadomość
BTW jakie zainteresowaneie wątkiem

Nie wiem tylko czy jest sens......
Chyba nie ma sensu. Cokolwiek napiszemy anicie,ona tak go będzie usprawiedliwiać,bo go kocha miłością uzaleznioną,ślepą i jak tylko dostanie kwiatka to mu wybaczy.No,chyba że przejrzy na oczy,odejdzie wracając do Polski,to byłby cud.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-22, 11:10   #46
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek

Cytat:
pierwszy,w zeszłym roku rozstałam się z nim,nie mogłam sobie poradzić bez niego a nie byliśmy razem pół roku ... chciałam się w kimś zakochać,myślałam że każdy facet jest taki jak mój ex,spotykałam się z kimś przez 2 tygodnie,ale w tej osobie widziałam mojego wtedy ex chłopaka,wszędzie go widziałam,ile czasu potrzbuje żeby nie budzić się z myślą co on teraz robi ... gdzie jest,czy dobrze sięczuje ... rok,dwa ... a może całe zycie żeby go zapomnieć ..
On poszedł do łóżka z inną,kiedy nie byliście ze sobą KILKA DNI.Ty poszłaś do łóżka z innym,kiedy nie byliście ze sobą 2MIESIĄCE...nie widzisz różnicy czy nie chcesz widzieć?I on ma czelność Tobie to wypominać?A Ty nie wypominasz mu jego wyskoku??
Kobieto,jesteś od niego uzależniona,dlatego nie potrafisz sobie bez niego poradzić.Może będziesz potrzebowała roku,dwóch...ale są specjaliści,którzy mogą pomóc.
Aninek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 11:10   #47
Nikogo Słoneczko
Raczkowanie

Cytat:

mysle ze masz problem z poczuciem wlasnej wartosci i to koniecznie trzeba zmienic..
Ile masz lat?

emptiness.

Stary 2009-01-22, 11:10   #48
minimini87
BAN stały

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;10599888]Zastanawiasz sie jeszcze?

Żadna sytuacja nie daje prawa do uderzenia kobiety. Dzień, w którym mój luby by mnie uderzył, byłby ostatnim dniem istnienia takiego związku.

Pamiętaj, że spróbował raz, spróbuje następny i następny, bo dopóki mu na to będziesz pozwalała, on będzie czuł się bezkarny.

BTW, sterydy przyjmowane w ten sposób budzą agresję.[/quote]

zgadzam sie z tymi słowami calkowicie, jak juz raz to zrobił to będą kolejne razy... ja bym sie nie zastanawiało bo Ty kochasz a On??? pomysl, chyba nie skoro nie umie reagować inaczej tylko poprzez siłę.... Po co Ci damski bokser, który nie umie normalnie rozmową załagodzić czegoś tylko odrazy rekę podnosi...
minimini87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 11:11   #49
Hvid
Zakorzenienie

Cytat:
witam
mam problem otóż wczoraj w plecaku znalazłam u TŻ sterydy,zrobiłam mu o to straszną awanture,że jak zacznie to brać to pojede do Polski (jestem obecnie w Holandi) i że powiem mu co robiłam przez ten cały czas siedząc tutaj w domu jak on był w pracy,on strasznie się wściekł myślał,że go zdradzałam oprzed ten cały czas,no i doszło do tego,że podniusł na mnie ręke nie uderzył ale trzymał ją koło mojej twarzy i pociągnął mnie za włosy,powiedziałam mu że tego nie wybacze nigdy,jutro mam jechać do Plski z jego kolegami co robić mam 1000 mysli na sekunde tak bardzo go kocham że jestem zdolna mu to wybaczyć ... jego rodzice powiedzieli mu że go rozumieją i nie dowierzają w to co ja powiedziałam,chociarz nie każą mu wiecej tego robić
Bardzo przepraszam wszystkich uczestnikow tego watku, nie przeczytalam Waszych postow poniewaz sprawe znam z innego watku i przyszlam tylko na chwile.

Anitka - Jak juz napisalam gdzie indziej. Strach ma wielkie oczy, a mnie sie wydaje, ze Ty po prostu sie boisz. Boisz sie tego, jak to bedzie bez niego, jak to bedzie po powrocie do Polski, co powiedza ludzie itd.

Do przodu Anitka - zrob ten pierwszy krok.
Hvid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 11:14   #50
Słodkaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Czyzby nawet i takie pobicie by wybaczyła,no tak ofiary katów chyba tak mają. A przeczytam z miłą chęcią tą książke.

Chyba nie ma sensu. Cokolwiek napiszemy anicie,ona tak go będzie usprawiedliwiać,bo go kocha miłością uzaleznioną,ślepą i jak tylko dostanie kwiatka to mu wybaczy.No,chyba że przejrzy na oczy,odejdzie wracając do Polski,to byłby cud.
Czytaj, czytaj ta ksiązka jest własnie o takiej bitej... ale nie powiem nic wiecej bo stracisz zainteresowanie

Ona nie odejdzie od niego.... szkoda mi jej w sumie, ale z drugiej strony, taka uległośc, taki brak szacunku do siebie samej prowokuje, nie powiem, aż chetnie sama bym ja pacnęła

NA OTRZEŹWIENIE

BTW w sumie nie dziwie sie jej facetowi.... jak bym miala w domu taka niunie to tez bym jej czasami przypiepszyla, niech wie gdzie jej miejsce..........

<rzygi>
Stary 2009-01-22, 11:14   #51
Broniecka
Raczkowanie

Z moją przyjaciółką jest podobnie. Na co dzień cudowna dziewczyna inteligentna, wesoła, na super studiach, ma bardzo dużo znajomych i co najlepsze w wielu sytuacjach potrafi walczyć twardo o swoje. A jeśli chodzi o facetów to jest tragedia. Najpierw była 5 lat z kompletnym palantem, przez 2 lata powoli wyciągałam ją z tego związku. Facet wpadał do niej piątek/sobota, ona mu robiła żarcie, potem seks, on zasypiał i tyle. Teraz od ponad dwóch lat trafiła na jeszcze gorszy typ, który traktuje ją jak niedorozwiniętego śmiecia, ale ona go KOCHA i boi się zostać sama, więc mu wszystko wybacza... Ja już nie mam siły ciągle jej mówić tego samego i jestem coraz bardziej obojętna na to wszystko, bo i tak nic nie zdziałam. Ostatnio powiedziała, że nie wyklucza wyjścia za niego za mąż

Broniecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 11:15   #52
anitka12345
BAN stały

Nikogo Słoneczko
nie długo skończe 21
Hvid
tak boję się cholernie się boje,mama mówiła że mam sobie wszystko przemysleć,bo rodzice powiedzieli znajomym rodzinie że chce tutaj zostać w tej Holandi,mama boi się co będą pózniej ludzie gadać na mój temat ... a pozatym gdyby on napisał smsa odezwał się jak byśmy już razem nie byli ja odrazu bym do niego leciała,tak było po 6 miesiącach wystarczył jegojeden sms
Stary 2009-01-22, 11:18   #53
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek

Cytat:
Nikogo Słoneczko
nie długo skończe 21
Hvid
tak boję się cholernie się boje,mama mówiła że mam sobie wszystko przemysleć,bo rodzice powiedzieli znajomym rodzinie że chce tutaj zostać w tej Holandi,mama boi się co będą pózniej ludzie gadać na mój temat ... a pozatym gdyby on napisał smsa odezwał się jak byśmy już razem nie byli ja odrazu bym do niego leciała,tak było po 6 miesiącach wystarczył jegojeden sms
To zapytaj mamę co jest ważniejsze,ludzkie gadanie czy twoje szczęście...Mama wie,że on Cie tak traktuje?
Żeby uniknąć smsów od niego-zmien nr kom,stary wyrzuć,nie dawaj nowego rn wspólnym znajomym,żeby on nie mógł go zdobyć...i tyle.
Aninek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-22, 11:19   #54
Nikogo Słoneczko
Raczkowanie

Cytat:
Nikogo Słoneczko
nie długo skończe 21
Hvid

To znaczy ze jestes z nim od kiedy masz 16 lat.. Pierwsza milosc, facet, seks..
I myslisz ze bez niego nie dasz rady.. ze zostaniesz sama
Dasz ale musisz sama tego chciec a narazie nie widze w Tobie tej checi

emptiness.

Stary 2009-01-22, 11:19   #55
Marseille
Rozeznanie

Cytat:
Nikogo Słoneczko
nie długo skończe 21
Hvid
facet ma Cie na kiwniecie palca, nie szanujesz samej siebie...
Stary 2009-01-22, 11:20   #56
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Cytat:
Nikogo Słoneczko
nie długo skończe 21
Hvid
"Ta ktora miala jaja odejsc od damskiego boksera, chama i prostaka"

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?

Stary 2009-01-22, 11:25   #57
anitka12345
BAN stały

Cytat:
To zapytaj mamę co jest ważniejsze,ludzkie gadanie czy twoje szczęście...Mama wie,że on Cie tak traktuje?
Żeby uniknąć smsów od niego-zmien nr kom,stary wyrzuć,nie dawaj nowego rn wspólnym znajomym,żeby on nie mógł go zdobyć...i tyle.
wie,dzwoniłam do niej odrazu po tym jak to się stało,dzwonił do mnie TŻ przed chwilą powiedział że jutro moge jechać z jego kolegami,powiedziałam że pojade,ale poryczałam się przez ten tel.nie daje rady ... ja nie chce tak żyć i przechodzić znowu tego samego ...
Stary 2009-01-22, 11:27   #58
minimini87
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Nikogo Słoneczko Pokaż wiadomość
To znaczy ze jestes z nim od kiedy masz 16 lat.. Pierwsza milosc, facet, seks..
I myslisz ze bez niego nie dasz rady.. ze zostaniesz sama
jeśli jest z Nim od 16 roku zycia to Jej może się wydaje,że to miłość, a moze z przyzwyczajenia są razem??? bo tak naprawde 16 lat to nie jest jeszcze taki wiek w którym wie się wszystko o miłosći, pewnie to też jest Jej pierwszy facet w łóżku...

Naprawdę mocno sie zastanów nad tym czy chcesz z Nim być jeśli On sie Tobie tak odpłaca za Twoja miłość :/
minimini87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 11:29   #59
anitka12345
BAN stały

Cytat:
Napisane przez minimini87 Pokaż wiadomość
jeśli jest z Nim od 16 roku zycia to Jej może się wydaje,że to miłość, a moze z przyzwyczajenia są razem??? bo tak naprawde 16 lat to nie jest jeszcze taki wiek w którym wie się wszystko o miłosći, pewnie to też jest Jej pierwszy facet w łóżku...

Naprawdę mocno sie zastanów nad tym czy chcesz z Nim być jeśli On sie Tobie tak odpłaca za Twoja miłość :/

tak pierwszy,wszystko z nim przeżyłam pierwszy pocałunek pierwszy sex itd..
Stary 2009-01-22, 11:34   #60
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
wie,dzwoniłam do niej odrazu po tym jak to się stało,dzwonił do mnie TŻ przed chwilą powiedział że jutro moge jechać z jego kolegami,powiedziałam że pojade,ale poryczałam się przez ten tel.nie daje rady ... ja nie chce tak żyć i przechodzić znowu tego samego ...
Jedź do domu i się nawet nie oglądaj!

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości