![]() |
#1711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2
pakusia twoj tz nie zartowal z ta godzina dla siebie
![]()
#1712 |
Zadomowienie
|
Ale mi dziewczyny narobiłyście smaka na ogórkową
![]() ![]() Mój rajd po ciucholandach niestety skonczył się niepowodzeniem, ale żeby odrobic to w innym sklepie kupiłam 1 pare bodków i jednego pajacyka - nie mogłam się powstrzymac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1713 |
Zakorzenienie
|
ja osobiscie zupy ogorkowej nie lubie ale moj Tż bardzo i do tego placki ziemniaczane hihi natomiast ost uwielbiam mocno kwasne ogorki
![]() ja dzisiaj robie kluski z ziemniakow dobrze ze mam robota i nie musze sie meczyc z tarciem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1714 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieje, ze za tydzien dzidzius mi psikusa nie wywinie i pokaze co ma miedzy nozkami ![]() A moja dzidzia chyba tak wczoraj szalala bo glodna byla, bo jak zjadlam jablko to sie uspokoila ![]() Boze.... tyle czekac na faceta ![]() ![]() ![]() ![]() Bercia ja tez mam zamiar sobie nagotowac wielki gar ![]() ![]() Karola jakie slodkie sukieneczki ![]() ![]() Kuroikaze ![]()
![]() |
#1715 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1716 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1717 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Boze... jak mi strasznie wstyd. Nie przywitalam sie z Toba. Calkiem zapomnialam ![]() Witaj w naszym gronie ![]() ![]() ![]() Ja uwielbiam spagetti, tylko moj Tz nie bardzo. Wiec rzadko robie. Ja jak ide na ciuchy to malo kiedy mam szczescie. Nic ciekawego nie dostane. Wstaw zdjecie tych ciuszkow ![]()
![]() |
#1718 |
Zakorzenienie
|
To cieszę się że imię w razie czego akceptujecie
![]() Sashka, no niestety tyle wydałam a teraz będę szukać kolejnego konowała czekającego na kasę ![]() ![]() ![]() Pakusia, hehe dobrze że mój TŻ szykuje się do wyjścia przez 5 minut, przecież ja bym oszalała czekając tyle... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja marzylam o corce ale teraz sie ciesze ze synek juz sie do tej mysli przyzwyczailam.Wczoraj byly kuzynka z 5 mieisiecznym synem jest taki slodziak ze mozna go zjesc juz nie moge sie doczekac swojego. ![]() Moje zakupy dla synka 2 pary spodni ogrodniczek nexta i do tego body i taki fajny sweterek kupilam nexta ![]() ![]() Gossik moze jaka kolezanka ci poleci dobrego gina moze wejdz na forum gazeta.pl tam sa listy dobrych i zlych ginow. I nie przejmuj sie bo widzisz ze to fasolce szkodzi a ona teraz jest najwazniejsza ![]() Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-01-22 o 14:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1720 |
Zakorzenienie
|
piekne ciuszki
![]()
#1721 |
Zadomowienie
|
Gossik jezeli chodzi o X-landera to kurcze moze sam stelaz tyle waz, musze jeszcze raz sprawdzic
![]() ![]() ![]() Anulka sliczne maluchy, jeszcze nigdy nie wiedziala blizniakow na usg ![]() ![]() Katrin1 w X-landerze xa raczka sie nie przeklada. Magduchahaha zupy uwielbiam, moj Tz nie bardzo wiec gotuje tylko dla siebie, mam zawsze tak na 2-3 dni...pycha... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1722 |
Zakorzenienie
|
dzieki ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1723 |
Zadomowienie
|
Cze Magdusiasiasia
![]() ![]()
#1724 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1725 |
Zakorzenienie
|
ja mam nadzieje w lato chodzic w swoich letnich ciuszkach z przed ciazy hehe
ale oczywiscie w maju jakies wlasnie tuniczki.. bo przeciez obcislych bluzek nie bede nosila na taki brzuch.. niezasmacznie by to wygladalo:P
#1726 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() http://www.bobowozki.com.pl/product_...oducts_id=1156 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1727 |
Zadomowienie
|
Tez mam nadzieje, ze w lato bede jakos wygladac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1728 |
Zakorzenienie
|
dokladnie
![]() ![]() chcialabym zeby juz bylo po wszystkim.. Chcialabym juz miec dzieciatko w swoich ramionach... ![]() eh
#1729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wlasnie sie zast jak bede wygladac ![]() ![]() Poki co apetyt mam sredni zalezy od dnia raz jem b.duzo a raz wogole hihi ![]() superzabula ten xlander xa jest fajowy pewnie juz bedzie wchodzic kolekcja 2009 pewnie beda nowe kolorki ![]() ![]() dzisiaj mylam okna ale sie naskakalam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1730 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() X-lander ma juz nowa kolekcje, ale nie orientowalam sie w kolorach bo my kupujemy ten grafitowo-czarny ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1731 |
Zakorzenienie
|
a u mnie apetyt strasznie rosnie....
jednak staram sie zapychac.. owocami.. np.. jablkiem.. ale co z tego skoro przez mojego tzta tak strasznie duzo jem.. Wczoraj tyle pochlonelam,,, to jeszcze przyniosl mi ciasto.. to je zjadlam.. i chcial na kolacje bekon.. no to i ja oczywiscie musialam sie go napchac okolo 12 w nocy..... hehe
#1732 |
Zadomowienie
|
Ja sie juz nie przejmuje kilogramami, wiem ze jak urodze i wroce do mojego trybu z przed ciazy to zrzuce zbedny balast
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1733 |
Wtajemniczenie
|
blondynkapoznan ciuszki sliczne uwazam ze next ma bardzo fajne rzeczy
ja caly czas przegladam wozki i im wiecej wiem tym wiem mniej haha ![]()
#1734 |
Zakorzenienie
|
Blondynka, popatrzę na tamtym forum, może coś znajdę. A dzieciatych koleżanek z maluchami to mam niewiele, albo nie mają dzieci albo mają odchowane...Wiem właśnie że szkodzę dziecku i strasznie się boję ale to silniejsze ode mnie, nie pozbędę się tych nerwów chyba do porodu
![]() ![]() ![]() ![]() Superzabula, ten XA na oko jest taki sam jak oglądałam wczoraj ale oczywiście sierotka nie zwróciłam uwagi ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1735 |
Zadomowienie
|
Gossik no teraz probuje sobie przypomniec co nam sprzedawca mowil o tej wadze, ale nie moge(starosc nie radosc)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1736 |
Zadomowienie
|
Witajcie laseczki
![]() Ja nistety ale jestem bardzo, ale to bardzo pechowa, nie ma co ![]() Przeprszam że nie odpisałam jak zawsze większości z was ale nadrobię teraz na bieżąco. ![]() Edytowane przez marika2121 Czas edycji: 2009-01-22 o 15:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#1737 |
Raczkowanie
|
marika2121, plamisz jeszcze? Tez mi się zdarzyło krwawienie, zywa krew. Tez panikowałam i pedziłam do lekarza. Mniej więcej ta sama diagnoza. Zalecenie: leżeć. Leżalam plackiem, następnego dnia jeszcze palmilam, ale juz ustalo. Podobno czasem sie tak się dzieje. Głowa go góry. Najważniejsze, że dzidzia machała do mamusi.
![]() poiglot91, oj, witaj w klubie. Najchęyniej nie wychodzilabym z lodówki. Ale najbardziej smakuje mi to, co ktos dla mnie ugotuje. A że teściowa mnie rozpieszcza.... Wczoraj dostalam pomidorową i bigosik, a dziś barszczyk i gołabki. Aż się boje wchodzic na wagę. ![]() Musze sobie codziennie dawać zastrzyk w brzuch. Zwykle daje mi je mąż. Teraz jest w delegacji. Wczoraj tak sobie go zapodałam, że zrobił mi się krwiak i zrost, a brzuch mnie boli w tymmiejscu od rana. Mam nadzieję, ze to nic groźnego.
#1738 |
Zakorzenienie
|
Superzabula, ja tam im bliżej tym bardziej chciałabym odwlec poród... strasznie się boję
![]() ![]() Marika, ufff że to tylko z nadżerki, ja się nie dziwię że spanikowaliście. Sama plamię, krew też się dwa razy zdarzyła i od razu zakładałam najgorsze...Ale skoro szyjka się skróciła to na pewno uważać już musicie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1739 |
Zadomowienie
|
pimach - nie no właśnie żywą krwią to juz od wczoraj nie, teraz tylko wychodzą takie brunatne pozostałości, ale ogólnie mało. Ale strach mnie pięknie obleciał. Już wczoraj płakałam i obwiniałam się, że sama mogłam zaszkodzić maluszkowi. Ale już jest dobrze. Też kazał mi się bardzo oszczędzać.
Ja też wczoraj byłam na małych zakupkach i kupiłam kulka rzeczy dla mojego kochanego synusia, postaram się wieczorkiem wklepić zdjątka albo jutro,muszę odszukać kabelek z aparatu. |
![]() ![]() |
![]() |
#1740 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:54.