|
|
#151 |
|
Zadomowienie
Lokalizacja: stąd gdzie mnie nikt nie zobaczy i nie usłyszy:-)))
|
Dot.: podniusł na mnie ręke
właśnie oni ci pomogą. a niie wyżucą bo oni nie są od wużucania!!! pomogą ci. ale ty musisz tego chcieć. iść pomóc sie uratować bo jesteś na krawędzi życia.
|
|
#152 |
|
Raczkowanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;10603288]Też bym się nie zdziwiła, zwłaszcza po przeczytaniu 2 sprzecznych wypowiedzi autorki:[/QUOTE]
napisala ze nie chce odnosnie pytania SZPIEGA, czy chce wyladować w koncu 2 metry pod ziemia bo on ja skatuje albo wykonczy nerwowo... a to CHCE odnośniło się do tego, czy chce być szczęśliwa. Anitka ma spore problemy od dawna, to po co teraz miała by tak marnie 'prowokować'?
|
|
|
|
#153 |
|
Konto usunięte
|
Strasznie smutny ten wątek.
Anitko,czytałam zawsze wszystkie Twoje wątki.Każdy przedstawiał poważniejszy problem,którego nie wolno zostawić. Jednak o ile podczas tamtych wątków ogarniała mnie niesamowita złość na Ciebie tak tutaj już złość odeszła.Ja się o Ciebie boję. I też ten wątek jest bardzo smutny bo finał jest do przywidzenia. Czuję się tak,jakbym oglądała horror lub thriller,gdzie główna bohaterka idzie wprost w paszcze psychopaty,w sam środek zła gdzie za chwilę wydarzy się tragedia i ja wtedy krzyczę-"Boże gdzie TY idziesz! Stójjjj!!!!!!" Ale jestem tylko przed TV i nikt mnie nie słyszy. Tutaj niestety nie jest już film,tylko prawdziwe życie ale mimo wszystko Ty i tak nie słyszysz... ![]() Czy jest na Wizażu ktoś z Bydgoszczy? Anita,czy jeżeli znalazł by się ktoś taki,i zgodził z Tobą pójść do poradni,żeby dodać Ci otuchy,to zgodziłabyś się na to? |
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
To chcesz czy nie??bo wreszczie nie wiem.
To ja ci coś napisze od siebie,żeby nie było gada sobie baba a nic nie wie. Byłam z facetem dwa lata.Wszystko ładnie pięknie.w pewnym momencie zaczeły się awantury(skutki jego agresji płyneły własnie z nadmiwernego przyrostu masy mieśniowej-czytaj sterydy).Wypił sobie pewnego dnia.wrócił do domu i zaczał dzikie awantury.Chciał mnie uderzyc ale zareagowałam pomimo iz jestem drobnej postury.Nie udało mu się.Co zrobiłam Pomiomo iz wtedy go kochałam pokazałam mu drzwi i kazałam s.....tam skąd przyszedł.wyszłam z domu i wróciłam rano.Nie było go fakt ale wokoło były wszedzie liściki i kwiaty,jak to on mnie bardzo przeprasza,że on nie chciał,nie wie co sie z nim stało,że się to wiecej nie powtórzy.Gówno prawda juz uwierze.Nie wybaczyłam,bo żaden bydlak nie ma prawa podnieśc na mnie reki nawet raz!!były lamenty proźby i groźby z jego strony ale szcunek jaki mam do siebie nie pozwolił mi na powrót do niego.I ja tez go bardzo kochałam i zycia sobie nie wyobrażałam,a jednak nadal zyje i jestem szczesliwa .
|
|
#155 |
|
BAN stały
|
wiem że chciecie mi pomóc,odezwe się wieczorem ide do sklepu kupić sobie coś wreście do jedzenia bo nie jadłam ani nie piłam cały dzień,to chyba z nerwów,nie długo TŻ wróci z pracy ... =(u mnie w domu komputer się zepsuł wiec jeżeli bede miała jutro wyjazd z rana to nie wiem kiedy się do was tutaj odezwe ... jak narazie musze wrócić do domu ... i zobaczyć co mnie tam czeka ...
Edytowane przez anitka12345 Czas edycji: 2009-01-24 o 16:23 |
|
|
|
#156 |
|
BAN stały
|
Przeciez on jej nie uderzyl? Opanowal sie, to ona napisala ze go uderzyla w twarz kiedys. Co, ona miala prawo ? To on mogl ja zostawic wtedy, ale nie, jak baba walnie jest ok a jak chlop sie zdenerwuje i podniesie reke, ale sie opanuje to juz tyran? Bez przesady...
|
|
|
|
#157 |
|
Zadomowienie
|
przecież oni cie nie wyżucą. pomogą ci. więc uraruj sie. bo teg najbardziej potrzebujesz....
|
|
#159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() lepiej se przeczytaj całość
|
|
|
|
|
#160 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#161 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
NIKT nie ma prawa podnosić ręki na nikogo. Ani podnosić ręki,ani szarpać,ani targać za włosy. Co by się nie działo. |
|
|
|
|
#162 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#163 |
|
Zadomowienie
|
ale od kiedy dziewczyna może zrobić krzywdę facetowi? od kiedy? facet jest przeważnie silniejszy. ale chciał to już sie liczy!! a facet pod wpływem sterydów nie jest sobą tylko jest tyranem.
|
|
#164 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#165 |
|
Zadomowienie
|
to nic nie wiesz. i widocznie jesteś taka sama biedna jak anitka która myśli że klaps nic nie znaczy!!! znaczy dużo....
|
|
#166 |
|
Raczkowanie
|
nie jest to pierwszy watek autorki, pisze ciagle o swoich problemach z facetem i dobrze wie co wizazanki jej doradza a ona i tak ciagle z nim jest
dla mnie to nie ma sensu...jesli na serio takie sytuacje maja miejsce w Waszym 'zwiazku' to w 100% popieram Twoj przyjazd do Polski i oderwanie sie od niego, moze wtedy zmadrzeje (chociaz i tak watpie) ![]() powodzenia
|
#167 |
|
Zadomowienie
|
nie ważne kto poniósł reke pierwszy. jak dziewczyna uderzy to nawet siniaka nie będzie miał a jak odwrotnie...to może nawet stracić przytomnośc!!! i widać nie wiesz co to jest patologia. bo tej dziewczynie trzeba pomóc.
|
|
#168 |
|
BAN stały
|
Nie oceniaj nikogo jesli go nie znasz. Napisalam jedna wypowiedz a ty juz wiesz jaki ma zwiazek? Hehe , nie zamierzam sie tlumaczyc. Przeciez ja nie jestem zwolenniczka przemocy kobieto. Wyrazilam swoja opinie, ze on jej nie uderzyl, a ona jego tak i tyle.
|
|
|
|
#169 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ona nie miała ale on też nie ma.Cokolwiek by się nie działo. Nie ma prawa też NAWET w odwecie! Nie ma i koniec. Zaszczuta nie będziesz,nie wiem skąd ta myśl.Ale nie wiem też skąd przekonanie,że agresja uzasadniona jest dobra. Przemoc rodzi przemoc. Niby takie banalne,tyle razy słyszane,ale jakie prawdziwe. |
|
|
|
|
#170 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#171 |
|
Zadomowienie
|
ANITKo i wiedz: tego kwiatu jest pół światu. życie przed sobą. więc nie myśl że kiedyś bedziesz sama. to nie jest miłośc. to patologia.
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
bil ja wczesniej???
|
#173 |
|
Zadomowienie
|
może i nie jesteś zwolenniczką ale tak przewżnie jest że jak raz uderzy to i uderzy 2, 3 i aż końca nie będzie....ale wkońcu wiesz lepiej...
|
|
#175 | ||
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
Cytat:
Nie wierzę, no nie wierzę, szok ..... pochodzisz dziewczyno z patologicznej rodziny. Potrzebnia Ci profesjonalna terapia.Cytat:
Ty nie kochasz, Ty jesteś uzależniona.
|
|
|
#176 |
|
Raczkowanie
|
Post anitki12345 rozwalil mnie w watku zawiodłam się na TŻ i się boję...
![]()
|
|
#177 |
|
BAN stały
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#178 |
|
BAN stały
|
Ej dziewczyny wyluzujcie. Mozecie jej doradzic a nie kazac cos robic. Ja wyrazilam swoja opinie. Oczywiscie ze nie usprawiedliwialam jego agresji, napisalam pare zdan, co o tym sadze i mysle ze na tym to polega, co kto sadzi a nie napadanie na innych. A juz na pewno tekst w stylu "pewnie cie maz bije" byl nieco chamski i niestosowny. Ja z taka sytuacja nie mialam w domu do czynienia i nie zamierzam sie jakiejs panience tlumaczyc.
Pozdrawiam |
|
|
|
#179 |
|
Zadomowienie
|
wiesz jej może nie znam. ale znam takie rodziny...
|
|
#180 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.

Pomiomo iz wtedy go kochałam pokazałam mu drzwi i kazałam s.....tam skąd przyszedł.wyszłam z domu i wróciłam rano.Nie było go fakt ale wokoło były wszedzie liściki i kwiaty,jak to on mnie bardzo przeprasza,że on nie chciał,nie wie co sie z nim stało,że się to wiecej nie powtórzy.Gówno prawda juz uwierze.Nie wybaczyłam,bo żaden bydlak nie ma prawa podnieśc na mnie reki nawet raz!!były lamenty proźby i groźby z jego strony ale szcunek jaki mam do siebie nie pozwolił mi na powrót do niego.I ja tez go bardzo kochałam i zycia sobie nie wyobrażałam,a jednak nadal zyje i jestem szczesliwa .

Nie wierzę, no nie wierzę, szok