|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#811 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VII ::..
Cytat:
- siemieniu - orzechach - sezamie byle nie w mące ponadto wcale tego nie musisz smażyć na tłuszczu, można spokojnie zapiec w piekarniku co do mleczka to już zgłupiałam, niby nie można ale w książce A.A. znalazłam potrawy I-fazowe z tymże na pewno musi być light i niesłodzone ![]() wprowadzanie możesz zacząć od jednego jabłka i jednej kromki chleba dziennie edit: jakby ktoś miał ochotę na papilotki do muffinek to zbieram chętnych, pakowane są po 100 lub 75 szt. a to dla mnie jednej ciut za dużo, a chciałabym kilka kolorowych wzorów ![]() Edytowane przez IlonaP Czas edycji: 2009-01-22 o 11:52 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#812 |
Wtajemniczenie
|
Ilonko fajne papilotki widzialam tez tu:
http://www.mniammniam.pl/sklep/?kat1...i&gdzie=&off=0
#813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja mam w tortowni jeszcze parę innych upatrzonych rzeczy, np składane kratki do studzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#814 |
Wtajemniczenie
|
paprak
![]() ![]() ![]() Ja dopiero po sniadanku i pije wlasnie kawke. Noc jak przewidzialam mialam nie zbyt udana. Trudno, przynajmniej jak narazie humor jeszcze mi nie uciekl..ale nie chwale dnia przed zachodem slonca, jak to moja babci mowi. ![]() Ilonka to sporo spadlo Ci teraz na glowe! Ale tak to niestety czesto jest, jak sie cos zaczyna psuc, to wtedy kiedy absolutnie tego nie potrzebujesz, dochodzi mnostwo innych rzeczy. Zycze szybkiego rozwiazania i zdrowka dla Bartka! ![]() effa z glodem to latwo sobie radze, wiem, ze to nie glod, ale u mnie to pragnienie przeradza sie w glod. Ja naprawde jestem w stanie go sobie wmowic i zacznie mi w brzuchu burczec. ![]() ![]()
#815 |
Zadomowienie
|
ILona pokazuj te papilotki, juz mialam dawno kupic, ale dla mnie tez za duzo, a dla chlopakow i kolejna impreze urodzinowa jak znalazl
![]() Syfu remontowego nie zazdroszcze. DIlys tak jak mowi Ilona zacznij od wprowadzenia dwoch porcji wegli do popoludnia. Najczesciej jest to chleb/platki i owoc. ZObaczysz, jak sie bedziesz po nich czula. Ja zdecydowanie jestem bardziej najedzona po weglowym sniadaniu, tzn, potrafie dluzej nie odczuwac glodu, wiec omlety przerzucam na kolacje ![]()
#816 |
Zakorzenienie
|
Fru, dzięki, on się ma dobrze, bo gorączki brak więc go nosi, ale ja będę miała wesoło
![]() effa, te mi się podobają ale kliknij w link, tam jest jeszcze sporo ![]() Edytowane przez IlonaP Czas edycji: 2009-01-22 o 12:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#817 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#818 |
Rozeznanie
|
witajcie Kochane!
pamietacie mnie jeszcze? ![]() dopiero po woli wracam do swiata zywych... to co przezylam to jakas masakra.. caly dom z goraczka 39,8 ![]() no ale juz lepiej ![]() i uwaga!!!! waga drgnela!!!! i to sporo bo o 2 kg mniej!!!!! ![]() nawet nie wiecie jak sie ciesze ![]() dzieiaj na sniadanko wciagnelam 5 malych zawijaskow z poledwicy i pasty jajecznej ze szczypiorkiem ![]() ![]() no to milego dnia!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#819 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aha, paseczki i brązowe są 3cm ale 5cm też są |
|
![]() ![]() |
![]() |
#820 |
Raczkowanie
|
ilona - ja najczesciej njapierw marynuje w ziolach z oliwa i sokiem z cytryny, czosniem i chill i wlasnie zapiekam, albo na elektrycznym grillu - polecam, naprawde fajna rzecz, zajmuje to z 7 minut, miesko pyszne, a nawet jesli jest jakis tluszcz to sie wypiecze i wyleci do takiej foremki na dole, raz grillowalam kielbaske to chyba z pol rynienki tluszczeu sie zebralo
![]() a co myslicie o tym chlebku mestemacher? http://www.germandeli.com/084213006622.html nadaje sie? mam na mysli ten zytni z maki razowej |
![]() ![]() |
![]() |
#821 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
miąsko robię podobnie, teraz jestem na etapie szukania takiego grilla elektrycznego zamykanego jak ma np. Ewa Wachowicz Edytowane przez IlonaP Czas edycji: 2009-01-22 o 13:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#822 |
Zadomowienie
|
Przesolilam salatke do pracy
![]() Ilona to daj znac, jak robimy z tym zamowieniem ![]()
#823 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Gratuluje ukonczenia pierwszej fazy. U mnie dzien 6-sty. Najedynke nie ma sensu wchodzic bo na jedynce glownie tracisz wode. Organizmpotrzebuje ze dwa tygodnie zeby zaczac spalac tluszcz a nie przerabiac energie z dostarczanego na biezaco pozywienia. Dopiero II faza to chudniecie z tluszczu. Czeste wracanie na jedynke moze sie skonczyc rozregulowaniem organizmu i spowolnieniem metabolizmu. Oczywiscie, poprosze email na PW. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja jak zwykle po sniadaniu, z lapem i herbata w lozku. Dzis tez ide na zakupy wiec troche kalorii spale truchtem ![]() Milego popoludnia ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#824 |
Zadomowienie
|
Agee gratulacje
![]() ![]() ![]()
#825 |
Rozeznanie
|
dziekuje Kochane!!!
najbardziej ubolewam na tym ze tydzien czasu opuszcze swoj aerobik ![]() no ale od poniedzialku startuje na nowo ![]() Effa dobrze ze chociaz ta makrelka byla co? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#826 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja od ponad czterech tygodni nie bylam na basenie ![]() ![]()
![]() |
#827 |
Rozeznanie
|
ja juz sie doczekac nie moge poniedzialku aby troche poskakac i sie w zdrowy sposob wypocic...
![]() moze jutro pojde ale zobacze czy bede sie czula na silach... Effa a powiedz taka makrela w oleju z puszki jest w miare ok czy raczej zakazana? bo mnie czasami jeszcze przeraza ze przy nawet tlustym jedzonku np jakim jest makrela wedzona tez mozna chudnac i czesto staram sie unikac takich rzeczy... |
![]() ![]() |
![]() |
#828 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#829 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#830 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() nie pamietam nazwy ale w kazdym badz razie jest bez recepty ![]() Paprak dziekuje za info odnosnie rybki ![]() Edytowane przez Agee79 Czas edycji: 2009-01-22 o 14:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#831 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Na takie sprawy dobry jest len z rana albo colon C ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#832 |
Rozeznanie
|
a siemie lniane jakie pijacie?
no ja ostatnio sobie zrobilam ale to mielone i myslalam ze puszcze pawia... ![]() no i drugi raz swiadomy mi sie juz nie zdarzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#833 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#834 |
Zadomowienie
|
No to jestem
![]() Uprzejmie donoszę, że sprawę dżemową załatwiłam, ale trochę dałam ciała ![]() Producent: ST. DALFOUR (Francja), seria nazywa się Owocowa Rapsodia, dosładzane są wyłącznie sokiem winogronowym, 56g węgli/100g, z tego im wyszło 231kcal/100g. Waga - 284g i tu jest myk, bo myślałam, że są mniejsze. Cena ok 12 zł, pysznościowe są smaki: figowy, cztery owoce(truskawka, jeżyna, reszty nie pamiętam), kumkwat i parę innych, tradycyjnych. Czyli wynika z tego, że Materne lepsze, bo deklarują 120kcal/100g. Effa polecała jeszcze Lidlowe, obejrzę przy najbliższej okazji. |
![]() ![]() |
![]() |
#835 |
Zakorzenienie
|
a to nie są te w wysokich, smukłych słoikach?
Paprak, zapomniałam spytać jak tarka? obżarłam się zupka fasolową, teraz piję wiadro latte - zamiast sprzatac na koledę - głównie zabawki, bo co krok to się można potknąć ![]() i dostałam dziś ser Haloumi, podobno grillowany z pieczoną papryką jest nieziemski ![]() effa, przynajmniej będzie kolorowo i energetycznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#836 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ilona, to te ![]() Edytowane przez Madzia_M77 Czas edycji: 2009-01-22 o 14:55 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#837 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Daj znac jak Haloumi. Jaka zawartosc tluszczu? Z jakiego mleka sie go wyrabia? My kochamy sery pelnym sercem i kazda nowinka mnie ciekawi ![]() Czas na kawe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#838 |
Raczkowanie
|
Dziękuję dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() Faktycznie nie poszalałam przez te 2 dni z białkiem, ale dzisiaj już się poprawiłam ![]() Zapiekanka z soczewicy długo mnie kusiła, przyznam szczerze, ze to był mój pierwszy raz z soczewicą, nigdy wcześniej nie jadłam tego cuda ![]() ![]() ![]() ![]() na domiar złego nikt mi przy tych pysznościach nie chciał pomóc /czytaj dobre rozdanie ![]() ![]() Dzisiejszy jadłospis Ś: uwaga, uwaga wykończyłam ryż zapiekany z jabłkami, jogurt truskawkowy light z siemieniem lnianym, otrębami i pestkami słonecznika P; jabłuszko i 2 mandarynki P; gotowany filet drobiowy + brokuły w ziołach P; surówka z selera i orzechów włoskich w sosie jogurtowym z odrobinką majonezu-PYCHOTKA! Na kolację planuję dokończyć wyżej wymienioną surówkę i dodać serek wiejski lekki I jak? Chorym życzę dużo zdrówka ![]() Powiedzcie mi czy po tych 2 dniach WĘGLOWYCH mam zrobić 2 dni I fazy czy nie? Czy naprawdę postąpiłam, aż tak źle-zaczynam mieć moralniaka ![]() Niby taka silna, bo placki ziemniaczane beeeeeeeeeeeee, a zaszkodziła sobie dozwolonymi produktami, ot cała Agniecha Piję codziennie to samo 2 kawki, 2 herbatki czerwone,2 zielone i około 1 do 2 litrów mineralnej wody niegazowanej
#839 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o, ja też sery uwielbiam ciężkie kremowe ciasta, torty mogą nie istnieć, choć od czasu do czasu czekoladą, lodami, panna cotta, tiramisu, sernikiem czy jabłecznikiem nie pogardzę ale jak jest ser ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#840 |
Zakorzenienie
|
absolutnie nie wracaj na 1, chyba że wpadłaś w ciąg
sumienie wyślij na urlop, jest ok, tylko nie jedz tak stale ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.