|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;
Nadrabiam zaległości i chyba mi się wreszcie udało
![]() Aguś serdecznie życzenia Daysy ![]() Madzialenka ślicznie wyglądasz w tej sukni ![]() A mnie wczoraj zamknęli w szpitalu Nie będę się rozpisywać co mi jest... chociaż lekarze jak na razie też za bardzo nie wiedzą... ale na maksa przygnębia mnie atmosfera szpitalna Sajgon tu jest straszliwy 24h, ludzie na korytarzach, w nocy udało mi się przekimać jakieś 2 godziny... na dodatek pełno tu babć, które bez przerwy omawiają swoje choroby, choroby w rodzinie, wśród znajomych, sąsiadów, choroby o których słyszały że ktoś je ma, choroby których istnienie tylko podejrzewają... itd jak ja chcę do domu buuuuuuuuuu
|
|
#2582 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;
Cytat:
ojoj Mam nadzieję,że to nic poważnego! Wracaj do zdrówka!!! |
|
|
|
|
#2583 |
|
Wtajemniczenie
|
jejku nie mam siły normalnie nic mi sie niechce a tu tyle roboty w pracy
Zaraz po pracy jadę na pazurki a potem na solarkę ( może)![]() Kurcze dzisiaj czwartek za dwa dni wesele a ja nie mam: kolczyków, biustonoszu i majteczek, torebki. ![]() Dobrze że mi się udało chociaz buty kupić chociaż żałuje bo jak byłam z TŻ wczoraj po gajer to widziałam jeszcze fajniejsze i dosłownie tylko 2 zł droższe od tych moich , kurcze ale ładniejsze tylko obcas troszkę niższy . Ale bym się walneła spać ![]() ponawiam moje pytanko: znacie jakieś dobre sposoby żeby TŻ spał w nocy a nie chrapał ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#2584 |
|
Zakorzenienie
|
kasiaher nie ma na to sposobu domowego. Niech idzie z tym, do lekarza. I najlepiej niech spi na brzuchu lub na boku.
motley Trzumaj się zakup stopery |
|
|
|
#2585 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/item516270284_skut..._snorflex.html ostatnio kupiliśmy ten aparacik już trzeci raz. Faktycznie prawie zupełnie eliminuje chrapanie (pod warunkiem, że pochodzi ono z krtani a nie z nosa) i TŻ lepiej się wysypia (lepiej oddycha). Nie wiem czy to jest wygodne ale mój się do tego przyzwyczaił i nie narzeka. Chrapanie jednak jest chorobą i powinno się najpierw zdiagnozować czemu się chrapie i czy nie ma bezdechów w czasie snu. edit: Kliwia jasne, już mi TŻ dzisiaj przyniósł
|
|
|
#2586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to na chwile przestanie ![]() a tak poważnie, to : Przyczynami chrapania jest : Przeziębienie, zapalanie migdałków, palenie papierosów, chroniczne zapalenie zatok, polipy i nadwaga. Rozluźniona w czasie snu tkanka z górnej tylnej części gardła drga podczas oddychania jak muzyczny instrument dęty powodując w ten sposób chrapanie. Pomaga spanie na boku: chrapanie pojawia się zazwyczaj podczas spania na plecach.
Na allegro znalałam : http://www.allegro.pl/item519663464_...a_50_nocy.html Mój TŻ też chrapał , ale jakoś przeszło samo![]() Edytowane przez Emilia211 Czas edycji: 2009-01-22 o 15:22 |
|
|
|
|
#2587 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() motley, mam nadzieję, że nic Ci nie jest poważnego i szybko dojdziesz do zdrowia
|
||
|
|
|
#2588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja Kochana tak po : 1.4 luty tak jak pisalam TŻ ma urodziny ( 3 lata od naszego pierwszego spotkania mija) 2. 14-walentynki 3. 17 lutego - 3 lata RAZEM nam mija 4. 5 marca TŻ ma imieninki --- > tutaj prezentem będą bilety na Entrance 2009 w Bydgoszczy.A ja już wiem co chcę kupić na urodzinki ![]()
Edytowane przez Emilia211 Czas edycji: 2009-01-22 o 16:05 |
|
|
|
|
#2589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez mi sie chce okropnie spac :ziewa: motley dziekuje za zyczenia Edytowane przez agus87 Czas edycji: 2009-01-22 o 16:23 |
|
|
|
|
#2590 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje.. leze w lozku i czytam czytam i jeszcze raz czytam.. bo najgorsze jest to ze nic mnie nieboli jestem tylko troszke slabsza.. Cytat:
![]() ![]() bynajmniej sie bede starac![]() no ja mimo zwiazania i mocnego spiecia oraz trzmani (mierzylam 40! bo tylko taka przywiezli z salonu z krakowa...) dalej mialam wrazenie ze spadnie.. Cytat:
Cytat:
przytulam mocno.. Rybulka uciekaj do lozka. bo ty tez sie zaraz na rozlozysz... EDIT wogole to wlansie znalazlam moja sukienke na allegro.. tyle ze biala. jest sliczna ale ciesze sie ze jednak wzielam ecru. wyrazniej widaac wtedy te koronki.. ale ta tez jest przesliczna.. http://www.allegro.pl/item534767775_...pilio_816.html.
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2009-01-22 o 16:44 |
||||
|
|
|
#2591 |
|
Zadomowienie
|
dzięki dziewczyny za życzenia zdrówka
|
|
#2592 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Suuuper!!!! Gratuluję cieszę się razem z Tobą!!!! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
buuu buu buuu ale miałam fajnego egzaminatora ale ja gamoń jestem!!!! Trudno!!!!! Będę jeszcze próbować!!!!Cytat:
Reklamują cos teraz w TV jakiś spray anty chrapacz
http://abcslubu.pl/suwak/11_06_2008_31_12_2007_68.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2009082201801830.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73lazf6xwo.png Edytowane przez Daysy85 Czas edycji: 2009-01-22 o 17:05 |
|||||||
|
|
|
#2593 |
|
Zadomowienie
|
mieszkamy z moimi teściami ale ze względu na brak pieniędzy
|
#2594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymaj sie cieplo |
|
|
|
|
#2595 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madzialenka śliczna sukienka, Tobie bardzo pasuje, jak najbardziej w moim guście, uwilbiam falbanki...achhh ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja nie trzymałam, ale nie wiedziałam ![]() super, że macie swoje mieszkanko, ja też już bym chciała ![]() A ja się chciałam pochwalic, że znaleźlismy furke na wesele i trzech muzyków do Kościoła, teraz tylko trezba ich zamówic Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-01-22 o 16:56 |
|||
|
|
|
#2596 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2597 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie ![]() http://www.autoklasyk.com/samochody.html albo ten biały rolls royce, albo czarny london taxi
|
|
|
|
#2598 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2599 |
|
Zakorzenienie
|
a ile u Ciebie kosztuje?u mnie za 5 godzin 850 zł rolls, a taxi 500 zł. |
|
|
|
#2600 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2601 |
|
Zakorzenienie
|
Przegladam allegro, i wpadlam na fotkę, ktora dobitnie pokazuje dlaczego Nasi Tżtowie muszą poddać się naszym zabiegom pielęgnacyjnym!!
Fuj fuj fuj zalaczam
|
|
|
|
#2602 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej, jakie brzydkie dłonie
mój Tz na szczescie ma zadbane, czasem sobie paznokcia obgryżnie, ale ma przynajmniej kształt ładny, a te ze zdjecia dłonie takie prosiowate
|
|
|
|
#2603 | |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() Cytat:
i jakoś nie jest mi z tym źlerossete gratuluję sali ,no i remoncik juz postępuje ![]() madzialenka super ze kupilas sukienke.Pasuje Ci! domi coz na kształt dłoni to juz nic sie nie poradzi.Ale mozna o nie zadbac!A obgryzione pazury fuj... a to i ja pochwale sie furą już mamy wybraną i podpisaną umowę ![]() http://www.autodlawas.pl/a2/alfa2.htm Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2009-01-22 o 18:08 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2604 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj nie obgryza notorycznie, czasem obgryzie. I wcale nie ma dłoni fuj.. ile płacicie za autko? i na ile godzin...
|
|
|
|
|
#2606 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Leżałam w łóżku ucząc sie do sobotniego kolokwium zaliczeniowego, ale przeczytałam tylko 2 strony notatek i zasnęłam. Potem przyjechał TŻ. Śpi pod kołderką, a ja cicho se klikam po klawiaturze ![]() Też coś go bierze... ![]() Nie mogę się na tą Twoją suknię napatrzeć! Jest tak nietuzinkowa, że szok! ![]() Powiem Ci, że biała też jest ładna, ale mi jednak ecru się bardziej podoba ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2607 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() super, że robicie wesele, na pewno nie będziecie żałować ![]() Cytat:
powodzenia ![]() na sufit zarzuciłabym jakieś szarfy z materiały, okna ozdobiłabym również materiałem- robiac taki lambrekin i na niteczkach zawiązałabym z odstępem jakieś małe kwiatuszki czy serca, co tam by pasowało i powiesiłabym to w pionie na oknie.Mam nadzieje, że rozumiesz o co mi chodzi Te dekoracje z kropkami białymi na szybach są na stałe? balkon też jakoś delikatnie można ustroić, kawałkiem tiulu lub organzy zrobić taką girlandę i gdzie niegdzie można również doczepić kwiatki bądź te serduszka jak w tej dekoracji okna. Kolorystyka bardzo dowolna, wszystko tu pasuje![]() Cytat:
, mam nadzieje, że szybko wyzdrowiejesz i wrócisz do domuCytat:
|
|||
|
|
|
#2608 |
|
Zakorzenienie
|
Twoi tescie tez są w Eire???
![]() domiks 200 zl/h plus 100 za dojazd.Wynajmujemy na 3 h-mam nadzieje ze tyle wystarczy.Zakochalam sie w tym aucie.
|
|
|
|
#2609 |
|
Zadomowienie
|
na szczęści nie
mieszkamy u nich jak przylatujemy tak to jest nie być na swoim
|
#2610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.

Nie będę się rozpisywać co mi jest... chociaż lekarze jak na razie też za bardzo nie wiedzą... ale na maksa przygnębia mnie atmosfera szpitalna

a potem na solarkę ( może)

Trzumaj się zakup stopery
Teraz to w ogole jak wyczytalam ze nasza Martus ma zapalenie pluc to juz w ogole martwie sie o to, zebym nie podzielila jej losu, bo czuje ze mnie lamie we wszystkich kosciach, ale nie mam juz goraczki