![]() |
#361 |
BAN stały
|
Dot.: Gadulcowe opisy :)
Moje drogie . Adekwatne do takiej sytuacji : lubie sie dobrze bawic szaec na imprezach iwogle mimo ze jestem jeszcze dosc młoda
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#362 |
Raczkowanie
|
Tingeling cudowna jesteś
![]() A i nie wolno Ci mowic ze wena sie nie odnalazła! Bo śliczne masz te opisy ![]() Dziekuje serdecznie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#363 |
Marudziara
|
Drogie dziewczynki nadal Proszęęęę was baaardzo o opisy takie delikatne żeby chłopak pokazał że mu zależy wiem było już troszke takich ale żaden go nie ruszył
![]() Ratunku ![]()
#364 |
Wtajemniczenie
|
a macie jakieś ciekawe komentarze do zdjęć na nk ?
#365 |
Konto usunięte
|
a jakieś, które zawierają stwierdzenie kotku, skarbie ?
typu: `kotku, gdzie zamierzasz dziś spać? `skarbie nie patrz tak smutno. Prooszę po raz kolejny ;** |
![]() ![]() |
![]() |
#366 |
Raczkowanie
|
O tym, że jest mi smutno ? tak.. bez powodu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#367 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
# Podaruj mi tą iskierkę nadziei, która już nigdy nie zgaśnie. #Ja dorastam i się uczę. Teraz ty powiedz mi co naprawdę czujesz. #Dyskretnej troski trzeba mi. #chciałabym poczuć się nie najważniejszą . przynajmniej ważną #Choć najmniejszy daj mi znak. Z wizażu ;] Coś mi sie zdaje, że nie pomogłam ale moze cos sobie wybierzesz ![]()
![]() |
#368 |
Przyczajenie
|
Patologiczny smutek.
Po trzecim łyku herbaty, stwierdzam że mi smutno.. Tylko dwa, oba z wizażu. Niekoniecznie, ale może akurat coś wybierzesz. Ja szukam opisów w stylu "pomóż mi jeszcze raz" dotyczące tego, że przy pewnej osobie miałam chęci do działania i motywację, a teraz wraz z drastycznym ograniczeniem kontaktów to podziałalo odwrotnie i jest ogólnie porażka... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#369 |
Raczkowanie
|
# puste dni # dziwnie tak # pusto. i zimno. # po prostu nie tak . # nie tak. ot tak. # smuta sobie moje Ja po prostu . # randka z Czekoladą Większość z Wizażu i pare moich . Mam nadzieje, że jakos pomogłam ![]()
#370 |
Raczkowanie
|
graffiee i DuDe pomogłyście.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#371 |
Przyczajenie
|
Dziewczynki a Macie cośś w stylu: Pobaw się mną i Bądź szczęśliwy, a gdyby coś się stało to wróć. Będę czekać..
Proszę bardzo pilneee!!!;* |
![]() ![]() |
![]() |
#372 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziekuje ;* zaznaczone na pewno wykorzystam.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#373 | |
Marudziara
|
Cytat:
Pomogłas ![]() ![]() Dziekuję za sliczne opisiki zaznaczone kradne ![]()
![]() |
#374 | |
BAN stały
|
Cytat:
Tylko nie wiem czy zdołam.. weny brak . ;/ kotku, weź mnie gdzieś, gdzie będziemy samotni To jest Love Story kochanie, więc tylko powiedz: tak. cześć skarbie, chciałabym Cię mieć dla siebie. Skarbie, nie zamykaj oczu, chcę pozostać w zasięgu twego wzroku. -Kochanie.. -Tak? - zatrzymała się i odwróciła. -Nic takiego - odpowiedział.- Chciałem tylko jeszcze raz na Ciebie spojrzeć ![]() -Chyba wiesz czym jest obsesja, skarbie? -Być może. -To właśnie czuję do Ciebie ![]() skarbie, nie patrz tak tylko zrób coś.! kotku, a znasz receptę na romans? ![]() skarbie Ty albo żaden, Ty albo nikt kotku sucho mi w gardle, ty jesteś mój tlen. Come with me, stay the night.. / przyjdź do mnie, zostań na noc. kotku/skarbie jestem jak połamany ludzik - bez Ciebie wszystko nie ma sensu.. skarbie po co nam sen?? Skoro jeszcze całą noc przed nami... kotku włącz play, a ja przybędę, wciśniesz stop a nie odejdę Ty jesteś moim Skarbem, wiesz ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#375 |
Przyczajenie
|
Ja nowa jestem, choc przyznam ze opisy kradne juz od dawna
![]() ![]() Przepraszam ze pierwszy post i tak prosba od razu, ale moze macie cos ze w sobote jade na olimpiade biologiczna, moze cos takiego smiesznego, bylabym wdzieczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#376 |
Rozeznanie
|
Czasem bywa tak że ciężko jest nawet się uśmiechnąć.. Brak czasu.Brak chęci.A sił już tym bardziej! Jest taki czas, że zwątpienie dosięga każdego z nas. szczęście przez palce ucieka. Nie pytaj czy jej dobrze. Nie dobrze jej z tym. wypala sie cos i tak strasznie to boli.. Cierpiałam. Któregoś dnia o wiele bardziej niż zwykle. zastygam w ciszy żyjąc teraźniejszością .. zniekształcony obraz rzeczywistości.. Zmęczona ciągłą zabawą na huśtawce, chciałabym wreszcie złapać jakąś równowagę! mała głupia dziewczynka, która da radę, bo musi. Ja mam coś takiego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#377 | |
BAN stały
|
Cytat:
słuchaj skarbie, jesteś dla mnie wszystkim. mój książe, oczy masz ze snu <33 kochanie, powiedz mi jaki dzisiaj kształt ma miłość. skarbie, chyba dobrze ci w tej mojej głowie . co mi zrobisz jak mnie złapiesz słonko? ;> Bo wie, że w tym momencie to on będzie jej księciem. skarbie spójrz na zegarek. nasza czwarta nad ranem. godzina kiedy wieje od wygasłych gwiazd. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#378 |
Zakorzenienie
|
coś o tym że rzucilam studia, zmieniam prace i w koncu czuję że żyje.. opisy na opisowym watku czytam na bierzaco ale sie nie udzielam niestety.. Wasze opisy-rewelacja
![]()
#379 |
Zadomowienie
|
a o tym,że jestem tak przeogromnie zaurooczoonaa, zaczaroowana i wgl ? ;] I tak swietnie jestt, kolorowe, motylki w brzuchu, te sprawy x]] Wiem,wiem,możnaa na was liczyć ![]() ![]()
![]() |
#380 |
Zadomowienie
|
ja akurat się natknęłam na taki jeden :
to zdjęcie jest....No, to może ja się nie będę tak za bardzo rozpisywać... Ujmę to tylko jednym zdaniem, żeby nie było przypadkiem za dużo do czytania w tym komentarzu, bo tu wszystkich po zanudzam - wtedy nie daj Boże - przerwą czytanie w połowie, i co wtedy będzie? Nie zrozumieją w ogóle kompletnie mojego szczerego zdania na temat Twojego zdjęcia... No dobra, teraz już zaproponuję w końcu, żeby przejść do sedna sprawy, i - jak to się zwykło mówić - że bez owijania w bawełnę, co nie?... Uważam że to zdjęcie jest naprawdę... Aha! bym prawie zapomniała - bo jeżeli nie masz jeszcze ukończonych 18 lat, albo nie masz pozwolenia swoich rodziców - na piśmie rzecz jasna - to natychmiastowo zamknij tę stronę, ponieważ dla mojego komentarza takie warunki muszą koniecznie zaistnieć!... No, to teraz mogę w końcu się wypowiedzieć. Moim zdaniem to zdjęcie jest...Super! ;* ;p Ja to raczej pisze takie od siebie, one są najfajniejsze ![]() ____ przepraszam,że post pod postem ;/
![]() |
#381 | |
BAN stały
|
Cytat:
Podbijam ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#382 | |
BAN stały
|
Cytat:
jem gwiazdy plastikową łyżeczką. nastrojona na miłość. Życie jest jak pudełko czekoladek.. i w pewnym sensie za to właśnie je kocham. Ciut przysłodko... Jakaś taka in love. Oprócz błękitnego nieba, nic mi dzisiaj nie potrzeba! ten stan, to kołysanie. jestem w siódmym niebie.. cholera, jak tu wysoko. Just like heaven - Jak w niebie. siedzę w różowych okularach i zajadam niebieskie migdały. i opis który wklejam tu już któryś raz z kolei ale jest fajjny xD had;d bo ty robisz tak, że w brzuszku czuje te.. no jak im tam.. tuptające bizonki xD |
|
![]() ![]() |
![]() |
#383 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
życie, ach, życie! -kocham cię nad życie! ![]() Odnalazłam siebie i jest mi z tym cholernie dobrze. ^^ Czasami człowiek się myli, ale odnaleźć się na nowo to jest sztuka ![]()
![]() |
#384 |
Konto usunięte
|
paulqa94 i greteziaczek dziękujee. są świetne.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#385 |
Wtajemniczenie
|
a coś o tym że tańczę i kocham to robić ?
opisy, bądź jakiś wierszyk .. Wchodzisz na disco.. Widzą tylko Ciebie.. Cudownie tańczysz.. Jest im jak w niebie.. Nie wiem co im się stało.. Chcą by to zawsze trwało.. Idą do Ciebie śmiało.. Widzą twoje ciało.. Tańczysz tak cudownie.. Rozpalasz ich okropnie.. Ruszasz się tak pięknie.. Że przy Tobie miękną.. Chcą z Tobą tańczyć ciągle.. I nie wiedzą też czy mogą.. Więc mówią dziś do Ciebie: Tancz tancz tancz mała Tancz tancz tancz nie przerywaj! Tancz mała tancz tararara! Tancz tancz tancz mała! Tancz tancz tancz nie przestawaj! Tancz mała tancz dawaj dawaj dawaj!
#386 |
Zadomowienie
|
macie cos ze ide na urodziny ;************************ ********
cos typu na urodzinkach ;DD ;* %% ![]() prosze ![]()
#387 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Strasznie dziękuję ![]() Cytat:
Bo ty dawałeś szczęście mi... Szkoda tylko, że to w czasie przeszłym. Bo Ty zawsze byłeś ze mną. Chyba się od Ciebie uzależniłam... Przy Tobie myślałam, że mogę przenosić góry. Bez Ciebie nie mogę nawet podnieść cholernej reklamówki z zakupami. Bez Ciebie upadam coraz niżej. Chcesz tego? ______ Chyba nie pomogłam ![]() Trzymaj się! ![]() Cytat:
![]() Piszę o rozmnażaniu zwierzątek. / olimpiada Bawię się biologią. / olimpiada _____ Im więcej osób do pomocy, tym lepiej. Trzymam kciuki! ![]() Cytat:
Jestem jaka jestem. I się z tego cieszę... Płacze kiedy cierpi. Śmieje się do łez. Jaką była - taką jest... ____ Brak weny ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#388 |
BAN stały
|
[1=8b9e548609c344054e4abd5 5f0a324170747666e_602b0b3 9c7b72;10603029]
Jstem sobą i dobrze mi z tym. A wam nic do tego... Jestem jaka jestem. I się z tego cieszę... Płacze kiedy cierpi. Śmieje się do łez. Jaką była - taką jest... ____ Brak weny ![]() dziekuje ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#389 | |
BAN stały
|
proszęę. ;***** Cieszę się, że coś się spodobało
![]() ![]() Cytat:
Kac to takie pewne zjawisko historyczne, a historia lubi sie powtarzac... Kłopot ze światem jest taki, że jest on zawsze o trzy drinki do tyłu. / urodzinowo ;D Życie to nie bajka - raz pijesz bimber raz tymbarka ;] / impreza. Sto lat "imię." -> świętujemy ![]() alkomaty zwariowałyby przy mierzeniu ;DD%% / bawimy się. urodziny "imię." -> stawia %;D Filmu urwanie? Remiks woda cola lód. ![]() Zdrowie "imię." imprezowo % Drina goni kolejny drin, Remiks browar wóda gin... jeden z eleganckich bali. ;] melanż że można polec. ;D Panowie, zdoriwe pań.! %%% urodzinyyyy. A teraz idziemy na jednego... ;DDDD -> urodzinki. Dobry bit i bas Nie mów nic tylko pij i tańcz Pij, klaszcz – nie patrz tak Pij, bądź sexy bąbelki w kieliszku nie pozwalają nam zasnąć. oblewamy urodziny uhuhuh. brak weny. ;(( Calineczka 777 Twoja krytyka mnie nie dotyka. bla bla zabawa w życie trwa ostatni gasi świat ![]() `sztuczna dojrzałość kontra cudowne dzieciństwo.` zobacz, jestem wysoko ponad ich słowami. wydaje Ci się, że nie jestem sobą. masz racje wydaje Ci się. Nienawidzisz mnie za to, że jestem szczęśliwa? I call the shots. [ja dyktuję tu warunki] Wszyscy jesteśmy szaleni. Najgorsi są ci, którzy o tym nie wiedzą, bo powtarzają tylko to, co każą im inni. czasami słowa nie wystarczają.. szczególnie te puste, nic nie znaczące słowa. nie wiem czy wiesz, ale życie to wielka impreza, zrób wszystko by nie być na niej kelnerem wszystkie te chwile przepadną w czasie, jak łzy w deszczu, ale nie muszą. ![]() Każdy z nas ma na życie własny plan Jakież to słowo wyrwało Ci się z zagrody zębów? ![]() W moim innym świecie jest inna prawda zakazany owoc, który pragnę zerwać staram się żyć. tylko żyć,nic więcej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#390 |
Zakorzenienie
|
trenuję jazdę konną, poproszę o opisy takie,które będę mogła dać jak pójdę na trening
![]() albo wogóle jakieś jak macie, cokolwiek! ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:04.