|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV
Cytat:
![]() u mnie tez wlasnie w osiedlowej pizzeri jest taka pyszna pizza, ze sie powstrzymac nigdy nie moge ale moze dzieki temu, ze jest na cienkim ciescie to nie ma az takiej ilosci weglowodanow jak na tym grubszym ![]() a jestem zdeterminowana, bo juz niewiele czasu mi zostalo zeby wrocic do formy ![]() ostatnio napalilam sie na silownie i fitness, bo taki super klub otworzyli niedawno. ale karnet za 180zl miesiecznie cos mnie powstrzymuje. chyba poszukam czegos tanszego poszlabym sobie chetnie na ten aerobic polaczony z boksem albo na spinning. w grupie razniej ![]() a jak tylko zrobi sie cieplej to zaczynam z TZem biegac na Bloniach (tzn. on biega a ja na roleczkach pomykam )w zeszlym roku sezon rozpoczelismy juz w lutym, bo nie bylo sniegu, wiec asfalt byl czysciutki. Cytat:
), ale ostatnio TZ byl po pracy bardzo wyglodnialy i kupil najwiekszy kubel popcornu. a to takie uzalezniajace bylo, ze mi ciagle raczka wedrowala i nawet fakt ze byl przesolony mnie nie powstrzymal
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-01-22 o 17:26 |
||
|
|
|
#302 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale się zdenerwowalam, pojechalałam z rodzicami do cukierni z której rodzice chcą zamawiać ciasto na wesele i co się okazalo, że dzis sobie właściciele zamknęli
![]() A mieliśmy wziąć po kawalku z różnych do spróbowania ![]() Cytat:
niemięsko nie zartuj widzę, że mamy różne wyobrażenie mężczyzny, bo wg mnie jak jest marynarka bez kamizelki to wtedy kojarzy mi sie z takim mniej zobowiązującym strojem a jak jest do tego kamizelka to już tak super elegancko i mesko A co do tego przykładu to też wolę faceta w samej koszuli i krawacie (ale bez marynarki), a muszniki jakoś zupełnie mi nie podchodzą A w ogole to jakoś ostatnio zupełnie nie mogę się goadac z Tż, wszystkim mnie irytuje, a ja zapewne jego
|
|
|
|
|
#303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie kamizelki sa kompletnie niemeskie. jeszcze pol biedy jak tylko wystaje spod marynarki. ale jak sie sciagnie marynarke to wg mnie wyglada to fatalnie ![]() no ale jak juz tu pare razy padlo "sa gusta i gusciki" to chyba powinno byc motto watku
|
|
|
|
|
#304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i żyć aż do ślubu w błogostanie ja tak uwielbiam swojego mężczyznę że jak o nim myślę to mam wrażenie że fruwam na chmurce 3 metry nad ziemią
|
|
#305 | |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Cytat:
Co do sukni, to ja cały czas rozglądam sie za krawcową, ale nikt mi jeszcze nikogo pewnego nie polecił... przeważnie to były opinie typu "znam krawcową, ale nie widziałam żadnej sukni ślubnej któą ona uszyła" czyli polecenie takie jak z książki telefonicznej ![]() Ale kiedys pytałąm sie w salonie i dowiedziałam się, że będę mogła tam uszyć taką suknie jaka będę chciała, ale oni sprzedadzą mi ja po cenie takiej jak chodzą suknie w ich salonie, tak jakbym znalazła ją u nich na wieszaku... Zawsze to coś, jakbym nic nie znalazła... suknia któa wkleiłaś szana jest śliczna - już zapisałąm ja sobie w mojej kolekcji rybek I chyba mam identyczną figurę jak ta modelka
|
|
#306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakoś to nie w mojej naturze i to trwa juz ładnych parę dni, nawet nie tyle co się kłocimy bo nie, po prostu irytuje mnie
|
|
|
|
|
#307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
swego czasu Kaska miala chyba cos podobnego i jej przeszlo ![]() i chyba mam podobna nature do twojej
|
|
|
|
|
#308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze, nie wiem czy to Tż się inaczej zachowuje czy to mi zaczęły pewne rzeczy bardziej przeszkadzać
|
|
|
|
|
#309 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
mam 165cm i 65kg to tak dość konkretnie więc teraz może będzie Ci łatwiej
|
|
|
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie ten wiersz i mysle, ze moglabym go zamiescic w zaproszeniach. tylko czy on aby na pewno jest o milosci
bo jak dla mnie to raczej sen o milosci (tu pelna wersja http://www.poezje.hdwao.pl/wiersz_10...dam_asnyk.html) a my przeciez nie snimy tylko rzeczywiscie sie kochamy. i tak nie wiem czy to bedzie adekwatne (a na wszystkich stronach jest w cytatach do zaproszen). a tak mi sie podoba... ![]() co myslicie? "... I w księżycowym blasku promieni, Rwąc kwiaty marzeń na srebrnej mgle, Uwierzymy, żeśmy sercem złączeni W pierwszej miłości rozkosznym śnie." Adam Asnyk szczegolnie ta pierwsza milosc adekwatna bardzo. tylko ten sen... hmmm i jakie uwierzymy? przeciez my to wiemy, nie musimy uwierzyc... ehh no wiec co myslicie?
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-01-22 o 18:26 |
|
|
|
#311 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja balonów niechce na 100%, może jedynie takie cuś dla 'baloniarzy'(zdj) Zastanawiam sie nad florystką zamiast dekoratorki ![]() Wolę piękne kwiaty ![]() Co do 'kolezanki', to takie nie fair.. Nie widzi mnei na oczy od wakacji i takie wnioski wysuwa ![]() Ale jej sie cholernie głupi zrobiło jak zadzwoniłam, a Ja lubię czyste sytuacje
Edytowane przez madziulka_ Czas edycji: 2009-01-22 o 18:22 Powód: zmiana zdj. |
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajny wierszyk! myślę że ten sen można zinterpretowac że jest wam w tej miłości tak dobrze jak we snie a że sercem złączeni jestescie od chwili przysięgi to jeszcze nie możecie w to uwierzyć bo to dopiero się stało- dopiero się pobraliście i jeszcze w to szczęście nie możecie uwierzyć i czujecie się jak we śnie ale ze mnie poetka hahahahaha nie umiem wierszy interpretowac.. juz prędzej równanie matematyczne bym zinterpretowała ale musiałam ci pomóc
|
|
#313 |
|
Zadomowienie
|
Włąśnie zapisalam sie do sklepu internetowego z ciuchami bede dstawac katologi:P Juz mam zamowiona piekna sukienesie w kwiaty na lato Tz padnie z razenia jak mnie zobaczy, bo zawsze narzeka ze ja w sukienkach nie chodze
A po za tym ciuchy ladne i dbre gatunkowo i ceny tez nie za duze ...Musze Was ladnie nadrobic ehh. Tyle stron ahh. Ale później
|
|
|
|
#314 |
|
Rozeznanie
|
Mój TŻ też narzeka, że w kieckach za rzadko chodzę. Ale Ja mam za grube łydki, to co zrobić!? No ale dla niego to ostatnio coraz częściej zakładam spódniczki.
Ale nadrabiania. Ło matko
|
|
|
|
#315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś zamówiłam buty na all i miałam więc zachodu z tym niż warte to było.. Na all czasem skusze sie na jakąs torebkę czy kosmetyk, ale to czasami.. Z katalogów nie zamawiałam nigdy, nie jestem przekonana do tej formy zakupu. A poza tym mam ulubione marki czyli H&M, Zara, Bershka, C&A a wogóle to lubię zakupy Zwłaszcza teraz w cenach już od paru euro
|
|
#316 |
|
Zadomowienie
|
Ja w sumie nigdy ie zmamawialam z katalogów ubran. Ale kuzyna zona mn ie tak zaispirowała
Fajnie sie ubiera i mi sie to spodobało i teraz ja tez taka bede A co do sukienek ja nie chcodze bo mam brdzo szczupłe nogi i jak akładam spudniczki to wygladaja jakbym miala krzywe. A ja poproatu mam szczuple i dla tego. Mini odpadaja ale dwie mi Tz kupil sam wiec musze zakladac latem a teraz sukienka do kolanka wyśmienicie
|
|
|
|
#317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w wakacje to spódniczka obowiązkowo heh pamiętam jak sobie kupiłam białą zwiewną spódniczkę i na naszą rocznicę ubrałam sie na bielutko, tak lekko i zwiewnie i wiecie pełny makijaż fryz- mina tżta bezcenna jednak czasem warto pobudzić tżtów zmysły heh
|
|
#318 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc
witam nowe dziewczyny Cytat:
![]() sukienki kinga1701 bardzo mi sie podobaja ja tez maksymalnie do 2tys |
|
|
|
|
#319 |
|
Zadomowienie
|
Ja swoja suknie szyje (bo na tkiego chudzielca jak ja nie znajde rozmiau 32:P) Nie no wiecie 34 jest no wiecie dobre obcisle ale gorset w mojej musi byc bardziej
A po za tym mam wybrana suknie z kolekcji 2007 wiec... juz jej dawno juz nie bedzie... A uszycie mnie wynesie gora z dodatkami 1.500zł
|
|
|
|
#320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może kiedyś będę jaką szefową księgowych i będę codziennie w garniturku biegac marzenia.....
|
|
#321 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie tez sie zastanawiałam nad uszyciem ( chociaz chudziecem nie jestem
) ale nie mam pojecia gdzie i czy u mnie w okolicy szyje, popytam jak bedzie blizej slubu
|
|
|
|
#322 |
|
Wtajemniczenie
|
a mój TŻcik jest panem Inzynierem
żeby dostać 5.. ale się ciesze bardzo mocno.. i jeszcze takiego slodkiego smsa dzisiaj dostałam, że fajnie że przy nim jestem
|
|
|
|
#323 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
nie było mnie od wczoraj, bo bylismy u babci i na cmenatrzu i pjechałam do domu sie "uczyć" jestem w rakcie maratony zaliczeniowego, więc pojwaię sie jutro. Zastanawiam się czy w gołe iś cna jutrzejsze kolokwium, bo jeszze notatek nie ruszyłam.Co do diety - jadłam dzis obiadek z tż, bo sobie zrobił przerwe w pracy a później byłam zkoleżanka w restauracji i sie najadłysmy i popiłysmy piwkiem. Tz mówi, ze smierdze piwem i papierosami Tylko dał mi buzi sie pyta czy cos piłam![]() Przejrzałam losow to co naprodukowałyście - Tancerka sliczna suknia MOje koleżanki, którym powiedzmy uczyć się nie chciało i w wieku nastu lat spały z kilkoma facetami (casem na raz nawet ) tez juz dzieciate.Lain - wiersz ok,mysle, że nikt nie bedzie się wcuwał, ludzie i ta z góry zakładja, że pozeje cięko zrozumieć ![]() Więcej nie pamiętam ![]() Papa! |
|
|
|
#324 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Moje ciche marzenie, to zmieścić się w granicach do 1500- 2000 (z dodatkami) Moje Kochanie zaczyna mnie przekonywać jednak do wypożyczenia, to z tego co się orientowaliśmy 1/2 ceny sukienki. Kumpela wypożyczyła za 800 zł a po weselu oddajesz i kłopot z głowy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A ja podobnie jak Elitka4 zaliczam się do tych z grubymi , ale spódniczki i sukienki baaardzo lubię nosić i nie przejmuję się głupotami ![]() Lecę na Londyńczyków
|
|||
|
|
|
#325 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez juz ide pa pa przyjemnego wieczorku i miłej nauki
|
|
|
|
#326 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
już 1 kg mniej
|
|
|
|
|
#327 |
|
Zadomowienie
|
A ja własnie juz sie wykompałam i sie ogoliłam i wiecie co zaciełam sie w dwóch miejcach, na dwoch nogach. Chyba musze zainwestowac w depilator albo Tz namówie:P To jest dobre
Musze przejzec avon choc chyba w nim nic nie ma bo to walentynkowy juz. A po za tym pieniazków mało. Wszystko na koncie lezy juz....
|
|
|
|
#328 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kiedyś zamówiłam z takiego katalogu garniturek. Katalog mi poleciła osoba, która ciągle z niego coś zamawiała. Ale u mnie okazało się to kompletna klapą i musiałam pokryć koszty przesyłki w obie strony
|
|
#329 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja uzywam depilatora od ponad roku i jestem zadowolona, a do bikini to patę cukrową
|
|
|
|
|
#330 |
|
Zakorzenienie
|
dobranocka dziewczyny jutro egzamin i potem jadę prosto do domku więc do zobaczenia w niedzielę
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:39.

musisz być naprawdę zdeterminowana- szacun

nie zartuj