Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;) - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-22, 19:43   #2611
popscene
Wtajemniczenie

Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

Też tak myślę, na początku trzeba się przemęczyć.
My też nie mamy fajnie, bo może mieszkamy z babcią TŻta, ale codziennie do niej przyjeżdża jej córeczka czyli nikt inny jak moja teściowa.
Poza tym, nie można nic nawet zasugerować a propos mieszkania tutaj, bo ta babcia od razu wpada w histerię. Przecież ostatnio się okazało, że mój TŻ jest moją chorągiewką i nie ma swojego zdania i w ogóle inne takie.
Wy kupicie mieszkanie, a my rozbudujemy dom i będzie git!
Stary 2009-01-22, 19:47   #2612
Rybulka
Zakorzenienie

Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

My też będziemy mieszkac z babcia i dziadkiem TŻa. Remont trwa już chyba od roku. Babcia uradowana, że wreszcie się coś dzieje, robi sie coraz ładniej itd. Tylko chodzi i mówi: "Ale my tu razem będziemy mieli fajnie"
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 19:58   #2613
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
My też będziemy mieszkac z babcia i dziadkiem TŻa. Remont trwa już chyba od roku. Babcia uradowana, że wreszcie się coś dzieje, robi sie coraz ładniej itd. Tylko chodzi i mówi: "Ale my tu razem będziemy mieli fajnie"
Wiesz wszystko zależy od dziadków.
Rodzina TŻta jest zakompleksiona i jak coś nie jest po ich myśli, to się obrażają i mówią, że TŻ właśnie nie ma swojego zdania i że ja go urabiam.
Ale jak fajni dziadkowie i chcą pomagać, to tylko pogratulować Bo my się przekonaliśmy, że tylko osobne wejście nas uratuje, albo rozwód (a nawet ślubu nie wzięliśmy jeszcze). Po prostu wszystkie kłótnie są tylko przez jego rodzinę. Jakbyśmy byli z dala od niej, byłoby idealnie.
Stary 2009-01-22, 19:59   #2614
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
witam
jestem chora, fatalna grypa mnie dopadała. goraczka, zimno mi, i ten kaszel jakbym miała gruźlice

wczoraj mielismy jechac po suknie slubne do warszawy. ja sie rano budze, cała mokre, patrze a ja mam 39,2 stopnie gorączki ale byłam uparta. wziełam cos od goraczki, potem lodowata kapiel i do 38,7 udało mi sie po godzinie zbic troche tej goraczki. oczywicie do warszawy pojechalismy. choc ja byłam taka oslabiona, ze jakby mnie ktos pstryknał palcem to bym sie autentycznie przewróciła
byłam wczoraj w 5 salonach, zmierzyłam cos ponad 20 sukni i kupiłam taka o jakiej marzyłam (zaraz wam wkleje fotki, tylko zgram z aparatu). co prawda kosztowała 3990zł, ale kit. i powiem wam , ze w tych sukniach z obnizony stanem wygladałam najlepiej. mierzyłam tez inne rodzaje i to juz nie było to
oczywiscie kazda suknia byla na mnie conajmiej 2 rozmiary za duza wiec wszytskie musiała mi kobietka szpileczkami przyczepiac aby to jakos wyglądało hehe
aaa i kolejna dobra wiadomosc z wczoraj kupilismy z TZ nasz pierwszy samochód seata leona

edit: juz wklejam fotki suknia ma kolor delikatnego ecru, bo jednak biel czysta nie wygląda jakos rewelacyjnie
pierwsze 3 zdjecia na modelce aby pokazac jak wygląda dopasowana suknia i potem sciskane z tyłu przez moja mamę
zdrowiej nam kochana
teraz normalnie epidemia grypy

suknia piękna
wyglądasz zabójczo !

no i figura rewelacja !

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
czesc
no to trzymam kciuki dzis za nasze zdające daysy i strippi --> powodzenia
no dziś w końcu udało mi się zapisać na egzamin ( 3 podejście )

4.02.09 mam teorię !

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Rosette byłam w factory w poszukiwaniu pończoch, ale były same wielkie rozmiary i na dodatek ecru miały brzydką koronkę... więc nic nie kupiłam.
Innej ładnej bielizny się też tam nie dopatrzyłam.
Znasz jakiś sklep gdzie można znaleźć duży wybór staników takich samonośnych?
oo factory

lubię ten sklep
muszę się przejechać tam
Stary 2009-01-22, 20:10   #2615
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Strippi powodzenia w szukaniu pracy
nie dziekuje

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
wow piekna sala kochana

Cytat:
Treść usunięta
super, że macie swoje ...
ja na razie marzę

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość

A mnie wczoraj zamknęli w szpitalu Nie będę się rozpisywać co mi jest... chociaż lekarze jak na razie też za bardzo nie wiedzą... ale na maksa przygnębia mnie atmosfera szpitalna Sajgon tu jest straszliwy 24h, ludzie na korytarzach, w nocy udało mi się przekimać jakieś 2 godziny... na dodatek pełno tu babć, które bez przerwy omawiają swoje choroby, choroby w rodzinie, wśród znajomych, sąsiadów, choroby o których słyszały że ktoś je ma, choroby których istnienie tylko podejrzewają... itd jak ja chcę do domu buuuuuuuuuu
kochana zdrowiej !
oby to nie było nic złego

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Widziałam już to kiedyś!!!!! Wszystkie są super. chciałam sobie którąś odkupić ale nie znalazłam kontaktu do żadnej właścicielki tych rarytasów!!!!

Kto nie trzymał kciuków??? Przyznać się !!!!! Oblałam buuu buu buuu ale miałam fajnego egzaminatora ale ja gamoń jestem!!!! Trudno!!!!! Będę jeszcze próbować!!!!

no suknie obrzydliwe

kochana nie martw sie
moja kumpela dzis 2 raz oblala
druga juz 6 raz zdaje
ja dopiero teorie mam 4.02

ale dzis mase osob nie zdalo bo bylam 5 godz w osrodku taka kolejka byla zeby zapisac sie na egzamin...

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Przegladam allegro, i wpadlam na fotkę, ktora dobitnie pokazuje dlaczego Nasi Tżtowie muszą poddać się naszym zabiegom pielęgnacyjnym!!
Fuj fuj fuj
zalaczam
a fuuu
no musze to mojemu pokazac
Stary 2009-01-22, 20:14   #2616
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Wiesz wszystko zależy od dziadków.
Rodzina TŻta jest zakompleksiona i jak coś nie jest po ich myśli, to się obrażają i mówią, że TŻ właśnie nie ma swojego zdania i że ja go urabiam.
Ale jak fajni dziadkowie i chcą pomagać, to tylko pogratulować Bo my się przekonaliśmy, że tylko osobne wejście nas uratuje, albo rozwód (a nawet ślubu nie wzięliśmy jeszcze). Po prostu wszystkie kłótnie są tylko przez jego rodzinę. Jakbyśmy byli z dala od niej, byłoby idealnie.
Rozumiem
No cóż, podjęliście dobrą decyzję

Tak naprawdę przekonam się jak to wszystko będzie, dopiero po slubie Mam nadzieje, że dobrze
Stary 2009-01-22, 20:19   #2617
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Rozumiem
No cóż, podjęliście dobrą decyzję

Tak naprawdę przekonam się jak to wszystko będzie, dopiero po slubie Mam nadzieje, że dobrze
Grunt to dobre podejście i chęć rozwiązywania problemów z obu stron, jak któraś ze stron nie umie/nie chce to jest wtedy ciężko.

Na pewno będzie Wam dobrze, wiesz dlaczego? Bo idziecie do Twoich dziadków, jakbyście szli do Twojego TŻta mogłoby być gorzej, bo wiadomo, że kobieta lubi mieć tak jak w domu miała, tak gotuje, sprząta i ma swoje nawyki. Zresztą Samba może coś o tym powiedzieć, bo ma podobne problemy do moich.

Ups, sorki, nie dotarło do mnie, że jednak to są dziadkowie TŻta. Przepraszam dziś mam ciężką głowę po tym pogrzebie. To będzie zależało od tego na ile będziesz chciała być panią domu i na ile Ci babcia TŻta na to pozwoli.
Ale jak dziadkowie ugodowi, to wszystko będzie w porządku. To jest najważniejsze!

Edytowane przez popscene
Czas edycji: 2009-01-22 o 20:24 Powód: dopisek
popscene jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 20:20   #2618
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Ojoj widze ze na forum jakas epidemia chorob roznistych duzo zdrowka w takim razie wszystkim zycze i slodkich snow bo powoli wybieramy sie do lozeczka z Tżtem musze nadrobic te 10 dni w czasie ktorych nie dosypialam jeszcze tylko jutro mam wolne a w sobote znow musze isc do pracy buuu
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 21:06   #2619
kasiaher
Wtajemniczenie

dziewczynki wpadlam na chwilę.

Wysłałam maila do tej babki od welonu i gadałam przez tel. jeszcze z jej mężem , powiedzieli mi że jak chcem to mi go skrócą do długości która chcem tzn. tak naprawdę chodzi o tą dłuższą część ona ma 80cm a ja chcem 70 cm.Pytałam jeszcze czy jest mozliwość żeby mi przysłali go w tej normalnej długosci a jak by mi nie pasował czy bedzie można go skrócic. Bez żadnego problemu mogą mi nawet uszyć jaki tyko mi się podoba z tym że muszę dac jakiś wzór. No i go kupię czekam tylko na odpowiedź i zamawiam.

TŻ chrapie od jakiegoś czasu, ja wiem.... od momentu jak grzejniki zaczeły grzać bo tak to tylko chrapał jak popił. A teraz daje takie koncerty że hej inic nie pomaga. JUz mam dosyć , gdyby nie to że teściowa spi w drugim pokoju to albo bym go tam wygonila albo by sama poszła spać .

W stoperach zaczełam spać jak jeszcze mieszkałam u siebie w domciu i mojej sis urodziła sie córka a ja szykowałam się do matury to będzie jakieś nie całe 7 lat . Ale on tak głośno chrapie że to też nie pomaga.

Pazurki zrobione i umówiłam się pojutrze na make-uo probny i fryzurkę. kupiłam sobie kremik do depilacji i maseczkę na buźkę, i sliczne tak jakby atłasowe majteczki- stringi, no.. i pończochy
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 21:07   #2620
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:

No, ja mam nadzieję, że to ostatni raz

Leżałam w łóżku ucząc sie do sobotniego kolokwium zaliczeniowego, ale przeczytałam tylko 2 strony notatek i zasnęłam. Potem przyjechał TŻ. Śpi pod kołderką, a ja cicho se klikam po klawiaturze
Też coś go bierze...

Nie mogę się na tą Twoją suknię napatrzeć! Jest tak nietuzinkowa, że szok!
Powiem Ci, że biała też jest ładna, ale mi jednak ecru się bardziej podoba Jest taka bardziej "Przeminęło z wiatrem" niz biała
ciesze sie ze ci sie podoba sukienka.. ja tez niepotrafie sie na nia napatrzec no wlasnie ecru jest taka bardziej "stara" i bardziej i sie podoba
a co do choroby to serio, ostatni uz wiecej cie niezaraze
ucz sie ucz bede trzymac kciuki przytulaj tz zeby sie wygrzal i niechorowal...
a tak pozatym macie sliczne te nowe fotki na nk wlasnie porzebalam troche

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Ojoj widze ze na forum jakas epidemia chorob roznistych duzo zdrowka w takim razie wszystkim zycze i slodkich snow bo powoli wybieramy sie do lozeczka z Tżtem musze nadrobic te 10 dni w czasie ktorych nie dosypialam jeszcze tylko jutro mam wolne a w sobote znow musze isc do pracy buuu
dobranoc wyspij sie... wyprzytluaj.. bardzo ci zazdroszcze
Stary 2009-01-22, 21:14   #2621
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
Pazurki zrobione i umówiłam się pojutrze na make-uo probny i fryzurkę. kupiłam sobie kremik do depilacji i maseczkę na buźkę, i sliczne tak jakby atłasowe majteczki- stringi, no.. i pończochy
pochwal się pazurkami !
Stary 2009-01-22, 21:14   #2622
atomufka
Zakorzenienie

no wlasnie rybulka jakie ladne foto na nk
my jutro zaczynamy nauki i podobno jak sie dogadamy z ksiedzem to nie trzeba bedzie chodzictaki prezent ale my mamy tutaj tylko 4 spotkania wiec chyba damy radę.Choc ten ksiadz to dziwny jest

No i martwię się bo ciągle nie mamy wybranej salitamtą w ktorej mielsmy rezerwację okazalo sie ze ja jednak zamykajamamy jeszcze wsteona rezerwacje w innej knajpce ale mi sie tam jakos nie podobanie wiem jak teraz czegos szukac tylko przez internetmam dosc

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 21:17   #2623
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Grunt to dobre podejście i chęć rozwiązywania problemów z obu stron, jak któraś ze stron nie umie/nie chce to jest wtedy ciężko.

Na pewno będzie Wam dobrze, wiesz dlaczego? Bo idziecie do Twoich dziadków, jakbyście szli do Twojego TŻta mogłoby być gorzej, bo wiadomo, że kobieta lubi mieć tak jak w domu miała, tak gotuje, sprząta i ma swoje nawyki. Zresztą Samba może coś o tym powiedzieć, bo ma podobne problemy do moich.

Ups, sorki, nie dotarło do mnie, że jednak to są dziadkowie TŻta. Przepraszam dziś mam ciężką głowę po tym pogrzebie. To będzie zależało od tego na ile będziesz chciała być panią domu i na ile Ci babcia TŻta na to pozwoli.
Ale jak dziadkowie ugodowi, to wszystko będzie w porządku. To jest najważniejsze!
Tak, to sa dziadkowie TŻa Ale powiem Ci, że bardzo sympatyczni ludzie, traktuja mnie jak wnuczkę praktycznie . Babcia mówi, że jak ja postanowię, tak będzie, a TŻ ma mnie słuchać- to mi się podoba
Dużym plusem jest osobna łazienka i kuchnia, gdyby tego nie było, chyba bym się zdecydowała zamieszkac tam w ostateczności...

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Próbuj cosik odespać, próbuj
Ja to sobie nie wyobrażam takiego trybu życia- straaaszny ze mnie śpioch... Chyba mi to nie przejdzie do czasu, jak sie dzieciątko urodzi

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
ciesze sie ze ci sie podoba sukienka.. ja tez niepotrafie sie na nia napatrzec no wlasnie ecru jest taka bardziej "stara" i bardziej i sie podoba
a co do choroby to serio, ostatni uz wiecej cie niezaraze
ucz sie ucz bede trzymac kciuki przytulaj tz zeby sie wygrzal i niechorowal...
a tak pozatym macie sliczne te nowe fotki na nk wlasnie porzebalam troche
(...)
Cos tam próbowałam sie pouczyc, ale nie wyszło, może cos do snu sobie poczytam... Rano musze jechać kupic prezent urodzinowy TŻowi- mam nadzieję, że będę dobrze sie czuła...
Za komplementowanie zdjęć dziękuję To fotka z Sylwestra- cieszyliśmy sie po wygranej w "Chińczyka dla ludzi" (moja pomysłowa kumpela wyrysowała na starych prześcieradłach pola do gry w Chińczyka i tak to nazwała- mieliśmy przy tym taki ubaw, że szok. Dopiero po wygranej powiedziałam wszystkim, że ja to zawsze w Chińczyka wygrywam)

atomufko, dziękuję
Znajdziecie jakąś salę? Ja to bym juz w gacie ze strachu robiła

Edytowane przez Rybulka
Czas edycji: 2009-01-22 o 21:19
Stary 2009-01-22, 21:22   #2624
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
my jutro zaczynamy nauki i podobno jak sie dogadamy z ksiedzem to nie trzeba bedzie chodzictaki prezent ale my mamy tutaj tylko 4 spotkania wiec chyba damy radę.Choc ten ksiadz to dziwny jest
ale wam fajnie
my to musimy na 8 spotkac
plus 3 spotkania w poradni
szok
Stary 2009-01-22, 21:22   #2625
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
pochwal się pazurkami !
misiek nie mam jak
Stary 2009-01-22, 21:22   #2626
martucha84
Zakorzenienie

atomufkooo npewno cos znajdiecie.. dacie rade...
Cytat:
Tak, to sa dziadkowie TŻa Ale powiem Ci, że bardzo sympatyczni ludzie, traktuja mnie jak wnuczkę praktycznie . Babcia mówi, że jak ja postanowię, tak będzie, a TŻ ma mnie słuchać- to mi się podoba
Dużym plusem jest osobna łazienka i kuchnia, gdyby tego nie było, chyba bym się zdecydowała zamieszkac tam w ostateczności...

Próbuj cosik odespać, próbuj
Ja to sobie nie wyobrażam takiego trybu życia- straaaszny ze mnie śpioch... Chyba mi to nie przejdzie do czasu, jak sie dzieciątko urodzi

Cos tam próbowałam sie pouczyc, ale nie wyszło, może cos do snu sobie poczytam... Rano musze jechać kupic prezent urodzinowy TŻowi- mam nadzieję, że będę dobrze sie czuła...
Za komplementowanie zdjęć dziękuję To fotka z Sylwestra- cieszyliśmy sie po wygranej w "Chińczyka dla ludzi" (moja pomysłowa kumpela wyrysowała na starych prześcieradłach pola do gry w Chińczyka i tak to nazwała- mieliśmy przy tym taki ubaw, że szok. Dopiero po wygranej powiedziałam wszystkim, że ja to zawsze w Chińczyka wygrywam)

atomufko, dziękuję
Znajdziecie jakąś salę? Ja to bym juz w gacie ze strachu robiła
hmm no ta osobna kuchnia i lazienka jest bardzo na plus...
masz racje wsypiaj sie teraz bo jak sie urodzi dzidzius to nie bedzie takiej szansy
wogole to zamisat pionkow byliscie wy tak? super gra az tez se taka musze zrobic
Stary 2009-01-22, 21:22   #2627
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
misiek nie mam jak
aparatem zrob albo telefonem
Stary 2009-01-22, 21:24   #2628
dominda
Raczkowanie

Cytat:
dziewczynki wpadlam na chwilę.

Wysłałam maila do tej babki od welonu i gadałam przez tel. jeszcze z jej mężem , powiedzieli mi że jak chcem to mi go skrócą do długości która chcem tzn. tak naprawdę chodzi o tą dłuższą część ona ma 80cm a ja chcem 70 cm.Pytałam jeszcze czy jest mozliwość żeby mi przysłali go w tej normalnej długosci a jak by mi nie pasował czy bedzie można go skrócic. Bez żadnego problemu mogą mi nawet uszyć jaki tyko mi się podoba z tym że muszę dac jakiś wzór. No i go kupię czekam tylko na odpowiedź i zamawiam.

TŻ chrapie od jakiegoś czasu, ja wiem.... od momentu jak grzejniki zaczeły grzać bo tak to tylko chrapał jak popił. A teraz daje takie koncerty że hej inic nie pomaga. JUz mam dosyć , gdyby nie to że teściowa spi w drugim pokoju to albo bym go tam wygonila albo by sama poszła spać .

W stoperach zaczełam spać jak jeszcze mieszkałam u siebie w domciu i mojej sis urodziła sie córka a ja szykowałam się do matury to będzie jakieś nie całe 7 lat . Ale on tak głośno chrapie że to też nie pomaga.

A może on tak chrapie bo jest za suche powietrze w pokoju... Spróbuj kupić moze nawilżacz powietrza na kaloryfer albo starym sposobem powies mokrą szmate

A my też mamy zaliczone nauki a nie chodzilismy-taki prezent od ksiedza-nawet nie mielibysmy jak Ale czasem sobie myśle ze moze i wolałabym pochodzic.... Bo tak to nawet nie mialam okazji posłuchać głupot w poradni i księdza

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20090919570113.png

http://s7.suwaczek.com/20090919650214.png

Edytowane przez dominda
Czas edycji: 2009-01-22 o 21:26 Powód: dopisek
dominda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 21:25   #2629
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 21:27   #2630
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
(...)
hmm no ta osobna kuchnia i lazienka jest bardzo na plus...
masz racje wsypiaj sie teraz bo jak sie urodzi dzidzius to nie bedzie takiej szansy
wogole to zamisat pionkow byliscie wy tak? super gra az tez se taka musze zrobic
Moja kuchnia Wreszcie będe mogła w pełni dać popis moim kulinarnym umiejętnościom

Tak, zamiast pionków byliśmy my Były 3 pary, więc stworzyliśy 3 drużyny. Polecam gorąco, bo naprawdę świetnie się ubawiliśmy i zagramy pewnie nie raz
Stary 2009-01-22, 21:28   #2631
domi7ks
Zakorzenienie

Ja sie coraz gorzej czuje rozpala mnie i jest mi zimno, a głowa to mi peka

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 21:30   #2632
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Witaj w klubie
Chyba żesmy się nawzajem pozarażały
Stary 2009-01-22, 21:34   #2633
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 21:35   #2634
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj w klubie
Chyba żesmy się nawzajem pozarażały
to chorobsko panuje teraz wszędzie
A ja ostatnio nawet do Tz mówiłam, że nie choruje, bo pewnie jem duzo cebuli

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 21:36   #2635
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
I dlatego robiliśmy drugą łazienkę, bo była tylko jedna na cały dom .
A ja przeciez chcę się kąpać z TŻcikiem
Stary 2009-01-22, 21:37   #2636
atomufka
Zakorzenienie

rybulka mamy wstepna rezerwacje w takiej jednej ,wplacilismy małą zaliczkę więc jest gdzie zrobic ale ja tam za bardzo nie chce.Szukam caly czas wysylam maile.W koncu cos znajde.Knajpek (z wolnymi terminami)wbrew pozorom jest wiele,ale w niektorych ceny kosmiczne...np butla najtanszego wina za 100 zl

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 21:39   #2637
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
dziekuje za zyczenia zdrowka
no to super ze udalo wam wszystk ozaltwic.. a bardzo rozbudowala sie lista, ile bedzie osob?

Cytat:
Moja kuchnia Wreszcie będe mogła w pełni dać popis moim kulinarnym umiejętnościom

Tak, zamiast pionków byliśmy my Były 3 pary, więc stworzyliśy 3 drużyny. Polecam gorąco, bo naprawdę świetnie się ubawiliśmy i zagramy pewnie nie raz
ojj pewnie pokazesz co potrafiszja uwielbiam szalec z makaronami.. wtedy daje upust emocjom...
3 druzyny po 2 osoby.. tak? a kostka byla zwykla czy tez duzaaa

Cytat:
to pewnie tez moja wina bo ja mam teraz miano pierwszego zarazacza na forum
Stary 2009-01-22, 21:42   #2638
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
oj biedactwo
kotek a czemu ja nie mam cię na NK ????

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1232656908 jest zdjęcie

a... i mój pierscionek zaręczynowy przy okzaji
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pazno.jpg (35,3 KB, 86 załadowań)

Edytowane przez kasiaher
Czas edycji: 2009-01-22 o 21:45 Powód: dopisek
Stary 2009-01-22, 21:44   #2639
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
rybulka mamy wstepna rezerwacje w takiej jednej ,wplacilismy małą zaliczkę więc jest gdzie zrobic ale ja tam za bardzo nie chce.Szukam caly czas wysylam maile.W koncu cos znajde.Knajpek (z wolnymi terminami)wbrew pozorom jest wiele,ale w niektorych ceny kosmiczne...np butla najtanszego wina za 100 zl
A to mnie troche uspokoiłaś, bo serio sie zestresowałam

Cytat:
(...)
ojj pewnie pokazesz co potrafiszja uwielbiam szalec z makaronami.. wtedy daje upust emocjom...
3 druzyny po 2 osoby.. tak? a kostka byla zwykla czy tez duzaaa

to pewnie tez moja wina bo ja mam teraz miano pierwszego zarazacza na forum
Tak, 3 drużyny po dwie osoby Kostki były normalne, ale ja się smiałam, że tak proporcjonalny byłby telewizor

Martuś, ja chciałam napisac, że to od Ciebie się zaczęło to chorowanie, ale juz nie chciałam Cie tak dołować

Kaśka, piekne paznokcie! Bardzo mi się podobają

Edytowane przez Rybulka
Czas edycji: 2009-01-22 o 21:45
Stary 2009-01-22, 21:46   #2640
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1232656908 jest zdjęcie

a... i mój pierscionek zaręczynowy przy okzaji

sliczne pazurki !!
bardzo mi sie podobaja !!
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości