|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;
Też tak myślę, na początku trzeba się przemęczyć.
My też nie mamy fajnie, bo może mieszkamy z babcią TŻta, ale codziennie do niej przyjeżdża jej córeczka czyli nikt inny jak moja teściowa. Poza tym, nie można nic nawet zasugerować a propos mieszkania tutaj, bo ta babcia od razu wpada w histerię. Przecież ostatnio się okazało, że mój TŻ jest moją chorągiewką i nie ma swojego zdania i w ogóle inne takie. Wy kupicie mieszkanie, a my rozbudujemy dom i będzie git! |
|
|
|
#2612 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;
My też będziemy mieszkac z babcia i dziadkiem TŻa. Remont trwa już chyba od roku. Babcia uradowana, że wreszcie się coś dzieje, robi sie coraz ładniej itd. Tylko chodzi i mówi: "Ale my tu razem będziemy mieli fajnie"
|
|
|
|
#2613 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Rodzina TŻta jest zakompleksiona i jak coś nie jest po ich myśli, to się obrażają i mówią, że TŻ właśnie nie ma swojego zdania i że ja go urabiam. Ale jak fajni dziadkowie i chcą pomagać, to tylko pogratulować ). Po prostu wszystkie kłótnie są tylko przez jego rodzinę. Jakbyśmy byli z dala od niej, byłoby idealnie.
|
|
|
|
|
#2614 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz normalnie epidemia grypy suknia piękna wyglądasz zabójczo ! no i figura rewelacja ! Cytat:
4.02.09 mam teorię ! Cytat:
lubię ten sklep muszę się przejechać tam
|
|
|
#2615 | |||
|
Zakorzenienie
|
nie dziekuje
![]() wow piekna sala kochana super, że macie swoje ... ja na razie marzę Cytat:
oby to nie było nic złego Cytat:
kochana nie martw sie moja kumpela dzis 2 raz oblala druga juz 6 raz zdaje ja dopiero teorie mam 4.02 ale dzis mase osob nie zdalo bo bylam 5 godz w osrodku taka kolejka byla zeby zapisac sie na egzamin... Cytat:
no musze to mojemu pokazac
|
|
|
#2616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No cóż, podjęliście dobrą decyzję ![]() Tak naprawdę przekonam się jak to wszystko będzie, dopiero po slubie Mam nadzieje, że dobrze
|
|
|
|
|
#2617 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na pewno będzie Wam dobrze, wiesz dlaczego? Bo idziecie do Twoich dziadków, jakbyście szli do Twojego TŻta mogłoby być gorzej, bo wiadomo, że kobieta lubi mieć tak jak w domu miała, tak gotuje, sprząta i ma swoje nawyki. Zresztą Samba może coś o tym powiedzieć, bo ma podobne problemy do moich. Ups, sorki, nie dotarło do mnie, że jednak to są dziadkowie TŻta. Przepraszam dziś mam ciężką głowę po tym pogrzebie. To będzie zależało od tego na ile będziesz chciała być panią domu i na ile Ci babcia TŻta na to pozwoli. Ale jak dziadkowie ugodowi, to wszystko będzie w porządku. To jest najważniejsze! Edytowane przez popscene Czas edycji: 2009-01-22 o 20:24 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2618 |
|
Zakorzenienie
|
Ojoj widze ze na forum jakas epidemia chorob roznistych
duzo zdrowka w takim razie wszystkim zycze i slodkich snow bo powoli wybieramy sie do lozeczka z Tżtem musze nadrobic te 10 dni w czasie ktorych nie dosypialam jeszcze tylko jutro mam wolne a w sobote znow musze isc do pracy buuu
|
|
|
|
#2619 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczynki wpadlam na chwilę.
Wysłałam maila do tej babki od welonu i gadałam przez tel. jeszcze z jej mężem , powiedzieli mi że jak chcem to mi go skrócą do długości która chcem tzn. tak naprawdę chodzi o tą dłuższą część ona ma 80cm a ja chcem 70 cm.Pytałam jeszcze czy jest mozliwość żeby mi przysłali go w tej normalnej długosci a jak by mi nie pasował czy bedzie można go skrócic. Bez żadnego problemu mogą mi nawet uszyć jaki tyko mi się podoba z tym że muszę dac jakiś wzór. No i go kupię czekam tylko na odpowiedź i zamawiam. TŻ chrapie od jakiegoś czasu, ja wiem.... od momentu jak grzejniki zaczeły grzać bo tak to tylko chrapał jak popił. A teraz daje takie koncerty że hej inic nie pomaga. JUz mam dosyć , gdyby nie to że teściowa spi w drugim pokoju to albo bym go tam wygonila albo by sama poszła spać . W stoperach zaczełam spać jak jeszcze mieszkałam u siebie w domciu i mojej sis urodziła sie córka a ja szykowałam się do matury to będzie jakieś nie całe 7 lat . Ale on tak głośno chrapie że to też nie pomaga. Pazurki zrobione i umówiłam się pojutrze na make-uo probny i fryzurkę. kupiłam sobie kremik do depilacji i maseczkę na buźkę, i sliczne tak jakby atłasowe majteczki- stringi, no.. i pończochy
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#2620 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wlasnie ecru jest taka bardziej "stara" i bardziej i sie podoba![]() a co do choroby to serio, ostatni uz wiecej cie niezaraze ![]() ucz sie ucz bede trzymac kciuki przytulaj tz zeby sie wygrzal i niechorowal...a tak pozatym macie sliczne te nowe fotki na nk wlasnie porzebalam troche ![]() Cytat:
|
|
|
#2621 |
|
Zakorzenienie
|
pochwal się pazurkami !
|
|
#2622 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie rybulka jakie ladne foto na nk
![]() my jutro zaczynamy nauki i podobno jak sie dogadamy z ksiedzem to nie trzeba bedzie chodzic taki prezent ale my mamy tutaj tylko 4 spotkania wiec chyba damy radę.Choc ten ksiadz to dziwny jest![]() No i martwię się bo ciągle nie mamy wybranej sali tamtą w ktorej mielsmy rezerwację okazalo sie ze ja jednak zamykaja mamy jeszcze wsteona rezerwacje w innej knajpce ale mi sie tam jakos nie podoba nie wiem jak teraz czegos szukac tylko przez internet mam dosc
|
|
|
|
#2623 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Babcia mówi, że jak ja postanowię, tak będzie, a TŻ ma mnie słuchać- to mi się podoba Dużym plusem jest osobna łazienka i kuchnia, gdyby tego nie było, chyba bym się zdecydowała zamieszkac tam w ostateczności... Cytat:
![]() Ja to sobie nie wyobrażam takiego trybu życia- straaaszny ze mnie śpioch... Chyba mi to nie przejdzie do czasu, jak sie dzieciątko urodzi ![]() Cytat:
Za komplementowanie zdjęć dziękuję . Dopiero po wygranej powiedziałam wszystkim, że ja to zawsze w Chińczyka wygrywam )atomufko, dziękuję Znajdziecie jakąś salę? Ja to bym juz w gacie ze strachu robiła
Edytowane przez Rybulka Czas edycji: 2009-01-22 o 21:19 |
|||
|
|
|
#2624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my to musimy na 8 spotkac plus 3 spotkania w poradni szok
|
|
|
#2625 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#2626 | |
|
Zakorzenienie
|
atomufkooo npewno cos znajdiecie.. dacie rade...
Cytat:
masz racje wsypiaj sie teraz bo jak sie urodzi dzidzius to nie bedzie takiej szansy ![]() wogole to zamisat pionkow byliscie wy tak? super gra az tez se taka musze zrobic
|
|
|
#2627 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2628 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A my też mamy zaliczone nauki a nie chodzilismy-taki prezent od ksiedza-nawet nie mielibysmy jak Ale czasem sobie myśle ze moze i wolałabym pochodzic.... Bo tak to nawet nie mialam okazji posłuchać głupot w poradni i księdza
http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20090919570113.png http://s7.suwaczek.com/20090919650214.png Edytowane przez dominda Czas edycji: 2009-01-22 o 21:26 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2629 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wreszcie będe mogła w pełni dać popis moim kulinarnym umiejętnościom ![]() Tak, zamiast pionków byliśmy my Były 3 pary, więc stworzyliśy 3 drużyny . Polecam gorąco, bo naprawdę świetnie się ubawiliśmy i zagramy pewnie nie raz
|
|
|
|
|
#2631 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie coraz gorzej czuje
rozpala mnie i jest mi zimno, a głowa to mi peka
|
|
|
|
#2632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba żesmy się nawzajem pozarażały
|
|
|
|
|
#2633 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2634 |
|
Zakorzenienie
|
![]() A ja ostatnio nawet do Tz mówiłam, że nie choruje, bo pewnie jem duzo cebuli
|
|
|
|
#2635 |
|
Zakorzenienie
|
I dlatego robiliśmy drugą łazienkę, bo była tylko jedna na cały dom
A ja przeciez chcę się kąpać z TŻcikiem
|
|
|
|
#2636 |
|
Zakorzenienie
|
rybulka mamy wstepna rezerwacje w takiej jednej ,wplacilismy małą zaliczkę więc jest gdzie zrobic ale ja tam za bardzo nie chce.Szukam caly czas wysylam maile.W koncu cos znajde.Knajpek (z wolnymi terminami)wbrew pozorom jest wiele,ale w niektorych ceny kosmiczne...np butla najtanszego wina za 100 zl
|
|
|
|
#2637 | ||
|
Zakorzenienie
|
dziekuje za zyczenia zdrowka
![]() no to super ze udalo wam wszystk ozaltwic.. a bardzo rozbudowala sie lista, ile bedzie osob? Cytat:
ja uwielbiam szalec z makaronami.. wtedy daje upust emocjom...3 druzyny po 2 osoby.. tak? a kostka byla zwykla czy tez duzaaa ![]() Cytat:
bo ja mam teraz miano pierwszego zarazacza na forum
|
|
|
#2638 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kotek a czemu ja nie mam cię na NK ???? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1232656908 jest zdjęcie a... i mój pierscionek zaręczynowy przy okzaji
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png Edytowane przez kasiaher Czas edycji: 2009-01-22 o 21:45 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2639 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kostki były normalne, ale ja się smiałam, że tak proporcjonalny byłby telewizor Martuś, ja chciałam napisac, że to od Ciebie się zaczęło to chorowanie, ale juz nie chciałam Cie tak dołować ![]() Kaśka, piekne paznokcie! Bardzo mi się podobają
Edytowane przez Rybulka Czas edycji: 2009-01-22 o 21:45 |
||
|
|
|
#2640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sliczne pazurki !! ![]() ![]() bardzo mi sie podobaja !! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.

ale byłam uparta. wziełam cos od goraczki, potem lodowata kapiel i do 38,7 udało mi sie po godzinie zbic troche tej goraczki. oczywicie do warszawy pojechalismy. choc ja byłam taka oslabiona, ze jakby mnie ktos pstryknał palcem to bym sie autentycznie przewróciła 

jak ja chcę do domu buuuuuuuuuu![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Mam nadzieje, że dobrze