Lubelskie Panny Młode cz. IV - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-01-22, 18:10   #2701
edytka27101982
Rozeznanie

Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. IV

Cytat:
Napisane przez froggie Pokaż wiadomość
to ja u siebie na wsi też tak robię. O zgrozo!
wolę umyć w domu niż zdrapać całą głowę po szamponach fryzjerskich.
a za brak mycia to i cena usługi jest inna. ale może to tylko na wsi...
ale wsiok ze mnie kurde noo. wstyd

Edytko co do bielizny to 'Bardotka' - na rogu zielonej/świętoduskiej. mają tutaj do miski F jak sie nie mylę.
W la vantil coś jest ale ciężko i jeśli juz to z miękkich i niezbyt ładnych; mi z trudem znalezienie tam dobrego D przychodzi.
La senza w plazie - bardzo wygodne staniczki; miski D i DD na pewno mają, ale czy większe to nie pamiętam.
właściwie to ja pochodzę ze wsi i zupełnie nie rozumiem o co chodzi bo u mnie na wsi to fryzjerka przychodzi do mnie do domu, a normalnie i tak pracuje w lublinie w salonie, więc mam prywatne wizyty w domu za połowę ceny.
Szkoda że wyprowadziłam się już i muszę daleko do niej jeździć,albo przepłacać.

dziękuje dziewczyny za namiary na biustonosze, jak to mówiła koleżanka z internatu pancerze teraz będę katować bieliznę i buty. Musze już mieć komplet do pierwszej miary w kwietniu.

edytka27101982 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-22, 18:11   #2702
froggie
Zakorzenienie

Maggie Sottero w US kosztują max 500$

a propo spraw ślubnych - zaproszenia prawie wybrane. nie wiemy tylko czy zieleń czy bordo bo jedno chce to a drugie to
Stary 2009-01-22, 18:13   #2703
edytka27101982
Rozeznanie

Cytat:

a propo spraw ślubnych - zaproszenia prawie wybrane. nie wiemy tylko czy zieleń czy bordo bo jedno chce to a drugie to
nie wierze że nie będą zielone!
ale pokaż! może Ci Ciocia Wandzia coś doradzi

Edytowane przez edytka27101982
Czas edycji: 2009-01-22 o 18:15
edytka27101982 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-22, 18:22   #2704
chocolla1
Raczkowanie

Dziewczyny! Znalazłam kapelę która gra piosenkę którą będę miała jako pierwszy taniec. Mam nadzieję, że mój zespół zagra ją tak samo ładnie.
http://nowa.agat.dmkhosting.net/oddzis.mp3

Oglądałam oferty druku zaproszeń ślubnych i chyba zamówię przez allegro, trochę taniej a większy wybór niż w drukarni.
chocolla1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-22, 18:39   #2705
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

Cytat:

tak tanio? eh czemu tak jest ze zawsze w naszym pieknym kraju wszystko takie drogie

WYMIANKA
elizabarbara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-22, 18:45   #2706
czerwonafasolka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez elizabarbara Pokaż wiadomość
Oo mozesz napisac w jakich przedzialach cenowych jest nowa kolekcja w Papa michel, bo niby mam tam upatrzona sukienke, ale jeszcze sie wstrzymuje do czasu, az obejrze nowa kolekcje

wlasnie, moim zdaniem warto wydac troszke wiecej na sukienke (chociaz ja chcialabym sie zmiescic w cenie 2500 max) i miec pewnosc ze jest uszyta z dobrego materialu i porzadnej koronki
Jezeli chodzi o suknie sprowadzane z zagranicy, to mam mieszane uczucia... zapoznalam sie z opiniami kilku osob z branzy sukien slubnych i zrezygnowalam z takiej wlasnie sukienki - chociaz bardzo mi sie podobala. Bolączką tych wlasnie sukienek jest ponoc to, ze pomimo pieknych materialow i koronek, są niedokladnie uszyte, cos sie pruje, cos jest krzywo.. Wlasnie to mnie zniechecilo i poszlam na kompromis z salonem Papa Michel - profesjonalne i szyte w Lublinie a nie w jakis Chinach ale to kwestia gustu
a poza tym, hmmm...zastanawia mnie jedna rzecz. Czy np oryginalna suknia chociazby MS sprowadzana z USA kosztowalaby 3000 zl?? przeciez to jakies 1000 $, a o ile znam sie na rynku, to komu sie oplaca kupic material, szyc, wydac na transport i jeszcze na tym w takiej np Polsce zarobic? cos chyba za tanio
Zeby sie im oplacalo to taka kiecka powinna kosztowac z 10 000 tys. Alternatywa jest wlasnie uszycie tam, gdzie jest tania sila robocza.. a wiecie jak to jest jak sie za male pieniadze wykonuje produkt....

a propos fryzjera, to u mnie na wsi (narutowicza) tez mozna umyc wlosy w domu i jakos panie fryzjerki dają rade
Jeszcze nie wiem, ale napewno powyżej 2000zł;-) Jutro pójdę to się dowiem. Sukienki z poprzednich kolekcji są poprzeceniane i też mam jedną na oku Ale te z nowej są boskie Są już na stronie internetowej...
A jaką masz upatrzoną jeśli mogę zapytać?

Edytowane przez czerwonafasolka
Czas edycji: 2009-01-22 o 18:47
czerwonafasolka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-22, 19:04   #2707
czerwonafasolka
Raczkowanie

A właśnie co sądzicie o sukienkach efate i ester z kolekcji Papa Michel http://www.papamichel.pl/ ??
Stary 2009-01-22, 19:10   #2708
bianeczkaa
Zakorzenienie

Ale czemu każda wzieła z tą wsią od razu do siebie ja też przez pewnien czas chodziłam do fryzjera na wsi ale przestałam właśnie z tego powodu ze kaazała mi myć samemu głowe bo jej się nie chciało a jak jest zimno to mało komfortowe a w salonach w lublinie po prostu sięz tym nie spotkałam, Znamn kilka osób którzy są fryzjerami wiem, ze oni wolą jak sami sobie umyją głowę Zresztą ja lubię jak mnie ktoś po głowie podrapie wprost zasypiam

Cytat:
Napisane przez czerwonafasolka Pokaż wiadomość
A właśnie co sądzicie o sukienkach efate i ester z kolekcji Papa Michel http://www.papamichel.pl/ ??

żadna mnie nie zachwyciła, a najgorsza była ta srebrna blee

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

Edytowane przez bianeczkaa
Czas edycji: 2009-01-22 o 19:15
bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-22, 19:30   #2709
ladyinred85
Rozeznanie

Wow jestem pod wrazeniem nowej kolekcji Papa Michelle! Kilka wiernych kopii Pronovias i na pewno w lepszych cenach. Poprzednia mi sie nie podobała w ogóle. Jakbym nie miala sukni to na pewno bym zaszła
ladyinred85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-22, 19:37   #2710
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

Cytat:
Napisane przez czerwonafasolka Pokaż wiadomość
Jeszcze nie wiem, ale napewno powyżej 2000zł;-) Jutro pójdę to się dowiem. Sukienki z poprzednich kolekcji są poprzeceniane i też mam jedną na oku Ale te z nowej są boskie Są już na stronie internetowej...
A jaką masz upatrzoną jeśli mogę zapytać?
no wlasnie widzialam, boskie są
ja lubie ksiezniczkowate kiecki i dobrze w nich wygladam, bo jestem bardzo wysoka, a klasyczny kroj A jeszcze mnie optycznie wydluza:P

mam upatrzony Cahors 2007 w wersji bialej, ale po przejrzeniu strony postanowilam, ze nie zamowie poki nie zmierze kilku z nowej :ebisu, ebora , edom, emba, emin, endo, epione ,esna

Cytat:
Napisane przez ladyinred85 Pokaż wiadomość
Wow jestem pod wrazeniem nowej kolekcji Papa Michelle! Kilka wiernych kopii Pronovias i na pewno w lepszych cenach. Poprzednia mi sie nie podobała w ogóle. Jakbym nie miala sukni to na pewno bym zaszła
mozesz napisac, ktore modele sa podobne do Pronovias, bo mnie to bardzo ciekawi

WYMIANKA

Edytowane przez elizabarbara
Czas edycji: 2009-01-22 o 19:41
Stary 2009-01-22, 19:50   #2711
MistrzyniWKochamCieMisiu
Raczkowanie

chyba mamy elizobarbaro bardzo podobny gust... mi tez sie marzy suknia ksiezniczkowa ehhh... tylko nie wiem czy bedzie mi pasować, bo mam tylko 160cm a i szczuplutka to ja nie jestem

MistrzyniWKochamCieMisiu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-22, 20:00   #2712
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

Cytat:
Napisane przez MistrzyniWKochamCieMisiu Pokaż wiadomość
chyba mamy elizobarbaro bardzo podobny gust... mi tez sie marzy suknia ksiezniczkowa ehhh... tylko nie wiem czy bedzie mi pasować, bo mam tylko 160cm a i szczuplutka to ja nie jestem
ja mam 178
tez myslalam ze nie bedzie mi pasowala, ale po przymierzaniu kilkunastu slicznych koronkowych A, stwierdzilam, ze nie sa one jednak dla mnie ...
dlatego zamiast sie zastanawiac "na sucho" idz do salonu i poprzymierzaj wlasnie takie
no i zdaj relacje potem oczywiscie

WYMIANKA
Stary 2009-01-22, 20:44   #2713
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:

trzeba zmierzyć ja mam aż 164 i rozmiar 44, przeszłam na dietę i tak cicho marzę o przynajmniej 40 trzymajcie kciuki i też bym chciała wyglądać ślicznie nawet w tym moim 44

Cytat:
kupić trochę takich trochę takich??? bo to chodzi chyba o wstążkę jeśli dobrze pamiętam?? JEśli to te to bardzo mi się podobały

Cytat:
a czy można jakiś link poprosić do tych amerykańskich sukieniek??

Wspólnie zamawiamy buty

Czas edycji: 2009-01-22 o 20:50
Stary 2009-01-22, 20:53   #2714
moniaa19880
Przyczajenie

Cytat:
Oo mozesz napisac w jakich przedzialach cenowych jest nowa kolekcja w Papa michel, bo niby mam tam upatrzona sukienke, ale jeszcze sie wstrzymuje do czasu, az obejrze nowa kolekcje

wlasnie, moim zdaniem warto wydac troszke wiecej na sukienke (chociaz ja chcialabym sie zmiescic w cenie 2500 max) i miec pewnosc ze jest uszyta z dobrego materialu i porzadnej koronki
Jezeli chodzi o suknie sprowadzane z zagranicy, to mam mieszane uczucia... zapoznalam sie z opiniami kilku osob z branzy sukien slubnych i zrezygnowalam z takiej wlasnie sukienki - chociaz bardzo mi sie podobala. Bolączką tych wlasnie sukienek jest ponoc to, ze pomimo pieknych materialow i koronek, są niedokladnie uszyte, cos sie pruje, cos jest krzywo.. Wlasnie to mnie zniechecilo i poszlam na kompromis z salonem Papa Michel - profesjonalne i szyte w Lublinie a nie w jakis Chinach ale to kwestia gustu
a poza tym, hmmm...zastanawia mnie jedna rzecz. Czy np oryginalna suknia chociazby MS sprowadzana z USA kosztowalaby 3000 zl?? przeciez to jakies 1000 $, a o ile znam sie na rynku, to komu sie oplaca kupic material, szyc, wydac na transport i jeszcze na tym w takiej np Polsce zarobic? cos chyba za tanio
Zeby sie im oplacalo to taka kiecka powinna kosztowac z 10 000 tys. Alternatywa jest wlasnie uszycie tam, gdzie jest tania sila robocza.. a wiecie jak to jest jak sie za male pieniadze wykonuje produkt....

a propos fryzjera, to u mnie na wsi (narutowicza) tez mozna umyc wlosy w domu i jakos panie fryzjerki dają rade

Nie rozumiem co tak krytykujesz suknie MS.... z konkurencji jestes?? ja wlasnie sobie taka chce zamowic na swoj slub i nie powiedzialabym zeby suknia byla uszyta niestarannie - wręcz przeciwnie. pozatym niewazne gdzie sa szyte suknie czy w chinach czy w posce wszedzie krawcowa moze krzywo uszyc... a szczegolnie w polsce sa niedbale bo nigdy nie mialam ladnie usztej sukienki na wesele, dlatego stwierdzilam ze suknie slubna to kupie z salonu zeby sie niepotrzebnie nie stresowac...

wogóle jakas dziwna dyskusja sie wywiazala na temat cen, marek itp... zupelnie niepotrzebna bo gusta sa rozne.... kazdy znajdzie cos dla siebie na rynku jest duzy wybor.
moniaa19880 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-22, 21:00   #2715
aloy
Raczkowanie

a ja będę szyła sukienkę slubną wiem, że może te oryginalne sa piękniejsze, z lepszych materiałów, ale po pierwsze nie stać mnie na nie a po drugie sukienka którą miała moja koleżanka na swoim slubie nie bardzo odbiegała materiałem i szyciem od tych salonowych. chociaż pewnie jak miałabym wiecej kasy to kupiłabym taką z salonu dla ścisłości szyję sukienkę, a może raczej zamirzam szyć w salonie w Zamościu tam gdzie koleżanka

Ola 19.10.2009
aloy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-22, 21:07   #2716
iwonka861
Rozeznanie

Cytat:
no wlasnie widzialam, boskie są
ja lubie ksiezniczkowate kiecki i dobrze w nich wygladam, bo jestem bardzo wysoka, a klasyczny kroj A jeszcze mnie optycznie wydluza:P

mam upatrzony Cahors 2007 w wersji bialej, ale po przejrzeniu strony postanowilam, ze nie zamowie poki nie zmierze kilku z nowej :ebisu, ebora , edom, emba, emin, endo, epione ,esna

Cytat:
Cytat:
ja mam 178
tez myslalam ze nie bedzie mi pasowala, ale po przymierzaniu kilkunastu slicznych koronkowych A, stwierdzilam, ze nie sa one jednak dla mnie ...
dlatego zamiast sie zastanawiac "na sucho" idz do salonu i poprzymierzaj wlasnie takie
no i zdaj relacje potem oczywiscie
Ja też, ja tez chciałabym taką księżniczkową sukienkię,ale jeszcze nie wybrałam się w rajd po salonach, ale zrobię to po sesjiMam 167 cm wzrostu i rozmiar 36 Śliczne są te suknie:edessa, edith, elais, elover, emba, emilie, emin,enoria

Edytowane przez iwonka861
Czas edycji: 2009-01-22 o 21:20
iwonka861 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-22, 21:08   #2717
bianeczkaa
Zakorzenienie

Popieram edytę. Jeden woli tanią inny drogą, a może kogoś po prostu nie stać na tą drogą?? Takie dyskusje w stylu "moja suknia będzie droga bo to jedyny taki dzień" są trochę nie na miejscu i mogą być dla kogoś przykre. Niech każdy mierzy na tyle ile może i chce ale nie trzeba negować za to innych

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2009-01-22, 21:16   #2718
moniaa19880
Przyczajenie

poprostu kazda z nas ma rożne doświadczenia związane z sukniami ślubnymi bywając na weselach u znajomych. w tym temacie zawsze bedzie roznica zdań więc lepiej zmieńmy na inny bo się tylko niepotrzebnie atmosfera na tym fajnym forum psuje...
Stary 2009-01-22, 21:19   #2719
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniaa19880 Pokaż wiadomość
poprostu kazda z nas ma rożne doświadczenia związane z sukniami ślubnymi bywając na weselach u znajomych. w tym temacie zawsze bedzie roznica zdań więc lepiej zmieńmy na inny bo się tylko niepotrzebnie atmosfera na tym fajnym forum psuje...

a ja się odchudzam!!! oczywiście też z wizażem tylko w katalogu wspólne odchudzanie. Czy wy też jesteście na diecie przed tym dniam??

Wspólnie zamawiamy buty

Czas edycji: 2009-01-22 o 21:20
Stary 2009-01-22, 21:27   #2720
moniaa19880
Przyczajenie

ja nawet zapisalam sie na aerobik.... bardzo fajna sprawa polecam... jeszcze efektow nie widac ale za to samopoczucie jest super po takim wysilku...
Stary 2009-01-22, 21:35   #2721
aloy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość

a ja się odchudzam!!! oczywiście też z wizażem tylko w katalogu wspólne odchudzanie. Czy wy też jesteście na diecie przed tym dniam??
ja też się odchudzam, staram się ograniczyć słodycze, popcorn, chipsy, chleb, ziemniaki... ale wszystko inne jem a wszystko po to aby dobrze się czuć na swoim slubie i w ogóle to trzeba o siebie zadbać
a na aerobik też się chciałam zapisać, ale nie dam rady finansowo, za to ściągnęłam sobie ćwicznia ale jeszcze nie próbowałam czy są dobre

Ola 19.10.2009
Stary 2009-01-22, 21:43   #2722
moniaa19880
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez aloy Pokaż wiadomość
ja też się odchudzam, staram się ograniczyć słodycze, popcorn, chipsy, chleb, ziemniaki... ale wszystko inne jem a wszystko po to aby dobrze się czuć na swoim slubie i w ogóle to trzeba o siebie zadbać
a na aerobik też się chciałam zapisać, ale nie dam rady finansowo, za to ściągnęłam sobie ćwicznia ale jeszcze nie próbowałam czy są dobre

ćwiczenia w domu fajna sprawa. ja swego czasu kupowalam miesięcznik Shape jak był z płytką do ćwiczeń. tylko ze z czasem znudzily mi sie te same zestawy ćwiczeń. polecam jeszcze Chic, tam tez daja co jakis czas plytkę z ćwiczeniami albo jogą...
Stary 2009-01-22, 21:53   #2723
aloy
Raczkowanie

ja kiedyś miałam ćwiczenia cindy crawford ale na wymodelowanie figury doslubu to jednak chyba za mało... zmykam się uczyć na zaliczenie jutrzejsze... a tak mi się nie chce... papa

Ola 19.10.2009
Stary 2009-01-22, 22:02   #2724
froggie
Zakorzenienie

Cytat:
kupić trochę takich trochę takich??? bo to chodzi chyba o wstążkę jeśli dobrze pamiętam?? JEśli to te to bardzo mi się podobały
a czy można jakiś link poprosić do tych amerykańskich sukieniek??
ja nie pokazywałam swoich zaproszeń
link, hmm musiałabym poszukać, ale to jak wrócę z wyprawy

Cytat:
Nie rozumiem co tak krytykujesz suknie MS.... z konkurencji jestes??
a gdzie Eliza krytykowała suknie MS?
pisała tylko o ich cenie ..

Edytko jak namierzysz gdzieś fajową bieliznę to się pochwal gdzie
bo ja mam straszny problem ze znalezieniem odpowiedniej
Stary 2009-01-22, 22:05   #2725
ladyinred85
Rozeznanie

Cytat:

Np Europe z Papa Michele - Pronovias Habana
Echo - Homero (hmm mam nadzieję, że jest droga )
Etoria - Regata
Eggar - Roble
to tylko kilka z brzegu. Podobienstwo jest udarzające, ciekawe czy maja jakies prawa autorskie Dziewczyny napiszcie jak ceny, bo jestem bardzo ciekawa
ladyinred85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-22, 22:06   #2726
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

Cytat:
Nie rozumiem co tak krytykujesz suknie MS.... z konkurencji jestes?? ja wlasnie sobie taka chce zamowic na swoj slub i nie powiedzialabym zeby suknia byla uszyta niestarannie - wręcz przeciwnie. pozatym niewazne gdzie sa szyte suknie czy w chinach czy w posce wszedzie krawcowa moze krzywo uszyc... a szczegolnie w polsce sa niedbale bo nigdy nie mialam ladnie usztej sukienki na wesele, dlatego stwierdzilam ze suknie slubna to kupie z salonu zeby sie niepotrzebnie nie stresowac...

wogóle jakas dziwna dyskusja sie wywiazala na temat cen, marek itp... zupelnie niepotrzebna bo gusta sa rozne.... kazdy znajdzie cos dla siebie na rynku jest duzy wybor.
proponuje nauke czytania ze zrozumieniem i wiecej luzu zamiast nerwow
nic nie krytykuje, podalam po prostu przyklad pierwszy lepszy jaki mi sie nasunal na mysl
w ogole suknie MS bardzo mi sie podobaja

Cytat:
a ja będę szyła sukienkę slubną wiem, że może te oryginalne sa piękniejsze, z lepszych materiałów, ale po pierwsze nie stać mnie na nie a po drugie sukienka którą miała moja koleżanka na swoim slubie nie bardzo odbiegała materiałem i szyciem od tych salonowych. chociaż pewnie jak miałabym wiecej kasy to kupiłabym taką z salonu dla ścisłości szyję sukienkę, a może raczej zamirzam szyć w salonie w Zamościu tam gdzie koleżanka
i bardzo dobra decyzja popieram

Cytat:
Napisane przez iwonka861 Pokaż wiadomość

Ja też, ja tez chciałabym taką księżniczkową sukienkię,ale jeszcze nie wybrałam się w rajd po salonach, ale zrobię to po sesjiMam 167 cm wzrostu i rozmiar 36 Śliczne są te suknie:edessa, edith, elais, elover, emba, emilie, emin,enoria
na pewno znajdziesz cos dla siebie, ja sie wybieram chyba jutro pomierzyc

Cytat:
Np Europe z Papa Michele - Pronovias Habana
Echo - Homero (hmm mam nadzieję, że jest droga )
Etoria - Regata
Eggar - Roble
to tylko kilka z brzegu. Podobienstwo jest udarzające, ciekawe czy maja jakies prawa autorskie Dziewczyny napiszcie jak ceny, bo jestem bardzo ciekawa
masz racje moja droga, dopiero co skonczylam przegladac stronke Madonny i tez znalazlam podobienstwa
a co do cen, napisze jak wroce z mierzenia

WYMIANKA

Edytowane przez elizabarbara
Czas edycji: 2009-01-22 o 22:09
Stary 2009-01-22, 22:28   #2727
BitterSweet84
Raczkowanie

Wiecie co, a ja bym chciała taką najprostszą na świecie w kolorze ecru z zakrytą trochę szyją. I nie przylegającą do bioder i nóg, tylko rozkloszowaną. Tak naprawdę to ta mi się podoba http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=55.orense, ale się nie odważę Jak tak oglądam te kolekcje to nie ma takich prostych bez falbanek, koronek, marszczeń, kwiatuszków, aplikacji, kryształów svarowskiego i innych cudów. Ale i tak wypożyczam, więc wezmę co będzie
BitterSweet84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-22, 22:41   #2728
czerwonafasolka
Raczkowanie

Cytat:
Też to zauwazyłam i dlatego mi się spodobały;-)
Stary 2009-01-22, 22:48   #2729
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Ja chyba podobnie jak wy dziewczyny też mi sie marzy taka ksieżniczkowata też mam 160 cm i nie wiem jak bede w takich wyglądać

Cytat:
Ja również będę szyła, moja koleżnka z Chełma akurat również miała szytą i nie odbiegała od salonowych a była równie piękna i jakoścowo też super. Hehhe ja też jak bym miała wiecej kasy to bym sie zdecydowała na salon a nóż jeszcze odłoże troszke wiecej pienkążków i zaszaleje hihi

Cytat:
Edytko jak namierzysz gdzieś fajową bieliznę to się pochwal gdzie
bo ja mam straszny problem ze znalezieniem odpowiedniej
ja również chętnie przyjme namiary na fajna bielizne , mam na tym punkcie hopla

Dziewczyny pokazując mi te nowe Papamichel sukienki już nie wiem jaką chce wszystkie takie piękne i przy co drugiej strzała amora mnie trafia hehhe

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami

Edytowane przez MalgosiaM8
Czas edycji: 2009-01-22 o 22:54
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-22, 22:48   #2730
egwene6
Rozeznanie

Cytat:
Popieram edytę. Jeden woli tanią inny drogą, a może kogoś po prostu nie stać na tą drogą?? Takie dyskusje w stylu "moja suknia będzie droga bo to jedyny taki dzień" są trochę nie na miejscu i mogą być dla kogoś przykre. Niech każdy mierzy na tyle ile może i chce ale nie trzeba negować za to innych
Nie chcę byc wredna ale po pierwsze to Ty zaczęłaś "negowanie" nazywając przeznaczenie na suknię więcej niż 2000 "wywalaniem pieniędzy" a po drugie zupełnie nie zrozumiałaś sensu tych wypowiedzi bo, według mnie, nikt tu nie przechwalał się ceną swoich kreacji tylko próbował pokazac że poszukiwanie jakości nie jest naiwnością. Dobra, koniec tematu.

12.09.2011
Emma i Gabriel już z nami
egwene6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości