|
|
#2701 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. IV
Cytat:
bo u mnie na wsi to fryzjerka przychodzi do mnie do domu, a normalnie i tak pracuje w lublinie w salonie, więc mam prywatne wizyty w domu za połowę ceny.Szkoda że wyprowadziłam się już i muszę daleko do niej jeździć,albo przepłacać. dziękuje dziewczyny za namiary na biustonosze, jak to mówiła koleżanka z internatu pancerze teraz będę katować bieliznę i buty. Musze już mieć komplet do pierwszej miary w kwietniu.
|
|
|
#2702 |
|
Zakorzenienie
|
Maggie Sottero w US kosztują max 500$
![]() a propo spraw ślubnych - zaproszenia prawie wybrane. nie wiemy tylko czy zieleń czy bordo bo jedno chce to a drugie to
|
|
#2703 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale pokaż! może Ci Ciocia Wandzia coś doradzi
Edytowane przez edytka27101982 Czas edycji: 2009-01-22 o 18:15 |
|
|
|
|
|
#2704 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny! Znalazłam kapelę która gra piosenkę którą będę miała jako pierwszy taniec. Mam nadzieję, że mój zespół zagra ją tak samo ładnie.
http://nowa.agat.dmkhosting.net/oddzis.mp3 Oglądałam oferty druku zaproszeń ślubnych i chyba zamówię przez allegro, trochę taniej a większy wybór niż w drukarni. |
|
|
|
|
#2705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak tanio? eh czemu tak jest ze zawsze w naszym pieknym kraju wszystko takie drogie
|
|
|
|
|
|
#2706 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale te z nowej są boskie Są już na stronie internetowej...A jaką masz upatrzoną jeśli mogę zapytać? Edytowane przez czerwonafasolka Czas edycji: 2009-01-22 o 18:47 |
|
|
|
|
|
#2707 |
|
Raczkowanie
|
A właśnie co sądzicie o sukienkach efate i ester z kolekcji Papa Michel http://www.papamichel.pl/ ??
|
|
|
|
|
#2708 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale czemu każda wzieła z tą wsią od razu do siebie
ja też przez pewnien czas chodziłam do fryzjera na wsi ale przestałam właśnie z tego powodu ze kaazała mi myć samemu głowe bo jej się nie chciało a jak jest zimno to mało komfortowe a w salonach w lublinie po prostu sięz tym nie spotkałam, Znamn kilka osób którzy są fryzjerami wiem, ze oni wolą jak sami sobie umyją głowę Zresztą ja lubię jak mnie ktoś po głowie podrapie wprost zasypiam ![]() Cytat:
żadna mnie nie zachwyciła, a najgorsza była ta srebrna blee
![]() Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO http://carlacosmetics.blogspot.com/ 22.08.2015 - Nasza Jagodzianka Wspólnie zamawiamy buty https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031 Edytowane przez bianeczkaa Czas edycji: 2009-01-22 o 19:15 |
|
|
|
|
|
#2709 |
|
Rozeznanie
|
Wow jestem pod wrazeniem nowej kolekcji Papa Michelle! Kilka wiernych kopii Pronovias i na pewno w lepszych cenach. Poprzednia mi sie nie podobała w ogóle. Jakbym nie miala sukni to na pewno bym zaszła
|
|
|
|
|
#2710 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja lubie ksiezniczkowate kiecki i dobrze w nich wygladam, bo jestem bardzo wysoka, a klasyczny kroj A jeszcze mnie optycznie wydluza:P mam upatrzony Cahors 2007 w wersji bialej, ale po przejrzeniu strony postanowilam, ze nie zamowie poki nie zmierze kilku z nowej :ebisu, ebora , edom, emba, emin, endo, epione ,esnaCytat:
Edytowane przez elizabarbara Czas edycji: 2009-01-22 o 19:41 |
||
|
|
|
|
#2711 |
|
Raczkowanie
|
chyba mamy elizobarbaro bardzo podobny gust... mi tez sie marzy suknia ksiezniczkowa ehhh... tylko nie wiem czy bedzie mi pasować, bo mam tylko 160cm a i szczuplutka to ja nie jestem
|
|
#2712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez myslalam ze nie bedzie mi pasowala, ale po przymierzaniu kilkunastu slicznych koronkowych A, stwierdzilam, ze nie sa one jednak dla mnie ... dlatego zamiast sie zastanawiac "na sucho" idz do salonu i poprzymierzaj wlasnie takie ![]() no i zdaj relacje potem oczywiscie |
|
|
|
|
|
#2713 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba zmierzyć ja mam aż 164 i rozmiar 44, przeszłam na dietę i tak cicho marzę o przynajmniej 40 trzymajcie kciuki i też bym chciała wyglądać ślicznie nawet w tym moim 44 ![]() Cytat:
JEśli to te to bardzo mi się podobały ![]() a czy można jakiś link poprosić do tych amerykańskich sukieniek??
![]() Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO http://carlacosmetics.blogspot.com/ 22.08.2015 - Nasza Jagodzianka Wspólnie zamawiamy buty https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031 Edytowane przez bianeczkaa Czas edycji: 2009-01-22 o 20:50 |
||
|
|
|
|
#2714 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie rozumiem co tak krytykujesz suknie MS.... z konkurencji jestes?? ja wlasnie sobie taka chce zamowic na swoj slub i nie powiedzialabym zeby suknia byla uszyta niestarannie - wręcz przeciwnie. pozatym niewazne gdzie sa szyte suknie czy w chinach czy w posce wszedzie krawcowa moze krzywo uszyc... a szczegolnie w polsce sa niedbale bo nigdy nie mialam ladnie usztej sukienki na wesele, dlatego stwierdzilam ze suknie slubna to kupie z salonu zeby sie niepotrzebnie nie stresowac... wogóle jakas dziwna dyskusja sie wywiazala na temat cen, marek itp... zupelnie niepotrzebna bo gusta sa rozne.... kazdy znajdzie cos dla siebie na rynku jest duzy wybor. |
|
|
|
|
|
#2715 |
|
Raczkowanie
|
a ja będę szyła sukienkę slubną
wiem, że może te oryginalne sa piękniejsze, z lepszych materiałów, ale po pierwsze nie stać mnie na nie a po drugie sukienka którą miała moja koleżanka na swoim slubie nie bardzo odbiegała materiałem i szyciem od tych salonowych. chociaż pewnie jak miałabym wiecej kasy to kupiłabym taką z salonu dla ścisłości szyję sukienkę, a może raczej zamirzam szyć w salonie w Zamościu tam gdzie koleżanka
|
|
#2716 | |||
|
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Śliczne są te suknie:edessa, edith, elais, elover, emba , emilie, emin,enoria
Edytowane przez iwonka861 Czas edycji: 2009-01-22 o 21:20 |
|||
|
|
|
|
#2717 |
|
Zakorzenienie
|
Popieram edytę. Jeden woli tanią inny drogą, a może kogoś po prostu nie stać na tą drogą?? Takie dyskusje w stylu "moja suknia będzie droga bo to jedyny taki dzień" są trochę nie na miejscu i mogą być dla kogoś przykre. Niech każdy mierzy na tyle ile może i chce
ale nie trzeba negować za to innych
|
|
|
#2718 |
|
Przyczajenie
|
poprostu kazda z nas ma rożne doświadczenia związane z sukniami ślubnymi bywając na weselach u znajomych. w tym temacie zawsze bedzie roznica zdań więc lepiej zmieńmy na inny bo się tylko niepotrzebnie atmosfera na tym fajnym forum psuje...
|
|
|
|
|
#2719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja się odchudzam!!! oczywiście też z wizażem tylko w katalogu wspólne odchudzanie. Czy wy też jesteście na diecie przed tym dniam??
![]() Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO http://carlacosmetics.blogspot.com/ 22.08.2015 - Nasza Jagodzianka Wspólnie zamawiamy buty https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031 Edytowane przez bianeczkaa Czas edycji: 2009-01-22 o 21:20 |
|
|
|
|
|
#2720 |
|
Przyczajenie
|
ja nawet zapisalam sie na aerobik.... bardzo fajna sprawa polecam... jeszcze efektow nie widac ale za to samopoczucie jest super po takim wysilku...
|
|
|
|
|
#2721 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a wszystko po to aby dobrze się czuć na swoim slubie i w ogóle to trzeba o siebie zadbać![]() a na aerobik też się chciałam zapisać, ale nie dam rady finansowo, za to ściągnęłam sobie ćwicznia ale jeszcze nie próbowałam czy są dobre
|
|
|
#2722 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ćwiczenia w domu fajna sprawa. ja swego czasu kupowalam miesięcznik Shape jak był z płytką do ćwiczeń. tylko ze z czasem znudzily mi sie te same zestawy ćwiczeń. polecam jeszcze Chic, tam tez daja co jakis czas plytkę z ćwiczeniami albo jogą... |
|
|
|
|
|
#2723 |
|
Raczkowanie
|
ja kiedyś miałam ćwiczenia cindy crawford
ale na wymodelowanie figury doslubu to jednak chyba za mało... zmykam się uczyć na zaliczenie jutrzejsze... a tak mi się nie chce... papa
|
|
#2724 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() link, hmm musiałabym poszukać, ale to jak wrócę z wyprawy Cytat:
pisała tylko o ich cenie .. ![]() Edytko jak namierzysz gdzieś fajową bieliznę to się pochwal gdzie ![]() bo ja mam straszny problem ze znalezieniem odpowiedniej ![]()
|
|
|
#2725 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Echo - Homero (hmm mam nadzieję, że jest droga )Etoria - Regata Eggar - Roble ![]() to tylko kilka z brzegu. Podobienstwo jest udarzające, ciekawe czy maja jakies prawa autorskie Dziewczyny napiszcie jak ceny, bo jestem bardzo ciekawa
|
|
|
|
|
|
#2726 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wiecej luzu zamiast nerwow ![]() nic nie krytykuje, podalam po prostu przyklad pierwszy lepszy jaki mi sie nasunal na mysl w ogole suknie MS bardzo mi sie podobaja ![]() Cytat:
popieramCytat:
![]() Cytat:
a co do cen, napisze jak wroce z mierzenia
Edytowane przez elizabarbara Czas edycji: 2009-01-22 o 22:09 |
||||
|
|
|
|
#2727 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie co, a ja bym chciała taką najprostszą na świecie w kolorze ecru z zakrytą trochę szyją. I nie przylegającą do bioder i nóg, tylko rozkloszowaną. Tak naprawdę to ta mi się podoba http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=55.orense, ale się nie odważę
Jak tak oglądam te kolekcje to nie ma takich prostych bez falbanek, koronek, marszczeń, kwiatuszków, aplikacji, kryształów svarowskiego i innych cudów. Ale i tak wypożyczam, więc wezmę co będzie
|
|
|
|
|
#2728 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2729 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też mam 160 cm i nie wiem jak bede w takich wyglądać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny pokazując mi te nowe Papamichel sukienki już nie wiem jaką chce wszystkie takie piękne i przy co drugiej strzała amora mnie trafia hehhe ![]() ![]()
![]() Edytowane przez MalgosiaM8 Czas edycji: 2009-01-22 o 22:54 |
|||
|
|
|
|
#2730 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.

bo u mnie na wsi to fryzjerka przychodzi do mnie do domu, a normalnie i tak pracuje w lublinie w salonie, więc mam prywatne wizyty w domu za połowę ceny.
teraz będę katować bieliznę i buty. Musze już mieć komplet do pierwszej miary w kwietniu.

flejksy

Są już na stronie internetowej...

ja też przez pewnien czas chodziłam do fryzjera na wsi ale przestałam właśnie z tego powodu ze kaazała mi myć samemu głowe bo jej się nie chciało
a jak jest zimno to mało komfortowe a w salonach w lublinie po prostu sięz tym nie spotkałam, Znamn kilka osób którzy są fryzjerami wiem, ze oni wolą jak sami sobie umyją głowę 
, edom, emba, emin, endo, epione 

Jak tak oglądam te kolekcje to nie ma takich prostych bez falbanek, koronek, marszczeń, kwiatuszków, aplikacji, kryształów svarowskiego i innych cudów. Ale i tak wypożyczam, więc wezmę co będzie