|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4111 |
Rozeznanie
|
Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
#4112 |
Przyczajenie
|
Ja wprost nie odpowiem, bo będzie to antyreklama, taką jaką mi ten Pan cały czas funduje, a do jego poziomu nie zamierzam się zniżać. Wywnioskuj z innych postów albo niech ktoś inny odpowie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4113 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ostrowieckie Panny Młode :)
albo se poszukaj w mojej odp....
#4114 |
Raczkowanie
|
haha, nasze forum juz nie jest tak do konca anonimowe i nie jest do konca "naszym" miejscem do plotek i wymiany zdan, bo jak sie okazuje jestesmy pod obstrzalem osob o ktorych tu jest mowa. Niektorzy sie ujawniaja, a ciekawe ile osob jeszcze tylko obserwuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4115 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Widocznie Panowie maja na tyle czasu, zeby sie glupotami zajmowac :p
![]() |
#4116 |
Zadomowienie
|
Hm według mnie poprostu wątek to jest źródło wiedzy to opinii klientów byłych albo potencjalnych.
Nie dziwię się, że niektórzybronią swego interesu, tym bardziej jeśli było tak, że ktoś podbiera sobie klientów, albo puszcza złośliwe opinie na temat konkurencji. Przeglądałam sobie sale ostrowieckie, podoba mi się ta Novum, jasna, elegancka, może za dużo tych świecących obrusików. Novum mnie troszke rozczarowało, myślałam,że wnętrze jest jasne, nie wiem sama czemu. Eleganckie pokoje z czerwoną cegłą. Przeglądałam też ludzi od video, jestem rozczarowana troszkę tym panem z media-vision. Po obejrzeniu filmiku przykładowego mam tylko nadzieje, że to jakiś starszy z filmików, troszkę za dużo jakichś dziwnych wstawek. Mam nadzieję, że nikogo nie urażę, chciałam tylko wyrazić swoją opinię. |
![]() ![]() |
![]() |
#4117 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Powiem tak - kiedys Pan Gorczynski to byl ktos w swoim fachu, ale teraz... spocząl na laurach i liczy tylko na "sztuke" aby odwalic klienta i brac kase
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4118 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Daysy ale co ma piernik do wiatraka, oceniam obiektywnie, nie ma co się obruszać, według mnie troszke sztuczne były niektóre wstawki i to wszystko. Na pewno każda z nas wybrała kogoś najlepszego według siebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4119 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no sory ale wg mnie ma ogromne bo nie wiem czy chcesz zeby akurat Twoja plyta byla zrobiona ot tak sobie, czy tak jak chcesz... zreszta to jest moje zdanie ja nie napisalam nigdzie ze masz go nie brac tylko wyrazilam swoja opinie bo przeciez o to chodzi na tym forum. No chyba ze sie myle to mnie oswiec
![]() |
#4120 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pisałam tylko i wyłącznie o media-vision. I w tym momencie nie porównuję do nikogo, tylko oceniam co zobaczyłam. Bardzo fajnie, że na ich stronce można obejrzeć przykładowy filmik, to fakt. Nie rozumiem po co odrazu wypowiedzi na temat Górczyńskiego ![]() Acha, na tym forum przede wszystkim wyraża się swoje zdanie, ja tak zrobiłam. Czyż nie wolno mieć własnego zdania? To tyle w tym temacie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4121 |
Zakorzenienie
|
Mnie nieodmiennie śmieszy to, że bardzo często dochodzi tu do udowadniania, że "moja racja jest mojsza". Nie ma piękna obiektywnego - każdemu podoba się co innego i nie ma co udowadniać, że to, co ja wybrałam jest najlepsiejsze na świecie.
To co piszemy jest jeno wyrażeniem naszego subiektywnego gustu, a nie atakowaniem osoboy, która akurat się zdecydowała na usługi danego usługodawcy. A co zdjęć pana Grzegorza Skiby - może i jestem nieobiektywna, bo jestem klientką i moje zdjęcia ze ślubu są dla mnie naj, naj - ale ja byłam bardzo zadowolona(a to, że pan Skiba akurat jest amatorem absolutnie mnie nie obchodzi - mój plener robił brat cioteczny, który jest 100% amatorem a zdjęcia są fajne, przynajmniej nie jakieś oklepane). I to nie tylko z samych zdjęć, ale i z ogółu współpracy. Pozdrawiam tak na marginesie!
![]() |
#4122 |
Zakorzenienie
|
Właśnie przeglądałam ulotki jakie dstałam na targach ślubnych co były w Kielcach i postanowiłam napisać pare namiarów może przydadzą się do listy:
Zespół Muzyczny Orion 505051181, (041)3031521 Zespół Muzyczny Coma 607660860,692430535 Wojażer Robert Wójcik 696197019, (o41)3919428 Fryzierstwo Agnieszka Machul 506855105,(041)345-24-06 ul.Grunwaldzka 26 Kwiaciarnia Nemezja www.kwiaciarniakielce.rep ublika.pl 510228484 Kwiaciarnia Urszula www.kwiaciarniaurszula.pl 602658935 Jaguarem do ślubu www.weselee.pl 791577679 Limuzyny do ślubu www.limuzyny-kielce.pl Studio-Foto PSTRYK" 601155408 Daleszyce Studio Fotograficzne OTO-FOTO www.oto-foto.com 784044041 Dekoracje www.fajnedekoracje.pl 505215860 Centrum Usług Dekoracji Okolicznościowych Impresariat www.finezja.sse.pl 604116744 Dekoracja www.dekorujznami.pl 506476711 www.fajnewesele.pl www.najlepszewesele.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#4123 |
Zakorzenienie
|
Dopiszę jutro, bo dziś już mi cyferki skaczą przed oczami. Dzięki wszystkim za pomoc w tworzeniu listy
![]()
![]() |
#4124 |
Zadomowienie
|
Ostrowczanko, widziałam twoje foty na stronce (tak mi się wydaje,że to ty).Bomba!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4125 |
Raczkowanie
|
Tak wlasnie takiego samego komentarza chcialam udzielic, bo jesli osoby wykonujace uslugi sie bronia badz wypowiadaja, to trudno jest ocenic gdzie lezy granica miedzy udzielaniem informacji a autoreklama, ktora jest zakazana na tym forum...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4126 |
Zakorzenienie
|
Ktoś pytał o zespół z osobą grającą na skrzypcach. W zespole, który grał u mnie na weselu Forte, jest skrzypaczka.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4127 |
Zadomowienie
|
To prawda ze to jest forum by wyrazić swoje zdanie, poradzić, ostrzec itp. Ile nas tyle rożnych opinii. Wiec dziewczyny nie ma co naskakiwać na siebie!
#4128 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() A co do foto.. nie bede reklamowal siebie bron boze bo nie chce nieporozumien z moderatorami , ale namiar na innych podobno moge dac. I tak z ciekawosci drogie Panie przejrzyjcie sobie prace topowych ludzi od wedding photo w kraju. Link do FFS : http://forumslubne.pl/top_20_fotografia_slubna Edytowane przez ArS Czas edycji: 2009-01-25 o 22:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4129 |
Zakorzenienie
|
Znalazłam w internecie coś co pozwala wirtualnie zaplanować ślub i wesele. Taki organizer ślubny.
Może komuś się przyda http://www.notatnik.wyjdzzamnie. pl/index.php |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4130 |
Wtajemniczenie
|
Ale duzo napisalyscie.... jak dzis wroce z pracy bede nadrabiac i czytac. Ja codziennie biegam po sklepach i szukam tej jedynej sukni, kilka mam juz upatrzonych,ale zdecydowac sie naprawde trudno. A jak cos juz mi sie bardzo podoba to kosztuje od 5 tys w gore
![]() My wczoraj poszlismy na pierwsze zajecia kursu tanca dla narzeczonych.... i chyba dobrze zrobilismy bo szlo nam naprawde zle..... az sie boje pomyslec co by bylo gdybysmy na ten kurs nie poszli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4131 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja się poczułam tym komentarzem dotknięta, w takim razie ja też się głupotami zajmuję, siedząc na tym forum? Edytowane przez mehja Czas edycji: 2009-01-23 o 07:24 Powód: literówka |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4132 |
Przyczajenie
|
Jeśli chodzi o mnie, to mogę zapewnić że nie zależy mi na reklamie tutaj. Kto chce - trafi do mnie. Czy to z polecenia poprzednich klientów czy w inny sposób, o którym nie będę mówił, bo to będzie zakrawało o reklamę. Zwyczajnie wkurza mnie gdy ktoś za moimi plecami obrabia mi tyłek szkalując mnie i uniżając moim pracom. Tu chodzi o pewną uczciwość wśród ludzi z branży. Nie wyobrażam sobie sytuacji w której miałbym komukolwiek powiedzieć: nie bierzcie tego fotografa, bo on jest słaby i ja zrobię lepsze zdjęcia. Czasami nawet przerzucam klientów, którzy do mnie dzwonią, do znajomych jeśli akurat mam zajęty termin, bo nie ubędzie mnie przez to.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4133 |
Raczkowanie
|
a czy może mi pan wysłać cennik i namiary na PW?
Swoją drogą to ktoś kto robi takie przekręty( okłamując klientów i obgadując konkurencje) musi sam czuć się słaby i bać się że ktoś inny może mu odebrać klienta. Co do welonu to jestem za ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4134 |
Zakorzenienie
|
To samo pomyślałam. Chociaż niektórzy w ogóle nie wiedzą co to etyka zawodowa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4135 |
Raczkowanie
|
to po prostu głupia zazdrość!!
mehja i pytałaś o ten papier ozdobny? |
![]() ![]() |
![]() |
#4136 |
Zakorzenienie
|
Oliwkach nie mam się kiedy wybrać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4137 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ale fakt. Nie mowie juz o konkretnych osobach bo nawet nie pamietam nazwiska, ale rok temu na jednej ze studniowek byla taka akcja, ze mielismy dwie klasy w jednej szkole. Po czym na 1 (slownie : jeden) dzien przed 100ka dzwoni ktos z klasy i mowi ze rezygnuje z uslug (a umowa?!). Potem okazalo sie ze kamerman (jak sie przyjelo w branzy foto okreslac anty-artystow video operatorow) wcisnal klasie swojego kolege fotografa. Nam zostala jedna klasa. I co sie dzieje. My zrobilismy caly reportaz. Ponad 700 kadrow. Kazda akcja, emocje, pary, ustawki porobione w tej klasie co nam zostala. Tamta klasa dostala dwa zdjecia grupowe, okolo 10 z poloneza i tyle. Koniec. Z pewna zlosliwa satysfakcja (wybaczcie) obserwowalem potem i sluchalem (bo mialem tam ucho w postaci znajomej) jakie padaly "fucki" i teksty co za idiota zmienil nas na tamtego i takie tam. Jednym slowem, tak jak pisal Grzesiek Skiba.. gdy kamerman poleca kolege fotografa lepiej dobrze sprawdzic kto to , co Wam da i ile i w jakiej jakosci. Bo prawda jest jedna. Za dobry cykl reportazowy i sesje plenerowa u kogos kto zna sie na rzeczy i nie jest foto-ziutkiem , ma legalna firme nie dziala na czarno trzeba zaplacic. Godnie. Bo jezeli wydaje sie, ze praca polega na pstrykaniu w jeden/dwa dni i juz to ja radze tak popstrykac a potem siedziec dwa tygodnie codziennie przed monitorem i przygotowywwac material, korekty balansu bieli, ostrzenie, optymalizacja pod laboratorium i cala masa innej zabawy. To kosztuje. Fotografik profesjonalny ma na sobie sprzet o wartosci 10tysiecy i wiecej ... ja sie przyznam, ze mam na sobie wiecej. Ciagle inwestycje. Modernizacje sprzetu. Szkolenia studyjne. Licencje. Amortyzacja tego. Ubezpieczenie. Same Panie wiedza. Tymczasem kamerman poleca kolege foto za niewielka doplata i pojawia mi sie pytanie o to czy istotnie bez zastanowienia warto rzec "ok biore go" bo tani. Zauwazcie, ze do video siegacie bardz bardzo rzadko. Godzina albo wiecej materialu i ogladanie tego i patrzenie , ze na 42 minucie wujek sie przewrocil i bylo smiesznie jest chyba srednio ..rzeklbym .. wspomnieniowo nostalgiczne. A potem odpowiedzcie sobie na pytanie jak czesto siegacie po album, po zdjecia, jak czesto patrzycie na fotografie na scianach. Wedlug tych proporcji chyba warto podejmowac decyzje co powinno miec pierwszenstwo i priorytet w zakresie fachowosci i tzw. know-how. ps. dodam, ze coraz wiecej par nie ma kamermana. Mnie to cieszy. Wielu fotografikow daje nawet znizki gdy para nie ma video. Te halogeny kamermanow potrafia bowiem zabic kazdy subtelny klimat tego dnia. Jakkolwiek jednak, znam takich ktorzy potrafia wspaniale pracowac i dobrze swiecic i takich kamermanow na pewno bede polecal. Edytowane przez ArS Czas edycji: 2009-01-23 o 17:03 Powód: dopis |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4138 |
Raczkowanie
|
ja jednak jestem chyba tradycjonalistką i chce mieć kamerzystę na weselu
![]() i teraz mam ogromne wątpliwości co do zdjęć bo ja rozumie że za dobrą jakość trzeba płacić ale nie wiem czy mnie na to będzie stać. Sami z narzeczonym opłacamy wesele i jest na prawdę ciężko. mehja bo takie wkładki jak już kiedyś pisałam możesz kupić w tym sklepie koło bazarku na ogrodach waniliaania2009 a ile płacicie za kurs? i gdzie on się odbywa?
http://suwaczki.slub-wesele.pl/200511193538.html http://suwaczki.slub-wesele.pl/20100821310217.html ![]() Edytowane przez oliwkach1985 Czas edycji: 2009-01-23 o 11:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z kamerki na weselu też chciałam zrezygnować ale rodzice, którzy na prawdę w nic nam się nie wtrącają jeżeli chodzi o wesele, akurat tu zaoponowali. Więc niech mają ten filmik ![]() Tak mi się przypomniało: gdy zamawialiśmy w końcu kamerzystę, on też nam pokazał zdjęcia fotografa z którym współpracuje. Polecał go bardzo a my gdy obejrzeliśmy te fotki to prawie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4140 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:14.