|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1771 | |
Zadomowienie
|
Dot.: "10.000 tarzań" czyli...uczestnicy wątku egzaminacyjnego "na każdy temat" :)
Cytat:
![]() ![]() Nie po to tyle walczyłaś o nie żeby teraz oddawać! ![]() Colorowych ![]() U mnie wiadomości z frontu wyglądają tak, że miałam dzisiaj egzamin ustny i dostałam 5- ![]() ![]()
"Hard to find how I feel, especially when your smothering me. Hard to find how I feel, please someone help me. Hard to find how I feel, controlling me every step of the way." 13.09.2008r. --> Jestem posiadaczką prawa jazdy
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1772 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: "10.000 tarzań" czyli...uczestnicy wątku egzaminacyjnego "na każdy temat" :)
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() jeździłam dziś w podobnych warunkach, na szczęście bez tego typu "przygód", ale wyobrażam sobie, co czujesz ![]() jeżdżąc codziennie stwierdzam, że od idiotów na naszych drogach po prostu się roi. ten koleś nie miał chyba wyobraźni zatrzymując się i nie sygnalizując tego jakoś... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1773 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żeby mnie ktoś nie puknął, to włączyłam awaryjne i tu się dziwię, że o tym pamiętałam, bo nerwy miałam niemałe. Na szczęście nic się nie stało. Ale przed kolejną jazdą i tak będę podwójnie zestresowana ![]() Idę, bo padam na twarz ![]()
![]() |
#1774 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Papryka, nie ma tego złego co na dobre by nie wyszło. Przynajmniej znasz już swoją reakcję. Mam nadzieje, że szybko o tym zapomnisz, i wsiądziesz spokojnie do auta. Nie możesz byc zdenerwowana, bo zdenerwowanie nie jest dobrym doradcą. Powinnaś o tym wiedzieć, bo zdawałaś egzamin nie tak dawno. Więc wiesz już, jak to działa ![]() ![]()
![]() |
#1775 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Paprys, trzymaj sie ![]() Prawka nie oddawaj bo jeszcze trafi sie takiemu przygłupowi jak wczoraj ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1776 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Jak wysiadł to najpierw popatrzył na swój zderzak, potem zaczął mnie opierniczać, że lewy pas jest dla szybszych aut, ja zaczęłam się tłumaczyć, że wiem, ale nie widać zjazdów i dlatego trochę za wcześnie zjechałam na lewy. I nawet przez myśl mi nie przeszło, żeby go choćby zapytać dlaczego do cholery się zatrzymał! Jak tylko powiedział, że jest ok, to zwiałam do swojego auta i byle do firmy. A koleżanka miała już odpięte pasy, żeby wyjść i mu nawrzucać ![]() Nie jest źle-pierwsza stłuczka za mną ![]()
![]() |
#1777 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1778 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1779 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1780 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry - zależy dla kogo ...
Właśnie uświadomiłam ojca, że nie przedłużyli mi umowy o pracę. OMG ale afera... Jakby to była moja wina ... ![]()
#1781 | |
Zakorzenienie
|
No proszę Cię-toż wyraźnie napisał, że "idealnie się pokrywają"
![]() a my nie pokrywamy się w ogóle ![]() ![]() Cytat:
![]() Miał rację z tym lewym pasem-prawym możesz sobie jechać wolniej, lewy jest do wyprzedzania. No ale ja nie stworzyłam tym zagrożenia, że 3 minuty za wcześnie zmieniam sobie pas. Było ciemno, mgła, ruch na autostradzie dość spory i niestety mnóstwo kierowców mimo mgły zapierniczało jak torpedy ![]() Ale on poszedł po bandzie. Zresztą nie zrypał mnie, nie krzyczał i nie robił problemów, a ja byłam przerażona, więc jak tylko powiedział, że "dobra olać", to poczułam taką ulgę, że biegiem do auta. Podejrzewam, że też poczuwał się do winy, dlatego szybko się zebrał i nie robił akcji. Żałuję, że nie zapytałam go dlaczego się zatrzymał, ale nie żałuję, że nie zrobiłam awantury-po co narażać się na dodatkowe nerwy, jeszcze by się zacietrzewił i dopiero by było. A tak to chwila stresu i każde pojechało w swoją stronę. Za to koleżanka mówi, że ma facet nauczkę-nie będzie się zatrzymywał na środku pasa ![]() [1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;10600806]Milosc zmienia ludzi ![]() Też zauważyłaś jaki Kamil odmieniony? ![]() [1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;10600806]Papryka toś miała wczoraj przeżycia ![]() ![]() Otóż to ![]() no witaj ![]() A ja mam za sobą robienie pierogów dzisiaj ![]() ![]() ![]() I jeszcze dostałam maila z propozycją pracy...Niestety lokalizacja firmy jest do bani-nijak mi nie pasuje ![]() kesly jakbym mogła, to oddałabym Ci tę posadę ![]() ![]()
Papryczki wróciły!!! ![]() Edytowane przez papryka85 Czas edycji: 2009-01-22 o 15:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1782 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1783 |
Zakorzenienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;10605098]Tyż, tyż
![]() Ale masz dobrze, u mnie wszyscy milczą, a jakbym chciała na staż to mam się zgłosić pod koniec lutego ![]() Kesley tacie przejdzie, w końcu Ty nie miałaś na to wpływu ani nie mogłaś ich zmusić aby Ci przedłużyli[/quote] No ale szkoda, że czasem ludzie zapominają, że sama utrata pracy jest już wystarczająco stresująca ![]() Co do oferty-to był odzew na CV sprzed pół roku. Tylko, że szukają kogoś do Myślenic, a mnie interesuje tylko Kraków i Wieliczka. Auta nie mam, a dojazd busami do Myślenic zająłby mi stanowczo za dużo czasu ![]() ![]() Wracając do mojego chrztu bojowego...W poniedziałek nie jeździłam dużo, ale za to poznałam smak jazdy w oślepiającym słońcu, które na dodatek odbija się od śniegu i mokrej jezdni pod tak wściekłym kątem, że nie idzie patrzeć ![]() We wtorek miałam "zapoznanie" ze stacją benzynową i jazdę przez całe miasto z zawalonym autem. Tylnej szyby zostało mi gdzieś 1/3, prawej bocznej tylnej nie miałam wcale, przednią prawie całą. Obiecałam sobie, że nigdy więcej już tak nie pojadę ![]() No a wczoraj jazda w super dupnych warunkach i puc baranki z tym gościem ![]() "Ktoś" wziął sobie do serca moje marzenie o byciu instruktorem i postanowił dać mi niezłą naukę jazdy ![]()
Papryczki wróciły!!! ![]() Edytowane przez papryka85 Czas edycji: 2009-01-22 o 17:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#1784 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() taaa inny, ciekawe pod jakim wzgledem ? ![]() Mieszka około 200 km od Krakowa, wiec troche jest ![]() Nie wiem czy mam dziekowac czy nie wiec, bardzo milo z twojej strony Papryś ![]() Prawie rozwaliłas swoje ukochane "zelazko"? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;10600806]Milosc zmienia ludzi ![]() ![]() Papryka toś miała wczoraj przeżycia ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() [1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;10605098]Tyż, tyż ![]() [/QUOTE] o co wam chodzi ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1785 | |
Zakorzenienie
|
Mnie też podoba się "robaczek"
![]() Inny, bo taki...poważniejszy, spokojniejszy...No widać, że coś jest na rzeczy ![]() No i dla mnie taki milszy ![]() ![]() Cytat:
![]() Wiesz, że stara Papryka dobrze Ci życzy ![]() ![]() Marzy mi się coś większego i koniecznie z wspomaganiem kierownicy ![]() małego tico nikt się na drodze nie boi ![]() ![]() No szuka, szuka...Może kiedyś znajdzie ![]() Ano ![]() ![]() Możemy napisać w wizażowej toalecie Kamil+ Kasia? ![]()
![]() |
#1786 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() chetnie wyciagnałbym bata ale tego nie zrobie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak Papi nie bedzie walic młotkiem i bic batem to Papi znajdzie tego czlowieczka ![]() ![]() taaak! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1787 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tacie przejdzie a ty znajdziesz inna prace ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1788 | |
Zakorzenienie
|
Dzięki łaskawco
![]() No właśnie Matik też mały i chętnie kupiłabym coś większego-wierz mi, ale niestety póki co nie mogę sobie pozwolić ![]() ![]() Cytat:
![]() No to kto ma coś do pisania?
![]() |
#1789 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Odleglos to nie zaden problem (wiem, niepoprawna optymistka ze mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1790 |
Zakorzenienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;10607278]Jako instruktor musisz byc przyzwyczajona do takich stresow i warunkow jazdy. Zwlaszcza jak za kierownica bedzie jakis poczatkujacy kurstan/ka. Nogi sie beda trzesly, nie bedzie mogl/moga utrzymac kierownicy, a niech no jeszcze pomysli hamulec z gazem
![]() Otóż to ![]() ![]() ajjjj dużo nauki przede mną ![]()
#1791 | ||
Zadomowienie
|
A dziękować
![]() Kurcze, widzę, że nie byłam odosobniona w tym poglądzie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"Hard to find how I feel, especially when your smothering me. Hard to find how I feel, please someone help me. Hard to find how I feel, controlling me every step of the way." 13.09.2008r. --> Jestem posiadaczką prawa jazdy
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1792 |
Zakorzenienie
|
ufff, konczy się ostatni trudny dzień przed feriami. jeszcze tylko jutro normalny dzień w pracy, ale już bez zajęć dodatkowych po, więc jakoś to przeżyję.
nie wiem czy to wina pogody, ciśnienia, czy czego jeszcze, ale czuję się bardzo dziwnie... od wczoraj mam zawroty i bóle głowy, tak jakby wszystko dookoła się kręciło, a ja stoję w miejscu... niezbyt to przyjemne. byłam dziś zmienić pandzie numery. we wszystkim pomagał mój brat, wszystkie dokumenty były już przygotowane, ja się tylko podpisywałam. obsłużyli mnie poza kolejką ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do zawrotów-to może być też na tle nerwowym ![]() ![]() A jak tam sytuacja z mężem? lepiej?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1794 |
Zakorzenienie
|
Właśnie margo. Jak tam sytuacja u Ciebie??
A ja właśnie spadłam z krzesła. Chciałam zawiesić koszulkę na kaloryfer, który wisi sobie wysoko na ścianie, i potrzebowałam stanąć na krześle. Jak się wyłożyłam, i zbiłam lewy łokiec, to tylko łzy mi poszły, a później histeryczny atak śmiechu ![]() ![]()
#1795 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba strzelę sobie jeszcze imbir ![]()
![]() |
#1796 |
Zakorzenienie
|
Witajcie,
Przepraszam, że ja tak bez odnoszenia się do poszczególnych postów, ale ledwo przebrnęłam. Papryka dobrze, że sobie poradziłaś. ![]() ![]() Kesly przykro mi z powodu pracy. Ale to nie Twoja wina ![]() ![]() Padam na nos ogólnie. ![]()
#1797 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Uzaleznisz sie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1798 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś już wsiadłabym do auta z chęcią, choć też nie bez stresu. A tak w ogóle, to nawet sobie nie wyobrażam co Ty teraz masz...dwa kierunki studiów...sesja...praca.. .praca mgr...szok ![]() [1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;10610289] Uzaleznisz sie ![]() ![]() Myślę, że szybko mi się przepije ![]() Podzielę się-weź łyżeczkę imbiru, zalej jakimś sokiem np malinowym, zalej to wrzątkiem i możemy pić razem ![]()
Papryczki wróciły!!! ![]() Edytowane przez papryka85 Czas edycji: 2009-01-22 o 20:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1799 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() no nie robie, twoje blond wlosy nie pasuja do buni ![]() [1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;10607278] Odleglos to nie zaden problem (wiem, niepoprawna optymistka ze mnie ![]() tez w to wierze ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1800 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
kesly ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.