Wymarzony Pierścionek cz. XIII :) - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-22, 14:13   #931
pzs1
Zadomowienie

GG do pzs1
Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)

Zaro warunków w sumie nie jest zbyt dużo trzeba znaleźć mieszkanie , którego cena nie będzie wynosiła więcej niż około 7150zł za metr (to dane na I kwartał tego roku). trzeba mieć zdolność kredytową, być małżeństwem i nie miec żadnej własnej nieruchomości. Tyle wiem na razie. W naszym przypadku pokryte zostałyby prawdopodobnie całe odsetki przez te 8 lat bo na mieszknaie większe niż 50m nas nie stać.

Naprawdę nie wiem co z tego wyjdzie, cały czas intensywnie myslimy z TŻ jak znaleźć dobre rozwiązanie. Najlepiej byłoby jakby znalazł się jakis bogaty wujek z Ameryki
Stary 2009-01-22, 14:17   #932
Madlen__18
Zakorzenienie

Teściowa zrobiła to się łyknęło...

Nie mam gorączki kurczę a czuję sie dziwnie..mam ciężką głowę.
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 14:20   #933
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
Teściowa zrobiła to się łyknęło...

Nie mam gorączki kurczę a czuję sie dziwnie..mam ciężką głowę.
Madlen, to się Kochana nazywa kac
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 14:24   #934
DianaM
Zadomowienie

Cześć,
Madzia, piękna sukienka, bardzo mi się podoba. Ale ta cena

Dobra, Miskowa, Ty też mnie przebiłaś z tymi przeprowadzkami

Dziewczyny, czy któraś z Was używała tego Bio CLA? Działa?
Stary 2009-01-22, 14:26   #935
Madlen__18
Zakorzenienie

Właśnie nie kac

Tak się przeziębieniowo czuje

M
Stary 2009-01-22, 14:37   #936
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Cytat:
Napisane przez pzs1 Pokaż wiadomość
Zaro warunków w sumie nie jest zbyt dużo trzeba znaleźć mieszkanie , którego cena nie będzie wynosiła więcej niż około 7150zł za metr (to dane na I kwartał tego roku). trzeba mieć zdolność kredytową, być małżeństwem i nie miec żadnej własnej nieruchomości. Tyle wiem na razie. W naszym przypadku pokryte zostałyby prawdopodobnie całe odsetki przez te 8 lat bo na mieszknaie większe niż 50m nas nie stać.

Naprawdę nie wiem co z tego wyjdzie, cały czas intensywnie myslimy z TŻ jak znaleźć dobre rozwiązanie. Najlepiej byłoby jakby znalazł się jakis bogaty wujek z Ameryki
W takim razie wygląda to bardzo obiecująco. Jedyny szkopuł to ślub, no ale ostatecznie zawsze można szybko wziąć cywilny. Pzs, na ile lat chcecie wziąć ten kredyt? Bo rozumiem że państwo spłaca odsetki przez 8 lat, a wziąć można go na dłużej? Czy też trzeba się uwinąć z całą spłata w 8 lat? ale rata wychodzi kosmiczna wtedy...
Bogaty krewny z Ameryki to zawsze dobre rozwiązanie Chociaż siostra mamy TŻ mieszka w Stanach od mniej więcej 25 lat, jest cenionym fizykiem i zarabia naprawdę dobrze. Jest bardzo sympatyczna, ale pieniądze wydaje niezwykle rozważnie, także nie wiem czy kiedyś nam cokolwiek zapisze

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
No, lubię takie niespodzianki
Jak pojechaliśmy po panele, okazało się, że też są w promocji, 2,5 zł na m2 taniej...Niby mało, ale my kupiliśmy 60 m2.. Zawsze jakaś kasa

W tych rękach, to nie bolą mnie mięśnie, tylko kość w jednym palcu ...za bardzo przyciskałam pędzel do ręki
Ale macie szczęście Pewnie, zawsze jakaś kasa którą z chęcią przeznaczy się na coś innego
Bardzo intensywnie malowałaś

Cytat:
Madlen, to się Kochana nazywa kac
Z ust mi to wyjęłaś Madlen, miejmy nadzieję że potencjalne bakterie wytrute
Stary 2009-01-22, 14:45   #937
pzs1
Zadomowienie

GG do pzs1

Kredyt chcemy naturalnie na 30 lat w 8 to byśmy się w życiu nie uwinęli. Chodzi o to, że właśnie przez 8 lat państwo spłaca odsetki a potem para spłaca sama ale to jest spora oszczędność. Babka w open finance powiedziała że jest to około 800-900zł miesięcznie. Jak sobie policzyłam, że załóżmy państwo przez 8 lat spłacałoby 700 zł a ja te pieniądze bym odkładała co miesiąc to po tych 8 latach to byłoby prawie 70000 zł, które można byłoby spłacić i zmienszyłby sie kapitał i rata więc jest to spora oszczędność naprawdę.
Stary 2009-01-22, 14:49   #938
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zara_84 Pokaż wiadomość
Ale macie szczęście Pewnie, zawsze jakaś kasa którą z chęcią przeznaczy się na coś innego
Bardzo intensywnie malowałaś
No właśnie to jest fajne, że się nastawiasz na to, że ileśtam zapłacisz, a się okazuje, że jednak chociaż te 200 zł mniej. Gorzej, jak się kupuje w normalnej cenie, a za np. tydzień widzisz, że te 'Twoje' rzeczy przecenione

Malowałam szalenie intensywnie...a głównie długo - bo skończyłam o 2 w nocy...

Cytat:
Z ust mi to wyjęłaś Madlen, miejmy nadzieję że potencjalne bakterie wytrute
Oooo, bakterii na pewno nie ma Ja pamiętam, że jak kiedyś popiłam wściekłych psów, to wszystkie bakterie (i nie tylko) 'wydaliłam'
Stary 2009-01-22, 14:51   #939
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:

Czekam ciągle na telefon w sprawie pracy, mieli dać znać do końca tygodnia, managerka mówiła nawet coś o tym że do środy, pani z HR że w tym tygodniu, no i... kiszka straszna. Denerwuję się już No ale trudno, poczekam, przyzwyczaiłam się do żółwiego tempa tej rekrutacji. Tylko żeby w końcu zadzwonili z dobrą wiadomością, to mogę czekać i następny tydzień.
Czekanie jest najorsze

Cytat:
Napisane przez pzs1 Pokaż wiadomość
To jest taki program, gdzie rząd przez 8 lat spłaca odsetki kredytu hipotecznego młodych małżeństw pod warunkiem, że nie posiadają już jakiegoś własnego mieszkania. Mieszkanie może mieć do 70 albo 75 m2 (rząd dopłaca do powierzchni 50m2) a dom do 140 m2.
Ciekawe.Nawet nie wiedziałam, że są takie programy

Cytat:
Napisane przez DianaM Pokaż wiadomość
Cześć,

Ja nie używałam, ale znajoma łykała i czytałam coś na ten temat (sama chciałam się skusić).Zdania są podzielone.Na dużą ilość osób, to nie działa w ogóle.
Jeżeli przy tym ćwiczysz, to może wspomóc.Poszukaj na wizażu pewnie coś będzie na ten temat

Cytat:
Właśnie nie kac

Tak się przeziębieniowo czuje
To zalecz to przeziębienie żebyś nie rozchorowała się całkowicie
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 14:59   #940
DianaM
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
Ja nie używałam, ale znajoma łykała i czytałam coś na ten temat (sama chciałam się skusić).Zdania są podzielone.Na dużą ilość osób, to nie działa w ogóle.
Jeżeli przy tym ćwiczysz, to może wspomóc.Poszukaj na wizażu pewnie coś będzie na ten temat
Dzięki. Hmm... W necie ogólnie jest sporo wiadomości na ten temat, ale chciałam zapytać Was, bo Wasze opinie będą szczere, nie będą żadnym chwytem reklamowym i tak po prostu jestem ciekawa czy na którąś z Was TAK NAPRAWDE to podziałało?
Stary 2009-01-22, 15:16   #941
Madlen__18
Zakorzenienie

Co tak cicho??
Ciekawe jak u Hani..wiecie kiedy wraca?

M
Stary 2009-01-22, 15:50   #942
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
Hehe to ty coś z faceta masz
Hehehe
Po porostu nauczyłam sie od TZta, zeby nie panikowac za wczasu, bo nie ma po co.

Edytowane przez L_V
Czas edycji: 2009-01-22 o 15:58
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 16:08   #943
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Cytat:
No właśnie to jest fajne, że się nastawiasz na to, że ileśtam zapłacisz, a się okazuje, że jednak chociaż te 200 zł mniej. Gorzej, jak się kupuje w normalnej cenie, a za np. tydzień widzisz, że te 'Twoje' rzeczy przecenione
Fakt, uwielbiam się tak nastawić a potem taka miła niespodzianka A odwrotnie... no cóż, jak już się coś kupi to lepiej potem nie chodzić i nawet nie zerkać na ceny bo i po co. A nawiasem mówiąc, jak robiłam zakupy na -50% zastanawiałam się czy nie poczekać z płaszczem do większych przecen. TŻ mnie przekonał że nie warto czekać, no i faktycznie- wczoraj już swojego rozmiaru nie znalazłam, także się ucieszyłam

Cytat:
Oooo, bakterii na pewno nie ma Ja pamiętam, że jak kiedyś popiłam wściekłych psów, to wszystkie bakterie (i nie tylko) 'wydaliłam'
Hehe... Oj tak Ja miałam kiedyś taką przygodę z żołądkową gorzką... a ponoć taka zdrowa Też zalewałam choróbsko

Butter, a dzisiaj jakie plany na noc? Mocowanie paneli?

Cytat:
Co tak cicho??
Ciekawe jak u Hani..wiecie kiedy wraca?
Hania chyba wraca w sobotę... W niedziele już na pewno wpadnie się przywitać No, najpoźniej w poniedziałek Zrobiłam dziś jej zupę fasolową bo TŻ się domagał, także Twoje zdrowie Haniu

Pzs, ten kredyt to świetny pomysł. Jak na razie widzę same +.

Edytowane przez zara_84
Czas edycji: 2009-01-22 o 16:09
zara_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 16:13   #944
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć,
Madzia, piękna sukienka, bardzo mi się podoba. Ale ta cena

Dobra, Miskowa, Ty też mnie przebiłaś z tymi przeprowadzkami

Nie któraś, tylko ja oczywiście używałam

Czy ja wiem, chyba nie działało bo wtedy nie ćwiczyłam, ale teraz mam ochotę znowu kupić, czytałam kiedyś że te Bio CLa mają naprawdę dobry skład i efekty przy diecie i ćwiczeniach są zadowalające i długofalowe
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 16:17   #945
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Fakt, uwielbiam się tak nastawić a potem taka miła niespodzianka A odwrotnie... no cóż, jak już się coś kupi to lepiej potem nie chodzić i nawet nie zerkać na ceny bo i po co. A nawiasem mówiąc, jak robiłam zakupy na -50% zastanawiałam się czy nie poczekać z płaszczem do większych przecen. TŻ mnie przekonał że nie warto czekać, no i faktycznie- wczoraj już swojego rozmiaru nie znalazłam, także się ucieszyłam

Hehe... Oj tak Ja miałam kiedyś taką przygodę z żołądkową gorzką... a ponoć taka zdrowa Też zalewałam choróbsko

Butter, a dzisiaj jakie plany na noc? Mocowanie paneli?

Hania chyba wraca w sobotę... W niedziele już na pewno wpadnie się przywitać No, najpoźniej w poniedziałek Zrobiłam dziś jej zupę fasolową bo TŻ się domagał, także Twoje zdrowie Haniu

Pzs, ten kredyt to świetny pomysł. Jak na razie widzę same +.
Nie, złośliwcu Dziś robimy poprawki malarskie, musimy skoczyć po gniazdka i włączniki światła, karnisz bym chciała kupić... panele bedziemy montować w weekend... a jutro mam wszystko gdzieś i idę na browara

Taaaa...mój TŻ się kiedyś upierał, że żołądkowa gorzka nikomu nie szkodzi... Po wypiciu 'kilku' głębszych ledwo do kibelka doleciał
Stary 2009-01-22, 16:39   #946
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Cytat:
Nie, złośliwcu Dziś robimy poprawki malarskie, musimy skoczyć po gniazdka i włączniki światła, karnisz bym chciała kupić... panele bedziemy montować w weekend... a jutro mam wszystko gdzieś i idę na browara

Taaaa...mój TŻ się kiedyś upierał, że żołądkowa gorzka nikomu nie szkodzi... Po wypiciu 'kilku' głębszych ledwo do kibelka doleciał
Wypieram się Nima we mnie grama złośliwości Po prostu pomyślałam, że skoro ostatnia noc taka twórcza była, to i na tą coś zaplanowaliście, i widzisz, nie pomyliłam się
A idz na browara, albo i dwa albo i więcej. Należy się tylko pamiętaj, że browar zarazków nie zabija bo za małe ma stężenie alkoholu

Popatrz, a myślałam że to tylko ja taka wyjątkowa jestem bo normalnie ludzie dobrze tolerują żołądkową i bardzo ją sobie chwalą. A tu Twój TŻ też taki okaz

Idę robić spaghetti. I mam straszną górę garów do zmywania Czego jak czego, ale zmywać to nienawidzę.
Stary 2009-01-22, 18:36   #947
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Idę robić spaghetti. I mam straszną górę garów do zmywania Czego jak czego, ale zmywać to nienawidzę.
to tak jak ja, na szczęście najczęściej tż zmywa
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 18:43   #948
biia
Wtajemniczenie

cześć dziewczyny

ostatnio wpadam tylko na chwilkę was podczytać w ramach odpoczynku po uczelni.
generalnie zapierdziel ostry. chociaż dzisiaj sobie odbiłam. 11h snu (wczoraj był najtrudniejszy egzamin jaki do tej pory mialam, a już ich trochę było).

ad. auta. sprawdzone wszystkie pod blokiem zostaly dokładnie. jak mój tż się dowiedział przyjechał jak tylko mógl i sam dokonał oględzin. niestety bezskutecznie. niestety mam w bloku całodobową aptekę (jedną z trzech w łodzi) więc to mogła być jedna trzecia tego miasta...

na szczęście wujek-blacharz się nim zajął, więc niedrogo a niedługo będzie zrobione całe. na razie drzwi się otwierają. jeszcze tylko wykończenie estetyczne,żeby nie było widać tego wgniecenia.

jutro mam kolejny egzamin, ale tak mi się nie chce... dobrze że mam nowy zapas yerby. pijecie to czasem? moim zdaniem to cudowny wynalazek.

biia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 18:53   #949
DianaM
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
[/b]

Nie któraś, tylko ja oczywiście używałam

Czy ja wiem, chyba nie działało bo wtedy nie ćwiczyłam, ale teraz mam ochotę znowu kupić, czytałam kiedyś że te Bio CLa mają naprawdę dobry skład i efekty przy diecie i ćwiczeniach są zadowalające i długofalowe
No, jasne ! Jak mogłam od razu nie uderzać do Dorinki?
Dzięki Kochana Czyli jednak trzeba ćwiczyć, samo z siebie nic nie ujdzie
To chyba na wiosne zaczne, bo zamierzam wsiąść na rower
Stary 2009-01-22, 20:35   #950
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
to tak jak ja, na szczęście najczęściej tż zmywa
U nas też TŻ częściej zmywa, ale po moich obiadowych przygotowaniach zlew stał pełny, blat pełny bleeee nie mogę tak Już wolę sama zmyć czasem niż czekać na niego parę h. Póki co pieniądze które mogłyby iść na ewentualną zmywarkę poszły na naprawdę auta.. no cóż, kiedyś w tym półroczu mam nadzieję ja kupimy. Ale bede brudzić wtedy

Cytat:
Napisane przez biia Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny

generalnie zapierdziel ostry. chociaż dzisiaj sobie odbiłam. 11h snu (wczoraj był najtrudniejszy egzamin jaki do tej pory mialam, a już ich trochę było).

ad. auta. sprawdzone wszystkie pod blokiem zostaly dokładnie. jak mój tż się dowiedział przyjechał jak tylko mógl i sam dokonał oględzin. niestety bezskutecznie. niestety mam w bloku całodobową aptekę (jedną z trzech w łodzi) więc to mogła być jedna trzecia tego miasta...

na szczęście wujek-blacharz się nim zajął, więc niedrogo a niedługo będzie zrobione całe. na razie drzwi się otwierają. jeszcze tylko wykończenie estetyczne,żeby nie było widać tego wgniecenia.

jutro mam kolejny egzamin, ale tak mi się nie chce... dobrze że mam nowy zapas yerby. pijecie to czasem? moim zdaniem to cudowny wynalazek.
Biia, to super że najtrudniejszy egzamin już z głowy Dużo Ci jeszcze ich zostało? Powodzenia jutro! Co do yerby to musiałam zasięgnąć pomocy google bo nie miałam pojęcia co to Jaki ma smak? I rzeczywiście działa na Ciebie lepiej niż kawa? No i gdzie ją można kupić?

Faktycznie, odnośnie samochodu to mógł być praktycznie każdy, i szukaj wiatru w polu. Dobrze że masz wujka blacharza Ja miałam tylko koleżankę której rodzice mają serwis- no i się okazało że u nich drożej dokładnie 250%. Czemu, nie wiem
Stary 2009-01-22, 20:41   #951
Melodia mgieł nocnych
Wtajemniczenie

Oj! Gdzieś mi umknęła część XIII tego wątku heh

All the single ladies, now put your hands up!!!

Pani Magister

OPENER 2010
Melodia mgieł nocnych jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 21:08   #952
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
cześć dziewczyny

Cześć Biia, napisz coś o tej yerb'e bo nie zgłębiłam jeszcze tematu, że zdrowa to słyszałam a może też odchudza
Co do samochodu...mój mąż miał identyczną sytuację pod pracą, na szczęście jacyś uczciwi ludzie-świadkowie wgniecenia, zostawili mu liścik za wycieraczką więc zgłosił na policję bo miał nuery rejestracyjne, teraz ma samochód u mechanika, na szczęsie dostał zastępczy....

Cytat:
No, jasne ! Jak mogłam od razu nie uderzać do Dorinki?
Dzięki Kochana Czyli jednak trzeba ćwiczyć, samo z siebie nic nie ujdzie
To chyba na wiosne zaczne, bo zamierzam wsiąść na rower
No właśnie, jak mogłaś we mnie wątpić , ja kochana już wpakowałam w siebie wszystkie dostępne specyfiki na odchudzanie, włącznie z tymi na receptę, i co....nic , nie chce mi spaść, dlatego ćwiczę jak głupia i nie popuszczę tego

Diano gonię Cię z zakupami, dzisiaj zakupiłam spodnie rurki czarne-w Repotrerze, pierwszy raz tam weszłam i wyszłam z łupem. W Reserved zakupiłam bluzkę, rękawki- mój ukochany patent na ciekawe zestawienia oraz piękny lakierowany portfel i gatki. Suma sumarum puściłam znowu trochę kasy, ale oszczędzam na jedzeniu, czy jest to jakieś wytłumaczenie mojej rozpusty
Stary 2009-01-22, 21:57   #953
biia
Wtajemniczenie

Yerbe przedstawiła mi przyjaciółka która zaczęła zasypiać przy red bullu. no i idąc jej śladem postanowiłam się przekonać. czy jest zdrowa, na pewno nie szkodzi. nie ma kofeiny.
odchudzająca jest. mnie bardzo przyspiesza spalanie materii, ale pijam ja rzadko, bo...
jej smak <ble> wykombinowałam że dodaję zwykłą herbatę i słodzę to nie jest źle. (normalnie herbaty nie słodzę).
nie smakuje mi, ale służy celom wyższym.
dla mnie najlepszą jej zaletą jest to, że działa w trakcie picia. przestanę pić, położę się i od razu usypiam, po kawie czasem miałam "pikawę" i po 3 nie mogłam usnąć.
zamawiam na allegro. jest też w dwóch sklepach w Łodzi jednym z herbatą a drugi kolonialny.

zaro, egzaminów jeszcze 6. ale jutro już jeden mniej

biia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 22:00   #954
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Padam na pysk. W pracy siedziałam znowu godzinę dłużej, po powrocie wstąpiłam do rodziców i zostałam przywitana kapuśniaczkiem Wracając, weszłam do sklepu, zrobiłam zakupy, w domu byłam ok. 19:30 i zabrałam się za robienie pomidorowej wg przepisu mojej mamy T. jest w drodze z Poznania, był na targach budowlanych. Wyjeżdżał z domu o 5 rano.

Przedwczoraj odkryłam plagiat. Nie sądziłam początkowo, że ktoś mógłby być aż tak beszczelny i myślałam, że projekt, a raczej dwie wizualizacje, które ukazały się w prenumerowanym przeze mnie miesięczniku A&B jako praca semestralna 2008 na katowickiej WST, to zapożyczenie od zaprzyjaźnionego z naszą pracownią biura. Pomyślałam, że chłopak pracował w tym biurze nad owym projektem i pozwolono mu wykorzystać go jako studencką koncepcję. Byłam w błędzie. Opowiedziałam o tym szefowi, który od razu zadzwonił do właściela biura. Ten o niczym nie wiedział. W. zadzwonił też do żony właściciela - swojej dawnej asystentki - kumpeli. Okazało się, że to jej projekt, sprzed trzech lat, a koleś, który sobie go wykorzystał, jest synem znajomego architekta Jestem oburzona. Mam nadzieję, że chłopak już trzepie gaciami ze strachu, po nieszczęśnej publikacji.
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 08:50   #955
goosia207
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:

Ciężko będzie znależć sprawcę
Czyli nie robisz z ubezpieczalni?
Wujek zrobi taniej, to się opłaca

Yerby nigdy nie piłam...

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Cześć Biia, napisz coś o tej yerb'e bo nie zgłębiłam jeszcze tematu, że zdrowa to słyszałam a może też odchudza
Co do samochodu...mój mąż miał identyczną sytuację pod pracą, na szczęście jacyś uczciwi ludzie-świadkowie wgniecenia, zostawili mu liścik za wycieraczką więc zgłosił na policję bo miał nuery rejestracyjne, teraz ma samochód u mechanika, na szczęsie dostał zastępczy....

No właśnie, jak mogłaś we mnie wątpić , ja kochana już wpakowałam w siebie wszystkie dostępne specyfiki na odchudzanie, włącznie z tymi na receptę, i co....nic , nie chce mi spaść, dlatego ćwiczę jak głupia i nie popuszczę tego

Diano gonię Cię z zakupami, dzisiaj zakupiłam spodnie rurki czarne-w Repotrerze, pierwszy raz tam weszłam i wyszłam z łupem. W Reserved zakupiłam bluzkę, rękawki- mój ukochany patent na ciekawe zestawienia oraz piękny lakierowany portfel i gatki. Suma sumarum puściłam znowu trochę kasy, ale oszczędzam na jedzeniu, czy jest to jakieś wytłumaczenie mojej rozpusty
To miłe, że są jeszcze tacy ludzie

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć!

Padam na pysk. W pracy siedziałam znowu godzinę dłużej, po powrocie wstąpiłam do rodziców i zostałam przywitana kapuśniaczkiem Wracając, weszłam do sklepu, zrobiłam zakupy, w domu byłam ok. 19:30 i zabrałam się za robienie pomidorowej wg przepisu mojej mamy T. jest w drodze z Poznania, był na targach budowlanych. Wyjeżdżał z domu o 5 rano.

Przedwczoraj odkryłam plagiat. Nie sądziłam początkowo, że ktoś mógłby być aż tak beszczelny i myślałam, że projekt, a raczej dwie wizualizacje, które ukazały się w prenumerowanym przeze mnie miesięczniku A&B jako praca semestralna 2008 na katowickiej WST, to zapożyczenie od zaprzyjaźnionego z naszą pracownią biura. Pomyślałam, że chłopak pracował w tym biurze nad owym projektem i pozwolono mu wykorzystać go jako studencką koncepcję. Byłam w błędzie. Opowiedziałam o tym szefowi, który od razu zadzwonił do właściela biura. Ten o niczym nie wiedział. W. zadzwonił też do żony właściciela - swojej dawnej asystentki - kumpeli. Okazało się, że to jej projekt, sprzed trzech lat, a koleś, który sobie go wykorzystał, jest synem znajomego architekta Jestem oburzona. Mam nadzieję, że chłopak już trzepie gaciami ze strachu, po nieszczęśnej publikacji.
chłopak sobie narobił kłopotów
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 09:03   #956
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Yerbe przedstawiła mi przyjaciółka która zaczęła zasypiać przy red bullu. no i idąc jej śladem postanowiłam się przekonać. czy jest zdrowa, na pewno nie szkodzi. nie ma kofeiny.
odchudzająca jest. mnie bardzo przyspiesza spalanie materii, ale pijam ja rzadko, bo...
jej smak <ble> wykombinowałam że dodaję zwykłą herbatę i słodzę to nie jest źle. (normalnie herbaty nie słodzę).
nie smakuje mi, ale służy celom wyższym.
dla mnie najlepszą jej zaletą jest to, że działa w trakcie picia. przestanę pić, położę się i od razu usypiam, po kawie czasem miałam "pikawę" i po 3 nie mogłam usnąć.
zamawiam na allegro. jest też w dwóch sklepach w Łodzi jednym z herbatą a drugi kolonialny.
Chyba sobie kupię ją, ja mam taką naturę, że wszystko co zdrowe mi smakuje, więc o to się nie martwię, skoro sobie wmówiłam że czerwona herbata jest dobra....to z tą też dam radę

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć!

Niezłe przegięcie ........

Dzień dobry, super że już piątek
Stary 2009-01-23, 09:08   #957
pollynema
Zadomowienie

Hej Kobietki

Właśnie się dowiedziałam, że zwolnili kolejną osobę u mnie w biurze z tych wartościowych, oj gnije ta firma, gnije...
Stary 2009-01-23, 09:17   #958
ButterBear
Zakorzenienie

Hej
Ale fajnie, że piątek
Stary 2009-01-23, 09:18   #959
L_V
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Cytat:
Napisane przez pollynema Pokaż wiadomość
Hej Kobietki

Właśnie się dowiedziałam, że zwolnili kolejną osobę u mnie w biurze z tych wartościowych, oj gnije ta firma, gnije...

O, u ciebie tez wesoło
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 09:30   #960
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pollynema Pokaż wiadomość
Hej Kobietki

Czyżby konieczne redukcje etatów w firmie, czy raczej mają swoich na miejsce tych co mają odejść
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości