![]() |
#1351 |
Rozeznanie
|
Dot.: Smackersy - zbiorczy :)
a ja nie mam jeszcze tych smackersow ktore zamowilam sobie jakis miesiac temu na allegro. ta pani sobie w kulki leci, no.
![]() |
#1352 |
Zakorzenienie
|
Mnie na szczęście czeka na razie tylko obrona inżyniera (yhy no skończenie pracy najpierw ;P) i do października spokój ! robię sobie półroczna przerwę
![]() ![]() Dziś musi przyjsc paczka z cupcake ![]() ![]() Dziewczynki powodzenia w nauce ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1353 |
Zakorzenienie
|
AAAAAAAAAAAAa przyszła paczka z CUPCAKE
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Shpilcia Czas edycji: 2009-01-22 o 11:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1354 |
Zakorzenienie
|
Puszeczka zgrabniutka
![]() powtórzę się bo chyba wszystkie pozamawiałyśmy to samo ![]() Bonne BEll vanilla swirl- duży, pięknie błyszczący na ustach, smakowity taka słodka wanilia, pięknie pachnie Sugar Daddy - treściwa kosystencja nie jest taki miękki, pachnie chemicznie, smak słodki karmel ![]() Smackers snap gloss bubble gum - prawdziwa guma balonowa taka po 20 gr jak w sklepach mniam, pięknie iskrzy na ustach ![]() Lip Smackers tropical bannana berry - pyszny banan ![]() M&M's czerwony-pachnie czekoladkowo i smakuje jak mleczna czekolada (któryś smakuje gorzką?) tez bardzo miękki ![]() Pocieszam się że za miesiąc mam urodziny i będzie okazja do kolejnej przesyłki yhy ![]() Edytowane przez Shpilcia Czas edycji: 2009-01-22 o 11:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1356 |
Raczkowanie
|
Ehh a ja nadal mam status zamówienia w trakcie realizacji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1357 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1358 | |||
Moderator
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
na przyszłość Shpilciu - używaj opcji edycja postu na dole okienka gdzie pojawia sie Twój post - możesz w ten sposób zrobić dopisek a cała dyskusja jest bardziej czytelna ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1359 |
Zadomowienie
|
Właśnie wrociłam z poczty. Od razu zabrama się do testowania..
i musze przyznac, ze ten Sugar Daddy jest ohydny ! W smaku jakiś gorzki, zapach masakryczny, niedobrze mi od niego ![]() reszta w porządku ![]() Dessert treats od Jess Simpson koo-koo sowy :F mniaaaam ![]() M&M niembieski i czerw ![]() ![]() Skittlesy arbuzowo-trusk. i bananowe pyyyychaaa ![]() Smackers Ctton Candy clouds tez yumyyy ![]() i cup cakes ciasteczkowy mniam, ale troszke zapach nie tego. ;p Bubble Gum Sour Apple BLOW UP. nawet, nawet, tylko ma małe pudełeczko, ja mam długie paznokcie i trudno mi się nabiera ![]() Ogolnie jestem bardzo zadowolona. Tylko ten karmelowy... ![]()
![]() |
#1360 |
Moderator
|
Ejjj tam przy zamówieniu trzeba wpisać jakiś kod rabatowy...??? np ten rabat co nam obliczyło...???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1361 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1362 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() #2 tak lubię listonosza ![]() ![]() #3 no właśnie nie wiem czy jak donald czy jak turbo mi to jeszcze inną guma zalatuje i się męczę z nazwą od rana, ale chyba najbardziej pasuje zapach do gum kulek tych co były w tym pasku, kolorowych i troszkę jakby orbit owocowa różowa ( a gum owocowych nie jadłam wieki!) trudno zdefiniować już się węchowo smakowo pogubiłam ![]() ![]() #4 Współczuje dzisiejszego Twojego poczucia, ta pogoda tak strasznie DODATKOWO działa! kubek czekolady na gorąco rogalik książka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1363 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() zapach cudny ![]() ![]() nie pamietam firmy, ale taka duza paczka zazwyczaj pisza ze 30 % gratis xD firma Sonko bodajże.. biało-nieb opakowanie. To pachnie tak samo, tylko jeszcze ładniej i bardziej intensywnie ![]()
![]() |
![]() |
#1364 | |||
Moderator
|
nie no to przecież o nic nie chodzi. Tylko na tym forum jest taka zasada, że raczej edytujemy posty swoje jak nam się coś przypomni
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() AAA właśnie - edytuję - chcę tutaj zamówić (Priyaa - to ta sama o którą pytałam na PW, chcę się upewnić jeszcze) : http://www.allegro.pl/item536278481_...yft_4_25g.html Któras zamawiała u tego sprzedawcy? Oryginały?? Edytowane przez kasiaj85 Czas edycji: 2009-01-22 o 19:20 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To wszystko Ci się skumulowało ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dzięki za opis ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zdrowiej! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1368 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() Dzięki!! Lasencje- ktokolwiek zna się na tych carmexach? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1369 |
Zakorzenienie
|
na tych sie nie znam, bo ja kupuje w superpharm i tylko w sloiczku.. a w sumie 2 razy kupilam, bo one nie chca sie skonczyc
![]() u nas przedwczoraj listonosz ten od paczek przywozac jedna paczke chcial zostawic 2 dosc duze paczki dla sasiadow. pomine, ze my wynajmujemy to mieszkanie i nie znamy sie z sasiadami.. ale sam fakt zostawienia paczki u sasiadow.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1370 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1371 |
Zakorzenienie
|
ja pana uprzedzilam, zeby lepiej anszych paczek u sasiadow nie zatryzmywal.. a listonosz listonosz u mnie drugi dzien juz nie chodzil dzisiaj, wiec moze jutro laskawie sie rpzespaceruje do mojego bloku..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1372 |
Raczkowanie
|
Wczoraj doszły moje Smackersy z cupcake (dziś odebrałam z poczty).
Zamawiałam: Hershey's balsam czekoladowy - pachnie i smakuje mleczną czekoladą Lottaluv Chocolate Milkshake balsam - tak samo, dość słodki Skittles strawberry - jestem troche zawiedziona, na ten najbardziej sie napaliłam ![]() Toostie Roll FlavourRoll Twisties Cherry - paskudne ![]() Squeezy Lip Smacker Strawberry błyszczyk - w porządku, czuć truskawkę (taka prawdziwą, lekko kwaśną) Na razie tylko nałozyłam każdy na chwilę, może zmienię zdanie podczas normalnego stosowania (o tych 2, które na razie mi się nie spodobały) - wtedy oczywiśćie napiszę ![]() Marzy mi się jakiś błyszczyk barwiący usta lekko (transparentnie) na czerwono lub wiśniowo. Dziewczyny, kojarzycie taki na cupcake? ![]()
![]() |
#1373 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() BTW na allegro te same zestawy co na cupcake skittlesów kosztują o 200% drożej ![]() http://allegro.pl/item536706196_4_bl...uuper_mix.html dzięki Ci Panie za CupCake ![]() ![]() Cytat:
Na Carmexach niestety się nie znam, skusze sie dopiero jak skończą mi się WSZYSTKIE ochronne balsamy..czyli kiedyś ![]() Co do poczty moja kuzynka we Wrocławiu tak samo "paczuszek" nie dostaje tylko awizo, w końcu sie zdenerwowała poszła na poczte, miała takiego trafa, że akurat była jeszcze jedna pani w tej sprawie z malutkim dizeciątkiem i akurat napatoczył się listonosz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1374 |
Zadomowienie
|
Hej dziwuchy
![]() kurcze jakis czas temu pisałam, ze zobaczylam w Złotych Tarasach smackrsy i.. juz nabylam nowy ![]() ![]() Wszystkie zachwycacie sie tym, ze sa slodkie a... ja mam arbuzowego i wate cukrowa i szczerze.. zadowolona jakos ze smaku nie jestem.... ![]() ![]() nie wiem czy skusic sie na blyszczyk truskawkowy... ![]() Polecicie mi jakis NAPRAWDE slodki smak smackersa? Proszeeeeeeeee ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1375 |
Zadomowienie
|
Edytowane przez dominikaha Czas edycji: 2009-01-23 o 09:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1376 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Priyaa Czas edycji: 2009-01-23 o 11:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1377 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na Cupcake pojawił się nowy smak pysznegoBonne Bell Lip Strawberry parfait kolor różowiutki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1378 |
Przyczajenie
|
smackersy rzadza! w londynie w claires jest ich tyle,ze nie mozna sie opedzic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1379 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1380 |
Raczkowanie
|
Niektóre po prostu mają podaną datę produkcji na opakowaniu.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:37.