Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2 - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-23, 09:12   #1831
Bercia2000
Zadomowienie

Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2

gosikk
no dzięki pocieszyłaś mnie pęknięcie macicy rozchodzące się blizny f ajnie
żartuje ja będe miała cc własnie z powodu pierwszego cięcia i mam też dwurożną macicę więc za duze ryzyko co ma być to będzie bez wzgledu na to co sobie wkrecam

boszenka
hmmmm ... to mi smaka narobiłąś tymi warzywami z ryżem chyba musze ruszyc do sklepu zakupić warzywa i ryżu pewnie też nie mam

SYNEK

KOCHAM CIĘ SYNECZKU
Bercia2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 09:13   #1832
Małgosia:)
Wtajemniczenie

bozenka - dla dwóch osób.... jesteś w dwupaku przcież... Dziecku mięso odmówisz - wyrodna matka

Esti - ale szalejesz w kuchni... Żebym miała czas to też bym porobiła... Najpierw zrobiłabym gołąbki

katrin1 - najlepiej na zywo zobaczyć Ja tez mam taki jeden polsrkowy z ikei. Akurat niebieski

No a ja na szarym końcu prawie - dopiero w połowie czerwca rodzę.

gosik_s - błagam przestań...

szukam jakiegoś ładnego rampersa na allegro.....
Małgosia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 09:14   #1833
magduchahahaha
Zadomowienie

GG do magduchahahaha

Cytat:
Napisane przez katrin1 Pokaż wiadomość
Ja też sobie ciągle wkręcam, że dzidzia będzie chora, a najbardziej boję się porodu, czy wszystko pójdzie dobrze, tak bym chciała usłyszeć, że moje maleństwo jest zdrowe i śliczne, mam nadzieję, że tak będzie. Ja taka głupia jestem, że jak w telewizji albo w necie coś zobaczę o chorych dzieciach to od razu mam schizy, że moje ma to samo. Tż na mnie krzyczy, że tak panikuję, ale strach o zdrowie dziecka jest we mnie od początku, ponieważ zażywałam przez 1 miesiąc ciąży tetracyklinę, to może ale nie musi wywołać uszkodzenia, ale u mnie na pewno tak nie będzie, muszę myśleć pozytywnie.
No właśnie ja sobie tez wkręcam, bo w połowie ciąży wykryto u mnie niedoczynność tarczycy i naczytałam sie w necie okropnych rzeczy na ten temat (np ze jest mala szansa aby dzidzia byla zdrowa), ale już troche ochłonęłam i stwierdziłam, ze teraz zmartwianie nic nie pomoze a wrecz przeciwnie - Groszek bedzie denerwował sie ze mna...
A do tego, co jest napisane w necie, trzeba podchodzic z dystansem, a najlepiej w ogóle nie czytać niektórych rzeczy, bo po co? wedy wyobraźnia ma pole do popisu i panika gotowa..
I oczywiście nie mamy sie czego obawiac o nasze maleństwa Beda zdrowe, silne i oczywiście najsliczniejsze pod słońcem a oprócz tego najbardziej kochane na świecie
magduchahahaha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 09:17   #1834
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Laseczki tylko pamietajcie ze jak kupicie wozek to wklejajcie szybko fotki
bo pewna Pani nie uwierzy ze kupilyscie poki nie zobaczy

widze ze temat wozkowy nadal na Topie a powiedzcie łóżeczka jakie kupujecie? ja chyba jakies Drewexu

Katrin , MAGDUHAHA prosze sobie nic nie wkrecac bo po co dzidzie denerwowac ja sobie caly czas mowie ze wszystko bedzie super porodu sie nie boje-narazie

Edytowane przez blondynkapoznan
Czas edycji: 2009-01-23 o 09:20
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 09:21   #1835
gosikk_s
Zakorzenienie

Sorki juz przestaję nie miałam zamiaru nikogo straszyć

Bercia, ja też mam dwurożną macicę i to również nie jest powód do cc. Jak tak czytam to się okazuje że mam większość objawów kwalifikujących do cesarki a mimo to zmuszą mnie do naturalnego porodu...Załamię się przez te pozostałe miesiące

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 09:23   #1836
magduchahahaha
Zadomowienie

GG do magduchahahaha

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość

widze ze temat wozkowy nadal na Topie a powiedzcie łóżeczka jakie kupujecie? ja chyba jakies Drewexu
U nas z łóżeczkiem to jest straszna historia Teściowa wyszperaław piwnicy łóżeczko po TŻcie Szoking normalnie, a w dodatku to łózeczko zrobił dla tŻta jego Dziadek, więc łóżeczko ma rodzinna tradycje Nawet się na początku cieszyłam, tesciu z tŻtem zadeklarowali odnowienie owego łóżeczka, ja miałam wybrać tylko kolor No i wszystko ładnie piekni a nagle się okazało, że łóżeczko ma długość 110 cm! A najkrótsze materace mają 120 cm (chyba, że jakoś źle szukam, ale nie sądzę) i jestem teraz w kropce Chyba trzeba będzie nowe łóżeczko kupować, a boje się, że teraz teściowa moze sie obrazic
Stary 2009-01-23, 09:24   #1837
boszenka69
Zakorzenienie

Malgosia boje sie, ze pierwszym slowem mojej corci po urodzeniu bedzie 'kielbasa' hehe Ostatnio mam dziwne fazy jedzeniowe Ale masz racje... w weekend wezme sie do roboty i narobie kotletow schabowych Niech ma dziewczyna

Magduhahah ja natomiast pare lat temu leczylam sie hormonalnie i kiedys ginka powiedziala mi, ze mam male szanse na zajscie w ciaze, a potem jej utrzymanie. A okazalo sie, ze specjalnie nawet starac sie nie musialam Czasami na to co mowia lekarze trzeba wziac duuuza poprawke A co dopiero na rzeczy wypisywane w necie Takze nie martw sie kochana
boszenka69 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-23, 09:26   #1838
magduchahahaha
Zadomowienie

GG do magduchahahaha

Cytat:

Katrin , MAGDUHAHA prosze sobie nic nie wkrecac bo po co dzidzie denerwowac ja sobie caly czas mowie ze wszystko bedzie super porodu sie nie boje-narazie
Ja na razie tez sie nie boje, nawet nie moge się doczekac (zwłaszca ze koleżanka urodziła wczoraj sliczna córcię), a zresztą napoczątku ciąży tak sie okropnie czułam, i wmówiłam sobie, że juz nic gorszego nie może mnie spotkac i mogę nawet rodzic codzienni, aby już tylko mi przeszło
Stary 2009-01-23, 09:28   #1839
magduchahahaha
Zadomowienie

GG do magduchahahaha

Cytat:
Napisane przez boszenka69 Pokaż wiadomość

Magduhahah ja natomiast pare lat temu leczylam sie hormonalnie i kiedys ginka powiedziala mi, ze mam male szanse na zajscie w ciaze, a potem jej utrzymanie. A okazalo sie, ze specjalnie nawet starac sie nie musialam Czasami na to co mowia lekarze trzeba wziac duuuza poprawke A co dopiero na rzeczy wypisywane w necie Takze nie martw sie kochana
No podobno przy niedoczynności tarczycy zajście w ciążę jest rawie niemożliwe, a co dopiero donoszenie jej do tego czas co ja, czyli 22 tygodnia Ale jak widać jestem chodzącym przykładem tego, że medycyna sie myli I całe szczęście!

Edytowane przez magduchahahaha
Czas edycji: 2009-01-23 o 09:31
Stary 2009-01-23, 09:29   #1840
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Cytat:
Napisane przez magduchahahaha Pokaż wiadomość
U nas z łóżeczkiem to jest straszna historia Teściowa wyszperaław piwnicy łóżeczko po TŻcie Szoking normalnie, a w dodatku to łózeczko zrobił dla tŻta jego Dziadek, więc łóżeczko ma rodzinna tradycje Nawet się na początku cieszyłam, tesciu z tŻtem zadeklarowali odnowienie owego łóżeczka, ja miałam wybrać tylko kolor No i wszystko ładnie piekni a nagle się okazało, że łóżeczko ma długość 110 cm! A najkrótsze materace mają 120 cm (chyba, że jakoś źle szukam, ale nie sądzę) i jestem teraz w kropce Chyba trzeba będzie nowe łóżeczko kupować, a boje się, że teraz teściowa moze sie obrazic

wow super ze maja jeszcze lozeczko Tż ale faktycznie z tym materace nie wypal materace sa chyba 120,130 dl ale jak ci bardzo zalezy to moze warto do jakis producentow zadz czy hurtowni

za 7 dni moj slub jutro bede miec sukienke mam nadzieje ze przez tydz nie przytyje a buty ktore kupilam wczesniej do tej jasnej tez pasuja do tej ale jakie nie wygodne kwiaty zamowione, fryzjer,paznokcie tylko nie udalo mi sie zadnej wizazystki poszukac bo studniowki a ja zbyt pozno sie obudzilam.Jestem z jedna umowiona ale nie wiem czy dam rade czasowo do niej jechac.Moj Tż nawe na solarium zaczal chodzic bo mowi ze blady nie chce do slubu isc a mi gin nawet tego natryskowego zakazal

Edytowane przez blondynkapoznan
Czas edycji: 2009-01-23 o 09:34
Stary 2009-01-23, 09:31   #1841
boszenka69
Zakorzenienie

Magducha fajna sprawa z tym lozeczkiem po TZecie Tylko chyba musielibyscie gdzies zamawiac materac w odpowiednich wymiarach U mnie w domku tez czeka lozeczko po mnie i musze obadac jak wyglada...Moze da sie cos z niego zrobic
Jesli chodzi o lozeczka to mi sie strasznie cos takiego podoba...
http://atbmeble.pl/lozeczko-dla-dziecka-22
Potem moglabym je przebudowac na tapczanik dla wiekszego dziecka, wiec byloby na dluzej Tylko cena jest troszke odstraszajaca (i to bez materacyka!). Ale z drugiej strony mama zaoferowala sie, ze zasponsoruje wnuczce lozeczko, wiec jeszcze zobaczymy
boszenka69 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-23, 09:34   #1842
magduchahahaha
Zadomowienie

GG do magduchahahaha

Cytat:
wow super ze maja jeszcze lozeczko Tż ale faktycznie z tym materace nie wypal materace sa chyba 120,130 dl ale jak ci bardzo zalezy to moze warto do jakis producentow zadz czy hurtowni
Trzeba będzie cos pokombinować, podzwonic, popytać, ale to juz po niedzieli się zbiorę z załatwianiem wszystkiego bo zależy mi, tak z sentymentu i może Dzidzia bedzie czuła się bezpieczniej w łóżeczku, w którym spał jej tata
Stary 2009-01-23, 09:35   #1843
Wtajemniczenie

bozenka - to moje dziecko będzie bardzo owocowe A od mięcha to mnie tak odrzuciło że szok Nawet piersi z kurczaka w panierce nie wezmę do ust. Nawet KFC...

łóżeczko ładne, ale drogie

magduchahahaha - na zamówienie materac...
Stary 2009-01-23, 09:35   #1844
Mell_xx
Wtajemniczenie

któraś wkleiła link

http://www.moje-dziecko.com/p,pl,178...cyjny+ovo.html i podoba mi się ten wózio tylko jak dla mnie gondola za wieeelka ale musiałabym zobaczyć go jeszcze na żywo

Esti ja go wkleilam bo mnie tez zainteresowal tylko troszke za drogi ale teraz najbardziej jestem zainteresowana tym http://www.allegro.pl/item534204591_...nowosc_ss.html
ale w kolorze zielonym

Rozalio miło Cie u nas zobaczyc, jestes mamusią czerwcowa jak ja. Mam termin na 10

Gabriella ten roz moze i intensywny mi sie podoba ale moj TZ na spacer z takim by nie poszedl zainteresowala mnie ta zielen

Czyli mowicie ze przeczucia co do płci niekoniecznie sie sprawdzaja, moze i dobrze czyli jest szansa na coreczke

U mnie z zasnieciem tez kiepsko (kiedys nie mialam problemu) najgorzej jak TZ oglada telewizor ja probuje zasnac ale nie zawsze mi sie to udaje a pozniej zasypia on i jak sobie pochrapuje -na szczescie rzadko to ja juz mam sen na godzinke z glowy, pozniej po siku historia sie powtarza.
Ach a to czaskiedy moglybysmy sie porzadnie wyspac bo pozniej to czasu nie bedzie
Stary 2009-01-23, 09:39   #1845
Bercia2000
Zadomowienie

gosikk
hmmm... a moze dzidzia się nie odwróci i będziesz mieć to cc bo to był główny powód mojej pierwszej cc

blondynko

nie ładnie kochana miałyście już przestać

a dziewczyny nie zajmujcie się bzdurami prosze mi tu oglądać i uczyc sie

http://www.edziecko.pl/wideo_edziecko/0,86809.html

a na innym forum przeczytałam że fajne artykuły sa w najnowszej gazecie M jak mama o wyprawce skurczach itd. postanowiłam zakupić

SYNEK

KOCHAM CIĘ SYNECZKU

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-23, 09:40   #1846
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

boszenka super to lozeczko i wogole te zestawy mebli sa super moja dzidzia narazie nie bedzie miala swojego pokoju wiec nie ma miejsca na takie meble
Nas kazdy namawia na zakup mieszkania ale mowiac szczerze nie czujemy sie na silach moze jak sie dzidzia urodzi to Nas zmotywuje
Narazie o tym zbytnio nie mysle
Stary 2009-01-23, 09:44   #1847
gosikk_s
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bercia2000 Pokaż wiadomość
gosikk
hmmm... a moze dzidzia się nie odwróci i będziesz mieć to cc bo to był główny powód mojej pierwszej cc
No coś Ty, to byłoby zbyt piekne, na pewno będzie idealnie odwrócone Echh muszę przestać o tym myśleć bo się zadręczam

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 09:47   #1848
magduchahahaha
Zadomowienie

GG do magduchahahaha

Cytat:

a na innym forum przeczytałam że fajne artykuły sa w najnowszej gazecie M jak mama o wyprawce skurczach itd. postanowiłam zakupić
Jak tak oglądam te filmiki (juz wcześniej odkryłam ta stronę) to normalnie wiem, że nie dam sobie rady z przebieraniem, z kąpielami, z ubieraniem tego maleńkiego człowieczka w te maleńkie ubranka z tym maleńkimi otworami na ręce i nóżki i główkę!! Szoking!!
Stary 2009-01-23, 09:48   #1849
Bercia2000
Zadomowienie

gosikk
no nie moge z Tobą

jak kopiujecie czyjes wypowiedzi bo ja nie wiem

SYNEK

KOCHAM CIĘ SYNECZKU

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-23, 09:49   #1850
Mell_xx
Wtajemniczenie

Cytat:
gosikk

Ale super stronka!!!
Stary 2009-01-23, 09:53   #1851
anulka anulka
Zadomowienie

GG do anulka anulka

Cytat:
Napisane przez Małgosia:) Pokaż wiadomość
anulka anulka - gratuluję wygranej aukcji Pewnie ciuszki będą w dobrym stanie, bo ile takie dzieciątko może zniszczyć.. Wkleisz linka?
Prosszzz, oto linki
http://www.allegro.pl/item531392842_...adze_r_56.html
http://www.allegro.pl/item531389428_...adze_r_56.html
http://www.allegro.pl/item531385319_...adze_r_56.html
http://www.allegro.pl/item531381942_...adze_r_56.html
http://www.allegro.pl/item531374643_...adze_r_56.html
http://www.allegro.pl/item531371170_...adze_r_56.html
Cytat:
Napisane przez esti1984 Pokaż wiadomość
anulka ja zamawiam kocyk z imieniem tylko trochę inny (na prezent)
http://allegro.pl/item527271851_prze..._maluszka.html cudny jest i bardzoooooo mięciutki. Też zamówię dla córci
Rzeczywiście sliczny ten kocyk, wygląda na bardzo wygodny, mięciutki. Na pewno lepszy od tego co ja wam link wysłałam haha... Lata osiemdziesiąte...hihihih to dobre

anulka anulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 09:57   #1852
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Anulka Anulka a Ty chcesz dziewczynki tak samo ubierac?
Stary 2009-01-23, 10:06   #1853
Wtajemniczenie

Widzę anulka że jednak róże będą królować. Fajnie że od jednoego sprzedawcy, przynajmniej raz za przesyłkę płacisz No ciuszki ładne i wydaje mi się że nie powinny być zniszczone

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-23, 10:32   #1854
katrin1
Rozeznanie

GG do katrin1

Gosikk, ja jeszcze nie wiem na 100% czy będę mieć cesarkę, najpierw muszę iść do okulisty na konsultację, ale podejrzewam, że na pewno powie, że powinnam mieć cc, no i do ortopedy na konsultacje tez mnie ginka chyba wyśle, bo jej mówiłam, że mam skoliozę. Ja też teraz się nigdzie na nią nie leczę, kiedyś jak byłam nastolatką ortopeda mi powiedział, że ta skolioza może mi przeszkadzać w ciąży, bo mam akurat piersiowo- lędźwiową, i ta część kręgosłupa będzie najbardziej obciążona. Na razie nic z kręgosłupem się nie dzieje, czasem troch poboli, najbardziej czuję żebra, które mam też lekko skrzywione, bo dzidziuś się rozpycha a tam żebro, które powinno być trochę w innym miejscu. Trzecie wskazanie do cc to wiek. Jak juz wcześniej pisałam, gdyby okulista i ortopeda nie mieli jednak nic przeeciwko porodowi sn na pewno bym sie na taki zdecydowała. Na twoim miejscu skonsultowałabym sie w sprawie cc z innym lekarzem, może nie rezygnuj z tego swojego, idź po prostu jeszcze do innego, na NFZ lub prywatnie, u mnie w mieście jest forum lokalne na temat ginów, dziewczyny sie wymieniają informacjami, może u ciebie też jest coś takiego na kielce24, może ci któraś dziewczyna doradzi gdzie pójść.

1 maj 2009- Marcelek
9 wrzesień 2012- Igorek
katrin1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 10:38   #1855
*kaalinaa*
Zadomowienie

Cytat:
Widzę, że jesteś kolejna w naszym klubie, która tak się boi cesarki, ja nawet do tż mówiłam, że są przypadki śmiertelne, to mnie okrzyczał, że niepotrzebnie sobie coś uroiłam i się przejmuję. U mnie raczej na pewno będzie cesarka, ze względu na wadę wzroku i skoliozę kręgosłupa, no i wiek. Nas na pewno nic złego nie spotka, czasami myślę, że jak tak będziemy panikować i wyobrażać sobie co najgorsze, to wykrakamy.

Gabriella, ty jesteś z nas pierwsza, ale ja z Kathi zaraz po tobie, matko, ale się boję, im bliżej tym bardziej panikuję, ja nigdy w szpitalu nie byłam, chyba że w odwiedzinach u kogoś. Ale z drugiej strony to dobrze, że jesteśmy pierwsze, bo dopiero bym się denerwowała, gdybście wy były pierwsze i pisałybyście o wypakowywaniu a ja musiałabym czekać. Ja chcę żeby już był maj!!!!!
Dziewczyny wpadłam w jakiś szał, w pracy nic nie robię tylko jak mam chwilę szperam po allegro, myślę nad zakupami dla maleństwa, nawet w domu wieczorami nie moge na chwilę nie włączyć kompa. I jeszcze nasze forum mnie też uzależniło.
Ja bardzo nie chciałabym mieć cesarki, nie tyle, ze się jej boję ile chcę rodzic naturalnie. Planujemy z TŻ znaczne gronko potomstwa a wiem, że po cesarce za bardzo nie poszalejemy z ilością. Wstrzymaliśmy się nawet z wyborem projektu domu do czasu porodu bo jeśli okaże się , że będę miała cc to nie będziemy budować większego domku tylko mniejszy.

A jeśli chodzi o terminy to ja pewnie padnę na zawał jak Wy będziecie rodzić bo ja mam termin na koniec czerwca więc jestem prawie ostatnia... a denerwuję się bardzo jak czytam o Waszych różnych nieprzyjemnych perypetiach

*kaalinaa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 10:41   #1856
nicola2002
Raczkowanie

GG do nicola2002

Witajcie laseczki

wpadłam się chociaż przywitać, w pracy mam kompletny kosmos, nie mam nawet za bardzo czasu, żeby Was poczytać, choć próbuję. Tak niestety będzie do połowy lutego, nie chcę nawet o tym myśleć....

na innym forum znalazłam link https://mamotoja.pl/ciaza_i_porod_ci...ul,5847,0.html, naprawdę super! Mi łezki poleciały, jak przeczytałam. Jest naprawdę uroczy (nie starszny!)
(jeśli ktoś już wcześniej go wkleił, to sorki)

buziaczki dla Was gaduły , ja niestety muszę wracać do pracy

Edytowane przez nicola2002
Czas edycji: 2009-01-23 o 10:43
nicola2002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 10:50   #1857
katrin1
Rozeznanie

GG do katrin1

Cytat:
gosikk
no nie moge z Tobą

jak kopiujecie czyjes wypowiedzi bo ja nie wiem

Bercia, ja niedawno się nauczyłam, dziewczynki napisały jak to się robi, musisz się zalogować na wizaż, na dole każdego postu masz taki przycisk wielocytuj, klikasz w niego pod każdym postem, na który chcesz odpisać, on zmienia kolor na pomarańczowy. Jak już dojdziesz do końca wątku klikasz odpowiedź na dole i pojawia ci się okienko z tymi zacytowanymi postami. Możesz usuwać w nich co chcesz, nie możesz skasować tylko tego co jest w kwadratowych nawiasach. Na końcu każdego postu jest napis [quote] i pod nim piszesz swoją odpowiedź do każdego postu.Mam nadzieję, że ci się uda.

1 maj 2009- Marcelek
9 wrzesień 2012- Igorek
katrin1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 11:03   #1858
gabriellao0
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też sobie ciągle wkręcam, że dzidzia będzie chora, a najbardziej boję się porodu, czy wszystko pójdzie dobrze, tak bym chciała ......

Gabriella, ty jesteś z nas pierwsza, ale ja z Kathi zaraz po tobie, matko, ale się boję, im bliżej tym bardziej panikuję, ja nigdy w szpitalu nie byłam, chyba że w odwiedzinach u kogoś. Ale z drugiej strony to dobrze, że jesteśmy pierwsze, bo dopiero bym się denerwowała, gdybście wy były pierwsze i pisałybyście o wypakowywaniu a ja musiałabym czekać. Ja chcę żeby już był maj!!!!!
Dziewczyny wpadłam w jakiś szał, w pracy nic nie robię tylko jak mam chwilę szperam po allegro, myślę nad zakupami dla maleństwa, nawet w domu wieczorami nie moge na chwilę nie włączyć kompa. I jeszcze nasze forum mnie też uzależniło.
No wiesz ja z marca to raczej niemożliwe aby mnie któraś z Was wyprzedziła
Ja byłam znowu w szkole rodzenia i usłyszałam tam jedno
"DZIEWCZYNY CHOCIAŻ SPRÓBUJCIE URODZIĆ SN!!! Bo jakby nie było cc to operacja!"
Nim zaszłam w ciąże mówiłam, ze płacę i robię cc, teraz wiem że zrobię wszystko aby sn urodzić Boję sie strasznie, ale.... co tam. Przeżyję chyba jakoś.

Cytat:
Napisane przez Mell_xx Pokaż wiadomość
któraś wkleiła link
http://www.moje-dziecko.com/p,pl,178...cyjny+ovo.html i podoba mi się ten wózio tylko jak dla mnie gondola za wieeelka ale musiałabym zobaczyć go jeszcze na żywo
Esti ja go wkleilam bo mnie tez zainteresowal tylko troszke za drogi ale teraz najbardziej jestem zainteresowana tym http://www.allegro.pl/item534204591_...nowosc_ss.html
ale w kolorze zielonym
Rozalio miło Cie u nas zobaczyc, jestes mamusią czerwcowa jak ja. Mam termin na 10
Gabriella ten roz moze i intensywny mi sie podoba ale moj TZ na spacer z takim by nie poszedl zainteresowala mnie ta zielen
Czyli mowicie ze przeczucia co do płci niekoniecznie sie sprawdzaja, moze i dobrze czyli jest szansa na coreczke
U mnie z zasnieciem tez kiepsko (kiedys nie mialam problemu) najgorzej jak TZ oglada telewizor ja probuje zasnac ale nie zawsze mi sie to udaje a pozniej zasypia on i jak sobie pochrapuje -na szczescie rzadko to ja juz mam sen na godzinke z glowy, pozniej po siku historia sie powtarza.
Ach a to czaskiedy moglybysmy sie porzadnie wyspac bo pozniej to czasu nie bedzie
No własnie ten intensywny róż chyba nie bardzo Tatusiowi przypadnie do gustu, ale ten różowiutki jest fajowy (kolor) no cudo wręcz!
gabriellao0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 11:05   #1859
Bercia2000
Zadomowienie

[quote=katrin1;10616403]Bercia, ja niedawno się nauczyłam, dziewczynki napisały jak to się robi, musisz się zalogować na wizaż, na dole każdego postu masz taki przycisk wielocytuj, klikasz w niego pod każdym postem, na który chcesz odpisać, on zmienia kolor na pomarańczowy. Jak już dojdziesz do końca wątku klikasz odpowiedź na dole i pojawia ci się okienko z tymi zacytowanymi postami. Możesz usuwać w nich co chcesz, nie możesz skasować tylko tego co jest w kwadratowych nawiasach. Na końcu każdego postu jest napis
Cytat:
i pod nim piszesz swoją odpowiedź do każdego postu.Mam nadzieję, że ci się uda.

katrin
chyba sie udało zobaczymy

SYNEK

KOCHAM CIĘ SYNECZKU
Stary 2009-01-23, 11:10   #1860
esti1984
Wtajemniczenie

dziewczynki proszę się tu nie nakręcaćwszystko będzie dobrze

blondynka ja mam drewexu z szufladą - takie tylko ciemniejszy kolor

http://allegro.pl/item527767390_loze...ex_bonusy.html

jestem z niego zadowolona bo mam po Julci a wygląda jak nowe.

ale fajnie że już niedługo się pobawisz

boszenka ładne łóżeczka

Mell więc podziękowania Tobie Twój typ też mi się podoba ale gondolka bardziej mi się podoba brevi kurcze ale ja mam wymogi

anulka piękne ciuszki

ja już po śniadanku, kawce, zupie ogórkowej, plackach ziemniaczanych i kilku plastrach schabu jeszcze tyle chyba nigdy nie zjadłam przed południem a o 14-15 pewnie znowu zacznę obiad wymyślać bo przecież o tej porze to nie może się obiad nazywać

zwalam wszystko na poiglot która pisała tu o wilczym apetycie
esti1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości