![]() |
#1831 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2
gosikk
no dzięki pocieszyłaś mnie pęknięcie macicy rozchodzące się blizny ![]() ![]() ![]() żartuje ja będe miała cc własnie z powodu pierwszego cięcia i mam też dwurożną macicę więc za duze ryzyko co ma być to będzie bez wzgledu na to co sobie wkrecam ![]() boszenka hmmmm ... to mi smaka narobiłąś tymi warzywami z ryżem ![]() ![]()
#1832 |
Wtajemniczenie
|
bozenka - dla dwóch osób.... jesteś w dwupaku przcież... Dziecku mięso odmówisz - wyrodna matka
![]() ![]() Esti - ale szalejesz w kuchni... Żebym miała czas to też bym porobiła... Najpierw zrobiłabym gołąbki ![]() katrin1 - najlepiej na zywo zobaczyć ![]() ![]() No a ja na szarym końcu prawie - dopiero w połowie czerwca rodzę. gosik_s - błagam przestań... ![]() szukam jakiegoś ładnego rampersa na allegro..... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1833 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A do tego, co jest napisane w necie, trzeba podchodzic z dystansem, a najlepiej w ogóle nie czytać niektórych rzeczy, bo po co? wedy wyobraźnia ma pole do popisu i panika gotowa.. I oczywiście nie mamy sie czego obawiac o nasze maleństwa ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1834 |
Zakorzenienie
|
Laseczki tylko pamietajcie ze jak kupicie wozek to wklejajcie szybko fotki
bo pewna Pani nie uwierzy ze kupilyscie poki nie zobaczy ![]() widze ze temat wozkowy nadal na Topie ![]() ![]() Katrin , MAGDUHAHA prosze sobie nic nie wkrecac bo po co dzidzie denerwowac ![]() ![]() Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-01-23 o 09:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#1835 |
Zakorzenienie
|
Sorki juz przestaję
![]() ![]() Bercia, ja też mam dwurożną macicę i to również nie jest powód do cc. Jak tak czytam to się okazuje że mam większość objawów kwalifikujących do cesarki a mimo to zmuszą mnie do naturalnego porodu...Załamię się przez te pozostałe miesiące ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1836 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1837 |
Zakorzenienie
|
Malgosia boje sie, ze pierwszym slowem mojej corci po urodzeniu bedzie 'kielbasa' hehe Ostatnio mam dziwne fazy jedzeniowe
![]() ![]() ![]() ![]() Magduhahah ja natomiast pare lat temu leczylam sie hormonalnie i kiedys ginka powiedziala mi, ze mam male szanse na zajscie w ciaze, a potem jej utrzymanie. A okazalo sie, ze specjalnie nawet starac sie nie musialam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1838 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1839 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez magduchahahaha Czas edycji: 2009-01-23 o 09:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1840 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wow super ze maja jeszcze lozeczko Tż ale faktycznie z tym materace nie wypal ![]() ![]() za 7 dni moj slub ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-01-23 o 09:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1841 |
Zakorzenienie
|
Magducha fajna sprawa z tym lozeczkiem po TZecie
![]() ![]() ![]() Jesli chodzi o lozeczka to mi sie strasznie cos takiego podoba... http://atbmeble.pl/lozeczko-dla-dziecka-22 Potem moglabym je przebudowac na tapczanik dla wiekszego dziecka, wiec byloby na dluzej ![]() ![]()
#1842 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1843 |
Wtajemniczenie
|
bozenka - to moje dziecko będzie bardzo owocowe
![]() ![]() łóżeczko ładne, ale drogie ![]() magduchahahaha - na zamówienie materac... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1844 |
Wtajemniczenie
|
któraś wkleiła link
http://www.moje-dziecko.com/p,pl,178...cyjny+ovo.html i podoba mi się ten wózio ![]() ![]() Esti ja go wkleilam bo mnie tez zainteresowal tylko troszke za drogi ale teraz najbardziej jestem zainteresowana tym http://www.allegro.pl/item534204591_...nowosc_ss.html ale w kolorze zielonym Rozalio miło Cie u nas zobaczyc, jestes mamusią czerwcowa jak ja. Mam termin na 10 ![]() Gabriella ten roz moze i intensywny mi sie podoba ale moj TZ na spacer z takim by nie poszedl zainteresowala mnie ta zielen Czyli mowicie ze przeczucia co do płci niekoniecznie sie sprawdzaja, moze i dobrze czyli jest szansa na coreczke ![]() U mnie z zasnieciem tez kiepsko (kiedys nie mialam problemu) najgorzej jak TZ oglada telewizor ja probuje zasnac ale nie zawsze mi sie to udaje a pozniej zasypia on i jak sobie pochrapuje -na szczescie rzadko to ja juz mam sen na godzinke z glowy, pozniej po siku historia sie powtarza. Ach a to czaskiedy moglybysmy sie porzadnie wyspac bo pozniej to czasu nie bedzie ![]()
#1845 |
Zadomowienie
|
gosikk
hmmm... a moze dzidzia się nie odwróci i będziesz mieć to cc bo to był główny powód mojej pierwszej cc ![]() blondynko Laseczki tylko pamietajcie ze jak kupicie wozek to wklejajcie szybko fotki bo pewna Pani nie uwierzy ze kupilyscie poki nie zobaczy nie ładnie kochana miałyście już przestać ![]() a dziewczyny nie zajmujcie się bzdurami prosze mi tu oglądać i uczyc sie ![]() ![]() ![]() http://www.edziecko.pl/wideo_edziecko/0,86809.html a na innym forum przeczytałam że fajne artykuły sa w najnowszej gazecie M jak mama o wyprawce skurczach itd. postanowiłam zakupić ![]()
![]() |
#1846 |
Zakorzenienie
|
boszenka super to lozeczko i wogole te zestawy mebli sa super
![]() ![]() Nas kazdy namawia na zakup mieszkania ale mowiac szczerze nie czujemy sie na silach ![]() ![]() Narazie o tym zbytnio nie mysle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1847 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1848 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1849 |
Zadomowienie
|
gosikk
![]() ![]() ![]() jak kopiujecie czyjes wypowiedzi bo ja nie wiem ![]()
#1850 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#1851 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() http://www.allegro.pl/item531392842_...adze_r_56.html http://www.allegro.pl/item531389428_...adze_r_56.html http://www.allegro.pl/item531385319_...adze_r_56.html http://www.allegro.pl/item531381942_...adze_r_56.html http://www.allegro.pl/item531374643_...adze_r_56.html http://www.allegro.pl/item531371170_...adze_r_56.html Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1852 |
Zakorzenienie
|
Anulka Anulka a Ty chcesz dziewczynki tak samo ubierac?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1853 |
Wtajemniczenie
|
Widzę anulka że jednak róże będą królować. Fajnie że od jednoego sprzedawcy, przynajmniej raz za przesyłkę płacisz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1854 |
Rozeznanie
|
Gosikk, ja jeszcze nie wiem na 100% czy będę mieć cesarkę, najpierw muszę iść do okulisty na konsultację, ale podejrzewam, że na pewno powie, że powinnam mieć cc, no i do ortopedy na konsultacje tez mnie ginka chyba wyśle, bo jej mówiłam, że mam skoliozę. Ja też teraz się nigdzie na nią nie leczę, kiedyś jak byłam nastolatką ortopeda mi powiedział, że ta skolioza może mi przeszkadzać w ciąży, bo mam akurat piersiowo- lędźwiową, i ta część kręgosłupa będzie najbardziej obciążona. Na razie nic z kręgosłupem się nie dzieje, czasem troch poboli, najbardziej czuję żebra, które mam też lekko skrzywione, bo dzidziuś się rozpycha a tam żebro, które powinno być trochę w innym miejscu. Trzecie wskazanie do cc to wiek. Jak juz wcześniej pisałam, gdyby okulista i ortopeda nie mieli jednak nic przeeciwko porodowi sn na pewno bym sie na taki zdecydowała. Na twoim miejscu skonsultowałabym sie w sprawie cc z innym lekarzem, może nie rezygnuj z tego swojego, idź po prostu jeszcze do innego, na NFZ lub prywatnie, u mnie w mieście jest forum lokalne na temat ginów, dziewczyny sie wymieniają informacjami, może u ciebie też jest coś takiego na kielce24, może ci któraś dziewczyna doradzi gdzie pójść.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1855 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A jeśli chodzi o terminy to ja pewnie padnę na zawał ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1856 |
Raczkowanie
|
Witajcie laseczki
![]() wpadłam się chociaż przywitać, w pracy mam kompletny kosmos, nie mam nawet za bardzo czasu, żeby Was poczytać, choć próbuję. Tak niestety będzie do połowy lutego, nie chcę nawet o tym myśleć.... na innym forum znalazłam link https://mamotoja.pl/ciaza_i_porod_ci...ul,5847,0.html, naprawdę super! Mi łezki poleciały, jak przeczytałam. Jest naprawdę uroczy (nie starszny!) (jeśli ktoś już wcześniej go wkleił, to sorki) buziaczki dla Was gaduły ![]() ![]() ![]()
![]() DZIĘKUJĘ Edytowane przez nicola2002 Czas edycji: 2009-01-23 o 10:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#1857 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Bercia, ja niedawno się nauczyłam, dziewczynki napisały jak to się robi, musisz się zalogować na wizaż, na dole każdego postu masz taki przycisk wielocytuj, klikasz w niego pod każdym postem, na który chcesz odpisać, on zmienia kolor na pomarańczowy. Jak już dojdziesz do końca wątku klikasz odpowiedź na dole i pojawia ci się okienko z tymi zacytowanymi postami. Możesz usuwać w nich co chcesz, nie możesz skasować tylko tego co jest w kwadratowych nawiasach. Na końcu każdego postu jest napis [quote] i pod nim piszesz swoją odpowiedź do każdego postu. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1858 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja byłam znowu w szkole rodzenia i usłyszałam tam jedno "DZIEWCZYNY CHOCIAŻ SPRÓBUJCIE URODZIĆ SN!!! Bo jakby nie było cc to operacja!" Nim zaszłam w ciąże mówiłam, ze płacę i robię cc, teraz wiem że zrobię wszystko aby sn urodzić ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1859 | |
Zadomowienie
|
[quote=katrin1;10616403]Bercia, ja niedawno się nauczyłam, dziewczynki napisały jak to się robi, musisz się zalogować na wizaż, na dole każdego postu masz taki przycisk wielocytuj, klikasz w niego pod każdym postem, na który chcesz odpisać, on zmienia kolor na pomarańczowy. Jak już dojdziesz do końca wątku klikasz odpowiedź na dole i pojawia ci się okienko z tymi zacytowanymi postami. Możesz usuwać w nich co chcesz, nie możesz skasować tylko tego co jest w kwadratowych nawiasach. Na końcu każdego postu jest napis
Cytat:
katrin ![]() chyba sie udało zobaczymy ![]()
![]() |
#1860 |
Wtajemniczenie
|
dziewczynki proszę się tu nie nakręcać
![]() ![]() blondynka ja mam drewexu z szufladą - takie tylko ciemniejszy kolor ![]() http://allegro.pl/item527767390_loze...ex_bonusy.html jestem z niego zadowolona bo mam po Julci a wygląda jak nowe. ale fajnie że już niedługo się pobawisz ![]() boszenka ładne łóżeczka ![]() Mell więc podziękowania Tobie ![]() ![]() ![]() ![]() anulka piękne ciuszki ![]() ja już po śniadanku, kawce, zupie ogórkowej, plackach ziemniaczanych i kilku plastrach schabu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zwalam wszystko na poiglot która pisała tu o wilczym apetycie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.