|
|
#301 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: podniusł na mnie ręke
może zrób test. pokaż mu ten wątek i zaobserwuj rekcję.
wcześniej kup dobry kryjący podkład i korektor pod oczy. |
|
|
|
#302 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
bo co myślisz że mnie uderzy ... ?! a może tego nigdy już nie zrobi ja pozatym nie pogodziłam się z TŻ,śpimy osobno ale w tym samym pokoju,ja na łóżku on na materacu,powiedział mi że wiecej nie bedzie mnei przepraszał bo powiedziałam mu że takich rzeczy się nei wybacza ...dzwonie do rodziców w nidziele i prosze tate żeby z środy na czwartek przyjechał po mnie do Inowrocławia ... troszke godzin tam postoje z tymi bagażami,mam nadzieje że mnie znajdzie,rodzice bedą kazać mi iść do pracy a ja nie będe w stanie normalnie funkcjonować co jest na to dobre,bo wiem że nie bede spała w nocy,będe się cała trzęsła i wogóle bede w złym stanie psychicznym,pójde do lekarza może mi coś mocnego na to przepisze ... Edytowane przez anitka12345 Czas edycji: 2009-01-23 o 12:19 |
|
|
|
|
#303 |
|
Raczkowanie
|
same widzicie ze dalsza dyskusja po prostu NIE MA SENSU.
Anitce odpowiada taki uklad wiec ok:/ Powodzenia
|
|
#304 |
|
Raczkowanie
|
MOŻE? odpowiedz mi tylko na pytanie. czego oczekiwałaś od wątku i dziewczyn, skoro teraz go usprawiedliwiasz?
|
#305 |
|
BAN stały
|
myslałam,że odezwą się tutaj dziewczyny które to przeżyły,i wybaczyły ... kilka osób napisało mi prywatne wiadomości,jedna wybaczyła uderzenie a druga zdrade ...
|
|
|
|
#306 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Histeryzujesz. |
|
|
|
|
#307 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: podniÓsł na mnie ręke
Cytat:
watpie . mysle ze trzesa sie ze strachu kiedy kolejny raz dostana w twarz lub zostana zdradzone [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;10616885]No wiesz, zazwyczaj dorośli chodzą do pracy. Dzieckiem nie jesteś, najwyższa pora przestać żerować na innych ![]() Histeryzujesz.[/QUOTE] dokladnie. masz juz wymyslony caly plan co zrobisz jesli wrocisz do domu. niestety ten plan nie zmieni twojego zycia na lepsze bo poprzednie plany i stawianie sie rodzicom-tak sie domyslam ze byly w twoim domu wojny o twoj zwiazek ,szkole i wyjazd nie wyszly ci na dobre. ciagniecie tematu wdg. mnie jest bez sensu bo anitka w minucie w ktorej zalozyl ten watek wiedzial co zrobi i ze nasze rady to strata czasu. |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#308 |
|
Raczkowanie
|
Anita takich rzeczy sie nie wybacza!!!! trzeba mieć godność i szacunek do samej siebie. Mama czy babcia Cie nie uczyły, że jeśli sama się nie uszanujesz nikt tego nie zrobi?
|
#309 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakos przez 5 lat mu to nie przeszkadzalo, a wczoraj sam powiedzial ze, cytuje: "No co ja, niepelnosprawny jestem? Mam raczki mam nozki", ba wiesz ze on nawet usiadl i czytal po zmywaniu caly ten watek? Jedyne o co mial pretensje to to, ze bardzo rzadko wieczorem chce mi sie wyjsc z psem. Ja sie zwyczajnie boje! Jakos wytrzymuje to moje gnebienie ze gdy wroci po pracy fizycznej to i tak, odda mi zakupy (uprzednio zrobione), psu zalozy smycz i pojdzie z nim na spacer. A pozniej bedzie pomagal gotowac obiad stojac przy zmywaku i w razie czego powie z troska "Sloneczko, won natychmiast do wyra bo tylek Ci zloje, wygladasz jak smierc na choragwi." Zostawi mnie? A niech mnie zostawia. Pf, ryczec po nim jakby co to nie bede, widocznie wart mnie nie byl ![]() No ale dzisiaj obiadu robic nie bedziemy, risotto ma to do siebie ze sie nie przejada i jak je robie to minimum dwa dni jedzenia. Moze go tylko pognam po parmezan, bo wyszlo takie ze w sam raz z parmezanem podac. Cytat:
Gdyby pomyslal to wyjasnilabym mu nieteoretycznie jak sie drzwi zamyka od zewnatrz i jak sie pakuje ciuchy ;] No dobra! W odwrotnej kolejnosci. Szczegolik ;P Paula, to w razie wybuchu wojny ja zapraszam do siebie na schabowe. Wiesz ile ja miecha, warzyw, plackow ziemniaczanych, spaghetti, czy tez pyz, pierogow (wszystko domowej roboty, no swiniaka nie zarznelam ) w tym moim mega wypasionym ogromnym zamrazalniku posiadam? I nie, to nie tak ze ja codziennie gonie go do sklepu bo mi sie rozmrozic nie chce, no zwyczajnie "Pierogi? Placki? Schaaaboooweee? Anitko, a uwazaj ze tak trzeba! Tylko zebys pozniej nie miala jak znajoma kobieta, co to trzeba robic mezusiowi kolacyjke. Mezus zaczal szalec, i ona jak nie wie czy on wroci kolacyjki nie robi. Efekt? On wraca o 3ciej w nocy i wrzask ze kolacyjki nie ma. Kasy nie daje, kase ciagnie. Zdradza, wykorzystuje na wszelkie mozliwe sposoby... Szaja, za te slowa wodki Ci nie dam, bo za wczesnie i na antybiotyku jestes. Ale soczkiem jablkowym nie pogardzisz?
|
|
#310 |
|
Raczkowanie
|
hahahaha tak już mnie jutro uderzy pięścią w nos :O przesadzacie trochę... jakby mnie uderzył pięścią w nos to by była inna gadka... ale bez kitu dziewczyny opanujcie się trochę. To, ze raz odepchnie nie znaczy, że zaraz zacznie się znęcać...
|
|
|
|
#311 |
|
Zakorzenienie
|
przeczytaj sobie wspomniana juz tu ksiazke Grocholi pt. "Trzepot skrzydel".
Bohaterka tej ksiazki wybaczyla o wiele razy za duzo, zamiast uciec od psychola po pierwszym uderzeniu.
|
|
#312 |
|
Zakorzenienie
|
Anitka, jesteś strasznie naiwna i nie rozumiem po co zakładasz te wątki, przecież i tak misiowi wybaczysz.
|
#313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozumiem że gdybyś wylądowała na ścianie po odepchnięciu przez swojego nic by się nie stało? spoko...to tylko odpechnięcie, każdy inteligentny czlowiek ma taki argument jak popchnięcie czy plaskacz.ewentualnie włosy w garśc i jazda
|
|
#314 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#315 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
jesteś bardzo silną kobietą,normalnie aż trudno w uwierzyć w to co piszesz,ja niestety taka nie jestem i nigdy nie będe... nigdy mi mama nie mówiła co facet może a czego nie może,jedyne co powiedziała to że jak wyjade to będę musiała gotować obiady sprzątać,prać, a w domu jakoś czasmi dzieliłam się obowiązkami z mamą Edytowane przez anitka12345 Czas edycji: 2009-01-23 o 12:42 |
|
|
|
|
#316 |
|
Uzależnienie
|
Czyli chodziło tylko o to, żeby wszyscy powiedzieli, że to nic takiego i żebyś wybaczyła?
Jest mi smutno jak czytam wypowiedzi Anity.. chociaż nie wiem czy słusznie.
|
#317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak trudno uwieżyc w to, że możesz byc z kimś takim kto podniósł na Ciebie łape? ja nie wiem na co ty czekasz. a co jak znów poniesie go? co zrobisz? (jeszcze te sterydy...uważaj bo często zażywający takie świństwo są bardzo agresywni)
Edytowane przez anka_85 Czas edycji: 2009-01-23 o 15:50 Powód: ort |
|
|
|
|
#318 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyobraz sobie ze facet nie mogl mnie poglaskac po twarzy, bo ja juz stres. Nie sorry, zaden bebok/boogeyman/lulu/bau-bau czyli ten zwykly nieuzasadniony strach i stres, poczucie bycia gorsza nie bedzie rzadzic moim zyciem. Czemu Ty nie mozesz sie zebrac do kupy? Dasz rade. A anka_85 wyzej poruszyla temat sterydow... jak on teraz jest tak agresywny, to myslisz ze agresor i morderca i ogolnie socjopata nie obudzi sie w nim jak przez te swoje prochy bedzie mial problem... khym, z rozporkiem?
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2009-01-23 o 12:49 |
|||
|
|
|
#319 |
|
BAN stały
|
przeczytałam cąły wątek ufff,dziewczyno czy ty jesteś nie normalna?podnosisz na swojego chłopaka ręke,wyzywasz,ciągle marudzisz dziwisz się,że on taki dla Ciebie jest? bo ja się wogóle nie dziwie,powinnien sam Ciebie spakować i won za drzwi!!!!! nie wolno bić !!! a ty to zrobiłaś on nie zrobił Ci krzywdy !!!! zrozum jeżeli Ci na nim zależy to spróbujcie to jakoś naprawić !!!!
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesli chcecie byc jeszcze razem to pomyśl może o jakiejś terapii dla par
|
|
#321 |
|
Uzależnienie
|
Tyle, że tu jest kolejne zagrożenie: on będzie agresywny a ona sobie będzie tłumaczyć, że on taki nie jest, to przez sterydy, tak naprawdę to on jest kochany i czuły, przestanie to brać kiedyś i będzie cacy
|
#322 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
On jej robi krzywdę, to działa w obie strony.Ergo - każda wymówka, by być z gnojkiem, będzie dobra. A w sumie - by nic nie musieć robić. |
|
|
|
|
#323 |
|
Uzależnienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;10617492]\no to poczytaj jeszcze inne wątki Anitki
On jej robi krzywdę, to działa w obie strony.Ergo - każda wymówka, by być z gnojkiem, będzie dobra. A w sumie - by nic nie musieć robić.[/quote] Dlatego jestem przekonana, że ona kompletnie nic nie zrobi. No najwyżej nam się dostanie, że jesteśmy zazdrosne.
|
#324 |
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
Przeczytałam cały wątek i jak jestem spokojna z natury i nie agresywna, tak chyba bym Tobie Anitko przylała przez kolano na pupę
aby Ci tylko to pomogło na otworzenie oczu.Szkoda, że nadal tkwisz w tym związku i masz tak niską samoocenę.
|
|
#325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#326 |
|
Zakorzenienie
|
wracaj do rodzicow i tego sie trzymaj. Tam na miejscu zabierz sie porzadnie za szukanie pracy, bo to jest problem jak sie nie ma co do garnka wlozyc, a nie jakis facet sracet. I skup sie na swoim zyciu, jak Ci potrzeba to idz do lekarza, niech Ci przepisze jakiejs tabletki uspokajajace, idz do psychologa i dbaj o siebie. Jak brak Ci wyksztalcenia, to pomysl nad tym rowniez.
|
#327 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oczywiście, że tak Mam nadzieję, że pomogę komuś przejrzeć na oczy ![]()
|
|
|
|
|
#328 |
|
Przyczajenie
|
Witam . Macie racje jak facet juz podniusl raz reke nie zawacha sie tego zrobic poraz kolejny! uciekaj dziewczyno puki jeszcze czas
|
|
|
|
#329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pierscionek przesle pocztą :-D |
|
|
|
|
#330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedno i drugie jest dla wg. mnie obraźliwe. Aha a ZP nie wciskam za każdym razem gdy mi się coś nie podoba. Nie jestem aż tak wredna
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:49.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

) w tym moim mega wypasionym ogromnym zamrazalniku posiadam?

aby Ci tylko to pomogło na otworzenie oczu.
Mam nadzieję, że pomogę komuś przejrzeć na oczy
Pomysl zanim napiszesz. Trzeba było zgłosic ZP jak zostałas obrazona, badz uwazasz,ze łamie regulamin.