|
|
#991 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)
Cytat:
![]() Cytat:
)O 15.30 ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#992 |
|
Zakorzenienie
|
Też zajrzałam na wiki odnośnie yerby. Z jednej strony pomaga w walce z otyłością itp itd a drugiej zwiększa ryzyko raka (przy wystepowaniu innych czynników) generalnie dziwna rzecz. A może to nowe badania są i dlatego wcześniej taki entuzjazm?
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lawendowy, to piękny kolor sama bym chciała, ale TŻ by się nie zgodził ![]() Mówiłam, że jesteś złośliwiec bo pytałaś czy kładziemy panele w nocy ![]() a kłaść je chciałam już dawno Musi być tak, że ja dyryguję, a TŻ kładzie...w drugą stronę, to by się mogło skończyć tragicznie...bo ja nie umiem kłaść paneli, a on dyrygować hihih...
|
|
|
|
|
#994 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny bardzo proszę spokojnie, przecież to taki pogodny wątek, nie kłóćmy się pliss
![]() i starajmy uszanowac siebie nawzajem ![]() Zaro co do rękawków, są super, dzięki nim mogę nosić swoje topy z krótkim rękawem i bez przez prawie cały sezon, a w dodatku ciekawie wyglądają takie zestawienia
|
|
|
|
#995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Były? Serio?? Chciałabym takie, ale w moim 'najbliższym' Re tak wszystko przebrane, że beznadzieja... Chyba pojadę do jakiegoś inengo Szczególnie, że dostałam dziś maila z Re, że przecena -75%
|
|
|
|
|
#996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ceny wreszcie mają obniżone, bo wcześniej to ściemniali tylko
|
|
|
|
|
#997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nooo...faktycznie trochę ściemniali z tą przeceną...ale nie tylko w Re...w innych sklepach zauważyłam, że jest podobnie... Co to za obniżka np. ze 120 na 90 zł...to nic
|
|
|
|
|
#998 |
|
Zakorzenienie
|
trzymam kciuki, powodzenia.
cześć Ja nadal leniuchuję, siedzę sobie w domu, czytam książki, siedzę na necie. Mieliśmy dziś jechać z tż po jakiś zakupy do miasta, ale chyba sobie darujemy, jakoś tak wygląda, że jest zimno i nieprzyjemnie. Wczoraj mieliśmy wieczór filmowy, bo oglądaliśmy film z wesela, na którym byliśmy w październiku. Po raz kolejny się przekonałam, że wesele to nie dla mnie. |
|
|
|
#999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No dokładnie takie obniżki mnie nie interesują w ogóle
|
|
|
|
|
#1000 |
|
Zakorzenienie
|
O rękawki, lubię.
Tylko zawsze mam stresa jak je nosić No i ostatnio tez wpadłam na to, że topy można nosić nawet teraz jak się je odpowiednio zestawi ubierze "na coś". I cale nie musi super ciepło być. Generalnie lubię nakładać rzeczy "jedna na drugą" od czasu do czasu.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#1001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko ja sobie staram się udowodnić, że wszystko, co kupuję, jest mi niezbędne
|
|
|
|
|
#1002 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Rękawki są genialne i tyle Dopóki ich nie było to zakładałam do topów delikatne sweterki. Ale wtedy nie było ich wcale widac, a tak możemy delektować się pięknem topów nawet bez konieczności zdejmowania nie mniej pięknych rękawków jeśli jest chłodniej Genialne!Przemawiam do rozsądku: idź i kupuj ![]() Cytat:
I wtedy go już pokochasz na bank Właśnie do mnie też przemawia ten lawendowy.. Pasowałby do mebli i do wszystkich kompletów pościeli. Tylko nie do tych zasłon Kiedyś się nad tym będzie trzeba mocno zastanowić.Pytałam bo widzę że jesteś niezniszczalna i że dobrze Ci się wykonuje remontowe roboty w nocy Zobaczymy jak Wam pójdzie z panelami To chyba dużo grubsza robota niż malowanie, tzn nigdy nie kładłam więc tak mi się wydaje... ![]() Tylko się cieszyć że jesteś jedyną osobą która potrafi drygować Waaażna rola ![]() U mnie chyba nie ma re Zaraz sprawdzę... Kurczę myślałam że mam wszystko, a tu więcej rękawków by się przydało ![]() Cytat:
Powtarzam się, ale co tam: ale macie fajnie A jak ze zdrówkiem?Edit: Madlen, zapuściłaś bloga
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-01-23 o 11:51 |
|||
|
|
|
#1003 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba wam się?
http://allegro.pl/item527945611_rose...otem_s_36.html http://allegro.pl/item525061726_ava_..._satyna_s.html ale głownie chodzi o pierwszą. Tak czy nie?
|
|
|
#1004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może być ta pierwsza...ale licytacja jest więc pewnie osiągnie jakieś 50 zł. conajmniej, lepiej pójść do sklepu i poszukać, teraz kupisz za grosze, może właśnie w Re ![]() Druga obrzydliwa, przedobrzona
|
|
|
|
|
#1005 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W dodatku wczoraj podczas kąpieli znalazłam na udzie gigantycznego siniaka (to chyba pewna prawidłowość - gigantyczne udo-gigantyczny siniak ) i nie wiem skąd się wziął, bo nie pamiętam, żebym się uderzyła...i teraz mam schizę, że mi coś pekło przez tablety anty ....TŻ już się cieszy na kładzenie paneli - lubi...i to chyba jednak lepsza robota niż malowanie. Malowanie to HORROR!!!! Cytat:
|
||
|
|
|
#1006 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Co za syf. |
|
|
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
Okej, dzięki.
Do sklepu pójdę, tu tylko sobie patrzę
|
|
|
#1008 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe jak Hania na nartach ?
Pewnie się wyszaleje Już niedługo wraca ![]() Ja już jestem myślami w domu, nie chce mi się nic ......
|
|
|
|
#1009 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1011 |
|
Zakorzenienie
|
My dzisiaj też coś chlapniemy tradycyjnie , jutro poprawka bo mamy imieniny siostry Tża, później może na 2 godziny wymkniemy się do klubu, wrócimy bladym świtem ( do domu mamy), moja mama z nowu z politowaniem rano na nas spojrzy i powie " Że też Wy nie możecie spokojnie posiedzieć,odpocząć tylko ciągle latacie i latacie " Zawsze tak mówi... A my wtedy, że najlepiej wypoczywamy tak właśnie ![]() P.s. Dowiedziałam sie, że synuś wraca wcześniej z nart, wiec jutro jedzie z nami |
|
|
|
#1012 |
|
Zakorzenienie
|
A ja myślali jestem tak gdzie nie powinnam. To się porobiło że tak powiem...
|
|
|
|
#1013 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1014 |
|
Zakorzenienie
|
Na uczelni syf. W życiu mnie nikt tak nie zniszczył jak dzisiaj... Ale to dopiero początek. Muszę coś wyznać TŻ-owi... A to nie będzie łatwe, nie wiem jak zareaguje... Chociaż trochę się domyślam jak to może wyglądać. Ze zdrowiem też kiepskawo więc nie mam na to wszystko sił... Mam już totalnie dość tego wszystkiego...
Dostałam propozycję wystawy, ale chyba zrezygnuję po tym dzisiejszym na uczelni... |
|
|
|
#1015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś namieszałaś w zwiazku ?Trzymam kciuki aby wszystko jakoś się poukładało ![]() Dziewczyny pomóźcie, mam do wyboru trzy rodzaje prezentów dla siostry Tża, tylko krótki wstęp....Ona nie ma za bardzo gustu, ztn. nie ubiera się rewelacyjnie, w dodatku z makijażem też nie najlepiej.... No i mam dylemat co jej kupić. Myślałam o Kosmetykach neutralnych - krem, błyszczyk.... Ciuchach- coś na wyprzedaży w Re.... Portfel- bardzo ładne są wczoraj sobie kupiłam a dzisiaj pomyślałam o niej....... Co Wy na to ? |
|
|
|
|
#1016 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
wiesz co?? jestes bezczelna - dlatego wlasnie tak zareagowalam na Twojego posta a nie inaczej bo czulam, ze odnosisz go do mnie, ze niby ja uzalam sie nad soba - poza tym wybacz ale nie podoba mi sie jak mnie obrazasz - klasy to Ty nie masz!!! moze mi powiesz w czym sie uzalam nad soba?? ja caly czas jecze i marudze??? no sory. rozumiem, ze jak jestem teraz chora i naprawde zdycham i nie moge brac zadnych lekow to mam siedziec cicho i pisac ze jest mi swietnie bo TY pomyslisz ze sie uzalam nad soba?? i jak mam problem z TZ to tez mam siedziec cicho bo bedzie ze sie uzalam i ciagle marudze?? co Ty o mnie wiesz w ogole? powiem Ci, ze ponioslo Cie i to bardzo - nie zycze sobie zebys mnie bezpodstawnie obrazala - bo ja nic Ci nie zrobilam a Ty wykoczylas z postem o uzalaniu sie a teraz o braku klasy heh. zenujace hmmm myslalam, ze od tego jest watek zeby sie zwierzac miedzy soba no ale coz...wybacz juz nie bede i klase to Ty pokazalas swoim obrazliwym postem i dla Twojej wiadomosci - nie jestem nastawiona negatywnie do kazdego kto ma odmienne zdanie - tylko do osob, ktore nie potrafia wyrazic go w sposob kulturalny i nie obrazliwy o szacunku piszesz?? hehe dobre...wlasnie pokazalas na co Cie stac dziewczyny znikam z tego watku - zycze Wam wszystkim duzo szczescia i dziekuje za wiele milych wspolnie spedzonych chwil - jestescie super
|
|
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
Może ciuch? Coś ładnego?
Czasem trzeba dojrzeć do zmiany stylu..ale a nóż jej się spodoba i zacznie się starać bardziej?
|
|
|
#1018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1019 |
|
Zakorzenienie
|
Svinecka daj spokój jakie znikam
Dziewczyny (Svinecka, L_V) dałyście sobie po razie-tak to potraktujmy i niech zapanuje spokój, proszę Was
Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-01-23 o 13:27 |
|
|
|
#1020 |
|
Zakorzenienie
|
chociaż z drugiej strony to co mówi butter jest sensowne.
Ja pisałam przez pryzmat siebie, bo mam taką koleżankę i ona sama się nie umie odnaleźć ale prezentowe podoba jej się wszystko i zawsze nosi. Jakby potrzebowała "pomocy", bo sama się gubi. Svinecka: no co ty..nie znikaj..
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.

wszystko mnie boli ehh
)

I śmiesz mi robić uwagi że niby jestem złośliwa 
sama bym chciała, ale TŻ by się nie zgodził 

No i ostatnio tez wpadłam na to, że topy można nosić nawet teraz jak się je odpowiednio zestawi ubierze "na coś". I cale nie musi super ciepło być. 

Kiedyś się nad tym będzie trzeba mocno zastanowić.