|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;
Cytat:
Cytat:
ma mokry polecam flegamine i flvamet a na suchy tabletki thiocodin (tylkonie wiem czy on jest czaem na recepte...) wogole to mam 3 fawortyki obraczek oto one... ale niepotrafie sie zdecydowac wiec powiedzilm tz ze obraczki ma on wybrac ma szukac przegladac i co wyberze to bedzie dobrze... bardzo sie ucieszyl ze tak wazna decyzje chce zostawic tylko mu i powiedzial ze pamieta ze nielubie bialego zlota i ze przed podjeciem decyzji i tak zapyta sie mnie.. ale siedzial wczoraj pol nocy i patrzyl w obraczki.. puki co te ktore zalanczam tez sa jego fawotytkami.. co o nich myslicie...
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2009-01-23 o 11:07 |
||
|
|
|
#2732 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;
Cytat:
Ale dobry pomysl z tym balem. bo przy okazji mozna sprawdzic obsluge itd itp no ale my niestety nie mamy takiej mozliwosci ![]() Cytat:
Bolerko fajne moze by nawet do mojej sukni pasowalo bo mi w salonie to zaproponowali takie ze w ogole mi sie nie podoba ![]() Cytat:
zimnemu makaronowi mowimy stanowcze nie!! :PNo to Tż się popisal Pewnie ma teraz niezle wyrzuty sumienia ale dobrze ze to tylko na limie pod okiem się skonczylo
|
|||
|
|
|
#2733 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
kurcze wczoraj na noc wziełam flegaminke, moze dlatgeo tak wymiotowałam. nie wiedzialam, ze nie moezna brac wyksztusnych po 16 ![]() Cytat:
![]() edit: Martucha mi sie podobają te pierwsze i drugie obraczki najbardziej Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2009-01-23 o 11:15 |
||||
|
|
|
#2734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzien dobry wszystkim a ja mam dzisiaj lewe oko tak spuchniete, ze ide jepotraktowac z torebeczki rumianku
|
|
|
|
|
#2735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i co sie z okiem stało?? |
|
|
|
|
#2736 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u mnie szaro buro i ponuro , dobrze e w domciu cieplutko i zaraz bede sprzatala ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2737 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i teraz to nawet mi pierścionek zaręczynowy spada.
|
|
|
#2738 |
|
Zakorzenienie
|
madzialnkea to sie oskrzela zaciskają uuuu niedobrze
martucha z tych trzech najbardziej do Ciebie by pasowały te ostatnie ![]() Ale z tych dwoch z racji tego ze pewnie sa bardziej dostepne, to wybralabym te które mają matowe przegi agatka ja sobie kazałam zrobic obrączkę wielkości mojego pierscionka, bo wiem ze za dnia mi lekko lata, ale rano potrafi mi palec spuchnac, ze jest ok. Zlotnik powiedzial ze obraczki i tak sie robi ciut wikesze, bo w koncu bez przerobek maja nam towarzyszyc do konca naszych dni. Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-01-23 o 11:26 |
|
|
|
#2739 |
|
Zakorzenienie
|
o matko a co to znaczy??
|
|
|
|
#2740 |
|
Zakorzenienie
|
kroisz ze 2, 3 cebule w kosteczke i wrzucasz do malego garnuszka, zasypujesz z duza iloscia cukru, przykrywasz malym talerzykiem i po 2 godzinakch ( mmoze wczesniej) masz super slodki ekstra pomagajacy syropek na kaszel
![]() nie wiem co sie stalo z okiem, moze mnie przewialo, moze cos ugryzlo
|
|
|
|
#2741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moze jeczmien ci sie robi??
|
|
|
|
|
#2742 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
narazie całkiem nieźle nam idzie.. a ja makijaż próbny mam zamiar wykorzystać do zrobienia nowych zdjęć do dokumentów ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2743 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Jak tam PM chorujące? Ja dziś rano wstałam i nawet dobrze się czuje, na szczęście Dziewczyny bierzecie sobie jakis grajków do Kościoła albo śpiewaków (Ave Maria i te sprawy)?
|
|
|
|
#2744 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
To ja do tego doszłam Natalio S. ![]() Cytat:
![]() Ja wstaję jutro o 5.00, pociąg o 6.20 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Domi, my mamy zamówionego skrzypka ![]() Mnie najwięcej obrączek podoba się na tej stronie: www.olszar.pl Od nich tez mam pierścionek zaręczynowy. Słyszałam, że oni robią wzory biżuterii dla Apartu |
||||||||
|
|
|
#2745 | |||
|
Rozeznanie
|
To miłe że jednak mimo, że się krótko udzielałam to ktoś mnie pamięta
obiecuje poprawę ![]() Cytat:
Cytat:
Zapisałam się na próbny makijaż, zobaczymy co z tego wyjdzie, napewno wam pokaże żebyście ocenily ![]() Cytat:
Sciagi daaaaały radę Napisałam wszystko i liczę na piękną 5 ![]() No to zasługujesz na miano szpiega PM2009
|
|||
|
|
|
#2746 |
|
Rozeznanie
|
To może ja się troszkę pochwalę co już mamy załatwione
Sukienka wybrana, szyję się i mam 2 przymiarkę w lutym i odbiór, załączam zdjęcie, choć pewnie kilka z was już ją widziało. W efekcie końcowym będzie koronka z gorsetu przedłużona w taki golfik. Do tego buty też już mam, zdjęcie wklejam. Mamy już wybrane obrączki, mam welon, rajstopki. Alkohol planujemy zakupić gdzieś w okolicach świąt Wielkanocnych, zdecydowaliśmy się na Pana Tadeusza. Nauki już dawno zrobione, tylko jeszcze poradnia, w środę mamy pierwsze spotkanie....ciekawe jak będzie A no i ostatnio zarezerwowaliśmy podróż poślubną do Egiptu , lecimy 8 września oto nasz hotel http://www.itaka.pl/wczasy/egipt/sha...ch_res_146.php martucha84 Ty byłaś w Egicie, powiedz mi czy dopadła was klątwa czy udalo wam się jej uniknać? jeśli tak to w jaki sposób? Wklejam jeszcze fotki fryzury jaką planuje mieć, makijażu i bukietu Proszę o opinie |
|
|
|
#2747 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a tak apropos - kto placi za takie rzeczy ?? ide sie pouczyc troche z tztem miedzynarodowych stosunkow politycznych |
||
|
|
|
#2748 |
|
Zadomowienie
|
martucha mi zdecydowanie najbardziej podobaja sie 2
|
|
#2749 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
Lustereczko wysłałam do Ciebie właśnie e-maila i dziękuję ( wiesz za co ).Ja mam taki dzień ,że SZOK! Do lekarza się nie dostałam, a wstałam specjalnie przed 7.00 . , później samochód nawalił i w pracy byłam po 10.00 . Jedyna rzecz , która mnie cieszy to to,że kupiłam sobie spodnie i jutro będę już o tej porze z moim UKOCHANYM
Edytowane przez Emilia211 Czas edycji: 2009-01-23 o 14:14 |
|
|
|
#2750 |
|
Raczkowanie
|
Co do Egiptu to rzeby nie bylo klatwy trzeba się na dur brzuszny zaszczepić - 150 zł i zółtaczke A i problemu nie będzie. Albo pić wódke po każdym posiłku. Alko wszystko zabije.
|
|
|
|
#2751 |
|
Zakorzenienie
|
lustereczko ja suknie zobacze dopiero w domku, bo tutatj tenn iwzaz mnie juz wkurzać zaczyna ostro!! :
![]() ![]() ![]() Ale pokaże wam jak od świąt ustrojony jest u nas deptak ![]() http://www.zycie.pila.pl/fotopila/20...ptak/index.php |
|
|
|
#2752 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A Tobie wpadło coś nowego w oko czy dalej masz te same typy? Jak buty? Mierzyłaś? kliwia spokojnie , złośliwość rzeczy martwych...zdjęcie nie ucieknie na szczęscie hehe Co do deptaka to cudo, żałuje że w mojej małej mieścinie nie ma deptaka no ale trudno...Jutro sobie za to w Rzeszowie pochodzę ![]() evelina.00 suknia bardzo ladna, kobieca, świetnie podkreśla figurę,no i trzeba mieć świetną figurę do niej, mierzyłaś już ją??? |
|
|
|
|
#2753 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tz ma wyrzuyty do teraz choc ja sie z tego smieje Cytat:
no mi najbardziej sie podobaja 3 potem 2 ale hmm jak to juz napisalam wybiera tz ![]() Cytat:
![]() bo te 2 sa sliczne i tanie 400 zl za sztuke..Cytat:
tyle ze za pare zalpacimy 2 tys a za 1 albo 2 tysiaka niecalego.. wiec zobaczymy ja juz ni tz niebede pisac niech sam wybierze![]() Cytat:
![]() hahah z klosza! wiedzialam ze to napiszesz ![]() ogladam obraczki i podesle tz niech wybiera ![]() Cytat:
jesli chodzi o klatwe to niestety nas dopadla tzn nie taka zemieliscy oraczke biegunke itd.. tylko jej 2 odmiana tzn skret jelit i zapracia.. ale molismy podrozwoac.. poprostu 2 ty przed wyjazdem jedlismy trilac codziennie i przez caly wyjazd tez niepijismy napojow z lodem i wody kranu reszta normalnie.. zrszta nikt u nas sie nieskarzyl na ta mocno wersje.. duzo rad mialam od dziewczyn z watku o egpicie.. i jak cos to na pw podam ci wszystko co i jak...a to zaparcie to z roznicy jedzenie bardziej niz klatwy... aha i macie piekny hote, my bylismy w grand plaza tez w sharmie piekna okolica.. ![]() my sie nieszczepilismy bo nie ma takiej potrzeby ... ja niepilam a niewymiotowalam.. moj tz wino tylko i raz zubrowke z polakami tam poznanmymi i tez niechorowal.. ja wiele wlasnie slyszlalam ze alko wylajawia zaladek i mozna szybciej zachorowac...
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2009-01-23 o 14:35 |
||||||
|
|
|
#2754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my bierzemy do walizek po 0,75 wyborowej bo my tylko taka pijemy, a zamiast tam pic sie alko to go wezmiemy ze soba ![]() kliwia ladny macie ten deptak ![]() nie wiedzialam, ze z pily jestes, myslalam ze z poznania |
|
|
|
|
#2755 |
|
Zakorzenienie
|
agus ja z poznania? nie-eeee
ihihih ja tylko czesto tam jezdze sluzbowo ![]() lustereczko wizaz skapitulowal, od rana sie meczylam hihih pewnie tylko chwilowo ale zobaczylam co chcialam ![]() Super suknia fajowy gorset i bukiet cudniasty
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-01-23 o 14:42 |
|
|
|
#2756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wpadło mi nic nowego narazie. Mam te same typy cały czas. Butki oczywiście takie jak masz Ty, ale nie byłam jeszcze w Grudziądzu . Niedługo ruszę na salony
|
|
|
|
|
#2757 |
|
Rozeznanie
|
Cieszę się że wam podoba się moja suknia
![]() Aguś87też jedziecie do Egiptu? Do jakiej miejscowości? martucha84 dzięki za rady z tym trilaciem to dobry pomysł napewno tak zrobimy. My też sie zastanawialiśmy na Grand Plaza ale w jednym biurze podrózy babka nam odradziła, a w drugim znowu polecała....na internecie czytaliśmy, że straszny jest tam podział na Włochów i Polaków i że Włochów traktują lepiej... A jakie są twoje wrażenia z pobytu w tym hotelu? Powiedz mi jeszcze na jakich wycieczkach byliście i co polecasz zwiedzić
|
|
|
|
#2758 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sliczna sukienka nie znam jaki to model Cytat:
Cytat:
suknie masz piekna
|
|
|
#2759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sea Gull |
|
|
|
|
#2760 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki
W lutym będę miała już fotki w niej dopasowanej już do mnie także wtedy dopiero będzie widać efekt końcowy, bo wiadomo,że na zdjęciu jest za duża i za długa....Dziewczyny pytanie za 100pkt, która z Was zamawiała takie zaproszenia??? bo ja też je zamówiłam, ale mamy problem z doborem kopert do nich, bo mają wymiar 8 cm na 15 cm i cięzko znaleźć koperty do nich i żeby jeszcze ecru były a jak już znaleźliśmy do za 70 gr za sztukę, więc to trochę dużo
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

, no i byłaby to dobra okazja do zrobienia sobie próbnej fryzurki i makijażu
Ale dobry pomysl z tym balem. bo przy okazji mozna sprawdzic obsluge itd itp no ale my niestety nie mamy takiej mozliwosci 
to jest chyba najgorsza rzecz, bo sie wyluzowac nei mozna 

, złośliwość rzeczy martwych...zdjęcie nie ucieknie na szczęscie hehe