|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#391 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV
to cherry, chyba nawet nie jesteś najmłodsza na naszym wątku
![]() Zdaje się, że chociażby Jozia jest młodsza ![]() A 20 lat, to idealny czas na ślub - skoro już teraz trafiłaś na tego jedynego Niektórzy mają mniej szczęścia i dla tego ślubują jak są starsi ![]() A 10 miesięcy + wspólne mieszkanie to to jak dla mnie też nie mało. Mój związek też bardzo szybko postępował i gdyby to było możliwe, to pobralibyśmy sie po kilku miesiącach znajkomości
|
#392 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
same sobia rosna. a latwo nie maja, bo non stop moje koty miedzy nimi laza, wypijaja im wode z podstawek itp. ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
I tak każdego dnia bywał u mnie, a że mieliśmy możliwość zamieszkania razem to bardzo nam ułatwiło życie, mniej dojazdów, no i możemy się sprawdzić. Chodz czasami sama się zastanawiam czy to wszystko nie za szybko się toczy.
|
|
|
|
#394 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Juz chyba 3 pisze ze mam 19 lat:PCherry ważne że sie KOCHACIE TO SIE TYLKO LICZY...
16.11.2007 Poznaliśmy się ![]() 25.12.2008 Zaręczyliśmy się ![]() 04.09.2010 Powiedzieliśmy"Tak" przed Bogiem ![]() Edytowane przez jozia Czas edycji: 2009-01-23 o 16:55 |
|
|
|
|
#395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ale ja to ja
|
|
|
|
|
#396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdy z żadnym facetem nie planowałam ślubu dzieci itp. Sama sie sobie dziwie bo jeszcze niecały rok temu mówiłam że dzieci są okropne i nigdy nie będę miała dziecka - jednak teraz obudził się we mnie chyba instynkt macierzyński, dorosłam chyba do tego wszystkiego psychicznie i sama chętnie chciałabym maleństwo, ale by zapewnić mu odpowiednie warunki poczekam jeszcze kilka lat
|
|
|
|
|
#397 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, chyba mi się to wzięło od tego, że przeczytałam co pisały te 2 poprzednie PM
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#398 |
|
Zakorzenienie
|
Może i szybko, ale też nie ma powodu by odkładać ślub, skoro się kochamy, mieszkamy razem. A ślub i tak będzie dopiero za dwa lata.
|
|
|
|
#399 |
|
Zadomowienie
|
Jeśli to będzie rok 2010, to nie za 2 lata, ale już w przyszłym roku
|
#400 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i będziesz miała 22 lata - dla mnie to i tak za szybko ![]() ale ja mówię, wg swoich kryteriów, ja nie dalabym rady w wieku 22 lat utrzymć się sama (studia dzienne) a z pensji tylko męża bym żyć nie chciała |
|
|
|
|
#402 |
|
Zakorzenienie
|
ale dopiero w sierpniu
czyli rok i 7 miesięcy prawie dwa lata chodz jak zawsze troszke za mocno zaokrąglam
Edytowane przez cherrry2009 Czas edycji: 2009-01-23 o 17:06 |
|
|
|
#403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#404 |
|
Zakorzenienie
|
do sierpnia pozostalo pólterej roku
![]() i lepiej nam tu nie wydluzaj mówiąc, że do 2010 roku to prawie 2 lata bo że jeszcze 2 lata to my w zeszłym roku mowiłyśmy
Edytowane przez onaella Czas edycji: 2009-01-23 o 17:08 |
|
|
|
#405 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i jakbyś mogła to zapytaj brata jak te filmy obcinać czekam ![]() Joziu a Ty możesz wysłać filmik na naszą grupę a dowiedziałaś się może w jakim programie Twój TŻ zrobił ten filmik?Cherrry2009 jak się kochacie i wiecie,że chcecie być razem to super no i przez wspólne mieszkanie wiele się o sobie dowiecie i tylko upewnicie czy to na pewno to witamy w naszym gronie
Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-01-23 o 17:13 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#406 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie rozmawiałam ze znajomą - cywilny bez prezentów, ewentulanie coś dla maleństwa jak chcemy
szana upewniamy się każdego dnia, narazie nawet jest chyba za słodko bo sie nawet nie kłócimy a to troche podejrzane
|
|
|
|
#407 |
|
Zadomowienie
|
no to masz kłopot z głowy
![]() a tam podejrzane zaraz,macie po prostu dobre dni w związku przynajmniej to tak po mojemu |
|
|
|
#408 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe jak długo trwają takie dni
Może tak jest też dlatego że on ma taki charakter i wie jak ze mną postępować, nawet jak sie zezłoszcze to daje mi chwile żeby się uspokoiła i pozłosciła na niego potem sie do mnie tak słodko uśmiecha i już mi wszystko przechodzi
|
|
|
|
#409 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko się ciesz my właściwie z moim TŻ też wiemy jak ze sobą postępować ale czasem się drażnimy a potem cudownie godzimy można znaleźć plusy wszystkiego
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#410 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pamietam jak w zeszłym roku zamieszkałam z TŻ to też pierwsze 2 miesiące było słodko, póżniej o każdą głupote się kłuciliśmy, a teraz już jest fajnie chociaż czasmi chciałabym wrócić do tych czasów jak do mnie przyjeżdzał, przez cały tydzień się czekało na tą sobote czy niedziele, ahh to były czasy, z drugiej strony jak teraz pojade do siebie do domu np na święta gdzie cały tydzień się niewidzieliśmy to tak dziwnie, przyzwyczaiłam się że jest ze mna prawie zawsze że budze się rano a on jest (no chyba że ma pierwszą zmiane). My zamieszkalismy ze sobą ponad rok po tym jak zaczeliśmy "chodzić", a wsześniej znaliśmy się 2 lata.
|
|
|
|
#411 |
|
Raczkowanie
|
lain wspieram go i to bardzo ale czasami nie daje się tego zniesć.
Zdegradowali go bo zlikwidowali dział w którym on był kierownikiem (mistrzem) i przenieśli go gdzies do serwisu, gdzie teraz wkręca srubki. Dlatego też szuka nowej pracy i planuje cos swojego otworzyc tylko jeszcze nie wie co dokładnie. cherrry ja jestem młodsza bo w marcu bede miała 20 latek a w lipcu 2010 ślub tylko że my jestesmy ze sobą praiwe 5 lat. Wiec spora róznica.
Edytowane przez bjakbeata89 Czas edycji: 2009-01-23 o 17:45 |
|
|
|
#412 |
|
Zadomowienie
|
Filmik juz wysłany
a program to Nazwa: Windows Movie Maker Znajduje się w: START -> PROGRAMY -> AKCESORIA -> WINDOWS MOVIE MAKER A filmik zaraz wyśle bo tamto bylo źle i tz nakrzyczał na mnie i musiaam poprawiać ZNaczy nie nakrzyczał tylko powiedział ze nie na tym programie :P
16.11.2007 Poznaliśmy się ![]() 25.12.2008 Zaręczyliśmy się ![]() 04.09.2010 Powiedzieliśmy"Tak" przed Bogiem ![]() Edytowane przez jozia Czas edycji: 2009-01-23 o 18:04 |
|
|
|
#414 |
|
Zadomowienie
|
Decyzja nalezy tylko do Ciebie/Was. Wiesz jestes z nim 10 miesiecy to dosc mało. Ale musicie wiedziec czy to jest napewno to. A rodzce Wasi co mówią?
|
|
|
|
#416 |
|
Zadomowienie
|
pisałam ze zaraz wyśle nowy bo tamten musiałm usunąć... Bo Tz powiedział że tylko nie tym i musiałąm skasowa c.... ale wczytuje juz w nowym. zaraz powinnam miec.
|
|
|
|
#417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak mamy przyjechać to robi mu specjalne obiadki które on lubi itp Bardzo sie cieszą że siebie mamy, widzą jak sie dobrze ze sobą czujemy i jak sie wspieramy.
|
|
|
|
|
#418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#419 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Onaella jeszcze pare minutek jak tylko sie zrobi zaraz wysle i napisze Ci napewno
16.11.2007 Poznaliśmy się ![]() 25.12.2008 Zaręczyliśmy się ![]() 04.09.2010 Powiedzieliśmy"Tak" przed Bogiem ![]() Edytowane przez jozia Czas edycji: 2009-01-23 o 18:23 |
|
|
|
|
#420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez cherrry2009 Czas edycji: 2009-01-23 o 18:23 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:26.

same sobia rosna. a latwo nie maja, bo non stop moje koty miedzy nimi laza, wypijaja im wode z podstawek itp. 

, chyba mi się to wzięło od tego, że przeczytałam co pisały te 2 poprzednie PM