|
|
#1891 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII
Jak patrzę za okno, to wydaje mi się, że jest listopad.
Idę się pouczyć zanim zacznę stroszyć piórka na wieczór.
nienormalną sytuacją nauczymy się kochać przestaniemy się bać życie stanie się muzyką i stanie się to co ma się stać Edytowane przez iceflower Czas edycji: 2009-01-23 o 15:50 |
|
|
|
#1892 | |||
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
![]() Ostatnio oglądałam podkłady MF i pudry też i byłam w szoku, bo one jakieś pomarańczowe były ![]() Cytat:
Cytat:
Gajenko takich ludzi ja też nie trawię i jak ktoś mi wywinie taki numer, to potem nie daję notatek Byłam dzisiaj po kilka rzeczy kosmetycznych i stwierdzam, że stan zakatarzenia i bólu gardła jest najlepszy na zakupy ![]() Wszystko mi śmierdzi, jest mi niepotrzebne, a ten sklep taaaaki wielki, że ja już pójdę do kasy
|
|
#1893 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co Ty mi się tutaj próbujesz wymigać powykręcanymi kosmykami dziewczynko ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zresztą i tak ostatnio to kosmetyczna asceza (w sensie robienie zapasów, zużywam co mam, a trochę tego jest ), odbijam sobie za to ubraniowo ![]() Chociaż też czuję głód zakupów, bo w sklepach już nie ma niczego, co by mi się podobało i czego bym już nie miała ![]() Tylko ta ramoneska skórzana mi się zamarzyła ![]() Głupi babol, jak nie ma już co kupić, to zawsze sobie coś wymyśli
|
|||
|
|
|
#1894 |
|
Zakorzenienie
|
ice ja też mam takie odczucie co do tej pogody - listopadowa plucha, bleee
![]() aante Poleżałam chwilę, ale już mam dość.Wiecie co, ja chyba też zaczynam czuć zakupowy głód Od tygodnia się zbierałam do Natury(btw. chyba jest nowa gazetka, dostałam info na maila, ale zapomniałam looknać ) i nie dotarłam a kilka moich niezbędników mi się kończy(m.in. spray Gliss kur a bez niego włosów nie mogę rozczesać po umyciu).
|
#1895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale bym opierdzieliła, że by się ustawili. ja nie pozyczam notatek do domu osobom, które wiem, ze nie oddaja. jak ktos chce to daje niech odda do ksero oni skserują i na nastepnych zajeciach do zwrotu. i tyle.
|
|
|
#1896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
idę pooglądaćedit: nic mnie nie skusiło, tylko męskie Kenzo dla TŻ
We live and we learn. Then we forget and do it again. Edytowane przez sleepy Czas edycji: 2009-01-23 o 17:23 |
|
|
|
|
#1897 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Nie mogę się skupić na nauce.
![]() Zrobiłam porządek w biurku i znalazłam tony przeterminowanych lub podejrzanych kosmetyków gdzieniegdzie poupychanych, zrobiłam porządek ze swoimi aukcjami, zjadlam obiad, poplotkowałam na gg, teraz mam ochotę na gorącą czekoladę i gorący prysznic. I potwornie nie chce mi się myć włosów... Czemu nie umiem się jakoś ładnie uczesać. ![]() Usłyszałam wczoraj, że jak przytyję 7 kg to będę wyglądać jak prawdziwy ideał kobiety. Ciekawa metoda motywacyjna.
nienormalną sytuacją nauczymy się kochać przestaniemy się bać życie stanie się muzyką i stanie się to co ma się stać Edytowane przez iceflower Czas edycji: 2009-01-23 o 17:47 |
|
|
|
#1898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ice mogę Ci dać od siebie 7 kg A może i więcej nawet, bo właśnie się obżeram prażynkami, więc kolejne zapasy tłuszczu się tworzą
|
|
#1899 | ||
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Cytat:
Dziś przyszło masło malinowe TBS i tak jak Nosek mówiła, pachnie prawdziwymi malinkami, takimi soczystymi, mam ochotę wziąć łyżeczkę i go spróbowaćCytat:
Gayenka, koleżanka jest naprawdę nie fair, ja też nie lubię jak ktoś mi łaskę robi że odda mi moją własność. Trzeba więc być stanowczym i umieć walczyć o swoje, powiedz jej co o tym myślisz i że to ona ma się dostosować do ciebie, a nie ty do niej.
|
|
#1900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno zrobiłam postępy, ale znam siebie i wiem , że na wiosnę zawsze mi "odbija" kosmetycznie i obkupuję się jak najęta Dziś zmieszałam róż EDM z bezbarwnym błyszczykiem, efekt powalający !
|
|
#1901 |
|
Zakorzenienie
|
Lizzie
Ja tak sobie myślę, że moje dzisiejsze zawroty głowy i osłabienie(oprócz tego, że jestem lekko przeziębiona) mogą wiązać się z nerwami, bo stres związany z sesją zawsze się odbija negatywnie na moim zdrowiu(jutro mam kolosa z trudnego przedmiotu) + do tego dochodzi dziwne mrowienie i nieraz drętwienie palców(takie dziwne uczucie jakbym nie mogła do końca zacisnąć dłoni w pięść) oraz kłujące bóle w karku Ja jestem straszny kłębek nerwów a im bardziej się denerwuję tym bardziej cierpi mój organizm i w końcu zaczyna się buntować tak jak dziś, bo potrzebuje wyluzowania się i odpoczynku.------------- Idę się trochę porolniczyć i do spania, bo jutro ciężki dzień na uczelni przede mną. Miłego wieczorku
|
#1902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przemoknięte serca miast I tylko ty i ja szczęśliwi tym dniem Bo choć zapomniał o nas świat Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei Edytowane przez zizou Czas edycji: 2009-01-23 o 19:48 |
|
|
|
|
#1903 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A próbek też mam sporo, też trzymam je na jakieś wyjazdy bo na co dzień nie lubię bawić się saszetkami.A za kuszenie EDM to należą ci się Nawet nie wchodzę na tamten wątek bo wiem że źle by się to skończyło![]() Cytat:
Ciągle nie dosypiam i często chodzę potem nieprzytomna. Trzeba więc odpoczywać jak często się da
|
|
#1904 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A ten tyciuni pędzelek, który dają, to tylko mi pomarańczową plamę na policzku zrobił Jakoś to zakamuflowałam, jakoś zniwelowałam tę pomarańczowatość dając na Rimmellka przyjasnego GloMinerals, ale chyba się z nim pożegnam, bo i tak źle się czuję z takimi kolorami na twarzy. W lecie bym się nie obraziła za taką opaleniznę, bo ładnie wygląda przy moim kolorze włosów, ale teraz kategorycznie odpada. No i kurka, Rimmelka trza się pozbyć i chyba czym prędzej zamówić miniaturki z EDM, żeby mieć co na twarz położyć.Ciekawa czy nie, ważne, żeby skuteczna była. |
||
|
|
|
#1905 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A co do EDM, to myślałam, że może chciałabyś odsypkę różu na spróbowanie, no ale skoro nie ...
|
|
#1906 | ||||
|
Zakorzenienie
|
a co ma być nie tak
wszystko ok, aha sprawdź ile ten pan co był wczoraj zużył Twojego tuszu ![]() zdróweczka Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
uff, mi też nie ![]() Cytat:
Jutro impreza, niby maskowa ale ja wkładam moją koszulkę z matrioszką, maluję oczy i paznokci ena czarno policzki na czerwono i usta na rozowo i będzie git
Edytowane przez rzyrafka Czas edycji: 2009-01-23 o 19:56 |
||||
|
|
|
#1907 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Wyrolniczyłam się dzisiaj ![]() I ufarbowałam włosy na brąz, no ... można to nazwać ciemnym blondem ![]() Jutro jadę do Katowic ![]() Już doczekać się nie mogę ![]() I z Gajusią się spotkam Ja też wykańczam zaległości, dziś poszedł szampon do włosów, żel effaclar, w masce IR Loreala widać dno i starczy na jedno użycie, w peelingu enzymatycznym Ziaji też widać resztki - jeszcze jedno użycie i pozbędę się go ![]() Coraz lepiej mi idzie :)
|
#1908 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
Ależ się cieszę, że już weekend ![]() Isa powodzenia na jutrzejszym kolosie i 3maj się Gajuś dobrze Cię znów czytać ![]() Choć koleżanka pewnie nazwała by to inaczej Ale inaczej nie nauczyszJelonku ja bardzo sobie chwalę żel hialuronowy Ice 7 kg mówisz...W moim przypadku wydaje mi się to awykonalne Gdybym przytyła tak z 5 kg to już bym była szczęśliwa
|
#1909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dostalam dofinansowanie z okazji dnia babci i dziadka i mysle, jakby tu te pieniadze spozytkowac chyba kupie sobie jakies pachnidlo
|
|
#1910 |
|
Zakorzenienie
|
Rzyrafko, na ustach oczywiście
Robię sobie z niego błyszczyk Na policzki używam tradycyjnie
|
#1911 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo róży mam sporo a ubytku na nich nie widać A ty byś chciała tylko odlewkę tego kremu tonującego czy może cosik jeszcze? I dziękuję za zaproszenie
|
|
#1912 |
|
Zakorzenienie
|
Lizzie, na razie tylko Maca
Gdyby mi się coś jeszcze spodobało to pozwolę sobie do Ciebie w tej sprawie napisać
|
#1913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1914 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A taka ramoneska to na koncerty by mi się przydała przecież dodatkowo ![]() Cytat:
![]() Też ze zdumieniem patrzę na swoje znikające w oczach ciało. Stresy się na mnie fatalnie odbijają. Chudsza niż teraz już być nie mogę, nie dość, że problemy z ubraniami (bo jak mały rozmiar, to wszystkie krótkie) to jeszcze nieładnie to wygląda. |
||
|
|
|
#1915 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A używałaś może kiedyś minerałów Rhea? Bo mam taki jasny różyk tej firmy (chyba cień do powiek, ale używam jako róż) i sprawuje się bardzo dobrze. Myślisz że minerały EDM są lepsze? Bo moooże bym się skusiła na zestaw sampli
|
|
#1916 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.cosmoty.de/news/2812/
estee odgapia od lancome no ale tak, jedna firma cos wypusci, reszta malpuje
|
#1917 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1918 | ||
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
I masz rację, ja też kiedyś musiałąm mieć ten błyszczyk czy żel, bo jak nie to grób i depresja![]() Ja już poległam, EDM do mnie leci Cytat:
Teraz trzeba czekać na efekty. Ja już się nie mogę doczekać kiedy coś mi się skończy
|
|
#1919 |
|
Zakorzenienie
|
![]() mi się nie podobają kolory cieni ![]() ja kupiłam dziś kremowy żel pod prysznic Sephora (miau miau miau - już użyty kocham ten zapach
|
#1920 |
|
Zakorzenienie
|
Nina, uwielbiam zapach Monoi
Masz może porównanie do YR?I w jakiej cenie to to ?
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:17.

kolosalna różnica

), kaszlu niet, kataru też nie mam a za to bolą mnie węzły chłonne, kości jakbym reumatyzm miała i kręci mi się w głowie okropnie, więc chodzę jak pijana

), odbijam sobie za to ubraniowo 
Od tygodnia się zbierałam do Natury(btw. chyba jest nowa gazetka, dostałam info na maila, ale zapomniałam looknać
) i nie dotarłam a kilka moich niezbędników mi się kończy(m.in. spray Gliss kur a bez niego włosów nie mogę rozczesać po umyciu).

Nawet nie wchodzę na tamten wątek bo wiem że źle by się to skończyło
Gdybym przytyła tak z 5 kg to już bym była szczęśliwa
kocham ten zapach