|
|
#31 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Będę starą matką
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bez jaj a niby kiedy jest lepszy wiek na bycie mamą ?jak nie po 30 ? jaki nie ten wiek i nie ta mlodosc ? ludzie... ja rozumiem ze jak sie ma lat 20 to sie wydaje ze 40 to juz czas umierac ale rozejrzyjscie sie dookola ,popatrzcie na gwiazdy ,nasze polskie Figura urodzila 2 corki ok 40 i z pewnoscia byla i jest bardziej swiadoma matka niz kiedy urodzila syna w wieku lat 20 + |
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam 25 lat, jeśli dobrze pójdzie to ślub za 2-3 lata, więc dziecko około 30 - będę starą matką, jak nic! Dobry Boże, ależ mi się przyszłość szykuje
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;10623664]Tak. W tym roku 30, ślub za kilka miesięcy. Jakbym nie liczyła wychodzi na to, że dziecko urodzę najwcześniej w wieku 31 lat - jak dobrze pójdzie i mój luby będzie miał szybkie plemniki, a ja chętne jajeczko
![]() To chyba rodzinne, ponieważ moja Mama starsza ode mnie jest o 34 lata. Tak więc, drogie Wizażanki, czy powinnam mieć traumę z tego powodu? ![]() WHITE: a tak naprawdę mam w głębokim poważaniu, że nie mam dziecka już, teraz, tylko będę je miała po 30. I dobrze, przynajmniej mam większą szansę być świadomą mamą, bez problemów z szefem drącym się na mnie, że ośmieliłam się zajść.[/quote] Ja też będę starą matką po trzydziestce. Moja mama jest starsza ode mnie o lat 35. Widocznie ten typ tak ma. Ale będę matką mądrą, przygotowaną, świadomą i zakorzenioną w życiu i poglądach. A to też niemało. Niech żyją stare matki A dzieci odmładzają podobno najlepiej!!!
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
gdzieś słyszałam,że ponoc dzieci starszych rodziców często rodzą się bardziej uzdolnione i bardziej inteligentne
|
|
|
|
|
#36 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Rozeznanie
|
Ja w podstawówce wygłaszałam twardo poglądy, że chcę urodzić dziecko w wieku 18 lat.
Dobrze, że nie jest tak, że swoje dziecięce obiecanki-cacanki trzeba spełniać w dorosłym życiu.
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
![]() normalnie przestań kobieto! jak "stara" matki są zawsze młode ZAWSZE moja matka urodziła mnie mając 41 lat, ostatnio stwierdziła, że każde kolejne dziecko odmładzało ją średnio o 10 lat hihi a było nas siedmioro. Ja mam 32, mam 2 synów i marzy mi się jeszcze córcia, ale poczekam tak gdzieś do 36 latek. Tak sobie myśle, że jesteś w całkiem dobrej sytucji bo masz narzeczonego czyli kandydata na tatusia natomiast moja przyjaciółka ma 30 lat i zero widoków bo nawet faceta brak...... na wszystko przyjdzie czas u każdego w swoim czasie więc nie stresuj się, ciesz życiem i oczekiwaniem na ślub bo urodzisz jeszcze conajmniej 5 (żartowałam) dzieci i bedziesz fantastyczną mamą, gwarantuję ))))
|
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;10626896]A masz jakieś wątpliwości
[/quote]Ja mam wątpliwości. 2 wejścia mi zajęło odczytanie WHITE -ów. A mamusia miała 27 jak mnie rodziła. |
|
|
|
|
#40 | ||
|
Zakorzenienie
|
Tak, tak, tak! Potwierdzam! Przeca to geniuszem trzeba byc zeby w wieku lat 3ch zafundowac swojemu 4Xletniemu tacie latanie scian bo sie zrobilo wiertarke z wiertla, drucika i paru innych.
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Zaczęłam moja karierę matki wieku lat 27
![]() Nie wiem na ilu potomkach skonczę i nie wiem ile będę mieć lat. Traumy z tego powodu nie mam.
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Liczy sie od pierwszego dziecka? Eeee, chyba nie, bo w końcu niezaleznie które to dziecko, to i tak matke ma starą. U mnie drugie dziecko ma starą mamusię Pierwsze taką w średnim wieku.
|
|
|
#43 |
|
Konto usunięte
|
Traume mam
![]() Jestem stara mamusia ![]() A co, gdy zechce kolejne dziecko za kilka lat ![]()
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;1062813 2]Traume mam
![]() Jestem stara mamusia ![]() A co, gdy zechce kolejne dziecko za kilka lat ![]() [/quote]Mamusia prababcia?
|
|
#46 |
|
Przyczajenie
|
Moja mama urodziła mnie mając 42lata więc moim zdaniem przesadzasz autorko wątku
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zadomowienie
|
nie no, Szaja, pzecież każdy rozsądny człowiek wie, że po 30tce to juz nic, tylko połozyc się i czekac na łaskawa kostuchę
![]()
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#49 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziwne jest to co piszesz. Kobieta w wieku 30kilku lat nie jest stara, ba nawet po 40 nie jest stara. Ja mam dwie siostry w wieku 35 i 37 lat. Ja mam 19 lat. Moja mama urodziła mnie, gdy miała 41lat i nawet teraz, gdy ma 61 lat to nie uważam ją za starą. Tym bardziej, że wygląda bardzo młodo - wygląda na 40 lat (figurkę ma taką, że niejedna 20 latka by jej zazdrościła)
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|
|
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
|
Zawsze można zgarniać prezenty na Dziań Matki i Dzień Babci bez czekania na wnuki
Czysty zysk
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
To wcale nie dużo
nie masz się czym martwić
|
|
#53 |
|
BAN stały
|
ale jaja ;P hihi ale się obużyłyście,ej to tylko moje zdanie było,że jak był urodziła dziecko 30 lat to uważałabym się za starą :P eehh kobiety :P a co według was kobieta w wieku 40 i 50 lat to młoda kobieta? no chyba tak ją nazwać raczej nie można?
|
|
|
|
|
#54 |
|
Konto usunięte
|
Ale, ale, tato mojego dziecka jest duzo mlodszy ode mnie
Bo co, jak dziecko w przedszkolu bedzie pytane, Gdzie jest Twoja mamusia, raz Cie odbiera babcia, raz tato Chyba zaloze watek, sama sobie nie poradze EDIT DO ANITKI: Mama to mama, mamy nie dziela sie na stare czy mlode
Edytowane przez d9dafda22031a08fb930d3c506630231eeee4640 Czas edycji: 2009-01-24 o 00:45 |
|
|
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;10623664]Tak. W tym roku 30, ślub za kilka miesięcy. Jakbym nie liczyła wychodzi na to, że dziecko urodzę najwcześniej w wieku 31 lat - jak dobrze pójdzie i mój luby będzie miał szybkie plemniki, a ja chętne jajeczko
![]() To chyba rodzinne, ponieważ moja Mama starsza ode mnie jest o 34 lata. Tak więc, drogie Wizażanki, czy powinnam mieć traumę z tego powodu? ![]() WHITE: a tak naprawdę mam w głębokim poważaniu, że nie mam dziecka już, teraz, tylko będę je miała po 30. I dobrze, przynajmniej mam większą szansę być świadomą mamą, bez problemów z szefem drącym się na mnie, że ośmieliłam się zajść.[/quote] i po co to piszesz? co Ci ta biedna Anita zrobiła, że się z niej w tak perfidny sposób nabijasz? ten wątek jest bez celu. czy jako 30-latka nie masz nic lepszego do roboty tylko pisanie takich bzdur na forum? |
|
|
|
|
#56 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
O 50 letniej mogłabym powiedzieć,że wkracza w wiek średni. Ale stara?No proszę Cię... Poza tym niejedna kobieta 40 letnia wygląda o wiele lepiej niż dwudziestolatka |
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Współczuje Twoim dzieciom Mamy babci... A tak wogóle to po 30 można jeszcze uprawiać seks?
FuuujA tak poważnie to chyba jesteś w najlepszym wieku do płodzenia i rodzenia dzieci moim skromnym zdaniem.. Sama nie planuje dzieci przed 30. Kobieta chyba powinna się spełnić w innych sferach życia zanim stanie sie matką, inaczej może mieć wrażenie, że coś ją ominęło..Na pocieszenie dodam że mojej ciotce też się nie spieszyło, nie czuła się gotowa do roli matki i pierwsze dziecko urodziła w wieku 39 lat, drugie 42 i wszystko z nimi w porządku jak i z nią
|
|
|
#59 |
|
BAN stały
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;1062989 1]Ale, ale, tato mojego dziecka jest duzo mlodszy ode mnie
Bo co, jak dziecko w przedszkolu bedzie pytane, Gdzie jest Twoja mamusia, raz Cie odbiera babcia, raz tato Chyba zaloze watek, sama sobie nie poradze EDIT DO ANITKI: Mama to mama, mamy nie dziela sie na stare czy mlode [/quote]na moje się dzielą,mojego TŻ mama nie ma nawet 40 wiec jest bardzo młoda,skoro ma już dorosłego syna |
|
|
|
|
#60 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:18.

.

Bierz sie za robotę i zycze powodzenia
A dzieci odmładzają podobno najlepiej!!!

Fuuuj