Maturzystki 2008 jednak nie balują na studiach cz. X - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-23, 17:49   #1711
lele
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2008 jednak nie balują na studiach cz. X

widzisz ja studiuje to co mi sie podoba i z czego jetsem zadowolona. nie wyobrazam sobie studiowac byle czego, byleby byla fajna atmosfera. dobrze wiem, ze dobrze bym sie czula wraz z moimi znajomymi z lo na politechnice, ale wiem, ze wyklady i inne zajecia by mnie nudzily. okej, moze zycie towarzystkei by kwitlo, ale dlugo bym sie tam nie utrzymala i bym chyba zwariowala uczac sie czegos, co mnei kompletnie nie interesuje.

a co do kryzysu, to czesciowo jest to napedzane przez samo spoleczenstwo i wlasnie rpzez to cale trabienie o kryzysie..
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 17:52   #1712
marta6704
Zakorzenienie

Dsc: Aż miło było przeczytac twój post

Iść na studia tylko żeby zaznać życia studenckiego hmm nie znam takiej osoby i sama tylko z tego powodu nie poszłabym na studia.
Mam poglądy podobne do lele, imprezować moge również nie bedąc studentką, a po to już studiuje żeby coś z tego na przyszłość mieć, nie tylko wspomnienia kaca po sobotniej nocy.
Jak to się mówi: jest czas na zabawe jest i na inne mniej przyjemne rzeczy.

Osobiście poszłam na studia zebym nie musiała zarabiać minimum krajowego ( ktore jest żałosne). A nie po to żeby przebalować, powiem szczerze, że nie stać mnie na ciągłe imprezy, ok jakaś zasłuzona raz na tydzien ( chociaż szczerze powiedziawszy wystarczy mi i raz na miesiąc)

chyba się wciełam w ten wasz dialog

Edytowane przez marta6704
Czas edycji: 2009-01-23 o 17:57
marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 18:00   #1713
lele
Zakorzenienie

Marto chyba nas troche laczy a na forum zawsze jest owtarta dyskusja i dobrze jest gdy sie wypowiadaja rozne osoby, roznie uksztaltowane, z roznym bagazem doswiadczen itp itd
Stary 2009-01-23, 18:04   #1714
tamia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
widzisz ja studiuje to co mi sie podoba i z czego jetsem zadowolona. nie wyobrazam sobie studiowac byle czego, byleby byla fajna atmosfera. dobrze wiem, ze dobrze bym sie czula wraz z moimi znajomymi z lo na politechnice, ale wiem, ze wyklady i inne zajecia by mnie nudzily. okej, moze zycie towarzystkei by kwitlo, ale dlugo bym sie tam nie utrzymala i bym chyba zwariowala uczac sie czegos, co mnei kompletnie nie interesuje.

a co do kryzysu, to czesciowo jest to napedzane przez samo spoleczenstwo i wlasnie rpzez to cale trabienie o kryzysie..
hehe, ja nie uważam, że to co wybieram to jest byle co jak to określiłaś zreszta. zebym chciala isc na byle co, to bym poszla na jakies studia w bialymstoku gdzie sie wszyscy dostają.. nie po to chce poprawaić maturę, żeby iść na byle co.. a wole iść na politechnikę bo ta uczelnia mi się bardziej podoba.
a czy tam jetsb łatwo czy nie i czy jest luz czy go nie ma to powiem wam ze jest tyle opinii co ludzi..

co do kryzysu zgadzam się, co nie znaczy że go nie ma..

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
Iść na studia tylko żeby zaznać życia studenckiego hmm nie znam takiej osoby i sama tylko z tego powodu nie poszłabym na studia.
Mam poglądy podobne do lele, imprezować moge również nie bedąc studentką, a po to już studiuje żeby coś z tego na przyszłość mieć, nie tylko wspomnienia kaca po sobotniej nocy.
Jak to się mówi: jest czas na zabawe jest i na inne mniej przyjemne rzeczy.

Osobiście poszłam na studia zebym nie musiała zarabiać minimum krajowego ( ktore jest żałosne). A nie po to żeby przebalować, powiem szczerze, że nie stać mnie na ciągłe imprezy, ok jakaś zasłuzona raz na tydzien ( chociaż szczerze powiedziawszy wystarczy mi i raz na miesiąc)
kurde ja nie wiem, czy ja pisze półsłówkami czy niezrozumiale.. nie powiedzialam ze chce isc na studia tylko dla zycia studenckiego, tylko zaprzeczylam słowom Niji która powiedziała studia dla samych studiów. jak wiem, że coś mnie nie intersuje, albo że czegoś nie umiem i sobie nie poradze, to tam nie pojde ale to chyba nie znaczy ze ide dla studia tylko dla papierka..

a czemu kojarzycie zycie studenckie tylko z alkoholem?? haa
Zetka nie pije chyba za dużo, a z tego co pisze to ma chyba zajefajne życie..

dobra, koniec tematu.. zapytlam tylko co sądzicie o Europeistyce..
a ja powalam was na pysk.. !
tamia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 18:10   #1715
lele
Zakorzenienie

ehh, a czy ktos tu utozsamil zycie studenckie tylko z alko? ale nie powiesz mi, ze po calej nocy balwoania nawet bez alko nastepnego dnia wstajesz o 7 i masz ochote siedziec caly dzien na uczelnii.. nie wazne. moje zdanie juz wyrazilam...
Stary 2009-01-23, 18:12   #1716
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

jestem już w domku
właśnie sóńczyłam jeść, bo cały dzień nie miałam czasu, a tu mamusia zrobiła dla mnie pyszną sałatkę
dzisiaj się już nci nei uczę, mam zamiar spać jakies 12h żeby jutro cały dzien siedzieć nad matmą
HulaGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 18:13   #1717
tamia
Zadomowienie

Cytat:
dokładnie mi o to chodziło..
Stary 2009-01-23, 18:25   #1718
lele
Zakorzenienie

nadal w tej wypowiedzi nie widze, zeby Masrta stwierdzila, ze zycie studenckie to tylko alko.. moim zdaniem to pewne uogolneinie, no i jakby nie patrzec czesty schemat. ale nie widze, aby wynikal z tego sens, ze to tylko kac. chociazby dlatego, ze studenci nie tylkow soboty baluja :P
Stary 2009-01-23, 18:52   #1719
marta6704
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tamia Pokaż wiadomość
hehe, ja nie uważam, że to co wybieram to jest byle co jak to określiłaś zreszta. zebym chciala isc na byle co, to bym poszla na jakies studia w bialymstoku gdzie sie wszyscy dostają.. nie po to chce poprawaić maturę, żeby iść na byle co.. a wole iść na politechnikę bo ta uczelnia mi się bardziej podoba.
a czy tam jetsb łatwo czy nie i czy jest luz czy go nie ma to powiem wam ze jest tyle opinii co ludzi..

co do kryzysu zgadzam się, co nie znaczy że go nie ma..

Hmm wszyscy, ciekawa opinia, bo jednak nie wszyscy się dostają ( chyba że mowa o politechnice, gdzię owszem większość nawet z bardzo słabymi wynikami się dostaje), ale o Uniwerku tego powiedzieć nie można.

A co do tej sobotniej nocy () to był tylko przykład Lele zinterpretowala moją wypowiedź tak jak ja ją interpretuje.

Co co Europeistyki to chyba taka nauka i wszystkim i o niczym, dużo podobnych zajęć jak na administracji czy politologii. Ogólnie jakoś do mnie nie przemawia ten kierunek.

Żałuje, że nie jestem ścisłowcem bo wiadomo, że lepsza przyszłość po kierunkach ścisłych i gdybym tylko miała chociaz minimalne predyspozycje to bym poszła na politechnike. Ale ja noga z matematyki, fizyki itp

A życie studenckie Zetki podoba mi sie ,ale chyba nie dałabym rady funkcjonować tak przez dłuższy czas, ja chyba jednak należe do osób spokojnych, towarzyskich aczkolwiek nie imprezowiczek.
Dlatego najchętniej zamieszkałabym sama z tż i organizowała od czasu do czasu jakieś imprezy ( domówki) dla znajomych.
Ale póki co to marzenia, moze za rok jak pojde do pracy

( rozpisałam się )
Stary 2009-01-23, 19:05   #1720
lele
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm wszyscy, ciekawa opinia, bo jednak nie wszyscy się dostają ( chyba że mowa o politechnice, gdzię owszem większość nawet z bardzo słabymi wynikami się dostaje), ale o Uniwerku tego powiedzieć nie można.

A co do tej sobotniej nocy () to był tylko przykład Lele zinterpretowala moją wypowiedź tak jak ja ją interpretuje.
....

A życie studenckie Zetki podoba mi sie ,ale chyba nie dałabym rady funkcjonować tak przez dłuższy czas, ja chyba jednak należe do osób spokojnych, towarzyskich aczkolwiek nie imprezowiczek.
Dlatego najchętniej zamieszkałabym sama z tż i organizowała od czasu do czasu jakieś imprezy ( domówki) dla znajomych.
Ale póki co to marzenia, moze za rok jak pojde do pracy
no na politechnike latwo sie dostac, ale i latwo wyleciec.. tam jest duzy odsiew w czasie studiow.
Martus rozumiemy sie rpawie bez slow i mozemy sobie rozmawiac o dychotomicznych podzialach norm prawnych w systematyzacji poziomej heheheheheh
wlasnie do niej ide i do reszty tych jakze ciekawych definicji itp
ja tez bym nei mogla tak jak Zetka. nie mialabym sily. zamiast wyjsc na impreze wole przytulic sie do Tz i polezec. a co do zmaiweszkania samemu i domowek to najchetniej. ale coz, zycie studenckie to tez mieszkanie z innymi ludzmi
Stary 2009-01-23, 19:14   #1721
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

wiecie co... chyba pójdę ż spać;]
stresy z całego tygodnia dają o sobie znać i jestem wykończona, nawet nie mam siły iść pod prysznic ale się zmobilizuję i tak szybko się umyję i pod kołderkę;]
HulaGirl jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-23, 19:35   #1722
marta6704
Zakorzenienie

Cytat:
no na politechnike latwo sie dostac, ale i latwo wyleciec.. tam jest duzy odsiew w czasie studiow.
Martus rozumiemy sie rpawie bez slow i mozemy sobie rozmawiac o dychotomicznych podzialach norm prawnych w systematyzacji poziomej heheheheheh
wlasnie do niej ide i do reszty tych jakze ciekawych definicji itp
ja tez bym nei mogla tak jak Zetka. nie mialabym sily. zamiast wyjsc na impreze wole przytulic sie do Tz i polezec. a co do zmaiweszkania samemu i domowek to najchetniej. ale coz, zycie studenckie to tez mieszkanie z innymi ludzmi
Ooo prosze mi tu nie wspominać o prawoznawstwie, zaraz zabieram się za czytanie leksykonu
Przerobiłam 50 stron litwy środkowej na historie jeszcze jutro drugie tyle i tylko sie tego nauczyc
Stary 2009-01-23, 19:37   #1723
Mariolcia =P
Zakorzenienie

a do nas zadzwonila ciotka tz ze zaprasza i poszlismy i nici z wieczoru z serialem, a jutro sie umowilismy do knajpy na wieczor
tz jest zwolniony z jednego egzaminu bo dostal 4+, w srode ma kolosa jesli zda to w czwartek egzamin i koniec a tak sie balam

lele w sumie ja odkad mam tz tez wole z nim obejrzec film niz gdzies isc i chyba to sie tak troche zmienia, jesli ma sie tz, jakbym byla sama pewnie bym balowala wiecej:O)

Mariolcia =P jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 19:53   #1724
lele
Zakorzenienie

z poprzednimi to nie mialam oporow by balowac.. ale to pewnie dlatego, ze tamci nie byli Tztami :P

Marta ja musze sie nauczyc 14 pojec. zadne z periwszcyh 5 nir chce mi wejsc do glowy :/
Stary 2009-01-23, 19:54   #1725
Olunia1989
Zadomowienie

Cytat:
zebym chciala isc na byle co, to bym poszla na jakies studia w bialymstoku gdzie sie wszyscy dostają.. nie po to chce poprawaić maturę, żeby iść na byle co.. a wole iść na politechnikę bo ta uczelnia mi się bardziej podoba.

przepraszam, ze ja i sie wtrace

czemu na polibude jest sie łatwo dostac? bo nie ma wcale tak duzo chetnych na wiekszosci wydziałów.. nie uwzgledniam tu architektury czy kierunku jakim jest budownictwo (tu nie tylko masa chetnych, ale pewnych siebie ludzi, ktorzy maja swietne podstawy do tych kierunków i pewien naprawde wys poziom przy rekrutacji jest zachowany)

na wielu jest po prostu niedobor ludzi (matematyka stosowana) i dlatego kazdy chetny, spelaniajacy warunki rekrutacji, jest na liscie przyjętych..

do mnie na iżynierie przyjeli multum ludzi, najwiecej ze wszytskich kierunkow jest wlasnie tu. i tym sposobem ludzi jest "ponadprogram". ale co z tego, jesli nie mala czesc miala przedzial pktowy z matury 14-29 % ?

nie jest sztuką dostać sie na niektore wydzialy politechniki
sztuka jest sie tam utrzymać i nie wyleciec po I sesji albo w trakcie I semestru..

takie moje małe ot, ale po to jest fotum, żeby takie ot wyrazić..

DsC ale masz miły dzionek no i w końcu jakas babka na uczelni nie zadziałała Ci na nerwy :P

spałam od 11 do 18.. i jeszcze bardziej mnie głowa boli

ekhm..

.no !
Olunia1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 20:11   #1726
BlackAngel
Adwokat diabła

hej!
widzę że wczoraj ktoś za mną tęsknił

wczoraj 11, dziś 11 jutro 6 godzin w pracy
wybaczcie ale jestem zmęczona a muszę zrobić zadanie plus notatki na psychologię..

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 20:32   #1727
tamia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mariolcia =P Pokaż wiadomość
lele w sumie ja odkad mam tz tez wole z nim obejrzec film niz gdzies isc i chyba to sie tak troche zmienia, jesli ma sie tz, jakbym byla sama pewnie bym balowala wiecej:O)
dokladnie, wy ktroe maciew tzow juz dlugo nie macie ochoty na takie imprezy (tak ogolnie mowie, bo mam wiele kolezannek z duzym stazem w zwiazku i z nimi malo kiedy imprezuje)

Cytat:
Napisane przez Olunia1989 Pokaż wiadomość
przepraszam, ze ja i sie wtrace

czemu na polibude jest sie łatwo dostac? bo nie ma wcale tak duzo chetnych na wiekszosci wydziałów.. nie uwzgledniam tu architektury czy kierunku jakim jest budownictwo (tu nie tylko masa chetnych, ale pewnych siebie ludzi, ktorzy maja swietne podstawy do tych kierunków i pewien naprawde wys poziom przy rekrutacji jest zachowany)

na wielu jest po prostu niedobor ludzi (matematyka stosowana) i dlatego kazdy chetny, spelaniajacy warunki rekrutacji, jest na liscie przyjętych..

do mnie na iżynierie przyjeli multum ludzi, najwiecej ze wszytskich kierunkow jest wlasnie tu. i tym sposobem ludzi jest "ponadprogram". ale co z tego, jesli nie mala czesc miala przedzial pktowy z matury 14-29 % ?

nie jest sztuką dostać sie na niektore wydzialy politechniki
sztuka jest sie tam utrzymać i nie wyleciec po I sesji albo w trakcie I semestru..

takie moje małe ot, ale po to jest fotum, żeby takie ot wyrazić..

ja nie poiwedzialam ze jest sie latwo dostac na polibude, powiedzialam natomisat ze w bialmstoku jest zazwyczaj latwo sie doatc na studia, bo prawie wszyscy moi znajomi tam studiuja..

a tymczasem w myśl moich słow, ide sobie na imprezke sobie zaszaleć
pozdro.yo
Stary 2009-01-23, 21:39   #1728
e_myszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Pokaż wiadomość
Dziekuje

A skrypt czytam z wydawnictwa mojej uczelni najkrotszy z literatury bo ma tylko 80 stron, a notatki sa biedne u mnie wiec musze sie jakos doszkolic jeszcze do poniedzialki
Jednak ten plik jest za duży aby wysłąć go mailem, nie chc esię załadować
oto on http://www.speedyshare.com/704452796.html
A ten skrypt masz wydrukowany czy na kompie ?

Cytat:
Napisane przez DsC Pokaż wiadomość

Poza tym, mam dzisiaj wspaniały dzień!!Mógłby się w ogóle nie kończyć ...
Po pierwsze-> egzamin z mikroekonomii -> 4 , zaliczenie z prawa->4
Po drugie byłam w Silesii i ile wyprzedaży i tyle fajnych ciuchów kupiłam sobie w Bershce spodnie białe za 39.90 przecenione najpierw ze 139 później z 79, a później z 59 na 39
A po trzecie, pojechałam do dziadków...i co.. i dostałam nowy telefon!

Normalnie musiałam się pochwalić, wybaczcie
super

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
hej!

wczoraj 11, dziś 11 jutro 6 godzin w pracy
wybaczcie ale jestem zmęczona a muszę zrobić zadanie plus notatki na psychologię..
co się tak malo do nas odzywasz?

Dziewcyzny jutro o 12.30 mam egzamin na prawko ( podejście nr 2 ) trzymajcie kciuki proszę
Pewnie i tak godzina wejścia do auta się przesunie... A to jest najgorsze..
Chciałabym zdać... bardzo
Stary 2009-01-23, 21:48   #1729
ViLLeMkA
Zakorzenienie

myszka, bedziemy trzymac kciuki

dziewczyny jestem maksymalnie zmeczona.. wszystkim
chyba mam depresje..
nawet moja przyjaciolka mowi ze ciagle mowie ze czegos mi sie nie chce i ze jestem smutna bez powodu ;/

ViLLeMkA jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-23, 22:01   #1730
zetka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ViLLeMkA Pokaż wiadomość
tadaaaam, zyje
informatyka to byl smiech na sali

no a teraz juz sie musze uczyc do egzaminow...;x
śmiech, że łatwy czy że trudny?;P

Cytat:

Cytat:
Cytat:
widzę, że zostałam często tu przywoływana
co do mojego życia studenckiego, to hmm... ciężko je określić;P
to nie jest tak, że ja ciągle imprezuje. mam na kierunku ludzi, którzy nawet z 3 razy w tygodniu chodzą na imprezy. my mamy często w domu coś, albo po prostu dużo ludzi jest w mieszkaniu, muzyka i takie normalne spotkanie.
na razie mi to nie przeszkadza. kiedy musimy się naprawdę uczyć i potrzebujemy ciszy to po prostu mówimy to chłopakom i wtedy raczej nikt nie przychodzi albo oni wychodzą i jest cisza. tzn już jak im mówimy: kurcze, pojutrze mamy koło, ale beznadzieja, bla bla bla. i oni sami już po prostu sobie myślą, że potrzebujemy ciszy
także naprawdę, na razie nie narzekam

a co do alkoholu to pije normalnie. jak to brzmi dziwnie w ogóle;P
czasem sobie z współlokatorami wypijemy coś dobrego. no jak jest impreza no to też normalnie. dzisiaj np po kole byliśmy w klubie na piwie a potem poszliśmy na wykład z matmy - wszystko zrozumiałam z niego

aha, a co do europeistyki na politechnice to mam na kierunku dziewczyne, która robi ją zaocznie a u nas na msg jest na dziennych. i nie narzeka. mówi, że ciężko jakoś tam nie jest, ale też jej się podoba ten kierunek

myszka powodzenia!

Edytowane przez zetka89
Czas edycji: 2009-01-23 o 22:03
zetka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 22:10   #1731
lele
Zakorzenienie

Cytat:
hej!
no pewnie, ze ktos tesknil!! wspolczuje tylu godzinw pracy.. toc to sa granice wytrzymalosci. a w ktorej pracy, caly czas O. czy juz jakas inna?

Cytat:
dokladnie, wy ktroe maciew tzow juz dlugo nie macie ochoty na takie imprezy (tak ogolnie mowie, bo mam wiele kolezannek z duzym stazem w zwiazku i z nimi malo kiedy imprezuje)
to tez zalezy do typu czlowieka.. np. znam jedna pare, ktorea prawie codziennie imprezuje, a sa ze soba od lat. i w sumie takich par jest wiecej.. nawet jak sie zastanowie to troche bym ich naliczyla.
ja sie przyznaje, czuje sie dojrzale i jakos nie bawia mnie imprezy do bialego rana.. kazdy jest innym typem i juz.
Cytat:
Napisane przez e_myszka Pokaż wiadomość
Dziewcyzny jutro o 12.30 mam egzamin na prawko ( podejście nr 2 ) trzymajcie kciuki proszę
Pewnie i tak godzina wejścia do auta się przesunie... A to jest najgorsze..
Chciałabym zdać... bardzo
bede myslami z Toba! i zoabczysz, ze zdasz!

Cytat:
dziewczyny jestem maksymalnie zmeczona.. wszystkim
chyba mam depresje..
nawet moja przyjaciolka mowi ze ciagle mowie ze czegos mi sie nie chce i ze jestem smutna bez powodu ;/
Vill przemeczenie i taki okres teraz kiepski. a jak z witaminami? ja czesto wlasnie jak nie mam sily to jestem taka jakas smutnawa i wtedy potrzebuje witaminek i jak mam energie to i weselsza jestem.

jeszcze nauczyc sie 4 pojec musze z moich 14.. no i douczyc sie tych 10. i przydaloby sie przecyztac chociaz te z wczoraj jeszcze raz. a nie moge znow dlugo siedziec, bo jutro z rana chcemy ejchac na silownie by wczesniej wrocic i sie uczyc.

Zetko
ja na mysli mialam zarywanie nocy, nie tyyle co na imprezy, co na tak pozne chodzenie spac. moj organizm sam nie daje rady.. a co do alko, to nikt nie mowi, z emy sobie z Tz nie wypijemy wieczorem drineczka, winko cyz piwko

Edytowane przez lele
Czas edycji: 2009-01-23 o 22:13
Stary 2009-01-23, 22:18   #1732
BlackAngel
Adwokat diabła

Leluśka cały czas O.
dziś się nudziłam w pracy bo przez 5 h było tylko 10 klientów..

Postaram się częściej do Was odzywać

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 22:23   #1733
lele
Zakorzenienie

styczen. ludzie tez maja sesje, wiec nie maja pieniedzy. ale kurcze jak sie ma sesja do stanu zawartosci mojego portfela??

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-23, 22:24   #1734
ViLLeMkA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zetka89 Pokaż wiadomość
śmiech, że łatwy czy że trudny?;P

no wiekszosci pytan nawet nie rozumialam

Cytat:

Vill przemeczenie i taki okres teraz kiepski. a jak z witaminami? ja czesto wlasnie jak nie mam sily to jestem taka jakas smutnawa i wtedy potrzebuje witaminek i jak mam energie to i weselsza jestem.

jem vitaral.
ale fakt mam dosc i psychicznie i fizycznie, ale juz za tydzien jade odpoczac do domku

Stary 2009-01-23, 22:47   #1735
zetka89
Zakorzenienie

Cytat:

Zetko
ja na mysli mialam zarywanie nocy, nie tyyle co na imprezy, co na tak pozne chodzenie spac. moj organizm sam nie daje rady.. a co do alko, to nikt nie mowi, z emy sobie z Tz nie wypijemy wieczorem drineczka, winko cyz piwko
nie no serio dziewczyny, bo ja się zaczynam dziwnie czuć jak Wy tak mówicie, że to dziwne to moje chodzenie spać. ;P
a to jest normalne bo patrzcie, Wy idzie spać np o 1 i wstajecie o 6. a ja idę np o 4 i wstaje o 9 - wychodzi na to samo

czyste szaleństwo - 3 całe dni w domu

zetka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 23:17   #1736
lele
Zakorzenienie

Cytat:
jem vitaral.
ale fakt mam dosc i psychicznie i fizycznie, ale juz za tydzien jade odpoczac do domku
ojej. za tydzien to bede jeszcze abrdziej udreczona kobieta niz teraz tzn w srode psize egzamin, ktory wszysyc oblewalaja, pozniej pisze jeden egzamin, na ktorego nauke mam jeden dzien, ale juz wczesniej cos przejrzalam i chodzilam an ywklady, to ludze sie ze cos umiem, a nastepnie caly tydzien na historie adm ( pozdrowienia dla Marty) i w miedzyczasie bede musiala sie przygotowac do egzaminu z ekonomi, ktory mam przed hist adm.. wiec bedzie pracowity weekend.
Cytat:
Napisane przez zetka89 Pokaż wiadomość
nie no serio dziewczyny, bo ja się zaczynam dziwnie czuć jak Wy tak mówicie, że to dziwne to moje chodzenie spać. ;P
a to jest normalne bo patrzcie, Wy idzie spać np o 1 i wstajecie o 6. a ja idę np o 4 i wstaje o 9 - wychodzi na to samo
Zetko ja o 6 nie wstaje ja mam problemy by wstac na 8, na 9 w sumie tez. i jak juz wstaje tak rnao, to tylko dlatego, ze tz zabiera mi posciel i mnie nchalnie budzi.. inaczej sama bym nie wstala. a tak ogolnie to 5 godzin snu dziennie to bardzo malo. o 3 za malo..
Stary 2009-01-23, 23:18   #1737
e_myszka
Zakorzenienie

ide spac...

Stary 2009-01-24, 02:00   #1738
ViLLeMkA
Zakorzenienie

oo jak pozno :O

to ide spac, wstane pozno, naucze sie tego i ide na impreze
amen ! ;xxx

Stary 2009-01-24, 08:28   #1739
marta6704
Zakorzenienie

Bez tż obok cierpie na bezsenność tutaj
Połozyłam się późno, leżałam juz od 7, tylko cięzko było mi się ruszyć, tak więc zrobiłam sobie śniadanie ( apetytu też nie mam, ale to chyba przez stres i jem żeby móc funkcjonować jakoś).

Dzisiaj dzień z prawoznawstwem ( Leluś ) i historia (która dzisiaj w nocy nie chciała mnie uspać).

Black: Hmm http://www.wizaz.pl/forum/member.php?u=331197 jakaś twoja podróbka

Edytowane przez marta6704
Czas edycji: 2009-01-24 o 08:32
Stary 2009-01-24, 08:42   #1740
Małgosia89
Zakorzenienie

Cytat:
tak tak i jeszcze raz tak!

i wiecie co mnie denerwuje?... że bardzo duża część osób myśli, że na politechnikę idą same cymbały
ja gdy mówiłam, że idę na politechnikę każdy mówił: eeee na politechnikę co to za problem było się dostać. łatwe studia dla leniwych.To mnie po prostu ściskało w gardle. Bo ci ignoranci nie mają pojęcia jak na niektóre kierunki cholernie trudno się dostać a jak na wszystkich kierunkach jest się cholernie trudno utrzymać.

Cytat:
Postaram się częściej do Was odzywać
trzymamy za słowo

a ja byłam na tym piwie wczoraj, dziś mam lekkiego kaca... w ogóle w nocy coś nie potrafiłam spać, od 3 do 4 wegetowałam leżąc na łóżku, boli mnie brzuch...
i dziś mam się uczyć? eh... jakoś nie mam na to ochoty

Nasz mały cud...

Edytowane przez Małgosia89
Czas edycji: 2009-01-24 o 08:44 Powód: chochlik;)
Małgosia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości