|
|
#181 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2009 cz. IV - w oczekiwaniu na cud! ;*
Cytat:
![]() Od Świąt, jak jestem wkurzona, to piszę epopeję o nich Cytat:
Edytowane przez paula007 Czas edycji: 2009-01-23 o 21:34 |
||
|
|
|
#182 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, a wiecie może skąd wziąć jakieś listeningi, żeby powtórzyć ? Bo tego się najbardziej chyba boję
![]()
|
|
|
|
#183 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
sa w szkole nauczyciele, ktorzy sa powszechnie uwazani za swietnych. i w mojej kadrze takich swietnosci tez uswiadczylam. i co? i jakos fenomenu ich nie widzę pamietam jak wychowawczyni an poczatku 2 klasy mowila nam jak to jej uczen mial na maturze teraz ponad 90% z geo R. taki pech, ze to brat znajomej. i ze od niej wiemy, ze owszem mial tyle, ale chodzil na korki z geo i sam sie mnostwo uczyl. bo po naszych lekcjach... no coz, bez swojej intensywnej pracy takiego wyniku nie osiagnieszCytat:
|
|||
|
|
|
#184 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Po pierwsze to powiem tyle, że straszne tempo narzuciłyście!
Cytat:
Cytat:
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10625272]ambitnie dzisiaj wybrałam miasta gdzie chciałabym studniować(pokolei od naj naj najbardziej): -Kraków -Warszawa -Poznań -Wrocław -Gdańsk i gdzie tu turystyka albo geografia? a moze pr. boze boze boze dyć to ja nic nie wiem (heh za dużo chłopów)[/quote] W Krakowie to już chyba praktycznie na każdej uczelni jest ta turystyka i rekreacja. Dość popularny kierunek. Ale wydaje mi się, że dość dobra będzie na AWFie ( z racji tego, że tam ten kierunek jest już dość długo) no i na UE (zawsze ma się wpisane na dyplomie magister ekonomii )Cytat:
Cytat:
)Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale jeżeli już to co to za szpan, że sie ma przystojnego kolegę/koleżankę? Żal Iza a ty na co się wybierasz?
Edytowane przez gaia Czas edycji: 2009-01-23 o 21:56 |
||||||||
|
|
|
#185 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny doradźcie jaki bym mogła zrobić sobie makijaż (chodzi tu o kolor
) mam niebieskie <małe> oczy i jestem blondynką no a sukienka w kolorze szafiru(można tak to nazwać) a oczywiscie nie pomaluje się na niebiesko żeby wyglądać jak Ruska z bazaru
|
|
#186 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Dla mne matma z Operonu (mimo iz przeze mnei zawalona) była troszkę może niz ta z CKE, ale obie byly do napisania bez wiekszej nauki na te 60%. No ale uczymy sie po to, zeby bylo lepiej ;p
A angielski faktycznie z Operonu był trudny ale akurat dla mnei to zadzialalo jak motywacyjny kopniak. ![]() gorzalka8 (niezły nick ), trudno powiedzieć bez zdjęcia ^^ Mogę za to powiedzieć co ja zrobię na twarzy: korektor pod oczy (wieczne cienie...), trochę rozświetlającego cienia może i kreski czarnym eyelinerem, wytuszowane rzęsy. Taka czysta, świeżo wyglądająca klasyka. Zresztą poszukam zdjęcia moich oczu, wkleję i powiecie, czy się to nadaje ;p
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2009-01-23 o 22:09 |
|
|
|
#187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#188 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Najlepiej pokaz oczy, bo tak to mozemy co najwyzej niedwiadomie doradzic cos co nie bedzie pasowac do ich koloru lub ksztaltu oka
![]() Od razu w załaczniku dorzucam moje oczy, wybaczcie brwi&stuff, bo to z objazdowej wycieczki po Lazurowym Wybrzeżu i warnuki momentami były spartańskie
|
#189 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#190 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Dzieki
![]() Podobno to kolor CK Browar lub ciemny Porter. Płeć męska jeszcze tego nie ustaliła... Niestety mają jedną wadę: Większość makijazy robi z nim takie straszne okrąglutkie oczka, takie dwuzłotówki i malowanie dolnej powieki odpada :c Także dlatego wymyśliłam, że wyjade eyelinerem barwdziej niż zwykle i trochę rozświetlę.
|
#191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właśnie zobaczyłam, że w rekrutacji 2007/2008 na logistyke na SGGW było... 13,2 osoby na miejsce bossssko. wolę trzymać sie wersji, że muszę mieć ponad 80% z matmy niż tego ile chętnych |
|
|
|
|
#192 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny z nudów przeczytałam całą czwartą część
Może zacznę od studniówki, mam dopiero 7 lutego ale może i dobrze bo sukienka jeszcze nie gotowa, w poniedziałek idę do krawcowej na przymiarkę, najpóźniej na czwartek ma być gotowa. Wkleję zdjęcia jak już będę ją miała, mam nadzieję, że będzie taka jaką sobie wymarzyłam Studniówkę mamy w szkole i co za tym idzie każda klasa dekoruje swoją salę na bal, malujemy plakaty, a później obklejamy ściany. Zajmuje nam to cały tydzień, lekcji prawie nie mamy, chodzimy tylko na te które zdajemy na maturze a po lekcjach też zostajemy nawet do późnego wieczora, ojj podobnież różne rzeczy się wtedy dzieją... Co do partnera to nie mam problemu bo mój TŻ chodzi ze mną do klasy
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
nicRu, kocham Twoje okaaaa!
|
|
|
|
#194 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja mam pełno... nawet jak nie siedzę przed komputerem, zawsze. ![]() Cytat:
|
|
|
#195 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
raz ze jest to fizycznie niemozliwe, dwa ze czasem sie jakis post przeoczy, trzy ze nie kazdy odnosnie kazdego postu ma cos do skomentowania nie wiemy co my mamy myslec o Twojej maturze, bo Cie nie znamy, nie znamy tez Twoich ambicji i mozliwosci. kazdy ma swoje 100%. jak sciagalas na maturze, to wybacz, ale jak masz wiedziec co myslec o swoich wynikach? matura to egzamin dojrzalosci. nie sciaga sie na niej. chcialas sciagac zamiast sie sprawdzic, no to masz zaburzony obraz swojej wiedzy.i taka rada na przyszlosc. nie tylko odnosnie tego watku. jak sie o cos pyta, a nie otrzymuje odpowiedzi, to mozna grzecznie pytanie powtorzyc i sprawe zalatwic. |
|
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
Lasssski, gdzie macie studniowki? w szkolach, salach, zamkach czy jak? pochwalcie się ;D.
|
|
|
|
#198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłam w zeszłym roku,bo tż też tam miał (ta sama szkoła).
|
|
#199 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam w szkole ze względu na to, że w okolicy mojego miasta nie ma aż tak dużego lokalu aby pomieścić jakieś 500 ludzi, a nie chcieliśmy żeby każda klasa miała osobno studniówkę.
Mamy osobne sale, ozdabiamy je jak chcemy, z moją klasą robimy piekło, jakaś inna ma w stylu reggae, a bawimy się wspólnie na sali gimnastycznej Już nie mogę się doczekać malowania...
|
|
|
|
#200 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
fajny pomysl z osobnymi salami i motywami heh
|
||
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
Lokal stroi we własnym zakresie.Białe obrusy na stołach,wielkie świeczniki,ogólnie atmosfera wytwornej restauracji.
|
#202 | |
|
Raczkowanie
|
bez skojarzeń proszę
tak się składa, że nie piję a koleżanka mi wymyśliła tą ksywkę i tak już zostało ![]() Cytat:
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam w Gołębiewskim w Wiśle
ponoć zawsze jest super Jutro się sama przekonam |
|
|
|
#204 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
u nas jest to samo że każda klasa jest w sali bądź na korytarzu a bawimy się na sali gimnasstycznej i każdy przystraja klase jak chce, u nas jest dżungla może przebiorę się za jakąś małpę
|
|
|
#205 |
|
Rozeznanie
|
Ja też mam w szkole
Siedzimy po trzy klasy na trzech korytarzach, a tańczymy na hali. Dekoracje wykonuje firma - motyw w całej szkole to chyba straszny dwór czy upiór w operze - już sama nie pamiętam
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
Nicru boskie oczy
![]() My probna mature z angielskiego piszemy w poniedziałek. O dziwo nasza szkoła nie pisała tych z OKE w normalnym terminie i teraz jak jakis nauczyciel chce to robi... My sie dzisiaj z Nesziką bawimy w Operze naszej ![]() I tu wywołuje Neszike do tablicy z której strony my tam mamy dojechać? Tam od strony Starego Rynku?? I nie wiesz może czy da sie stamtąd podjechać na ten parking płatny obok opery? TŻ bedzie musiał zostawic samochod a tak to nie bedzie gdzie tam, bo ten opery jest tylko dla pracowników...Oczywiście jak przez 3 miesiace ani jednego pryszcza to teraz multum Mam nadzieje ze makijaż bede miała dobry i mi to przykryje. No ale od 14 do 20 siedziec to nie wiem czy mi to wytrzyma
|
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
U nas w szkole jest kilkanaście klas trzecich, a studniówki robi się w wynajętych lokalach po 2 klasy. Co prawda swojego czasu był pomysł, żeby powrócić do organizowania studniówek w szkole, ale jakoś się nie przyjął. Szkoda, bo mogłoby być ciekawiej i taniej.
![]() shewa nie martw się, dobry makijaż Ci całą noc wytrzyma i będziesz wyglądała pięknie
|
#208 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A ciekawiej - czy ja wiem? Strasznie dużo roboty, zamiast się skupić na przygotowaniu siebie, to siedzimy od stóp do głów uwalani w farbie, a do tego jeszcze same problemy. Edytowane przez invissible Czas edycji: 2009-01-24 o 10:33 |
|||
|
|
|
#209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (gdzie ponoc malo jedzenia jest i maly parkiet )Laski kupilam buty-cud 40-znalazlam wow Pokaze wam ![]() Takie zwykle,obcas nie za duzy bo bym orla wywinela jak dluga jestem
|
|
|
#210 |
|
Raczkowanie
|
Ilona cieszę się znalazłaś butki
ja niby mam numer 38-39 ale też miałam problem ze znalezniem butów dlatego że mam długie palce i wszystkie mnie cisnęły ale będzie dostawa w poniedziałek jedynych butów które na mnie były dobre i miejmy nadzieje że je kupię
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:35.

pamietam jak wychowawczyni an poczatku 2 klasy mowila nam jak to jej uczen mial na maturze teraz ponad 90% z geo R. taki pech, ze to brat znajomej. i ze od niej wiemy, ze owszem mial tyle, ale chodzil na korki z geo i sam sie mnostwo uczyl. bo po naszych lekcjach... no coz, bez swojej intensywnej pracy takiego wyniku nie osiagniesz
A studniowkę mam w przegorzałach, w takim ładnym zamku