![]() |
#331 |
Zadomowienie
|
Dot.: AKCJA: Być pewniejszą siebie
Też chcę to odkryć
![]() Moje oczy się już zmniejszyły, ale naprawdę ![]() ![]() bura kocurka ![]() ![]() A dziś próbowałam 'chce mi się' ![]() ![]() A te osoby które po sprawdzianie czy egzaminie są nastawione pesymistycznie na złe wyniki, i okażą się dobre to jaka radość ![]() ![]()
![]() |
#332 |
Zakorzenienie
|
a ja mam optymistyczne nastawienie;d;d
W ogole znów się wam musze wyżlaic... . . ... Wczoraj odezwał się do mnie koleś, w któym sie bujałąm przez półtora roku(tak na zabuj) oczywiscie ebz jakiejkolwiek wzajemnosci. I napisął po raz pierwszy od wrzesnia! oczywiscie na począktu myslalam, ze mi się zdaje, ale nie ,,hej ![]() A ja oczywiscie szok;o no i tak gadamy, gadamy i cos tam o nudzie rozmawialimy no i ja z tekstem ,,to już wiem czemu psizesz, bo ci się nudzi;p" a ten, ze nie, bo tak patrzyl na liste gdzie mial 30 osob dostepnych i patrzy ,,MOnika" i stwierdzil ,,oo, dawno z nią nie gadałem" i napisal do mnie. no i pozniej na koniec gdy sie żegnał to cos tam ja do neigo, ze mógłby sie czasem odezwac, a ten ,,no ty też byś się mogła odezwac" i się pożegnalismy ![]() ^ No i Monika robi sobie nadzieje znów mimo, ze nie powinna... Moja głupia nawiność... Doradzcie mi rpsze co mam w takiej sytuacji wg was zrobic? Napisac do niego jak bedzie, jelsi tak to co? ehhh...
![]() |
#333 |
Zakorzenienie
|
Witam.
Wlasnie odkrylam ten watek. Chyba to cos dla mnie...
![]() |
#334 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A zagadaj czasem,po prostu, co tam u niego ciekawego się dzieje,co porabia,bo przecież interesuje Cię to,prawda? ![]()
![]() |
![]() |
#335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Własnie boję się, ze zrtobie cos głupiego- bo wiele własnie takich durnych rzeczy robię.. I np teraz jest an gg- skreca mnie by napisac do niego, ale boję sie, że nie db o cyzm gadac, a pozatym nie chce się narzucac...
![]() |
![]() |
#336 |
Zadomowienie
|
Witammm
![]() i nie krępuj się ![]() Ja zawsze mam tak że jak piszę na wątku który już istnieje od dawna trochę się wstydzę, bo mi tak głupio się przyłączać. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#337 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie tez mi tak glupio troszkę... Ten brak pewnosci siebie... Objawia sie prawie w kazdym aspekcie mojego zycia. Chociaz ostatnio sie troche zmniejszyl. (hmm.. brak sie zmniejszyl:p)
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#338 |
Zakorzenienie
|
nie boj sie, nikt nie gryzie
![]() Powiedz moze cos o sobie ![]()
![]() |
#339 |
Wtajemniczenie
|
oczywiście, że nie gryziemy..
tylko pożeramy w całości ![]()
![]() |
#340 |
Raczkowanie
|
a no i ja też jestem zazdrosna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 |
Raczkowanie
|
witamy serdecznie w skromnych progach
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#342 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Do mnie też sie tak odezwał jeden kolega,który mi się strasznie podobał.Doznałam szoku i musiałam przebiec się po całym mieszkaniu,żeby rozładować napięcie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
On później zaczął pisac o swojej dziewczynie itd... Zaczął mi sie nawet sam bez powodu zwierzac ze wszystkiego(a zawsze taki niby zamkniety)... Więc nic z tego nie bd... A 1,5 roku się w nim kocham na zabój po porstu... nie ma dnia bym nie myślała o nim.. Mimo, ze juz go nie widziałąm ponad pół roku.. No ale trudno, przeżyje ![]() Ale za to dzisiaj się spotykam z innym, heh. Z tym samym co przedwczoraj i co mnie przytulil;] No i jak tam, uśmiechacie się do ludzi??
![]() |
![]() |
#345 |
Wtajemniczenie
|
tak tak, uśmiechamy.
Ja się szczerze przez całe miasto a ludzie się na mnie gapię jak na debila ![]() Czyli jest jak zawsze. Dzień jak co dzień ![]()
![]() |
#346 |
Zadomowienie
|
Niestety nie umiem podkreślać tego co jest ok
![]() Nawet malować się nie umiem ![]() ![]() A ja się nie uśmiecham jakoś ostatnio. ![]() Monii07 hehe ![]() ![]()
![]() |
#347 |
Zakorzenienie
|
noo tak patrzą;d;d
w ogole ja lubie sobie z ludzi żartowac.. Np idę i jakiś gosciu sie na mnie gapi a ja strzelam jakas głupią mine i etz się na niego gapie, a ten dopiero robi niezłe zdezo.. w ogole lubię głupie miny robić, nie wiem czemu.. ![]()
![]() |
#348 |
Wtajemniczenie
|
nadzieja - nie znoszę jej bo to ostatnio moja jedyna towarzyszka w sprawach TŻ-etowych?
![]()
![]() |
#349 |
Zakorzenienie
|
a co się dzieje?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#350 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oj to samo co u Ciebie...... ![]() i też mam tak samo na imię ![]()
![]() |
![]() |
#351 |
Zakorzenienie
|
u mnie się już wszystko skończyło.
Czar prysł. Ma dziewcyzne. Jeszcze wczorja mi sie ziwerzał o niej i w ogole... więc wiadomo... Szkoda mi cholernie... Już i nadzieja się skonczyla.
![]() |
#352 |
Wtajemniczenie
|
......
![]() przykro mi, ale trochę Ci zazdroszczę. Ja bym chciała żeby moja umarła. Tak raz na zawsze. to co z tą pewnością siebie? Wrócmy do tematu. Czy ktoooś tu jest jeszcze? ![]()
![]() |
#353 | |
Rozeznanie
|
Obecna!
![]() Ja się uśmiecham! ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Zauważ,że to Tobie się zwierza ze wszystkiego, a po drugie,to to chłopak, więc nie przychodzi mu to łatwo. Może stara się budować z Tobą jakieś lepsze więzi?Nie wiadomo, co z tego będzie kiedyś(:
intro.blog tu się otwieram. Edytowane przez niuja Czas edycji: 2009-01-22 o 20:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Zadomowienie
|
I to wszystko dziewczyny przez tych facetów
![]() ![]() ![]() ![]() niuja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#355 |
Zakorzenienie
|
taaak, ale on raczej nei ejst taki, ze z pierwszą lepsza.
Dlatego włąsnie zwrocil moją uwagę, ze mimo tego, zę sie zadaje też z kolesiami dla któych najwazniejszy jest seks, to on jednak ejst inny. I wlasnie moze byc tak, ze jeśli już z nią to tak na dłużej- pare lat... A ładna jest bardzo, w dodatku też inteligentna itd.. Gdzie mi torszkę tych rzeczy brakuje...
![]() |
#356 |
Rozeznanie
|
Wiesz sama,że jedyne czego Ci brakuje,to pewność siebie
![]() Hm,nie umiem się wysłowić:p chodzi mi o to,że już jesteś dla niego znaczącą osobą,skoro Ci się zwierza,a to też ważne,prawda?Wiele opowieści się zaczyna słowami 'na początku mój mąż był moim najlepszym przyjacielem' ![]() Ja analizuję,myślę i nie wiem.Co tak naprawdę jest ze mną nie tak.Nie jestem może miss Argentina,ani nic w tym stylu,ale mam mniej-więcej wszystko na miejscu i jestem miła z usposobienia.Więc naprawdę nie wiem,co tak ode mnie odpycha.Raz usłyszałam,ze daję za dużo syngałów o tym,że jestem niedostępna.Ale nadal nie wiem jakie to.Nad mimiką twarzy pracuję,bo wiem,że naturalnie marsszczę czoło i jestem ponura;p ale staram się kontrolować moje smutne - opadające kąciki oczu i ust(no masakra ![]() Chociaż Wam powiem,że dzisiaj jak szukałam pewnego adresu(zajmuję się kontrolą wypełniania ankiet)to napotkałam wzrokiem pewnego pana ![]() Jak tam?Plany,jakies cele są?DO PRACY RODACY =D
![]() |
#357 |
Zadomowienie
|
A może te sygnały to w sposób jaki mówisz albo nie chcesz się spotykać gdy ktoś zaproponuje spotkanie wiesz.. Tobie może wydawać się to normalne bo już się przyzwyczaiłaś ale niektórzy nie mogą zrozumieć dlaczego tak robisz.
![]() Zastanów się nad tym a napewno dojdziesz do tego co sprawia że dajesz sygnały, o tym że jesteś niedostępna. ![]() Braawoo ![]() ![]() ![]() U mnie nic się nie zmienia a muszę stać się bardziej otwarta i rozmowna itd. Mam cel muszę taka być ![]() Inwestuje w książke o pewności siebie ![]() ![]()
![]() |
#358 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny ... przypadkowo trafiłam na ten watek i w waszych wypowiedziach dojrzałam cząstke samej siebie
![]() ![]() PRZEJMOWANIE SIE CUDZYM ZDANIEM OBSESJA NA PUNKCIE " ONI NAPEWNO MNIE OBGADUJĄ I SIE ZE MNIE SMIEJĄ" UCZUCIE MNIEJSZOSCI W OBECNOSCI KOLEŻANEK ZBYT WYGÓROWANE WYMAGANIA WZGLĘDEM INNYCH A NIESTETY NIE SIEBIE NIEZDECDOWANIE To są chyba moje najgorsze cechy, nad ktrymi probuje pracowac ![]() Co do tematu usmiechania to musze sie pochwalić, że kieds z koleżankami postanowiłysm sie przełamać i usmiechać do przpadkowo spotkanych chłopakow powiem wam, że na poczatku było wesoło a jakbyscie zobaczyły te ich zdziwione miny ... tak nam sie to spodobało, że potem gdy chłopak juz odwajemnił uśmiech to my rzucałysmy takim niezaleznym "cześć"... No i musze powiedziec, że poznałam w ten sposób kilka fajnych osób, ale wkońcu doszłysmy z koleżankami do wniosku ze te usmieszki itd. są zbyt dziecinne, zaczęłysmy sie bać ze beda nas uważać za jakies nienormalne albo i gorzej i tak jakos skonczyłysmy z tym ![]() ![]() I tak jakos musiałam sie z wami tym podzielić ![]() Edytowane przez xxxKitkaxxx Czas edycji: 2009-01-24 o 11:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
mi tez by sie wiecej pewnosci przydało...niby jestem ale w oobecnosci niektórych ludzi np.nowych ti masakra jest mi tak źle przez chłopaka w dodatku myslalam ze z kolezanka do klubu pojde potancze wyluzuje sie ale jednak nic z tego ![]() wiec bede siedziec w domu i beczec w poduszke bo nic kompletnie nic mi nie wychodzi ostatnio od nauki po chlopaka az do znajomych jest mi tak źle.....jak nigdy ![]() ![]()
![]() |
#360 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ta obsesja na punkcie że oni się śmieją i obgadują niestety też znam ![]() ![]() I pracuj dalej nie poddawaj się ![]() ja też probuje.. ![]() Cytat:
![]() A przy już osobach które znasz dłużej jesteś otwarta itp? Ja np też tak mam przy nowych osobach, których nie znam nie potrafię się tak otworzyć dopiero po bardzo długim czasie. Dlatego kupuję dziś te ksiązki jak myśicie dobry pomysł? ![]() Dlaczego nie pojdziesz do tego klubu? przecież to dobry sposób na to by się odpreżyć i zapomnieć o zmartwieniach, hm?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:38.