|
|
#2821 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. IV
Ja polecam Cezarego Zielińskiego http://www.fotograflublin.pl/index.htm My go mamy
|
|
#2822 |
|
Raczkowanie
|
A proszę bardzo;-) cieszę się, że mogłam pomóc ;p
|
|
|
|
|
#2823 |
|
Raczkowanie
|
Z tego co się orientuję to dobra cena, a efekt też będzie dobry.
|
|
|
|
|
#2824 |
|
Raczkowanie
|
Oglądam zdjęcia Cezarego Zielińskiego, z tego linka - patrze, a tu na portfolio moja koleżanka z ktora chodziłam do gimnazjum hehe
|
|
#2825 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Lublin jest mały
|
|
|
#2826 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2827 |
|
Raczkowanie
|
Gdzie w Niedrzwicy? Bo to moje rodzinne strony...
|
|
#2828 |
|
Zakorzenienie
|
Sala Jaśmin zaraz za Orlenem
|
|
|
|
|
#2829 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo fajne te zdjęcia Cezarego
Ciekawe jak wygląda cenowo pakiet złoty na 2010 r. Ale co ja się tu fotografem martwię, nie mam orkiestry..
|
|
|
|
|
#2830 |
|
Raczkowanie
|
A to wiem, wiem
To bliska rodzinka mojej siostry ciotecznej (sale ma jej wujek), dla mnie to już zadna rodzina nie jest. jak zadzwoniłam, żeby po znajomości salę tam załatwić trochę taniej to nic nie dało, bo miejsc wolnych dawno nie było (a szukałam we wrześniu). Za to moja siostra cioteczna termin ma zarezerwowany na 2010 to sala bez kucharek. Masz już jakąś? Przepraszam, że się tak wypytuje :P ale może trafiłaś na moją ciotkę - Agnieszkę. To już bliska rodzinka, chwalić jej nie bede bo głupio tak bliskich (ja mam wesele w restauracji-maja swoj personel) ale siostra do niej uderza :P zreszta powodzenie ma duże, bo już w tamte wakacje jak probowałam dobrac termin zeby i jej pasowało to miała 3 wolne soboty na całe wakacje 2009.
nie wierz w cuda, nie uwierzysz w siebie - to Ci się nie uda... Edytowane przez MistrzyniWKochamCieMisiu Czas edycji: 2009-01-23 o 21:33 |
|
|
|
|
#2831 |
|
Zakorzenienie
|
Mistrzyni odpisałam Ci na prv co by forum nie zaśmiecac
|
|
|
|
|
#2832 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam bardzo podobną suknię, a w zasadzie krój jest ten sam tylko koronka inna )))))
|
|
|
#2833 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny gdzie radzicie udac się w poszukiwaniu butów do sukni? Wiem, że w niektórych salonach są dostępne buty, ale może Wy wiecie jeszcze o czym o czym ja nie wiem
A może wiecie gdzie można kupić buty Growikar? kilka wzorów mi się spodobało http://www.growikar.pl/oferta.html
|
|
#2834 |
|
Rozeznanie
|
taa, z tym powitaniem Pana Młodego, tu u mnie jest tak ze muszę wyjść w innej sukni, TŻ ze starszym przyjeżdżają z orkiestrą, normalnie cała wieś musi słyszeć, wykupują mnie z domu - ja TŻta, jakimiś bombonierkami pewnie, chyba ze TZ coś wymyśli fajniejszego, podoba mi się pomysł z biżu
idę się przebierać - wtedy cała wieś tańczy przy mojej orkiestrze wychodzę i zapraszam na błogosławieństwo, u nas też tylko MAMy są, ale Babcie jeszcze i jeden dziadek, znajomy ksiądz się tez pewnie nawinie. potem razem wychodzimy (orkiestra gra) ja rzucam cukierki całej wsi zebranej, żeby to nam słodko było i dzieciaki się cieszyły! Nigdy nie słyszałam tego myku z pieniedzmi do butów pchanych przez młodego, jakos mi by nie przyszło do głowy i serio tak idziecie z ta kasą do ślubu czy to tylko takie wygłupy? chciaż nie wiem czy przy tym całym stresie chciałabym jeszcze takei żarty z jakby nie patrzeć poważynymi pieniędzmi, fajny prezent rozumiem, ale za kasę się dać wydać?? a nie jakieś marne 200zł na waciki
|
|
#2835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z pieniążkami to jest tak przynajmniej u mnie że nie TŻ wkłada pieniądze tylko mama daje córce do bucika do ślubu co by jej pieniążków nie zabrakło w małżeństwie PS a o bramach na wsi zapomniałaś
|
|
|
|
#2836 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
normalnie jak dla tej parafii to nasz ślub to wydarzenie roku będzie ![]() tylko nie wiem jak powiedzieć naszemu organiście że nie chcę żeby on grał tylko chcę kogoś innego mam wyrzuty, bo sporo z nim śpiewałam, tylko jemu Pan Bóg głosu nie dał..... Ciężkie rozmowy przede mną.dobranoc dziewczyny, jutro do pracy
|
|
|
#2837 |
|
Raczkowanie
|
Ze wsi nie ze wsi, ja na dzielnicy dziesiatej mieszkam, a na tej mojej uliczce ludzie tez robia bramy jak wiedza ze wesele sie szykuje, tzn jak jest Panna Młoda mieszkajaca na tej samej ulicy... wiec mojego TŻta tez nie ominie, zreszta on pochodzi z Łecznej i tam bramy to także powszechny zwyczaj.
|
|
#2838 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Może wkleiłabyś swoje zdjęcie w tej sukience? Na 100% wygląda się w niej zjawiskowo.Co do tradycji, to z jednej strony fajnie dziewczyny, że wszystko na wesoło i mnóstwo zabawy przy tym, ale z drugiej ja się cieszę, że mnie błogosławieństwo omija i wykupowanie TZa itp
|
|
|
|
|
|
#2839 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chociaż ja nawet dobrze nie wiem gdzie sie kończy Dziesiąta a zaczynają Abramowice . Co do bramy to u mnie chyba nikt nie zrobi Mówię chyba, bo obok mnie mieszkają dziwni sąsiedzi i mają córeczkę w gimnazjum która pewnie będzie chciała wódeczkę albo dwie dla siebie, rodziców i kolegów dorwać . Mam nadzieje, że przemkniemy się niespodziewanie
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nast atk jest że się wykupuje pannę młodą wódką i cukierkami A słyszałam, że im więcej bram tym więcej szczęścia a jeśli się specjalnie jakąśbramę ominie to przynosi nieszczęście
|
|
|
|
#2841 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2842 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Powiem Wam szczerze, że zjadają mnie już nerwy! Niemal codziennie śnią mi się jakieś ślubno-weselne koszmary!
|
|
|
|
|
|
#2843 |
|
Zadomowienie
|
froggie znalazłam dla Ciebie zieloną suknię
http://allegro.pl/item531704357_prze...o.html#gallery
|
|
#2844 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ladniejszej nie widzialam. Poza tym Panie sprzedawczynie są bardzo pomocne-potrafią rzeczowo doradzić i widać, że nie chcą "wepchnąć" oby jak najdroższej. Polecam ten salon z pełną odpowiedzialnością!
|
|
|
|
|
|
#2845 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2846 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2847 |
|
Raczkowanie
|
Oj nie ty jedna, nie martw się, moje w sierpniu, a też czasmi mam problemy z zaśniecięm, bo się martwie jak to będzie:P
|
|
|
|
|
#2848 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2849 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2850 |
|
Zakorzenienie
|
Tak własnie weszłam na link Miiry i sobie myslę, jak to jest z tym trenami....Jak sie siada to co się z nimi robi? Bo długi welon to mozna zarzucic za krzesło;p Z trenem może byc gorzej;p Z boku sie go układa, czy pod krzesło gdzies? Druhna będzie chyba miała co robic;p
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.

Jak tak oglądam te kolekcje to nie ma takich prostych bez falbanek, koronek, marszczeń, kwiatuszków, aplikacji, kryształów svarowskiego i innych cudów. Ale i tak wypożyczam, więc wezmę co będzie

i serio tak idziecie z ta kasą do ślubu czy to tylko takie wygłupy? chciaż nie wiem czy przy tym całym stresie chciałabym jeszcze takei żarty z jakby nie patrzeć poważynymi pieniędzmi, fajny prezent rozumiem, ale za kasę się dać wydać??

. Mam nadzieje, że przemkniemy się niespodziewanie