|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4171 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ostrowieckie Panny Młode :)
Hm, no proszę, zrobiło nam się fotograficzne forum
![]() Ja baaaaardzo lubię oglądać kasety ze ślubu, widocznie jestem wyjątkiem na tym forum, ale potrafię też docenić dobre zdjęcie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4172 |
Przyczajenie
|
Witamy! Ten wątek to całkiem ciekawa lektura.Podejrzewam, że śledzi go większość ludzi z branży weselnej ;-) Myślę, że nie warto sprzeczać się o to, kto ma lepszego fotografa, kamerzystę czy zespół. O gustach się nie dyskutuje. Najważniejsze żeby w tym dniu opanować nerwy i zapomnieć o codziennych troskach. Jeśli chodzi o muzykę to należy pamiętać o tym, że na weselu jest zazwyczaj wymieszane towarzystwo i trzeba starać się dopasować do wszystkich a nie do pojedynczych par.Wtedy wesele z pewnością będzie udane.Pozdrawiamy wszystkie przyszłe Panny Młode i życzymy wszystkiego, co najlepsze...;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#4173 |
BAN stały
|
Grunt to Wasz luz i chilloutowy dystans. Nie ma nic gorszego niz sztywna para mloda. Widzialem taka, ktora uparcie i konsekwentnie odmawiala buzi na gorzko gorzko. Dziwne. W koncu to wesele - weselic sie wiec trzeba.. no oni poza tym ze buzi niet to za weseli nie byli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4174 |
Zakorzenienie
|
Mi się śmieszne trochę wydaje "snobowanie" że zespół to ja ściągam z Lublina, więc na pewno będzie lepszy niż z Ostrowca. Widziałam i fatalne zespoły z Warszawy i świetne i Bździówki Górnej.
![]() |
#4175 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
sami mowicie ze o gustach sie nie dyskutuje, zespoly z ostrowca mi sie nie podobaja wiec szukam dalej, bo mi wolno i mam taki kaprys
![]() |
#4176 |
Zakorzenienie
|
Daisy - wolno ci wszystko, na co masz ochotę - co tylko nie zaczyna dokuczać innym ludziom.
![]() |
#4177 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Rozumiem aluzje ![]() Zycze wszystkim Paniom owocnych poszukiwan i w efekcie takiego slubu jakiego sobie wymarzyłyscie Pozdrawiam Wizazanki
Tak to jest z miłoscia, ze nigdy nie wiadomo czy pierwsza jest ostatnia, czy ostatnia pierwsza... Edytowane przez Daisy89 Czas edycji: 2009-01-23 o 23:27 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4178 |
Zakorzenienie
|
Ale się porobiło ostatnio na tym forum
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4179 |
BAN stały
|
no ja bym apelowal...wiecej luzu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4180 |
Zakorzenienie
|
to ja jeszcze przypomnę wszystkim, że jest to forum poradnikowe a nie (pseudo)reklamowe i nie służy także do zdobywania klientów oraz oczerniania konkurencji.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4181 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4182 |
Zakorzenienie
|
Faktycznie jakiś dziwny nastruj istniejej teraz na tym forum, ąż każy się mało odzywa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4183 |
Raczkowanie
|
a dziwisz sie skoro sie okazalo, ze jestesmy obserwowane. Nie taki byl zamysl tego forum. Pojawiaja sie nazwiska, ceny za uslugi, dziewczyny zamieszczaly swoje zdjecia ze slubow, poruszane sa prywatne sprawy. Kazda z nas podala swoja date i miejsce slubu. Ja przyznam ze poczulam sie nieswojo tutaj. Fakt, kazdy ma prawo obserwowac i sie wypowiadac, czerpac informacje- taki jest zamysl internetu. Ale to mialy byc takie babskie pogaduchy o slubie i weselu. jest to tez takie podgladanie konkurecji i zdobywanie o nich informacji wlasnie przez nasze niewinne rozmowy i naszym kosztem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4184 |
Zakorzenienie
|
Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie przecież nie każdemu podoba się to samo jeden lubi jedno a drugo drugi. Dziewczyny wypowiadaja swoje zdania i nik niepowinien ich za to krytykować. Każdy "artysta" zdaje sobie sprawe że jednemu jego prace się podobaja a drugiemu nie i jeżeli ktoś powie coś złego na niego to niepowinno go to dziwić. Każdy chciał sobie nawzajem pomóc w poszukiwaniach dlatego podawał kontakty do fotografów, kamerzystów, kwiaciarnii itd. A tu nadle takie zamieszanie powstało bo ktoś żle wypowiedział się o drugim.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4185 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zgadzam się z Tobą w 100% ![]() ![]()
![]() |
#4186 |
Zadomowienie
|
Niestety, ja sama o obserwowaniu doskonale wiem od jakiegoś czasu (dlatego zdjęcia wysyłałam na PW), ale zaczyna mi się nie podobać to, że udzielają się tu osoby bezpośrednio związane z branżą ślubną.
To miał być wątek Pań Młodych, a jak widać zrobił się wątek pseudo reklamowy... Edytowane przez katalinka17 Czas edycji: 2009-01-24 o 14:46 Powód: dops |
![]() ![]() |
![]() |
#4187 |
Raczkowanie
|
Ojej jak tu się zrobiło poważnie, powoli zaczyna przypominać to ostrowieckie forum do którego linka podała któraś z wizażystek
![]() ![]()
#4188 |
Zadomowienie
|
Właściciele lokali obserwują od dawna to forum.
POZDRAWIAM:d:d:d |
![]() ![]() |
![]() |
#4189 |
Raczkowanie
|
Może to i dobrze że branża nas obserwuje, może wezmą sobie do serca nasze "niewielkie sugestie", w końcu na tym forum mogą znaleźć potencjalnych klientów ![]()
#4190 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4191 |
Przyczajenie
|
Przepraszam, że ja i moi znajomi zmąciliśmy ten zwyczaj i porządek wzajemnych rozmów Pań Młodych. Pragnę jednak zwrócić uwagę, że jest to forum publiczne, nie prywatne i każdy może się na nim udzielać, czytać, podglądać itp. Forum jest dostępne dla każdego użytkownika internetu - a co za tym idzie - każdy może przeczytać co tutaj się pisze. Absolutnie każdy. Jeśli Panie chcą prywatności rozmów, to ogólnie polecam fora prywatne, spotkania przy kawie itp. Pisząc w inny sposób trzeba się liczyć z tym że ktoś może to przeczytać, podpatrzeć, odpowiedzieć. Fora publicznie z założenia zapewniają jedynie pewną anonimowość osób, ale kompletnie żadnej anonimowości treści wypowiedzi - kompletnie żadnej.
W związku z tym zaprzestaję udzielania się w tym wątku, jeśli może to przyczynić się do zapewnienia komfortu dyskusji innym uczestnikom. Pozdrawiam i życzę owocnych rozmów. |
![]() ![]() |
![]() |
#4192 |
Rozeznanie
|
Rzeczywiście, atmosfera stała się napięta lub co najmniej mało przyjemna... ten wątek miał skupiać przyszłe Panny Młode, miałyśmy sobie wzajemnie pomagać, doradzać, wymieniać się poglądami i pomysłami na wszystko, co związane jest (było) z tym szczególnym dla Nas dniem. Tymczasem forum stało się miejscem potyczek słownych dla niewidzialnych dla nas osób z branży, które zaskakują wywlekając na wierzch jakieś dziwne sytuacje...
![]()
#4193 |
Zakorzenienie
|
Ale dziewczęta. Czym Wy się aż tak przejmujecie
![]() Jak byście nie miały poważnych problemów. Jak na razie to chyba tylko ja jestem najmniej anonimowa z Was wszystkich (wszystkie piszecie pod jakimiś nickami, ja używam nazwiska ![]() A poza tym dopóki nie udzielał się nikt z "obsługi" to nie było problemu, a na pewno zdawałyście sobie sprawę z tego, że może to czytać kto chce. Teraz jak kilku fotografów zaczęło się udzielać, to jest tragedia. A jak ktoś szuka zaczepki (tak odnośnie kłótni na forum) to zawsze ją znajdzie, więc po prostu takie osoby należy ignorować i tyle ![]() Nie pozostaje mi nic innego tylko życzyć wszystkim - jak to ładnie napisał już jeden Pan - więcej luzu ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4194 |
Zadomowienie
|
O jakiej kłótni mowa azakowana?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4195 |
Zakorzenienie
|
Wspaniale to ujęłaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4196 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
W takim razie proponuje Panom fotografom oraz samej sobie opuscic forum i wszystko wroci do normy, skoro tak bardzo przeszkadzamy....
![]() |
#4197 |
Zadomowienie
|
Ale na serio?
![]() ![]() Bo chyba nie o mnie mowa????:P |
![]() ![]() |
![]() |
#4198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4199 |
Raczkowanie
|
No niestety dziewczyny, zgadzam sie z Wami, ze sie troche nieprzyjemnie zrobilo i ja sadze, ze to nie ma doczynienia z potyczkami slownymi wizazanek bo to jest po prostu moze bardziej ognista wymiana zdan
![]() Ja zaczelam sie zastanawiac jak sie to wszystko rozeszlo, ktos powiedzial, ze rzeczywsicie nagle wielu fotografow sie wypowiada, no i nie chce nikogo o nic oskarzac, ale ja osobiscie od poczatku czulam sie nieswojo odkad Ars sie dolaczyl do forum. Sorry Ars tu nie chodzi osobiscie o Ciebie bo zawsze byles mily i ok, ale o fakt ze jestes profesjonalista i to zewypowiedzi profesjonalisty z zalozenia nie sa calkiem neutralne jesli chodzi o omawianie pracy. No i musze powiedziec Panie grzegorzuskibo, ze zgadza sie, ze kazdy ma prawo czytac to forum i ze istnieje ryzyko, ze nieporzadane osoby je przeczytaja, ale Pana 'porady' by rozmawiac przy kawie itd. brzmia dla mnie raczej sarkastycznie i prosilabym zeby nie obrazac osob rozmawiajacyh na tym forum. Byc moze jesliby Pan przeczytal cos wiecej niz wstawki dotyczace fotografii to by Pan zoobaczyl ze wiele dziewczyn pochodzi z roznych miast i forum (a nie kawa) sa ich jedyna szansa wymiany zdan. |
![]() ![]() |
![]() |
#4200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak powinien zrobić każdy z "obsługi". Jak powiedziął Pan Grzegorz to zapewni konfort dyskusjii wszystkim PM. Każda z nas zdaje sobie z tego sprawe że forum jest czytane przez osoby z branży, ale nikomu to nieprzeszkadza, jednak co innego jak te osoby zaczną się udzielać na forum. Tak na marginesie forum jest dla PM jak sama nazwa wskazuje a nie dla kamerzystów, fotografów, czy właścicieli sal. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:07.