![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: Meridianki łączmy się!
wiem wiem ;*, ale musze byc troszke opalona na 100dniowke
![]() ![]() milego dnia ;*
![]() |
![]() |
#92 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co do siedzenia ja też wczoraj posiedziałam...a dzisiaj na rano wstać nie mogłam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#94 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale rozumiem lekko opalone ciało ładniej wygląda... też mnie kusi solarium bo cellulitu tak nie widać i kilku rozstępów... ale to tylko na chwilę bo potem jak to zejdzie to będzie jeszcze gorzej... a za kilka lat to już nie wspomnę.... ah i jeszcze jedno mnie odstrasza od solarium, porównuję siebie i koleżankę która jest chyba od niego uzależniona... jest młodsza ode mnie o 5 miesięcy w wygląda jakby miała conajmniej 35 lat... to nie jest dużo, ale jednak w wieku 22 lat wygladac na 35 to coś jest nie tak ![]() jak tam wam dzień minął? ![]() ja praktycznie cały dzień po za domem ![]() ![]() kilka godzin sprzątałam biuro ojcu... i mogłam zjeść normalnie śniadanie... potem szybko prysznic i na uczelnie po wpisy których nie dostałam ![]() ![]() ![]() teraz wy spowiadajcie się z grzeszków ![]()
![]() |
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
ja byłam u rodziców, o. Ukradłam mamie tampaxy
![]() A tak na serio, musiałam iść do lekarza, a wolę chodzić do rodzinnego w małym mieście, nie ma kolejek, nie ma 3 minutowych wizyt. Więc muszę od czasu do czasu się tam pofatygować. Poza tym zaniosłam babci słodycze dniobabciowe ![]() A potem wróciłam do Łodzi na korki z dziećmi i teraz się szykuję, żeby jutro sobie do Poznania do TŻa jechać. tadam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
u mnie dzisiaj pierogi ruskie na obiad, przez babcie lepione, nie moglam odmowic
![]() po za tym caly dzien z TŻ spedzony ![]() jakos minelo ![]()
![]() |
![]() |
#97 |
Wtajemniczenie
|
ineczko- miłego pobytu u TŻta
![]() ![]() oh widzę zabiegany dzień też miałaś ![]() Wisienko ... pierogi??? eh eh nie dobra ty ![]() idę spać bo jakoś zmęczona jestem.... ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
a ja dzis poszlam spac o 2-wstalam o 7, sniadanko: buleczka zytnia z pomidorkiem i kefirkiem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eh ja lubie solarium-jestem jak jaszczurka uwielbiam wylegiwanie sie w sloncu ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zadomowienie
|
ja tez jestem zmeczona wiec mykam spac
![]() dobranoc ;*
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
ok ja tez zaraz mykam do wanny
![]() ![]() 1. 2006r. czerwiec ![]() 2. 2008r. maj-tydzień przed narodzinami Ninki 3. 26.12.2008r. grrr zgroza.. 4. sylwester 2008r. - moja przerażona córa zasłania mój brzuch.. kolorowych snów Dziewczynki!
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
dupa, jak dla mnie byłaś śliczna i jesteś, niezależnie od tego ile teraz ważysz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ślicznie wyglądasz i córeczka też piękniusia ![]() W ogóle to chudzina a nie tam gdzie ty tutaj na sylwestra widzisz brzuch? Super;*Branoc;* |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() kiedyś bardzo się lekceważyło kwestię staników. teraz jest lepiej, ale i tak, kiedy pytam o mój aktualny rozmiar, to zdarzaja się panie sprzedawczynie, co wywalają gały ![]() Cytat:
![]() w tym tygodniu tylko -0,5kg ale to kwestia powrotu do ćwiczeń i rzadszych odwiedzin u babci klozetowej ![]() ![]() a w ogóle katar mnie dopadł ![]() pozdrawiam i życzę miłego weekendu!
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | |
Wtajemniczenie
|
MamoNiny- super wyglądasz
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() po za tym lubię chyba to ze wględu na siostrę która ześwirowała na jego punkcie ![]() ![]() nie martw się tym że nie zobaczysz tego w kinie ![]() ![]() gratuluję kolejnych efektów diety ![]() ![]() ![]() kochana a bierzes jakiś witaminki? bo znowu chora jesteś... mój laryngolog polecił mi żebym piła witaminkę c 1gramową (osobiście kupuję taką w tabletkach do rozpuszcznia) dziwne ale w czasie tej jesieni i zimy nie byłam jeszcze chora a to u mnie na prawdę dziwnie więc chyba witaminka c działa ![]() ![]() aaa dziewczyny muszę się pochwalić żeee chyba za tydzień pojadę na szkolenie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Tia każdy narzeka że tyje...bo zbyt długo nie odwiedzał babci klozetowej
![]() A co powiecie na to że ja chodzę dziennie minimum 4 razy ![]() Mało jem i i tak moge utyć jak się nie przypilnuję ![]() No a ja mam tak zawsze przemianę mam super...nawet po herbacie idę do babci klozetowej ![]() Ale co z tego ![]() Podczas gdy brałam meridkę to nie mogłam nic przez 4 dni a później to już spowrotem mój tryb 4 razy dziennie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jak widać meridia działa na każdego inaczej ![]() ja ogólnie mam problem z odwiedzaniem toalety ale jakoś staram sobie z tym radzić, Colon C, herbatki itp ![]() ![]() ![]() p.s. dziewczyny co to się dzieje na wątku meridiowym? te dziewczyny pytają o takie rzeczy przy meridii że mi ręce opadają.... p.p.s. jestem zła niedobra i w ogóle... nie poszłam na uczelnie i mam wyrzuty sumienia ![]() ![]() jak tam wasze dzisiejsze dietki? bez grzeszków? ![]()
![]() |
![]() |
#109 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
hihi też tak miałam, na meridii dopiero się zepsuło, jeszcze ineczka nastraszyła mnie, że w połączeniu z cilestem jest jeszcze gorzej! aż zastanawiam się czy nie poczekać z cilestem do końca kuracji meridiowej. Cytat:
![]() ![]() ![]() co do zdjęcia ![]() ![]() mój TZ dziś pracuje ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Wtajemniczenie
|
jak jest z cilestem to ja nie wiem, inaczka będzie w tym ekspertem
![]() co do witamin to hmm na pewno ci ich nie brakuje ![]() ![]() oh każda z nas ma trochę do gubienia... ![]() ![]() ![]() ![]() zdjęcie super, a do kogo córa podobna? ![]() zgubienie 1 kilograma na pewno jest lepsze niż 0,5 ale przynajmniej tak szybko waga nie wróci ![]() ![]() ![]() oh jak będę w wawie to na pewno dam znać ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
to chyba normalne ze po ciazy tzreba sie troche poodchudzac, ale bedzie dobrze
![]() ja Was dziewczyny opuszczam ide troszke sie poruszac do klubu ojj i chyba zgrzesze wodeczka ![]()
![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no te laski są nieprzeciętne.. jak czytam niektóre posty, to naprawdę czuję się zniesmaczona. nie jesteś taka zła, czasem trzeba sobie zrobić wolne od uczelni ![]() ![]() ja dziś na śniadanko pomidorek z serkiem wiejskim, obiadek kurczak z brokułami i sokiem pomidorowym, a na kolacje zielona salata z oliwkami i sokiem z cytryny. zastanawiam się nad lampką winka, ale mam mieszane uczucia ![]()
![]() |
![]() |
#113 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() córa nam się zmieszała ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#114 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja chyba zacznę ignorować takie posty... ale z drugiej strony ja też bym nie chciała żeby ktoś ignorował moje wypowiedzi nawet te najgłupsze ![]() eh studia... no tak uczę się dla siebie... ale jakoś jak byłam na dziennych było inaczej... fajniej....to studiowanie to było studiowanie... a teraz? wszyscy tak olewają że mi się to w pale nie mieści.... nie wiem po co Ci ludzie płacą za zaoczne skoro mają już to wyższe wykształcenie mają licencjata więc po cholerę idą jeszcze dalej skoro im się nie chce? na dziennych nie byłam super pilną studentką, a przy ych ludziach wiem i umiem wszystko.... a najlepsze jest to że wszyscy mnie traktują jak informacje i non stop dzwonią "kaśka gdzie mamy wykład?" "kaśka o kiedy wpisy u prof....?" w ogóle zero chęci z ich strony więc nie rozumiem po co się męczą i wydają nie małe pieniądze skoro nie chcą? wymówka żeby mieć papierek do mnie nie przemawia.... ![]() strasznie mało jesz, wiesz o tym? sałata z oliwkami? litości kobieto jak ty żyjesz? ![]() córcia kogiel mogiel ;D niezłe połączenie ![]() mój dzisiejszy obiadek ![]() ![]()
Edytowane przez Faficzkowa Czas edycji: 2009-01-24 o 16:16 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiesz, mnie to też denerwowałoby.. u mojego TZ w firmie, każdy papierek to krok do przodu, jeśli idzie o podwyżkę czy awans. on się już na początku roku na 3 szkolenia zapisał i jeszcze robi jakiś certyfikat.. może motywacja tych ludzi jest właśnie taka? hmm teraz to ja jem dużo, bo pilnuję się przy meridii ![]() ![]() jak robisz tę surówkę z marchewki?
![]() |
![]() |
#116 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() wiesz na pewno motywacją dla tych ludzi jest papierek ale akurat te osoby które bliżej znam nie potrzebują go do pracy... wszyscy mówią że sami dla siebie, ale po ich zachowaniu i podejściu do studiów tego w ogóle nie widać... oprócz jednego kolegi który myśli tak jak ja i się sobie wzajemnie żalimy... ![]() no po tej sałacie z oliwkami to nie widać zebyś dużo jadła ![]() ![]() a surówkę robię tak że szatkuje w takiej maszynce (na tarce to bym się zajechała ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#117 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moje rano jest o 1 bo tak wstaję...poćwiczyłam sobie...i na obiad troche fasolki po bretońsku...później kilka warzyw i witaminek to systko ![]() Normalnie nie mam ochoty na jedzenie jestem przeziębiona ![]() Co do kawki też ją ograniczam...w sumie to piję ale nie wiele. Oj nie zazdrość bo nie chciałabyś chodzić co chwilę do ubikacji nawet w szkole ![]() A za szkołe to dostaniesz baty ![]() A co się dzieje na wątku meridiowym...nie mam pojęcia...albo ludzie głupieją albo robią sobie żarty...zwykłe TROLLE! Cytat:
![]() Zobaczysz mnie futrynę będę musiała poszerzać ![]() Choć u mnie to rodzinne że się po ciąży bardzo chudnie ale znając życie ja będę wyjątkiem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() herbatki: ja mam stale na wyposażeniu:czarną (TZ taką lubi), rooiboos (dobra dla kobiet w ciąży, a że pyszna, to czasem sobie popijam ![]() ![]() sałatę robi się tak: sałata (jaką lubisz-ja kupuję w biedronce mieszankę już pokrojoną, bo jest ładna i kolorowa), do tego cebulka czerwona, pomidor i ogórek, oliwki. jako sos oliwa zmieszana z sokiem cytryny, bazylią, odrobiną soli i pieprzem. Wychodzi spora sałatka, wystarcza na kolację dla nas dwojga, tylko TZ zagryza kanapkami z masełkiem i szynką. Cytat:
![]() ![]() ![]() zresztą w ciąży wszystkie kobiety pięknieją-zdanie mojego szwagra, wielkiego znawcy kobiecych wdzięków ![]() z tą ciążą:z tyciem i chudnięciem, to nie ma reguły niestety. moja siorka przytyła 35 kg, a w tydzień po porodzie do wagi wyjściowej brakowało jej 7kg..
![]() |
![]() |
#119 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() noo głupio że nie poszłam na uczelnie ale to tylko 1 wykład,,, na pewno i tak nic nie było :P dowiem się jutro ![]() eh Trolle... trudno na pewno już się nie odezwie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() oj mandaty się zdarzają ![]() ![]() ja prawie dzisiaj zarobiłam stając na zakazie... ale trudno nie parkować jak wszystko jest zajęte pod uczelnią a jak na złość policja tam zawsze chodzi... idioci wiedzą że tylko w weekendy jest ciężko pod uczelnią to i tak chodzą ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ale bez kanapek z masełkiem ![]() ![]() o kurcze muszę zjeść kolację ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ooo, nawet nie wiedziałam ![]() no tak, moja mała juz teraz mnie przeraża, jak mi czasem z główki przyłoży, albo jak na mnie krzyczy, kiedy chce osiągnąć cel.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:49.