Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;) - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-24, 13:41   #2851
gosiunianiuniaa
Przyczajenie

Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

Jestem tu nowa tez mnie nie ma w kalendarzu :-( 13-06-2009 :-D ale się denerwuję
gosiunianiuniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-24, 13:42   #2852
domi7ks
Zakorzenienie

Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

strippi Twoje zdjecia mnie powaliły na kolana...piekne zdjęcia, Ty śliczna, konie piekne...a przede wszytskim miłość jaka emanuje od Ciebie do tych zwierząt

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-24, 14:11   #2853
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez gosiunianiuniaa Pokaż wiadomość
Jestem tu nowa tez mnie nie ma w kalendarzu :-( 13-06-2009 :-D ale się denerwuję
witaj z nami

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
strippi Twoje zdjecia mnie powaliły na kolana...piekne zdjęcia, Ty śliczna, konie piekne...a przede wszytskim miłość jaka emanuje od Ciebie do tych zwierząt
oj dziękuję kochana

no fotki - od tak zwykłe sobie
Stary 2009-01-24, 14:12   #2854
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
witamy
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-24, 14:42   #2855
jaguraaa
Raczkowanie

Cześć wszystkim nie mogłam wcześniej dostać sie do kompa, bo mój TŻ cos robił. Już nadrobiłam zaległości od wczoraj.
Dziękuję z ocenę sukienki.

SAS nie przejmuj się za bardzo, wszystko się ułoży, musi przed ślubem się dużo nerwów stą różne nieporozumienia, będzie dobrze
Nasz Ślub Kościelny 20.06.2009 r.
jaguraaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-24, 14:56   #2856
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

oj cos dziewczyny ucichly
Stary 2009-01-24, 15:07   #2857
jaguraaa
Raczkowanie

no właśnie widzę weszłam i pomyślałam, że choć raz będę na bieżąco i nie będę musiała nadrabiać a tu cisza w sumie pora obiadku
Stary 2009-01-24, 15:38   #2858
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

pewnie też większość dziewczyn siedzi ze swoimi tz-tami
mój też dopiero jedzie po mnie ... hmmm
więc też lecę
będę wieczorkiem
Stary 2009-01-24, 15:39   #2859
jaguraaa
Raczkowanie

Ja póki co się zbieram i jadę z moim TŻ na jakąś kawkę, bo siedzi obok i mnie popędza już do usłyszenia później. buźka
Stary 2009-01-24, 15:46   #2860
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
a ja spalam dzis do 12 prawie porazka nio ale mam ostatnio znowu trudne dni z tzem i wogole nie wiem zaczynam miec dziwne mysli i troche mnie to niepokoi
ja tez spalam do 12...
a cos sie dzieje zlego... biegnactwo trzymam kciuki... ;*

Cytat:
witaj

a ja siedze od rana z tz robi mi picie ciasto ukroil.. i wyberamy sobie obraczki tzn on mi pokazuje ktore mu sie podobaja patrzcie jak sie przejlol tym ze sam ma wybrac. Znalazl swietna strone jest tu mnostwo obrcazek...
http://jubiler.h2.pl/new/prestige.php
jego faworyci to

http://jubiler.h2.pl/new/calc_7.php?...00&szer=6&brl=
i te
http://jubiler.h2.pl/new/calc_vip.ph...50&szer=6&brl= ale w damskiej bez brylancika...
jestem z niego dumna
Stary 2009-01-24, 16:16   #2861
eliame
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
ja na pewno nie chcę takich żenujących zabaw nie chcę żeby mój TŻ macał moje koleżanki po tyłkach i ja też nie mam na to ochoty. Chciałabym, żeby oczepiny były krótkie, ewentualnie jedna, dwie zabawy ale jakieś fajne, przy których wszyscy dobrze będą się czuli.
Ja chcę tylko kulturalne zabawy, w których udział główny nie biorą intymne części ciała. No i nie chcę zabaw gdzie trzeba pić "karniaki".

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
(..) Znalazl swietna strone jest tu mnostwo obrcazek...
jego faworyci to

i te
http://jubiler.h2.pl/new/calc_vip.ph...50&szer=6&brl= ale w damskiej bez brylancika...
jestem z niego dumna
No obrączki śliczne. Te pierwsze widziałam dzis w Kruku

Dziewczyny wpłaciłam dzis zaliczke za suknie. Będzie do odbioru w połowie maja!
Mój TZ przymierzał dzis garnitury, Pani w sklepie ubrała go w koszule, kamizelke, musznik, garnitur. Wyglądał bosko! Aż sie doczekać nie moge jak go tak w dniu ślubu zobacze.

A właśnie na ile wcześniej planujecie kupić garnitur? Bo ponoć w maju, czerwcu zaczynają się problemy z rozmiarami i sklepy wymieniają się między sobą...

eliame jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-24, 16:21   #2862
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez jaguraaa Pokaż wiadomość
Ja póki co się zbieram i jadę z moim TŻ na jakąś kawkę, bo siedzi obok i mnie popędza już do usłyszenia później. buźka
a ja juz u tz-ta mojego...
ale dalej sie nudze
Stary 2009-01-24, 16:34   #2863
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
ale dalej sie nudze

to Tż niech sie zajmie Toba, taką sliczna laseczką

Ja dziś wpłaciłam zaliczke za fotografa, hurra, juppi i juz mamy coraz więcej rzeczy

Kupiłam sobie spodnie bardzo obcisłe i parasolke (rózowa hahaha). Ostatnio lubie ten kolor

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-24, 16:41   #2864
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eliame Pokaż wiadomość
Ja chcę tylko kulturalne zabawy, w których udział główny nie biorą intymne części ciała. No i nie chcę zabaw gdzie trzeba pić "karniaki".

No obrączki śliczne. Te pierwsze widziałam dzis w Kruku

Dziewczyny wpłaciłam dzis zaliczke za suknie. Będzie do odbioru w połowie maja!
Mój TZ przymierzał dzis garnitury, Pani w sklepie ubrała go w koszule, kamizelke, musznik, garnitur. Wyglądał bosko! Aż sie doczekać nie moge jak go tak w dniu ślubu zobacze.

A właśnie na ile wcześniej planujecie kupić garnitur? Bo ponoć w maju, czerwcu zaczynają się problemy z rozmiarami i sklepy wymieniają się między sobą...
ja tez niechce takich zabaw...
my bedziemy garitur kupowac juz niedlugo.. najpoznij kolo kwietnia maja.. a nie slyszalam o cyms takim z garniturami... ale moze.. w dzisiejszych czasach trzba sae kupe wczesniej rezerwowac wiec sie niezdziwie jak i garniutury ...

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
to Tż niech sie zajmie Toba, taką sliczna laseczką

Ja dziś wpłaciłam zaliczke za fotografa, hurra, juppi i juz mamy coraz więcej rzeczy

Kupiłam sobie spodnie bardzo obcisłe i parasolke (rózowa hahaha). Ostatnio lubie ten kolor
gratuluje fotografa, i spodni oraz parasolki

zobaczcie jakie cudenka znalazlam..
http://www.allegro.pl/item533095766_...uk_gratis.html
sliczne sa ciekawe jakby ygladaly w olorystyce ciemnej butelkowej zieleni.. fajnie ze juz nawet sa i karteczni na stol i na alko.. musze pomyslec i przeliczyc
Stary 2009-01-24, 17:34   #2865
anuulaa
Wtajemniczenie

Witajcie gaduły, dawno mnie nie było, ale i tak pewnie nie zauważyłyście:P
Nadrobiłam wreszcie czytanie, coś niezbyt miła atmosferka była, co nigdy się u nas nie zdarza!!

Martucho, wracaj do zdrowia, bo te zapalenie płuc nie brzmi dobrze. Swoją drogą mnie też coś bierze choroba i mogę dołączyć do grona chorowitych PM.

Rosette
, super, że będziecie mieć wesele!!

Madzialenko
, gratuluje wyboru sukni i kupna autka. W sukni wyglądasz pięknie, pasuje do twojej figury

Ja też się zapisałam do klasy wizażanek. Dla tych PM, które mnie nie znają - podpisałam się jako Anula (Ania. P), nie podając dokładnego nicka.

Dzisiaj nocuje u TŻ!!! dawno już nie zasypiałam przy jego boku, więc będzie milutko. Siedze w jego pokoju, a on coś od dwóch godzin przygotowuje w kuchni, chce mi zrobić niespodziankę. Osttanio troche się kłociliśmy, ale już jest ok.
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-24, 17:35   #2866
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
ja tez spalam do 12...
a cos sie dzieje zlego... biegnactwo trzymam kciuki... ;*

Cytat:
Napisane przez jaguraaa Pokaż wiadomość

SAS nie przejmuj się za bardzo, wszystko się ułoży, musi przed ślubem się dużo nerwów stą różne nieporozumienia, będzie dobrze
dzieki dziewczyny
ja wiem, ze przed slubem sa stresy itp hehe juz jeden mam za soba ale kurczy my to ostatnio mamy osraz gorzej coraz czesciej sie sprzeczamy i o dosyc pozadnie czasem mam juz tza erdecznie dosyc i najchetniej bym sie wyprowadzila czasem myse ze to tez wna przepracowania i teo, ze juz mam dosc anglii i zycia tutaj:?(
aa nie pamietam czy juz wam mowilam
najprawdopodbniej zjezdzamy juz na slub na stale do pl..strasznie sie ciesze chociaz boje sie tez o prace...3majcie kciuki zeby jakos sie ulozylo:
a moj tz wlasnie lula po pracy a franio z nim
a ja sie dorwalam do kompa i za nauke ehh
Stary 2009-01-24, 18:12   #2867
6Anula9
Raczkowanie

Wiecie co uspokoilyscie mnie, bo u nas tez klunie, zamiast sobie pomagac to sie sprzeczamy o glupie drobnostki. Im wiecej zalatwien tym gorzej i cierpliwosci nam brak, no i glowna przyczyna totalnie rozne gusta no ale podobno przeciewienstwa sie przyciagaja.

I tak ostatnio sie zastanawialm nad tym ze wychodze za maz i az sie poryczalam jak glupia tak nagle mi sie rozkeilo i wystraszylam tego wszytkiego.

A wlasnie znacie moze jakies wierszyki typu np zeby gosie nie dawali nam kwiatow tylko np maskotki dla dzieciakow z domu dziecka albo o cos inego ?

choć jeszcze nie jedno,
odtąd jedno,
choć nadal dwoje/Jan Paweł II

Edytowane przez 6Anula9
Czas edycji: 2009-01-24 o 18:15
6Anula9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-24, 18:30   #2868
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Witajcie gaduły, dawno mnie nie było, ale i tak pewnie nie zauważyłyście:P
Nadrobiłam wreszcie czytanie, coś niezbyt miła atmosferka była, co nigdy się u nas nie zdarza!!

Martucho, wracaj do zdrowia, bo te zapalenie płuc nie brzmi dobrze. Swoją drogą mnie też coś bierze choroba i mogę dołączyć do grona chorowitych PM.

Rosette
, super, że będziecie mieć wesele!!

Madzialenko
, gratuluje wyboru sukni i kupna autka. W sukni wyglądasz pięknie, pasuje do twojej figury

Ja też się zapisałam do klasy wizażanek. Dla tych PM, które mnie nie znają - podpisałam się jako Anula (Ania. P), nie podając dokładnego nicka.

Dzisiaj nocuje u TŻ!!! dawno już nie zasypiałam przy jego boku, więc będzie milutko. Siedze w jego pokoju, a on coś od dwóch godzin przygotowuje w kuchni, chce mi zrobić niespodziankę. Osttanio troche się kłociliśmy, ale już jest ok.
dziekuje biore leki i staram sie wyzddrowiec jak najszybciej.. super ze nocujesz tz az ci zazdroszcze.. a atmosferka jest juz dobra

Cytat:
dzieki dziewczyny
ja wiem, ze przed slubem sa stresy itp hehe juz jeden mam za soba ale kurczy my to ostatnio mamy osraz gorzej coraz czesciej sie sprzeczamy i o dosyc pozadnie czasem mam juz tza erdecznie dosyc i najchetniej bym sie wyprowadzila czasem myse ze to tez wna przepracowania i teo, ze juz mam dosc anglii i zycia tutaj:?(
aa nie pamietam czy juz wam mowilam
najprawdopodbniej zjezdzamy juz na slub na stale do pl..strasznie sie ciesze chociaz boje sie tez o prace...3majcie kciuki zeby jakos sie ulozylo:
a moj tz wlasnie lula po pracy a franio z nim
a ja sie dorwalam do kompa i za nauke ehh
trzymam za was kciuki mam nadzieje ze sie ulozy.. ciesze sie ze wracacie.. bedzie dobrze napewno

Cytat:
Napisane przez 6Anula9 Pokaż wiadomość
Wiecie co uspokoilyscie mnie, bo u nas tez klunie, zamiast sobie pomagac to sie sprzeczamy o glupie drobnostki. Im wiecej zalatwien tym gorzej i cierpliwosci nam brak, no i glowna przyczyna totalnie rozne gusta no ale podobno przeciewienstwa sie przyciagaja.

I tak ostatnio sie zastanawialm nad tym ze wychodze za maz i az sie poryczalam jak glupia tak nagle mi sie rozkeilo i wystraszylam tego wszytkiego.

A wlasnie znacie moze jakies wierszyki typu np zeby gosie nie dawali nam kwiatow tylko np maskotki dla dzieciakow z domu dziecka albo o cos inego ?
ojj to ma byc radosny czas nie ma co plaka.. skoro wiemy ze to ci jedny pozostaje sie cieszyc.. ale jesli narastaja watpliowsci to trzeba sie zastanowic i zachowac jak dorosly czlowiek pomyslec co jest na NAS najwazniejsze nas w sensie mnie ciebie itd i tym sie kierowac

jesli moge doradzic to niezbieraj maskotek do domow dziecka bo to sie nieprzydaje.. lepiej srodki czystosci czy artykuly biurowe, albo cos dla siebie totolotek wino ksiazke slodycze itd
moj przyjaciel jest wychowawca w domu dziecka i mowil ze maskotki leza nic sie z nimi niedzieje tylko sie kurza i troche to jest denerwujace jak dostaja znow masktoki.. najlepiej wlasnie jakies gry planszowe artykuly papiernicze czy tak jak pisalam srodki czystosci.. zaraz ci dam linki do wierszy

tu sa wierszyki
http://www.dikor.pl/zaproszenia/zkp.php

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2009-01-24 o 18:49
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-24, 18:38   #2869
6Anula9
Raczkowanie

ojj to ma byc radosny czas nie ma co plaka.. skoro wiemy ze to ci jedny pozostaje sie cieszyc.. ale jesli narastaja watpliowsci to trzeba sie zastanowic i zachowac jak dorosly czlowiek pomyslec co jest na NAS najwazniejsze nas w sensie mnie ciebie itd i tym sie kierowac

jesli moge doradzic to niezbieraj maskotek do domow dziecka bo to sie nieprzydaje.. lepiej srodki czystosci czy artykuly biurowe, albo cos dla siebie totolotek wino ksiazke slodycze itd
moj przyjaciel jest wychowawca w domu dziecka i mowil ze maskotki leza nic sie z nimi niedzieje tylko sie kurza i troche to jest denerwujace jak dostaja znow masktoki.. najlepiej wlasnie jakies gry planszowe artykuly papiernicze czy tak jak pisalam srodki czystosci.. zaraz ci dam linki do wierszy [/quote]

Nie ja nie mam watpliwosci do niczego tylko to taki wielkie wydarzenie i wogole, emocje z tym zwiazane sie mi skumulowalo.
I dziekuje za rade dobrze wiedziec- czekam na linka

choć jeszcze nie jedno,
odtąd jedno,
Stary 2009-01-24, 18:46   #2870
fanta20
Raczkowanie

Mam pytanie...jak wam się podoba taka sukienka? jak przeczytałam że większośc z was już po przymiarkach albo przynajmniej wie jaką chce sukienkę to się lekko podłamałam my mamy załatwioną tylko sale, fotografa i orkiestrę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Miel_1.jpg (13,1 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Miel_3.jpg (12,0 KB, 12 załadowań)
fanta20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-24, 18:47   #2871
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ja nie mam watpliwosci do niczego tylko to taki wielkie wydarzenie i wogole, emocje z tym zwiazane sie mi skumulowalo.
I dziekuje za rade dobrze wiedziec- czekam na linka
link podalam wyzej

tu jesteszcze znalazlam rozne zabawy weselne niktore moga byc faje http://wesele.plock.pl/wesele-1.html

fanta sukienka jest sliczna
Stary 2009-01-24, 18:49   #2872
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
dziekuje biore leki i staram sie wyzddrowiec jak najszybciej.. super ze nocujesz tz az ci zazdroszcze.. a atmosferka jest juz dobra

trzymam za was kciuki mam nadzieje ze sie ulozy.. ciesze sie ze wracacie.. bedzie dobrze napewno

dziekuje i najwazniejsze zycze szybkiego powortu do zdrowka

fanta fajna sukieneczka
Stary 2009-01-24, 18:55   #2873
6Anula9
Raczkowanie

Cytat:
link podalam wyzej

tu jesteszcze znalazlam rozne zabawy weselne niktore moga byc faje http://wesele.plock.pl/wesele-1.html

fanta sukienka jest sliczna
O nie zauwazylam dziekuje

choć jeszcze nie jedno,
odtąd jedno,
Stary 2009-01-24, 19:08   #2874
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje i najwazniejsze zycze szybkiego powortu do zdrowka
dziekuje

Cytat:
O nie zauwazylam dziekuje
prosze tu masz jeszcze kilka stron:

http://artkart.bazarek.pl/article.ph...tow-i-kwiatow/

http://www.kielceonline.pl/cytaty-do...-slubnych.html

http://www.forum.wesele.opole.pl/wie...aty-t1793.html

http://www.zaproszeniaslubne-weselne...,teksty,0.html

http://www.kartkaodciebie.com.pl/tek...,teksty,0.html
Stary 2009-01-24, 19:10   #2875
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fanta20 Pokaż wiadomość
No więc witam po dłuuugiej przerwie....może niektóre z was mnie jeszcze pamiętają (chociaż wątpie bo to dawno było) Postanowiłam się przypomniec, widzę że na wątku pojawiło się wiele nowych dziewczyn No więc mój ślub 18 lipca, i szczerze dopiero teraz zaczyna mnie to wszystko przerażac, całe to zamieszanie....
witam spowrotem
slubujem tydzien przed nami

ale kochana powiedz mi jak ty zrzucilas tyle kg? i w jakim czasie
bo tez wlasnie na diecie jestem .. ale jakos nie widze wynikow jak narazie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
wlasnie kupilam bilety lotnicze na slubna razie w jedna strone i nastraszylam TZ ze wracamy na stałe...ciekawe co odpisze bo w pracy siedzi hehe
a ile przeed slubem lecicie do PL?
my zastanawiamy sie zeby leciec na poczatku lipca slub 25 jest ... ale nie wiem czy to nie za pozno ... mozliwe ze ja sama przylece troszke wczesniej a TZet doleci 2tyg pozniej

Cytat:
witam
opowiedz cos wiecej o sobie

Cytat:

zobaczcie jakie cudenka znalazlam..
http://www.allegro.pl/item533095766_...uk_gratis.html
sliczne sa ciekawe jakby ygladaly w olorystyce ciemnej butelkowej zieleni.. fajnie ze juz nawet sa i karteczni na stol i na alko.. musze pomyslec i przeliczyc
kochana widze ze mnie sledzisz
ja tez wlasnie patrzylam dzisiaj na te zaproszenia hehe
i tez podona mi sie to ze za juz zawieszki i karteczki na stol
musze TZetowi pokazac jak wroci .. jeszcze mamy na oku te zaproszenia ....
http://www.allegro.pl/item532408619_...uk_gratis.html
tez maja karteczki na stol , ale wlasnie nie maja zawieszek na alkogol
a chcemy zeby wszystko do siebie pasowalo

daj znac czy zdecydowaliscie sie na te zaproszenia

Ja tez sie dodalam na NK
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-24, 19:14   #2876
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
kochana widze ze mnie sledzisz
ja tez wlasnie patrzylam dzisiaj na te zaproszenia hehe
i tez podona mi sie to ze za juz zawieszki i karteczki na stol
musze TZetowi pokazac jak wroci .. jeszcze mamy na oku te zaproszenia ....
http://www.allegro.pl/item532408619_...uk_gratis.html
tez maja karteczki na stol , ale wlasnie nie maja zawieszek na alkogol
a chcemy zeby wszystko do siebie pasowalo

daj znac czy zdecydowaliscie sie na te zaproszenia

Ja tez sie dodalam na NK
hahaha to ty mnie sledzis bo na te twoje tez patrzylam bardzo nam sie podobaja dlatego ze jest wszytsko w jednej tonacji zaproszenia awiadomienia zawieszki i karteczki.. sa swietne.. tylko ze sa w brazie a my chcemy w zieleni bo bedziemy mieli zielona dekoracje i chcemy takie ciemne zielone

napisze do nich o zielone moze maja
a te co pokazalas to napisz moze maja karteczki na alko.. mysle ze to jest do zrobienia
Stary 2009-01-24, 19:20   #2877
zaaaabcia
Zakorzenienie

oo to i ja skorzystam z tych wierszykow

Cytat:
hahaha to ty mnie sledzis bo na te twoje tez patrzylam bardzo nam sie podobaja dlatego ze jest wszytsko w jednej tonacji zaproszenia awiadomienia zawieszki i karteczki.. sa swietne.. tylko ze sa w brazie a my chcemy w zieleni bo bedziemy mieli zielona dekoracje i chcemy takie ciemne zielone

napisze do nich o zielone moze maja
a te co pokazalas to napisz moze maja karteczki na alko.. mysle ze to jest do zrobienia
heheh
no dokladnie nam tez zalezy zeby wszystko bylo w jednej tonacji
no wlasnie a nam pasuje bardzo braz bo w naszym lokalu sciany sa jasnej zieleni a dekoracja prawdopodobnie bedzie zloto lub miedz + jasny kremow
wiec te zaproszenia pasowaly by swietnie !!

dokladnie zaraz bede pisac czy maja moze zawieczki na alko wtedy bylo by z glowy

p.s takie pytanko Twoj kolor wlosow to naturalny? bo sa sliczne
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-24, 19:23   #2878
jaguraaa
Raczkowanie

witaj

a ja siedze od rana z tz robi mi picie ciasto ukroil.. i wyberamy sobie obraczki tzn on mi pokazuje ktore mu sie podobaja patrzcie jak sie przejlol tym ze sam ma wybrac. Znalazl swietna strone jest tu mnostwo obrcazek...
jego faworyci to

i te
jestem z niego dumna [/quote]

wiesz w końcu jest to odpowiedzialnosc na cale zycie. My przed cywilnym tez mielismy problem i moj TŻ trafil na idealne. Z tych co pakazalas ja bym chyba wybrala te drugie. a Tobie ktore sie bardziej podobaja?
Stary 2009-01-24, 19:26   #2879
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
oo to i ja skorzystam z tych wierszykow

heheh
no dokladnie nam tez zalezy zeby wszystko bylo w jednej tonacji
no wlasnie a nam pasuje bardzo braz bo w naszym lokalu sciany sa jasnej zieleni a dekoracja prawdopodobnie bedzie zloto lub miedz + jasny kremow
wiec te zaproszenia pasowaly by swietnie !!

dokladnie zaraz bede pisac czy maja moze zawieczki na alko wtedy bylo by z glowy

p.s takie pytanko Twoj kolor wlosow to naturalny? bo sa sliczne
my may pomaranczowo zlote sciany a dekoracja bedzie zlotozielona wieec fajnie by wygladaly n buletlkach tez z zielonymi odcieniami zawieszki no i karteczki na stolach w takiej tonacji... bedziemy pisac zobaczymy...

a wlosy no coz.. naturalne sa mniej rude.. w zimie szarawe w lecie od slonca zlocistorude a teraz sa koloryzowane ale w tym kolorze czuje sie jak w naturalnym

jaguaraaa wlasnie te 2 mi sie bardziej podobja tylko jakby bylo bez brylancika tzn wybiera wiec decyzja nalezy do niego.. ale on tez woli bez brylancikow

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2009-01-24 o 19:29
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-24, 19:28   #2880
jaguraaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
ale dalej sie nudze
no my wrocilismy do naszego psiaczka z powrotem i od razu weszlam tu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości