|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV
|
|
|
|
#512 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Koniec przerwy, jutro masz 2 egzaminy ![]() Edit: nie gniewaj się na mnie, ale jak pozdajecie wszystko w terminie, to szybciej tu wrócicie i będę miała z kim klikać, bo mi się niedługo trochę luźniej na uczelni zrobi i też będę mogła beztrosko przebierać w fotografach i kamerzystach i konsultować to z wami. Edytowane przez Elitka4 Czas edycji: 2009-01-24 o 17:01 |
|
|
|
|
#513 |
|
Zakorzenienie
|
szczerze to wam (uczacym) nie zazdroszcze dla mnie to zawsze była meczarnia siedzenie do pozna i wkuwanie czasami beznadziejnych i nikomu do niczego niepotrzebnych rzeczy teraz na podyplomowych na zaliczenie zazwyczaj przygotowujemy jakas prace
|
|
|
|
#514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() elitka dziękuję za przepis, z pewnością spróbuje kiedyś, bo jest dosyć prosty ![]() W Naszym mieszkanku unosi się teraz zapach pieczonego ciasta drożdżowego z wiśniami ![]() A TŻ pojechał auto umyć, to mam czas na maseczki i takie tam ![]() Pozdrawiam uczące się
|
|
#515 |
|
Rozeznanie
|
Hej, musze sie przywitac na nowym wątku
![]() ![]() Nie byłam na wizau chyba od tygodnia, kurcze duzo do nadrabiania mam ![]() Nie mam teraz czasu bo od środy pracuje i do tego jeszcze sesja dochodzi takze biegam non stop. Po wszystkich egzaminach zamierzam sie poprawić i zaglądać częściej![]() Widziałam ze na 21.08 juz nasza Trójca się powiędzyła sporo fajnie Bziaczki i cieple uściski PM2010
|
|
|
|
#516 |
|
Zadomowienie
|
Ja tu wracam a tu prawie nic do nadrabiania:d Nadrobilam w 3 min utki. Hihi. Dziewczynki uczyc sie bo ja nie mam z kim tu juz pisac. Wszystko pracuje albo uczy sie
|
|
|
|
#517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zawsze wszystko zdaje terminowo jak trzbea. jeszcze nigdy w zyciu poprawki nie mialam tylko te jutrzejsze przedmioty takie, ze cos respektu nie czuje ![]() dlatego tez jade wlasnie z TZcikim do fryzjera, bo coz tu bede udawac ze sie ucze
|
|
|
|
|
#518 |
|
Zadomowienie
|
Elitka, dziękuję za przepis
![]() Kochana jesteś
|
#519 |
|
Rozeznanie
|
A ja właśnie czekam na TŻcika. Mam nadzieję, że nie jadł w domu kolacji, bo musi mojego chleba spróbować
![]() Jutro znowu będę siedzieć nad pracą mgr, ale już na luzie (i z TŻ, więc będzie mi raźniej). Postanowiłam się nie przejmować. Ile napiszę, to napiszę i pójdę do promotora, żeby zerknął na ten kawałek i powiedział czy idę w dobrym kierunku (mam cytat za cytatem, ale to rozdział teoretyczny, więc mam nadzieję, że się nie będzie czepiał). Tylko nie wiem jeszcze czy iść w poniedziałek czy czwartek. TŻta brat przyjechał na ferie i najprawdopodobniej jutro pójdzie zaklepać nam termin w Kościele. Może mu się uda
Edytowane przez Elitka4 Czas edycji: 2009-01-24 o 19:54 |
|
|
|
#520 | |
|
Zakorzenienie
|
aaaaaa kurde, juz mi przeszła złość. Zapłacilismy im w środę za hotel z naszej kasy a oni nam dopiero w poniedziałek oddadzą a my władowaliśmy gotówkę z konta na lokatę 7-dniową(bo nie przewidywalismy wydatków
) i przez ten przelew mieliśmy bardzo duży minus od środy i nam odsetki leciały i ja dopiero dziś wyrównałam debet, bo mi się dzis moja lokata skończyła (poza tym myslałam, ze naiwnie, ze z tego minusa nie płacimy odsetek to mnie tz uświadomił ). I sie wściekłam, bo nieładnie sie zachowali. NIe dają tż żadnej kasy a jeszcze wpieprzają się do jego budżetu. Cytat:
Ponoc nie powinno sie pokazywac facetowi w maseczce, ale mnie to jakos nie rusza, przynajmniej widzi, ze o siebie dbam![]() Pewnie pyszne to Twoje ciasto, ja bardzo lubię ciasta drożdżowe ![]() Dobra dziewczynki, zabieram sie za pisanie pracy zal i może mi starczy czasu na nauke do poniedziałkowego kolosa...mam nadzieję, bo jutro mam gości... |
|
|
|
|
#521 |
|
Zakorzenienie
|
Ciasto pyszny wyszło, chociaż testowałam nowy przepis
![]() Znikam do TŻ
|
#522 |
|
Zakorzenienie
|
co tu tak pusciutko chociaz w sumie to sobota wieczor jest
![]() ja własnie wrociłam (wczesnie) ze spotkania z tz i jego kumplem, bylismy na piwku |
|
|
|
#523 |
|
Zakorzenienie
|
a ja muszę robić referat z zadłużnia usa
![]() Polacy wygrali w ręczną
|
#524 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie. Wybieracie buty z zakrytymi palcami czy raczej odkrytymi?
|
|
|
|
#525 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#526 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#527 |
|
Zakorzenienie
|
Np takie
Czy może takie jak te 4 lub 5 Dziwne zdjęcia się niewkleiły zaraz spróbuje jeszcze raz dodać Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2009-01-25 o 02:36 |
|
|
|
#528 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mi 1,5.. Ale dziś szczerze mówiąc to za wiele nei zrobiłam.. Jakoś tak nie miałam nastroju i teraz mam wyrzuty sumienia... A tak poza tym to teraz mnie dopadł taki kryzys w związku chyba... Jakiś taki chwilowy opad wszelakich emocji i uczuć...
|
|
|
|
|
#529 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#530 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na na pewno z zakrytymi palcami i pietami, reszta odkryta.. tylko szkoda mi b edzie, bo drugi raz ich nie załóże.. chyba że da się je później jakos przefarbować ![]() Cytat:
kazda z nas (oprócz tancerki ![]() ![]() ) kiedyś przezywała chociażby mini kryzys.. ale takiekryzysy umacniają związek
|
||
|
|
|
#531 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiem, że będzie dobrze... Zawsze przechodzi coś takiego ale ja jakoś tak nei lubię strasznie takich okresów w związku...
A buciki ja chyba w takim stylu jak can't... Żeby miały paseczek i się dobrze nogi trzymały.. Chociaż jak dla mnei to takie co Kaśka wkleiła to wyglądają wprost uroczo
|
|
|
|
#532 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() My dzisiaj z TŻ jedziemy do niego na obiad. Więc problem kiedy iść do promotora rozwiązany - następnym razem (czyli w czwartek albo po feriach). Jego rodzinka już pewnie będzie po Kościele, to się podpytam szwagra czy dało się lub da wcześniej zaklepać termin
Edytowane przez Elitka4 Czas edycji: 2009-01-25 o 09:53 |
||
|
|
|
#533 |
|
Zadomowienie
|
Joziu dziękuję za link do programiku
![]() Gosiu to przejdzie i potem dopiero będziesz czuła się cudownie,jak nowo narodzona w związku oby szybko przeszłoco do bucików to będę chciała z okrytymi palcami tylko wtedy kiedy obcasik będzie bardzo malutki bo mam takie z 8cm obcasem i byłam w nich na weselu przyszłej szwagierki ubiegłego lata i po paru godzinach marzyłam tylko by je ściągnąć ;/ zresztą tak czy inaczej nie chcę za dużego obcasa,żeby móc się dobrze bawić a nie myśleć o bolących stopach
Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-01-25 o 09:57 |
|
|
|
#534 |
|
Zakorzenienie
|
a my dzisiaj do wrocka jedziemy na madagaskar i tak po sklepach połazić-może coś mi się spodoba
|
#535 |
|
Wtajemniczenie
|
ja jestem dosyc wysoka bo mam 177c,m wzrostu i chcę miec nizutki obcas, bo lubię być o te 10 cm nizsza od m ojego TZta
i wiadomo że buty trzeba będzie wczesniej w domku porzdnie rozchodzić
|
|
|
|
#536 |
|
Zadomowienie
|
tak,ja tamte też w domu przed weselem rozchodziłam i to za wiele nie pomogło
więc kupię ślubne buciki z malutkim obcasikiem tzn nie takim co to tylko imituje obcas ale tak ze 3 cm
|
|
|
|
#537 |
|
Zakorzenienie
|
Co do bucików to podoba mi się coś na styl(zdj.1)
a na zdj.2 kilka inspiracji z sieci ot dla Was ![]() Oczywiście planuje buty na przebranie, aby wytrzymać skakanie na parkiecie do rana
|
#538 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
już mam ochotę sobie takie kupić a jak myślisz będzie można je potem jeszcze wykorzystać? |
|
|
|
|
#539 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Do mnie Tz przyjechał o 6 rano jak tata mame pojechal odwiezsc a Tz mi przywióz. Spaliśmy razem do 10 ja wstałam i sie ubrałam poszłam do sklepu. A teraz Tz sobie smacznie spi a ja buszuje juz na necie(tylko cichutko zeby go nie obudzic). Co do bucików to z zakrytymi palcami i piętami... Z małym obcasikiem
|
|
|
|
#540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może na wiosnę je sobie kupię i przetestuje ![]() Hmm co do wykorzystania to myślę że jeśli kupisz w kolorze ecru to spokojnie je jeszcze gdzieś ubierzesz, a wydaje mi się że białe można by zafarbować
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:08.

a masz ty marudo i czarnowidzu! No to za 3 tygodnie będziesz znowu beztrosko szusować po wizażu. Co się odwlecze, to nie uciecze 
wtedy to juz bedzie wizazowa rozpusta bez wyrzutow sumienia

Koniec przerwy, jutro masz 2 egzaminy 

) i przez ten przelew mieliśmy bardzo duży minus od środy i nam odsetki leciały i ja dopiero dziś wyrównałam debet, bo mi się dzis moja lokata skończyła (poza tym myslałam, ze naiwnie, ze z tego minusa nie płacimy odsetek to mnie tz uświadomił
). I sie wściekłam, bo nieładnie sie zachowali. NIe dają tż żadnej kasy a jeszcze wpieprzają się do jego budżetu.