Zapuszczamy w³osy! Komentujemy fotki, plotkujemy o w³osach i nie tylko;) - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2009-01-25, 12:02   #2131
aanika
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 527
Dot.: Zapuszczamy w³osy! Komentujemy fotki, plotkujemy o w³osach i nie tylko;)

Cytat:
Napisane przez Shili Poka¿ wiadomo¶æ
Czesc dziewczyny! Podczytuje sobie wasz watek i mam ten szampon z jojoba i zadna rewelacja, swoja droga szybko wam wloski rosna
Ja od szamponu oczekujê tylko, ¿eby dobrze oczyszcza³ i nie obci±¿a³ w³osów. A zainteresowa³am siê nim, bo lubiê seriê Plantica i ten akurat przyku³ moj± uwagê. Nie chcia³am kolejnego szamponu do przet³uszczaj±cych siê w³osów, a ten powinien byæ delikatniejszy. Zaciekawi³ mnie te¿ ten szampon z miêt±.
aanika jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-25, 12:38   #2132
dusia139
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 618

Cytat:
Napisane przez KALAI Poka¿ wiadomo¶æ
pewnie wszystkie to maniactwo mamy, ja jak widze d³ugie zdrowe w³osy to wzroku nie moge oderwaæ i gapie sie jak debil. ale jak widze zniszczone to tez ogladam ku pokrzepieniu.
O to to:P
A jak loczki to ju¿ ca³kiem i zastanawiam siê, czy krêci, czy ma naturalne Ostatecznie dochodzê do wniosku, ¿e napewno trwa³a^^:P
Nie jest za pó¼no!
dusia139 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-25, 12:40   #2133
zapaa³ka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 802

Wlosy po nocy z kokoskiem, umyciu barwa zurawinowa i nalozeniu waxa na sama skore sa cudownie miekkie i gladkie Nie moge sie powstrzymac i caly czas je dotykam, glaszcze i przeczesuje palcami, wiec jutro rano pewnie bede miala na glowie sam tluszcz
Stary 2009-01-25, 12:41   #2134
ekstrawagancja
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 436

jak czytam ile wam rosn± w³osy i wy narzekacie to jest mi cholernie smutno! ;( moje w³osy od d³u¿szego czasu stoj± w miejscu, chocia¿ dbam o nie jak nigdy.

ekstrawagancja jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-25, 12:59   #2135
La Canela
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 456

Cytat:
Napisane przez ekstrawagancja Poka¿ wiadomo¶æ
jak czytam ile wam rosn± w³osy i wy narzekacie to jest mi cholernie smutno! ;( moje w³osy od d³u¿szego czasu stoj± w miejscu, chocia¿ dbam o nie jak nigdy.
U mnie to samo.
Jedyny plus - przesta³y tak wypadaæ... i to wszystko. W stosunku do czerwca moje w³osy s± tej samej d³ugo¶ci, widzê po zdjêciach.
Miejmy nadziejê, ¿e to tylko zimowy przestój.
Chocia¿ u mnie on trwa ju¿ 'troszkê' d³u¿ej...

Edytowane przez La Canela
Czas edycji: 2009-01-25 o 13:02
La Canela jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-25, 13:06   #2136
ekstrawagancja
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 436

no ale wszytkim rosn± w³osy w zime a nam nie?! to niesprawiedliwe!!!

ekstrawagancja jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-25, 13:06   #2137
serduszkoiz
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 642

a ja nawe jesem zadowolona z efektow pielegnacji

a teraz najlepsze moj Tz mowi ze teraz ma taka manie jak ja , patrzy na wlosy innych dziewczyn i sam mi pokazuje w sklepie np zobacz jakie ona ma strzepy hehe

i bylismy u fryzjera , znaczy on byl podciac ( czasem mu nakladam jakas odzywke) i fryzjerka mu powiedziala ale pan ma zadbane i zdrowe wlosy , a jak mi opowiadal, o tym to mowi ze powiedzial jej WIEM to zasluga narzeczonej

Wizazanka
Bloggerka
www.aajonaa.blogspot.com/
serduszkoiz jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-25, 13:08   #2138
Magdzia94
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 18 137

No widzisz jak± dobr± jeste¶ narzeczon±<brawo>

Magdzia94 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-25, 13:23   #2139
serduszkoiz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Poka¿ wiadomo¶æ
No widzisz jak± dobr± jeste¶ narzeczon±<brawo>
najwyrazniej,

lbo duzo siedze na wizazu

Wizazanka
Bloggerka
Stary 2009-01-25, 13:26   #2140
kosmarka
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 218

Cytat:
Napisane przez jyyli Poka¿ wiadomo¶æ
Dzi¶ siê przemog³am i kupi³am Liliputza, zobaczymy czy podzia³a na moje kude³ki.
Mia³a¶ na my¶li szampon czy spay do rozczesywania w³osów, bo ten drugi to zdecydowanie ka¿demu odradzam - wielkie zero, choæ sk³ad ciekawy.

Cytat:
Napisane przez mOna01 Poka¿ wiadomo¶æ
Zmierzy³am znowu w³osy ;P w dwa tygodne uros³y 1,5cm, bez rewelacji ale moje napêdzanie porostu dopiero siê zaczyna
BEZ REWELACJI - nie grzesz . Nie wiesz jak ci dobrze .
Cytat:
Napisane przez dusia139 Poka¿ wiadomo¶æ
I ty narzekasz?
No nie , niektórzy nie ciesz± siê ¿e im w³osy rosn± ponad przeciêtn± i apetyt im ro¶nie jeszcze na wiêcej ... to nie fer . Ale có¿ g³ow± muru nie rozbijê .
No có¿ - pocieszam siê tym, ¿e mam puszyste, grube i krêcone i te¿ kiedy¶ bêd± do pasa, tylko ¿e trochê pó¼niej .

kosmarka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-25, 13:31   #2141
dusia139
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 618

Cytat:
Napisane przez serduszkoiz Poka¿ wiadomo¶æ
a ja nawe jesem zadowolona z efektow pielegnacji

a teraz najlepsze moj Tz mowi ze teraz ma taka manie jak ja , patrzy na wlosy innych dziewczyn i sam mi pokazuje w sklepie np zobacz jakie ona ma strzepy hehe

i bylismy u fryzjera , znaczy on byl podciac ( czasem mu nakladam jakas odzywke) i fryzjerka mu powiedziala ale pan ma zadbane i zdrowe wlosy , a jak mi opowiadal, o tym to mowi ze powiedzial jej WIEM to zasluga narzeczonej
Hehe a¿ siê u¶miechnê³am, kiedy to przeczyta³amMi³e.
Nie jest za pó¼no!
dusia139 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-25, 13:34   #2142
serduszkoiz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dusia139 Poka¿ wiadomo¶æ
Hehe a¿ siê u¶miechnê³am, kiedy to przeczyta³amMi³e.
tak to sie smial na poczatku jak sie wciagnelam, a teraz jak idziemy na saune to mowi zebym mu do pojemniczka dala odzywke i tez naklada przed sauna dla lepszego efektu a myslalam ze takich mezczyzn nie ma

Wizazanka
Bloggerka

Edytowane przez serduszkoiz
Czas edycji: 2009-01-25 o 13:35
Stary 2009-01-25, 13:57   #2143
Shili
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 547

Cytat:
Napisane przez aanika Poka¿ wiadomo¶æ
Ja od szamponu oczekujê tylko, ¿eby dobrze oczyszcza³ i nie obci±¿a³ w³osów. A zainteresowa³am siê nim, bo lubiê seriê Plantica i ten akurat przyku³ moj± uwagê. Nie chcia³am kolejnego szamponu do przet³uszczaj±cych siê w³osów, a ten powinien byæ delikatniejszy. Zaciekawi³ mnie te¿ ten szampon z miêt±.
Hmm... skoro tak to my¶lê, ¿e spe³ni twoje wymagania , na moich w³osach odnotowa³am przesuszenie po d³u¿szym jego stosowaniu, choæ u¿ywa³am go wtedy do kompletu z od¿ywk±, ale nie znaczy, ¿e u Ciebie bêdzie tak samo

Shili jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-25, 14:05   #2144
martii90
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 13 618

Dzisiaj na noc pierwszy raz na³o¿y³am na w³osy olej kokosowy, dok³adnie to na koñcówki, chyba nie zaryzykowa³abym nak³adania na ca³o¶æ W ka¿dym razie s± miêkkie i przyjemne w dotyku, a kokosek piêknie pachnie Od 5 dni u¿ywam szamponu rzepowego Joanny i jakby rzeczywi¶cie w³osy mniej mi wypadaj±, zastanawiam siê tylko czy to mo¿liwe, ¿e tak szybko zadzia³a³, czy to te¿ za spraw± tego, ¿e odstawi³am na jaki¶ czas prostownicê. Pewnie jedno i drugie

Instagram
martii90 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-25, 14:12   #2145
viki1988
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 851

Cytat:
Napisane przez kosmarka Poka¿ wiadomo¶æ
Mia³a¶ na my¶li szampon czy spay do rozczesywania w³osów, bo ten drugi to zdecydowanie ka¿demu odradzam - wielkie zero, choæ sk³ad ciekawy.
a mi jak najbardziej podpasowa³ du¿o bardziej ni¿ te wszystkie zasilikonione psikad³a
Cytat:
BEZ REWELACJI - nie grzesz . Nie wiesz jak ci dobrze .

No nie , niektórzy nie ciesz± siê ¿e im w³osy rosn± ponad przeciêtn± i apetyt im ro¶nie jeszcze na wiêcej ... to nie fer . Ale có¿ g³ow± muru nie rozbijê .
No có¿ - pocieszam siê tym, ¿e mam puszyste, grube i krêcone i te¿ kiedy¶ bêd± do pasa, tylko ¿e trochê pó¼niej .
No w³a¶nie... ja siê bedê cieszyæ je¶li mi urosn± 2 cm/ mies. ... a ma³o tego mam proste, do¶æ cienkie ale chocia ¿ w maire gêste...
Stary 2009-01-25, 14:15   #2146
jyyli
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 038
GG do jyyli

Cytat:
Spray. Wczoraj ju¿ u¿y³am i jestem w miarê zadowolona, rzeczywi¶cie ³atwiej siê rozczesuj±, nie pusz± i nie elektryzuj±, ale czy jaki¶ wiêkszy efekt bêdzie, to zobaczê po d³u¿szym stosowaniu.

Dziewczyny, nie martwcie siê, je¶li nie rosn± wam w³osy, chocia¿ u¿ywacie wielu metod na przyspieszenie porostu. Byæ mo¿e w³osom na tyle czego¶ brakuje, ¿e musicie jeszcze zaczekaæ na efekty, jest to wina zimy, albo po prostu stresujecie siê brakiem porostu albo innymi rzeczami. Powiem wam, ¿e moje bez dopalaczy nie rosn± praktycznie ca³y rok, od wrze¶nia 2007 do lipca 2008 uros³y mi mo¿e 4 cm. Teraz uros³y mi mocno, bo prowadzê naprawdê zmasowany atak: pijê siemiê lniane, pokrzywê, jem kogel-mogel, biorê vitapil i kompleks witamin b. Do tego raz w tygodniu nafta z ¿ó³tkiem i olejkiem rozmarynowym i mycie przede wszystkim zio³owymi szamponami. Pewnie te¿ stosujecie masê rzeczy, ale tak jak mówi³am, byæ mo¿e trzeba daæ sobie jeszcze trochê czasu zanim co¶ zadzia³a.

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-25, 14:26   #2147
'Estelle'
The Pink Power Mo³derajtor

Wiadomo¶ci: 10 704

Cytat:
Eeee tam , je¶li nawet u Ciebie siê nie sprawdzi³, to nie powód, ¿eby od razu nazywaæ go wielkim zerem s± przecie¿ zapewne i wiza¿anki, które s± z niego zadowolone i mog± go z czystym sumieniem poleciæ

Cytat:
Napisane przez martii90 Poka¿ wiadomo¶æ
Dzisiaj na noc pierwszy raz na³o¿y³am na w³osy olej kokosowy, dok³adnie to na koñcówki, chyba nie zaryzykowa³abym nak³adania na ca³o¶æ W ka¿dym razie s± miêkkie i przyjemne w dotyku, a kokosek piêknie pachnie Od 5 dni u¿ywam szamponu rzepowego Joanny i jakby rzeczywi¶cie w³osy mniej mi wypadaj±, zastanawiam siê tylko czy to mo¿liwe, ¿e tak szybko zadzia³a³, czy to te¿ za spraw± tego, ¿e odstawi³am na jaki¶ czas prostownicê. Pewnie jedno i drugie
Zapewne
Chocia¿ ja muszê siê przyznaæ, ¿e u mnie te¿ zadzia³a³ b³yskawicznie i ju¿ przy 2-3 myciu zauwa¿y³am, ¿e ilo¶c utraconych podczas mycia w³osów spad³a o po³owê a przy regularnym stosowaniu zredukowa³a siê o 80% w porównaniu z wynikiem sprzed zmiany pielêgnacji.

'Estelle' jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-25, 14:40   #2148
martii90
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 13 618

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Poka¿ wiadomo¶æ
Zapewne
Chocia¿ ja muszê siê przyznaæ, ¿e u mnie te¿ zadzia³a³ b³yskawicznie i ju¿ przy 2-3 myciu zauwa¿y³am, ¿e ilo¶c utraconych podczas mycia w³osów spad³a o po³owê a przy regularnym stosowaniu zredukowa³a siê o 80% w porównaniu z wynikiem sprzed zmiany pielêgnacji.
Ja siê tylko bojê, ¿eby po d³u¿szym stosowaniu za bardzo nie wysusza³, jako ¿e to do przet³uszczaj±cych siê, dlatego po szamponie i od¿ywce (j± sp³ukujê od razu) nak³adam jeszcze od¿ywkê Dove (t± trzymam jakie¶ 2 minuty), bo stosunkowo dobrze nawil¿a moje w³osy Mam nadziejê, ¿e mo¿e tak byæ A za jaki¶ czas chcia³abym wypróbowaæ te¿ inne serie Joanny

Instagram
martii90 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-25, 15:16   #2149
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 333

Cytat:
Spray. Wczoraj ju¿ u¿y³am i jestem w miarê zadowolona, rzeczywi¶cie ³atwiej siê rozczesuj±, nie pusz± i nie elektryzuj±, ale czy jaki¶ wiêkszy efekt bêdzie, to zobaczê po d³u¿szym stosowaniu.

Dziewczyny, nie martwcie siê, je¶li nie rosn± wam w³osy, chocia¿ u¿ywacie wielu metod na przyspieszenie porostu. Byæ mo¿e w³osom na tyle czego¶ brakuje, ¿e musicie jeszcze zaczekaæ na efekty, jest to wina zimy, albo po prostu stresujecie siê brakiem porostu albo innymi rzeczami. Powiem wam, ¿e moje bez dopalaczy nie rosn± praktycznie ca³y rok, od wrze¶nia 2007 do lipca 2008 uros³y mi mo¿e 4 cm. Teraz uros³y mi mocno, bo prowadzê naprawdê zmasowany atak: pijê siemiê lniane, pokrzywê, jem kogel-mogel, biorê vitapil i kompleks witamin b. Do tego raz w tygodniu nafta z ¿ó³tkiem i olejkiem rozmarynowym i mycie przede wszystkim zio³owymi szamponami. Pewnie te¿ stosujecie masê rzeczy, ale tak jak mówi³am, byæ mo¿e trzeba daæ sobie jeszcze trochê czasu zanim co¶ zadzia³a.
zdecydowanie radze zrezygnowac z pogrubionego, surowe jajko uposledza wchlanianie biotyny i to w dosc duzym stopniu, a biotyna to jak wiadomo witamina pieknych wlosow i skory

lepiej wcinac jajka na miekko-sa najzdrowsze
truskawkowawiosna jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-25, 15:49   #2150
Magdzia94
Zakorzenienie

I najsmacniejsze szkoda ¿e moge tylko 2 w tygodniu zje¶c ; (

Stary 2009-01-25, 15:54   #2151
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
I najsmacniejsze szkoda ¿e moge tylko 2 w tygodniu zje¶c ; (
dlaczego? jestes na cos chora?
Stary 2009-01-25, 15:57   #2152
Magdzia94
Zakorzenienie

Wysz³o mi na testach alergicznych ¿e mam alergie i musze siê ograniczyc z jedzeniem, a jako¿e mam pó¼niej straszne problemy ze skóra to sie tego trzymam. Najgorsze jest to ze to nie jedyny produkt który mam ma³o je¶c. :/

Stary 2009-01-25, 16:10   #2153
carlo_rossi
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 678

Mniam jajko. Uwielbiam, zw³aszcza gotowane na miêkko Biotyne tez wcinam w tabletkach ale juz mi sie powoli konczy i musialam zamowic przez neta bo pani w aptece ze zdziwieniem na twarzy "biotyne? ale to pani chce je¶æ? Pierwsze s³ysze" (dokladniej to ssac ale szczegó³...) najwyrazniej zapomniala ze jakis czas temu tez u nich zamawia³am i wtedy nikt sie nie dziwil ze bede to jesc :P swoj± droga czy ktos wie przez jaki okres mozna tak ssac biotyne? Nie chce przedobrzyc. Biore juz od 2 tyg.
Stary 2009-01-25, 17:41   #2154
SandruS94
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 27
GG do SandruS94 Send a message via Skype™ to SandruS94

Joanna Rzepa, Szampon wzmacniaj±cy do w³osów cienkich, delikatnych, ze sk³onno¶ci± do wypadania
Czy ten szampon pomaga w przyspieszeniu porostu w³osów??:P
SandruS94 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-25, 17:52   #2155
jyyli
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 038
GG do jyyli

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Poka¿ wiadomo¶æ
zdecydowanie radze zrezygnowac z pogrubionego, surowe jajko uposledza wchlanianie biotyny i to w dosc duzym stopniu, a biotyna to jak wiadomo witamina pieknych wlosow i skory

lepiej wcinac jajka na miekko-sa najzdrowsze
Ojej, nie wiedzia³am Ale teraz mam problem, bo jajka na miêkko to co¶, czego nie znoszê, zjem tylko mocno ¶ciête sadzone, jajecznicê, takie straszliwie na twardo ugotowane albo w³a¶nie kogel-mogel. I co do niego kolejna kwestia: dobrze mi robi na struny g³osowe, wiêc po prostu baaaaardzo mocno ograniczê, to chyba nie zaszkodzi w³osom...

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-25, 18:11   #2156
iwulaa
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 960

Mam pytanie bo chce zapuscic wlosy teraz mam do ramion moze dluzsze, specialnie je wyrownalam zeby mi rozly równo i tak mysle czy do wakacji mi urosnal chociaz do zapiecia od stanika ?! Tylko ze mam taki problem ze mi wypadaja czy ten szampon z joanny mi pomorze? i co jeszcze robic aby byly grube mocne no i zeby szybciej rosly Napisze ze nie niszcze ich nie farbowalam, nie prostuje, nie krece
iwulaa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-25, 18:13   #2157
kosmarka
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 218

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Poka¿ wiadomo¶æ
Eeee tam , je¶li nawet u Ciebie siê nie sprawdzi³, to nie powód, ¿eby od razu nazywaæ go wielkim zerem s± przecie¿ zapewne i wiza¿anki, które s± z niego zadowolone i mog± go z czystym sumieniem poleciæ
Mo¿e masz racjê zero to mo¿e nie jest-ale nie u ka¿dego siê sprawdza - mam na my¶li tu swoje do¶wiadczenia i moich kole¿anek z loczków i fal , gdzie jest nas wiêcej niezadowolonych z malinowego psikacza .
Nie wiem czego to mo¿e byæ przyczyn±, ale nam po prostu skleja w³osy, w dotyku s± lepkie i sztywne, a efektu zamierzonego nie ma, i ten zapach mo¿e powalaæ .
Chcia³am tylko uczuliæ .
Dobre z³ego to mam super atomizer

kosmarka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-25, 18:20   #2158
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Wysz³o mi na testach alergicznych ¿e mam alergie i musze siê ograniczyc z jedzeniem, a jako¿e mam pó¼niej straszne problemy ze skóra to sie tego trzymam. Najgorsze jest to ze to nie jedyny produkt który mam ma³o je¶c. :/
oj wspolczuje na Twoim miejscu zupelnie dalabym sobie spokoj z jajkami...

Cytat:
Napisane przez carlo_rossi Poka¿ wiadomo¶æ
Mniam jajko. Uwielbiam, zw³aszcza gotowane na miêkko Biotyne tez wcinam w tabletkach ale juz mi sie powoli konczy i musialam zamowic przez neta bo pani w aptece ze zdziwieniem na twarzy "biotyne? ale to pani chce je¶æ? Pierwsze s³ysze" (dokladniej to ssac ale szczegó³...) najwyrazniej zapomniala ze jakis czas temu tez u nich zamawia³am i wtedy nikt sie nie dziwil ze bede to jesc :P swoj± droga czy ktos wie przez jaki okres mozna tak ssac biotyne? Nie chce przedobrzyc. Biore juz od 2 tyg.
nie wydaje mi sie, zeby trzeba bylo robic przerwe, przeciez nie wcinasz calego opakowania dziennie

Cytat:
Ojej, nie wiedzia³am Ale teraz mam problem, bo jajka na miêkko to co¶, czego nie znoszê, zjem tylko mocno ¶ciête sadzone, jajecznicê, takie straszliwie na twardo ugotowane albo w³a¶nie kogel-mogel. I co do niego kolejna kwestia: dobrze mi robi na struny g³osowe, wiêc po prostu baaaaardzo mocno ograniczê, to chyba nie zaszkodzi w³osom...
to wcinaj jajecznice i na twardo, nie ma sensu sie zmuszac

Cytat:
Napisane przez iwulaa Poka¿ wiadomo¶æ
Mam pytanie bo chce zapuscic wlosy teraz mam do ramion moze dluzsze, specialnie je wyrownalam zeby mi rozly równo i tak mysle czy do wakacji mi urosnal chociaz do zapiecia od stanika ?! Tylko ze mam taki problem ze mi wypadaja czy ten szampon z joanny mi pomorze? i co jeszcze robic aby byly grube mocne no i zeby szybciej rosly Napisze ze nie niszcze ich nie farbowalam, nie prostuje, nie krece
przepraszam, obrazajcie sie wszystkie, ale zawsze rechocze jak ktos pisze "do zapiecia stanika"

przeciez sa kobiety, ktorym ten punkt siega 1/3 plecow a innym ponizej polowy, kwestia doboru bielizny, zupelnie niemiarodajne odkreslenie

sama widzialam takie, ktore wciskaja sie w za male staniki i zapiecie siega im po szyje niemalze

ciezko okreslic ile Ci urosna, nie wiemy ile masz wzrostu, ile cm teraz, trzeba przeliczyc albo najlepiej podejdz do lustra z mierzadlem krawieckim i przyloz do czubka glowy i odczytaj jaka dlugosc by Cie zadowolila, wtedy bedziesz wiedziala ile cm brakuje mniej wiecej

poczytaj watek "Sposoby na przyspieszenie porostu", skarbnica wiedzy
Stary 2009-01-25, 18:22   #2159
carlo_rossi
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 678

Akurat mam to szczêscie i liliputz jest dla moich wlosów dobry. mimo zem falistow³osa. Tylko jak przesadze z ilo¶cia to robi sie oklapiocha i matowiej± w³osy ale jak uzyje tyle co trzeba to sprawdza sie bardzo dobrze.
Stary 2009-01-25, 19:28   #2160
Magdzia94
Zakorzenienie

Jak mi nie przypasuje liliputz to oddam brat, a w³asciwie to dla niego bêdzie.

Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:20.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.