Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;) - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-25, 14:41   #2971
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
ja muszę się w końcu rozglądnąć za jakąś fryzjerką ale nie wiem kiedy ile wcześniej bo chcę by mi jeszcze włosy podrosły
ja fryzjera mam zaklepanego wiem tez gdzie bede robic paznokcie i makijarz problem jest tylko jeden te panie wiedza o tym tylko z gadki przy piwie bo to kolerzanki mojej iwi no i tu jest problem bo jedna wyjerzdza w sierpniu na wakacje a duga jest w ciazy... wiec moily ze kolo marca mam isc do nich do salonu z iwi i sie umowic na ewentualne malowanie i paznokciowanie w domku jesli niebeda w salonie.. ale stres mnie zjada...

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Dzień dobry wszystkim

Weszłam się tylko pochwalić, że promotor zaakceptowal moją pracę, więc 20 lutego będę się bronić o ile zdam jeszcze egzaminy, ale myślę, że jakoś pójdzie. Strasznie się cieszę z tej pracy, bo wisiało to nade mną i nie dawało spokoju, ale już mam z głowy na szczęście! Zrobił mi ładny prezent na urodziny dzisiejsze

W przyszłą sobotę będę mieć chyba przymiarke sukni (wreszcie). Przebojów ciąg dalszy nastąpił, ale nie ma siły nawet tego opisywać. Stanęło na tym, że sprawą mojej sukni i mnie samej będzie się zajmowac wyłącznie właścicielka salonu, bo okazuje sie, że jej pracownice nie potrafia załatwić prostych rzeczy.
Mam tylko nadzieję, ze wreszcie wszystko wyjdzie tak jak powinno.
Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
dziewczynki a mnie męczy sprawa pokrewieństwa.Jak mowi sie na brata męża??szwagier ,bo z tego co wyczytałam to szwagier - brat żony,mąż siostry.....jak nie szwagier to kto???
ktosiu sto lat, duzo zdrowka usmiechu chwili tylko dla siebie i duzo odpoczynku a pozatym wiele milosci

Cytat:
no faktycznie juz sprawdzilam ,dzieki dziewczynywlasnie probuje zrobic dobra fotke tej bransoletki ktora stowrzylam i mi nie wychodzi

edit : o juz mam.tylko na zdjeciu nie widac jak te krysztalki sie mienią
piekna jest tez mysle o obanzoletce.. ale np kwiatow

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
chyba
dzis od rana kreci mi sie w glowie
kaszel mnie zabija...tak sie dusze jakbym miala astme
do tego pluca mnie bola i brzuch jak kaszle
glowa mnie boli
jest mi ogolnie niedobrze

i powoli mam katar

oki jade do mojego ukochanego
pwiedzial ze sie bedzie mna opiekowal

zostaje do jutra
idz do lekarza zebys z zapaleniem pluc nieskonczyla...

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Czesc, w końcu nadrobiłam.
Nie wiem, czy pamiętaciemoje problemy z mamą, ale jest jeszcze gorzej
Ale przynajmniej dowiedziałam się, ze z naszą salą wszystko pewne.
ojjj pamietaj ze awsze cie wysluchamy.. pociecha jest taka ze chociaz sala jest pewna... a dalej jest zle?
Stary 2009-01-25, 14:43   #2972
sas
Wtajemniczenie

Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

czesc dziewczynki
my dopiero z godzine temu wstalismyD wczoraj dluzej posiedzielismy i do tego mpja szwagierka wciagnela mnie w gre internetowa eh
Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
chyba
dzis od rana kreci mi sie w glowie
kaszel mnie zabija...tak sie dusze jakbym miala astme
do tego pluca mnie bola i brzuch jak kaszle
glowa mnie boli
jest mi ogolnie niedobrze

i powoli mam katar

oki jade do mojego ukochanego
pwiedzial ze sie bedzie mna opiekowal

zostaje do jutra
wracaj do zdrowka szybko z ukochanym napewno bedzie latwiej:

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
nio napewno,ale cuda sie zdarzaja

ktosia wszystkiego najlepszego!!!

Edytowane przez sas
Czas edycji: 2009-01-25 o 14:51
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-25, 14:49   #2973
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Ktosiu - wszystkiego najlepszego z urodzinkami
przede wszystkim zdróweczka, duzo milosci i spelnienia marzeń kochana

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-25, 14:51   #2974
eseska
Zakorzenienie

Dziewczyny! Mam problem z teściową! Nie nic sie nie dziej jest spoko kobietka tylko ze ma za tydzin urodzino-imieniny i mamy totalna pustke w głowie co jej można kupić. Perfumu odpadają ona używa takich na jakie nie możemy sobie pozwolic (tez je dostaje nie kupuję). Strasznie ciężko jest coś wymysleć. W tamtym roku doałam jej obrazek , który sama wyhawtowałam krzyżykami (kupę czasu mi to zakęło) Ale prezent chyba nie trafiony bo nie widziałam by gdzieś wisiał i jak na jesieni cos tam w rozmowie wyszło ze lubie haftować to ona strasznie zdziwiona była, więc pewnie nie kojarzy ze to ode mnie lub gdzieś położyla i nie pamiętam. w związku z tym w tym roku chcemy coś kupić i to juz razem. Tylko co?
Ostatni pomysł jaki nam się jakoś nasunął to kwiatek w doniczce. Może macie jeszcze jakies pomysły?Please!!!!!!!!!!! !!!11

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-25, 15:12   #2975
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:

ja też :/ mam wolne jutro a muszę do lekarza iść taki katar mam że wytrzymać nie umie
no ja chyba tez do lekarza sie wybiore

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
no hmmm jednak nie bedzie tak latwo bo jednak nie zostalismy sami w domu....

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
zdrowiej szybciutko
dzieki kochana

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

idz do lekarza zebys z zapaleniem pluc nieskonczyla...
no chyba bede musiala

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość

wracaj do zdrowka szybko z ukochanym napewno bedzie latwiej:
oby bo ledwo zyje juz
coraz gorzej sie czuje
Stary 2009-01-25, 15:12   #2976
stokrotka24
Zakorzenienie

Witam
Niestety, ale dzisiaj padł mi chyba dysk w kompie i nie mam wizażu Mam nadzieję, że da się go jeszcze naprawić bo jestem uzależniona od kompa
Teraz jestem u Tz i zaraz będę nadrabiać co napisałyście
Miłej niedzieli
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-25, 15:24   #2977
Daysy85
Zakorzenienie

Ktosia86
Sto lat i dużo zdrówka i spełnienia marzeń!!!

Scio
nie martw się będzie dobrze!

Eseska hmm a może jakąś filiżankę zdobiona jakoś fajnie albo bransoletkę????Albo obrus???
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-25, 15:25   #2978
aloy
Raczkowanie

Strippi zdrowiej!
Ktosiu wszystkiego najlepszego!
a tak w ogóle witam Was w to niedzilne popołudnie
zaczynam się stresować tym co tu piszecie o tym co macie już zamowione, a do slubu macie troszkę więcej czasu niż ja... wiem gdzie będę się juz malowała i czesała do śubu ale nie zamawiałam jeszcze... ślub mam na 17 i nie wiem na którą się umówić... Poradźcie coś?

Ola 19.10.2009
aloy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-25, 15:32   #2979
eseska
Zakorzenienie

Daysy! Własnie obrusy to ona ma bo tez o tym mysłałam, ale tz stwierdził "ona ma wszystko" Filiżanka - fajny pomysł musze obgadac z Tż.

Aloy - myśle ze jak pójdziesz do fryzjerki czy kosmetyczki to one Ci najlepiej doradza. Ja np slub mam o 16.00. Z fryzjerem jestem umówina na 9.15 jakies 2 godziny trzeba liczyć, a na makijaż na 11.30- tka 45 minut do godziny. Jak umawiałam się na makijaż to mi powiedziła kobietka ze dobrze jest juz mieć fryzure. Zapytaj mysle ze ci dobrze doradza!

ZOSIA
Stary 2009-01-25, 15:56   #2980
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
Daysy! Własnie obrusy to ona ma bo tez o tym mysłałam, ale tz stwierdził "ona ma wszystko" Filiżanka - fajny pomysł musze obgadac z Tż.

Aloy - myśle ze jak pójdziesz do fryzjerki czy kosmetyczki to one Ci najlepiej doradza. Ja np slub mam o 16.00. Z fryzjerem jestem umówina na 9.15 jakies 2 godziny trzeba liczyć, a na makijaż na 11.30- tka 45 minut do godziny. Jak umawiałam się na makijaż to mi powiedziła kobietka ze dobrze jest juz mieć fryzure. Zapytaj mysle ze ci dobrze doradza!
Ja ostatnio mojej mamie na urodziny kupiłam takie saszetki z herbatą liściastą z herbaciarnii, mają tam strasznie duży wybór i herbaty pieknie pachna i nie są zbyt drogie. Ja kupiłam kilka rodzajów tak "na spróbę" - starczylo na 2-3 filiżanki. Mają też róznego rodzaju kawki.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-25, 16:01   #2981
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny! Mam problem z teściową! Nie nic sie nie dziej jest spoko kobietka tylko ze ma za tydzin urodzino-imieniny i mamy totalna pustke w głowie co jej można kupić. Perfumu odpadają ona używa takich na jakie nie możemy sobie pozwolic (tez je dostaje nie kupuję). Strasznie ciężko jest coś wymysleć. W tamtym roku doałam jej obrazek , który sama wyhawtowałam krzyżykami (kupę czasu mi to zakęło) Ale prezent chyba nie trafiony bo nie widziałam by gdzieś wisiał i jak na jesieni cos tam w rozmowie wyszło ze lubie haftować to ona strasznie zdziwiona była, więc pewnie nie kojarzy ze to ode mnie lub gdzieś położyla i nie pamiętam. w związku z tym w tym roku chcemy coś kupić i to juz razem. Tylko co?
Ostatni pomysł jaki nam się jakoś nasunął to kwiatek w doniczce. Może macie jeszcze jakies pomysły?Please!!!!!!!!!!! !!!11
Ja ostatnio kupowałam wazon i pieprzniczkę i solniczkę (takie jak na fotce poniżej)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wazon.jpg (14,0 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SOLNICZKA (1).jpg (16,2 KB, 8 załadowań)

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-25, 16:10   #2982
eseska
Zakorzenienie

Dzieki dziewczyny! wiedziałam ze na Was można liczyć. Musze podrzuc pomysł wazonu tz -towi. Prezent robi wspólny. A teściówka kwiaty lubi...

ZOSIA
Stary 2009-01-25, 16:14   #2983
Rybulka
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki
Wczoraj cały dzień spędziłam poza domem: byłam na ostatnim w tym semestrze zjeździe na podyplomówce i tak urosłam, że szok, bo babka ogromnie chwaliła moja pracę zaliczeniową
Potem jechałam od razu od TŻa, bo miał urodzinki.

Ktosiu, wszystkiego , co najlepsze dla Ciebie, zdrowia i spełnienia marzeń, często się uśmiechaj i bądź zawsze dla swojego przyszłego mężulka ta najważniejszą, najpiękniejszą i najukochańszą
I gratuluję zaakceptowanej pracy!

Martuś, no dobry gust ma Wojtas Jestem pewna, że będziecie mieli piękne obrączki
A Ty takie sliczne zaproszenia znalazłaś, że nie mogę sie na nie napatrzeć! Musze je koniecznie TŻowi pokazać!

jaguś, świetny pomysł z NK Oczywiście, że juz tam jestem

sas, trzymam kciuki za Ciebie i mężusia, żebyście doszli do porozumienia i juz się tak bardzo nie kłócili

fanta20, pamiętam Cię Zdjęcie bardzo ładnej sukienki zamieściłaś

Daysy, ubolewam, ale nie potrafię Ci pomóc w sprawie zółwi... Nigdy nie miała, ale kiedys bardzo chciałam Po .slubie kupie sobie świnke morską

atomufko, sliczne cudeńko zrobiłaś

strippi, duzo zdrowia. Ja juz powoli wychodze z kryzysu
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-25, 16:18   #2984
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Czesc, w końcu nadrobiłam.
Nie wiem, czy pamiętaciemoje problemy z mamą, ale jest jeszcze gorzej
Ale przynajmniej dowiedziałam się, ze z naszą salą wszystko pewne.
szkoda, że jest gorzej...nie wiem co powiedzieć

atomufko śliczna bransoletka, co chcesz jeszcze zrobić?
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-25, 16:43   #2985
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aloy Pokaż wiadomość
źle się wyraziłam u mnie nie będzie macania po pupie tylko tak była na ostatnim weselu na którym byłam ale u mnie zawsze jest macanie po kolanie(Pan młody Panne młodą),a Panna młoda rozpoznaje po nosie i pewnie tak będzie u nasale chyba tylko to
no to ok dla mnie najważniejsze jest żeby nikt nie czuł się zażenowany i zmuszony do zabaw, które mu nie pasują.

Ktosia wszystkiego najlepszego

Strippi dużo zdrówka za dużo na koniku jeździsz

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-25, 17:13   #2986
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
no to ok dla mnie najważniejsze jest żeby nikt nie czuł się zażenowany i zmuszony do zabaw, które mu nie pasują.(...)
Dokładnie
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-25, 17:51   #2987
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
moze koralne albo kolczyki... ja uwielbiam czytac wiec tez swietnym pomyslem byla by dobra ksiazka.. ale tak szczezre mowiac obrus dla mnie niejest dobrym pomyslem.. bo to cos do domku a na urodzinki powinno sie dawac cos tylko dla obdarowanego.. napewno cos wymyslisz tz ci powinien pomoc kto jak kto ale on zna mame najlepiej

Cytat:
slonce wszystko zalezy od dlugosci wlosow i rodzaju fyzury mnie uczescac to kwestia pol godziny na slub moze troche wiecej ale nie wiecej niz godzina.. zalezy co chcesz miec na glowie i jak podatne masz wlosy ja mama slub na 14 a czesac sie bede kolo 9-10 zeby potem te w domku z 3 godzin niesiedziec w pelnym rynsztunku bo sie zapocimy

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
Wczoraj cały dzień spędziłam poza domem: byłam na ostatnim w tym semestrze zjeździe na podyplomówce i tak urosłam, że szok, bo babka ogromnie chwaliła moja pracę zaliczeniową
Potem jechałam od razu od TŻa, bo miał urodzinki.

Martuś, no dobry gust ma Wojtas Jestem pewna, że będziecie mieli piękne obrączki
A Ty takie sliczne zaproszenia znalazłaś, że nie mogę sie na nie napatrzeć! Musze je koniecznie TŻowi pokazać!
tez mi sie podobaja i obraczki i zaproszenia
ratuluje pochwaly jestem z Ciebie dumna
Stary 2009-01-25, 18:11   #2988
kabimba
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
slonce wszystko zalezy od dlugosci wlosow i rodzaju fyzury mnie uczescac to kwestia pol godziny na slub moze troche wiecej ale nie wiecej niz godzina.. zalezy co chcesz miec na glowie i jak podatne masz wlosy ja mama slub na 14 a czesac sie bede kolo 9-10 zeby potem te w domku z 3 godzin niesiedziec w pelnym rynsztunku bo sie zapocimy
ja mam na 13:00 (po sląsku ) i fryzjerka kazala mi przyjsc na 9:00
wiem ze bede biegac, ale lepiej biegac niz siedziec, myslec i zamartwiac sie glupotami
kabimba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-25, 18:14   #2989
Alicja z Krainy Czarów
utknęła w Króliczej Norze

witam tak nieśmiało czytam Wasze posty i powolutku zaczynam się udzielac ślub biorę 8.08.09 i coraz bardziej się stresuję jak każda z nas pragnę, żeby był wyjątkowy, Wasze rady, propozycje na pewno mi w tym pomogą
Stary 2009-01-25, 18:17   #2990
eseska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alicja z Krainy Czarów Pokaż wiadomość
witam tak nieśmiało czytam Wasze posty i powolutku zaczynam się udzielac ślub biorę 8.08.09 i coraz bardziej się stresuję jak każda z nas pragnę, żeby był wyjątkowy, Wasze rady, propozycje na pewno mi w tym pomogą
Witam! Opowiedz cos o Was! No i jak ida przeygotowania.

ZOSIA
Stary 2009-01-25, 18:20   #2991
śliweńka
Zakorzenienie

dziewczyny ja jestem w dołku bo już tak nie wiele czasu zostało a ja nie wiem kiedy mamy się za co brać

nauki u mnie w kościele jeszcze nie wiadomo kiedy będą w lutym dokładnie

muszę szukać sukienki

zaproszenia mam

nie wiem kiedy odezwać się do orkiestry i uzgodnić szczegóły

co najważniejsze godzina ślubu ustalona na 13

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-25, 18:37   #2992
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Witaj z nami i opoiwadaj

Cytat:

sas, trzymam kciuki za Ciebie i mężusia, żebyście doszli do porozumienia i juz się tak bardzo nie kłócili

f
dziekuje oby jakos to bylo
ja sie wlasnie zastanawiam jakby tu zrzucic z 5kg .dieta nie bardzo bo jestem za slabana takie cos a poza tym potem wroce do normalnego jedzenia i na jedno wyjdzie hm..
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-25, 18:51   #2993
eseska
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny ja jestem w dołku bo już tak nie wiele czasu zostało a ja nie wiem kiedy mamy się za co brać

nauki u mnie w kościele jeszcze nie wiadomo kiedy będą w lutym dokładnie

muszę szukać sukienki

zaproszenia mam

nie wiem kiedy odezwać się do orkiestry i uzgodnić szczegóły

co najważniejsze godzina ślubu ustalona na 13
śliwienka! spokojnie! Co do nauk to wiesz ze beda w lutym czyli juz niedługo z tym ruszycie. Co do sukienki to powoli sie rozglądaj, ale bez paniki. Moje koleżanki to kupowały suknie 2 miesiace przed tak ze na pewno zdażysz. My też musimy odezwac sie do orkiestry ale jak nas znam to pewnie tez zrobimy to w lutym - marcu na jakiec 3-4 miesiace przed. Spokojnie! Damy rade!

ZOSIA
Stary 2009-01-25, 18:51   #2994
aloy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
Witaj z nami i opoiwadaj

dziekuje oby jakos to bylo
ja sie wlasnie zastanawiam jakby tu zrzucic z 5kg .dieta nie bardzo bo jestem za slabana takie cos a poza tym potem wroce do normalnego jedzenia i na jedno wyjdzie hm..
ja tez bym chciała tak z 5 kg ale nie wiem czy do maja dam radę... ale na razie staram się. nawet hantelki sobie kupiłam (ale ważą 0,5 kg:p)bo chciałabym ramiona do ślubu wyszczuplic a tak w ogółe to zamierzam od jutra ćwiczyć takie zestawy z Tamille Weeb:P zabaczymy jak długo tak schudnąć ten jeden rozmiar do 36 i takim pozaostać można sobie pomarzyć...

Ola 19.10.2009
aloy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-25, 19:16   #2995
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
szkoda, że jest gorzej...nie wiem co powiedzieć

atomufko śliczna bransoletka, co chcesz jeszcze zrobić?
dziękuję w ogole wszytkim dziekuje za komentarze
mysle o naszyjniku i kolczykach jeszcze

a my chyba w koncu wybralismy salę...tzn .mamy teraz dwie i musimy sie zdecydowac.Niestety nie mam zdjecjedna to jest wloska restauracja,wszystko w takim fajnym starym stylu- bardzo elegancko,a druga to winiarnia-tez jest ladnie i troche taniej wiec juz sama nie wiemjutro siostra ma tam pojsc i ocenic na zywo,bo ja tam bylam kilka lat temu i nie pamietam jak wyglada

domiks strasznie duzo tych nauk macie,az 10my mamy 6 i to mnie przeraza
w ogole dziewczyny czy u was w parafiach tez sie placi?U nas ksiadz zazyczyl sobie 70 euro za pare...oczywiscie zaplacilismy ale mysle ze to jest sporo...

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2009-01-25 o 19:18
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-25, 19:36   #2996
eseska
Zakorzenienie

Cytat:

domiks strasznie duzo tych nauk macie,az 10my mamy 6 i to mnie przeraza
w ogole dziewczyny czy u was w parafiach tez sie placi?U nas ksiadz zazyczyl sobie 70 euro za pare...oczywiscie zaplacilismy ale mysle ze to jest sporo...
No u nas tez płaciliśmy ale my chyba 20 zł od osoby to znaczni taniej.

ZOSIA
Stary 2009-01-25, 19:46   #2997
domi7ks
Zakorzenienie

Atomufko u nas 10, a my mamy narazie 6 zrobionych...nie wiem od czego to zalezy acha każda nauka trwa tak 40-45 minut a będziemy płacić jakieś 50 zł za pare i jakieś książki mamy dostac

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-25, 19:49   #2998
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez aloy Pokaż wiadomość
Strippi zdrowiej!
dzieki

Cytat:

strippi, duzo zdrowia. Ja juz powoli wychodze z kryzysu
dzieki kochana
zazdroszcze ja dopiero zaczynam

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość

Strippi dużo zdrówka za dużo na koniku jeździsz
oj juz poltora tygodnia nie jezdzilam bo lod jest

Cytat:
witaj z nami
opowiadaj co masz
Stary 2009-01-25, 19:54   #2999
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

czesc dziewczyny.Jestem pocieszona bo kupiłam torebkę ALICJA Z KRAINY CZARÓW witaj w naszyn gronie

W końcu się doczekałam
Michalinka jest już na świecie
iza240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-25, 20:02   #3000
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny.Jestem pocieszona bo kupiłam torebkę ALICJA Z KRAINY CZARÓW witaj w naszyn gronie
jaką??? ja dzis kupilam tunikę

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości