|
|
#1531 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
Jestesmy spisani na straty.
Nic tak pieknie nie pachnie jak szczescie zaraz po przebudzeniu. Brakuje mi tego.. tego.. szczescia? Jak zwierzeta w niewoli cierpimy. Potrzebuje cieplego spojrzenia Twoich oczu. |
|
|
|
#1532 |
|
Zadomowienie
|
* Zamknę cię w swoim sercu na dwa spusty.
* Zatrzymajmy chwile te jak najdłużej. * W pustym pokoju jej smutek wydawał się jeszcze większy. * Pokaż mi, że warto. * Zapomniałeś już.? Tyle ci mówiłam. * Pod kołderką marzeń. * Na jednym brzegu ty, a na drugim ja. * Co mam myśleć, tego nie wiem już. * Nutka erotyzmu w słowie kocham.
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
|
|
|
#1533 |
|
Przyczajenie
|
A teraz coś mojegoo
![]() * Kiedy Ciebie nie ma żyję w ciemnościach... * Zaćmienie serca daje mi wiele do myślenia, ale to i tak trudne, by żyć.. * Wraz z Tobą odjechało wszystko co piękne, kolorowe i nadające mojemu życiu sens...Byłeś dla mnie jak Pudełko z kredkami - nadawałeś mojemu życiu kolorów i barw... * To tak, jakbym żyła bez słońca... I żaden promyk nadzieji już tu nie pomoże! Żadne wspomnienie! To musisz być Ty * A księżniczki dostają wszystkoo czego chcą xD Więc wiesz.. xD Muszę dostać Ciebie! * I co.. ? może być? Podoba Wam się?
|
|
|
|
#1534 |
|
Zadomowienie
|
byłam zabawką, ale zabawa skończyła się. wszelkie uczucia są zbędne. uschnięta konwalia w starym pudełku.. spaleni innym słońcem. |
|
|
|
#1535 |
|
BAN stały
|
` Ja stałam tam na balkonie pełnym powietrza lata
` Byłeś jak Romeo, który wbijał się w deseń ` Ty będziesz księciem, a ja będę księżniczką ` To jest Love Story kochanie, więc tylko powiedz: tak. ` Romeo uratuj mnie, czuję się tak samotna |
|
|
|
#1536 |
|
BAN stały
|
jednaZwielu zachwycasz
![]() właściwie to się skończyliśmy. bo już nawet do siebie straciłam zaufanie. ósmy dzień tygodnia żyję urojeniem lepszego jutra po co mi to? problemy ponad miarę. można nawet powiedzieć, że z samotnością zdążyłam się zaprzyjaźnić. nie umniejszaj swojej winy, chłopcze. twarz pełna wyrzutu. psychologowie na pewno wynaleźliby mi uzależniające tabletki albo antydepresanty. patent na nieprzemyślane decyzje komercyjne `kocham Cię` nieistotne szczegóły życia. zdradliwy, fałyszywy, wyczerpuje się tak szybko jak Energizery. |
|
|
|
#1537 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. xD powyższe kradnę. ;D uwielbiam . <3 Cytat:
;***** a ten biorę. (; Cytat:
mmmmmm .. a te - niebo w gębie. XD Miłości życia szukasz .. ?
targowisko uczuć .. niektórzy przegrywają już na starcie .. łzy w nocy, śmiech w dzień , w sercu pustka . banał moich łez . czar słowa ' kocham ' - prysnął. chodź .. pokażę Ci ile dla mnie znaczysz . mam pare snów na sprzedaż i jedno bezcenne serce za późno na starania .. ja już nie jestem zainteresowana. Ta , która nie zna szczęścia . mogę udawać że jestem szczęśliwa ..
|
|
|
#1538 |
|
Raczkowanie
|
coś jest w stanie wywołać u Ciebie jakiś odruch wrażliwości ? kolejny raz wydaje mi się, że to istnieje tylko w filmach. sekretarka diabła. niech zapanuje cisza. kc - czy w ten sposób można wyrazić uczucia ? chwile lekkości i nieświadomości. twarze z masła.
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2009-01-25 o 16:36 |
|
|
|
#1539 |
|
Zadomowienie
|
za duże mnie otacza łóżko, za duży mnie przykrywa koc.
ja za każdym razem mocniej ściskam nasze zdjęcie. zróbmy coś, by zapomnieć. chemiczna broń Twoich łez. dziki pożar Twoich włosów. z nienawiści czerpie tlen. zabrałam Cię do kina. na najnudniejszy film.
|
#1540 |
|
Zadomowienie
|
Dałam Ci moje serce w całości, a Ty oddałeś mi je drobnych kawałkach.
Nie potrzebna wcale mi taka miłość do krwi. Dobre wspomnienia zachowam, złe Ci oddam, wetknę w bagaż. Nic nie powiem, domyśl się czemu mi z Tobą źle. Mówiłeś, że chcesz mnie na wieczność- uwierzyłam.
|
#1541 |
|
Przyczajenie
|
W swych snach,
Z wiatrem ścigała się co noc Uwierz, każdy czegoś się boi. I coś kocha. Między ziemią, a niebem szukamy się We śnie ja proszę Ty, Kawałek słońca mi daj przypominaj mi nieustannie, że jesteśmy tylko przyjaciółmi Takie zapomnienie moze zdarzyć sie nawet najwiekszym przyjaciołom I śniła, że dla niego tańczy, a on ukradkiem bije brawo Chcę Ci powiedzieć[...]ale nie mam odwagi... Bądz jak skrzydła dwa, kiedy braknie sił... codziennie mocniej w Ciebie wrastam, radością smutkiem, dumą, gniewem. Będe patrzeć wciąż w Twoje oczy, choć nie ja miałam siłę z nich czerpiać...
|
#1542 |
|
Raczkowanie
|
to ja dam swoje skromne opisy, inspiruje mnie tworczość Twardowskiego i taki tego wynik (wyrwane z kontekstu):
nikt z nas nie jest samotny tylko przez przypadek byliby doskonali lecz wad im zabrakło telefon milczy jedna tylko filiżanka na stole kalendarz się nie śpieszy -mój Boże po co się wtrącałem w to co zrobisz lepiej beze mnie przychodzę bezrobotny staję w ogonku i proszę Cię o miłość jak o ciężką pracę --- Kto? --- pytam wreszcie --- Twój Bóg zakochany z miłością niewzajemną i to wszystko psu na budę bez miłości wszystko na pysk zbity wali się bez Ciebie tylko to co nieważne jak krowa się wlecze O święty krzyżu pytań jak niewiele ważysz gdy małe głupie szczęście liże nas po twarzy Edytowane przez JanChryzostom Czas edycji: 2009-01-25 o 17:26 |
|
|
|
#1543 |
|
Zadomowienie
|
Nakarmiłam księżyc miodem..
..a Ty na tęczy sennych marzeń siedziałeś i gwiazdy jadłeś plastikową łyżeczką.. Jeszcze się noc wokół tli, a ja już wiem, że dzień jest zły.. Ty pilnuj moich snów i przychodź kiedy chcesz. Te chwile z moich dni do jednej dłoni zbierz.. Została nicość, został czas.. Bez Ciebie Kochanie zimno mi tak.. Kiedy umilkną moje sny.. ..zmienił mnie czas, zmieniły mnie łzy. Jego dłonie sprawiają, że mam dreszcze.. Jesteś jak sen o spadaniu. Jeden Twój gest i uśmiecham się.. ..a bliskość rozproszy nasz strach przed ciemnością. Moje oczy są oczami wariatki, kiedy spotykają się z Twoimi oczami.. Wszystkie wzloty, każdy ból dzielę z Tobą pół na pół.. Wiatr trzaska drzwiami odstraszając nadzieję.. - (...) tylko jak ja się mam wobec niego zachowywać? - Bądź po prostu sobą. Nie musisz udawać.. - Żeby być sobą, muszę udawać. - Jak to? - A tak, że ja sama nie wiem kim jestem.. Bywam zygzakiem w oku Twym i szumem w uchu.. - Rozumiesz mnie? - Nie. - Tym lepiej. Najgorzej jest rozumieć.. ..boli cisza, choć są słowa. Dotknij mojego świata koniuszkiem swoich palców.. Wczorajszy dzień przykrył prawdę, jak kurz.. Pomóż mi wytrwać do końca, nim wstanie nowy dzień, nim odejsziesz jak sen.. Dotknij moich łez swoimi ustami.. A Kiedy się śmiejesz - rób to tylko dla mnie. Chciałabym wierzyć, że jesteś tu naprawdę.. ..bo cały mój świat potrzebuje psychologa! Jeśli szukasz, znajdziesz gdzieś na pewno trochę szczęścia, swoje małe niebo.. Dużo bym dała, by przeżyć to znów.. Lubię ten stan. Rozkoszne sam na sam. Cisza i ja.. Cisza i czas.. Przemykam lekko ponad dniami, by z naszych szeptów utkać noc.
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2009-01-25 o 17:07 |
|
|
|
#1544 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
;* ________ - nie można być z kimś i nie angażować się w TO. - czemu? - to tak jak z książką. Jej nie czyta się fragmentami. miłość trwa wiecznie, tylko ludzie się zmieniają? nie pamiętam jak jest być kochaną przez Ciebie. Więc za tym nie tęsknie śmiać się, bo coś śmieszy, a nie dlatego, że wypada. wystarczy, że pożądasz, nie musisz kochać. Na razie... chcesz, to pokażę Ci jak mało mnie znasz pokój pachnie Tobą, chociaż wcale Cię tu nie było na poduszce, na prześcieradle.. cała pościel pachnie naszymi ciałami szczęście bezczelnie schowało się w kąt. teraz wyszło niespodziewanie.
"Nie masz żadnych wrogów poza tymi w Tobie" rsmt Edytowane przez nastychick Czas edycji: 2009-01-25 o 17:11 |
||
|
|
|
#1545 |
|
Raczkowanie
|
z samotnością w sercu.
nigdy nie wierzyłam w bajki. moje emocje zostały w pokoju obok. nigdy nie powiedziałam, że tęsknię. z rezygnacją w dłoniach... zapomniałam ile dla mnie znaczysz. skłamane w oczach łzy. jakby marzenia pobladły. z pragnieniem w głodnych oczach. bo jest mi żal... jak widać, można żyć bez powietrza. chcę zacząć spokojnie oddychać... gdzieś z daleka, dobiega mnie jakaś muzyka. milczysz. przecież wiem, że słowa cię duszą! nie dawaj mi nic, prócz siebie... cisza wisi w powietrzu. i sen jakby ciężki. zrozumiałam to. i tak spokojnie oddycha... to nic, że wargi popękały i powieki opadły...to nic. kolejne przegrane życie. nasza miłość umiera. w twojej piwnicy. chciałam zasnąć, żeby tego nie słuchać... chodź ze mną. wiesz, wczoraj obiecałam sobie, że nie stracę namiastki uczuć.
wtedy usiłowaliśmy żyć przeżywać miłość szukać i nie znajdować.. Edytowane przez styrana Czas edycji: 2009-01-25 o 17:13 |
|
|
|
#1546 |
|
Raczkowanie
|
kolejne:
nie ma sytuacji na ziemi bez wyjścia kiedy Bóg drzwi zamyka – to otwiera okno spadają z obłoków małe wielkie nieszczęścia potrzebne do szczęścia miłości z wadą serca a takie wciąż czyste podobno do nieba wpuszczają parami to co nie logiczne prowadzi do wiary |
|
|
|
#1547 |
|
Raczkowanie
|
stało się wtedy tak cicho
jakbyś prostowała na zegarku ostatnią sekundę sypie się szmerem czas zbieram nosem zapach nieba |
|
|
|
#1548 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
podoba się
![]() Zanim noc otuli nas swoim ciepłem.. Nocą kwitnie sen. Z Tobą lubię patrzeć tam gdzie odchodzą dni i nie ma zła. Zgasimy światła..i nie będzie nas przez kilka chwil. I sierotą będę bez niego. Widuję Cię tylko gdy miasto zapada w sen.
już nigdy nie będę tą samą osobą, którą byłam kiedyś. 'i przyjdzie dzień radosny..' ![]() Edytowane przez HarmonyOfHappiness Czas edycji: 2009-01-25 o 17:41 |
|
|
|
|
#1549 |
|
Raczkowanie
|
Witam po mojej niezauwazonej [?] obecnosci ;D
_________ w kolejce czekam na swoją kolej -szczęście rozdają. We'll be half way to anywhere where love is more than just your name.//Będziemy w połowie drogi do nikąd gdzie miłość jest czymś więcej niż po prostu twoim imieniem Don't look back you're safe now, unlock your heart.//Nie oglądaj się do tyłu, jesteś teraz bezpieczny, otwórz swoje serce I've woken now to find myself in the shadows of all I have created.//Obudziłam się by odnaleźć samą siebie pośród cieni wszystkiego co stworzyłam I'm longing to be lost in you, won't you take me away?// Pragnę być zagubiona w tobie, nie zabierzesz mnie? When I look into your eyes I get shivers.//Kiedy patrzę w twoje oczy, mam dreszcze Cruel to the eye, I see the way she makes you smile. \\ To okrutne dla oka, widzieć jak ona sprawia, że się uśmiechasz There's no air, I can't breathe easy // Nie ma powietrza, nie mogę swobodnie oddychać Romeo zjawi się potem. Wydaj mnie: lepsza już śmierć w walce z wrogiem niż usychanie bez twojej miłości. Jak tu trafiłeś? Kto ci wskazał drogę? Żegnaj, Gienia, świat się zmienia ![]() Co ma być to będzie. Cóż jest świat bez słodyczy kochania? Moja sympatia do ciebie da się wyrazić jednym słowem: łajdak Miłość jest ślepa więc w nocy ma najwłaściwszą scenerię.Miłość ośmiela się z wolna, aż wszystko co czyni, zda się jej proste i skromne. ..samo piekło ! Tylko tutaj jest niebo. westchnienia jak morskie huragany. po nitkach babiego lata.. do rana jeszcze daleko. więc nie wiń mnie za to..
|
|
#1550 |
|
Przyczajenie
Lokalizacja: Tam, gdzie marzenia zmieniają się w rzeczywistość ;)
|
to może i ja się dorzucę
![]() Twoja obecność, warunkiem mojego szczęścia.
wszystko wiruje gdy ON na nią patrzy życie bez znieczulenia, spod sztucznych rzęs spływa sztuczna łza,. wśród tłumu odnajdź mnie. może wszystko w co wierzę nie istnieje kolejny raz kolejne tysiąc kłamstw. Zgubiona droga, stracony czas...Nie ma siły na miłość.
|
|
#1551 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
____ I want you back in my life, that's all I'm breathing for. // Chce cię z powrotem w moim życiu, to wszystko dla czego oddycham.
|
|
|
#1552 |
|
Zakorzenienie
|
jestem bo dokonał sie zamach na to co ja miałem w planach'.
chcę siły ognia, by stawić opór światu, którym rządzi zbrodnia. Rzucę się z wysokości ale nie połamię się bo kur*a mam gumowe kości!Takie życie niestety Straciłam cię wtedy kiedy TyZ przodu wady A gdzieś z tyłu zalety Kazałeś ze swojego życia wyjść Straciłam cię wtedy kiedy ty Nie dałeś żadnej szansy mi Dzięki tobie już umiem Nie szukać zbędnych mi złudzeń. teraz przytul mnie, mocno, czule, tak namiętnie. Nie dam zniszczyć swych uczuć. tak chciała szczęście zatrzymać dla siebie. wszystko ma swój kres. jedną miłością nie można życ długo.
|
#1553 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, ponawiam prośbę o opisy o zmianach w życiu!! i dodaję coś ze swego notatniczka
![]() Duch zerwał z ciałem i uleciał "miłość jest niewiadomą lecz chcę wiedzieć czy wiary starczy mi" Mimo wszystko życie jest jedną wielką próbą sił. Życie przecieka przez daty jak woda przez palce. Smutek rodzi się z czasu, który upływa a nie zostawia owocu. Ile trzeba mieć siły by móc płakać z obcym człowiekiem? Czasem gdy wszystko oddala się w sen, przychodzi przebudzenie a reszta jest prawdą. Wszystko się skończyło, wszystko się zaczyna. Nic nie jest podobne do tego co było. Muszę śmiać się płakać, mówić...nie mając nic do powiedzenia. Do pełni szczęścia brakuje mi pustego miejsca przy Tobie.
|
#1554 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
miło, że komuś przypadły do gustu przy okazji bezczelnie podkradam te 3 boskie są ![]() ukrywam żywy ciągle gniew. już nie jestem tak pewna wszystkiego. bo rozmiar biustu to nie wszystko kotku. miałeś być. być może jest już za późno na cokolwiek. dla ładnych za brzydka. dla brzydkich za ładna. gdybym mogła zatrzymać czas. zahipnotyzowana twoim wzrokiem. i wtedy zrozumiała, że cudów nie ma. bo ona wcale nie chciała zapomnieć. zamiast tak on powiedział nie. przecież ideały nie istnieją. i w jednej sekundzie cały świat wywraca się do góry nogami. odkąd go poznała całe jej życie się zmieniło. słowami zwodził pięknie tak. bo ona nie przewidziała jednego. wcale nie chciała gwiazdki z nieba. chciała tylko jego.
Warto tęsknić i czekać? Z myślą tak upartą? Warto? Edytowane przez jednaZwielu Czas edycji: 2009-01-25 o 18:35 |
|
|
|
|
#1555 |
|
Przyczajenie
Lokalizacja: Tam, gdzie marzenia zmieniają się w rzeczywistość ;)
|
Cytat:
Napisane przez zdzastax to może i ja się dorzucę ![]() Twoja obecność, warunkiem mojego szczęścia. spod sztucznych rzęs spływa sztuczna łza.. Nie chcę być złośliwa ale widziałam powyższe. Jeden (pogrubiony)sama dodałam.. Reszta nie wiem czy była kopiowane bo sobie nie przypominam..Ale te były na 100%.. ____ z tego co widzę większość jest kopiowana. skoro twój to sory, ale żadnych praw autorskich nie zastrzegł nikt. opisy miałam zapisane na kompie, nie pamiętam skąd. podobały mi się wiec pomyślałam ze wrzucę. skoro masz problem, to sory ;] he.
![]() Edytowane przez zdzastax Czas edycji: 2009-01-25 o 18:36 |
|
|
|
#1556 |
|
Raczkowanie
|
jejciu lasencje, ale szalejecie ^^ a mnie tu tylko parę dni nie było. (;
byłam już taka silna, zobaczyłam Ciebie i łzy w moich oczach. przez Ciebie pierwszy raz w życiu płakałam przez miłość. już zawsze, na zawsze. -zakochałaś się- powiedziała, a z moich oczu spłynęły gorzkie łzy, gorzkiej miłości. operacja serca pewnie by mi pomogła. tak strasznie boli mnie to 'coś' w kształcie serca. usunęłam twoje zdjęcia i myślałam, że pomoże. ale z dnia na dzień jest coraz gorzej. a co z moimi marzeniami.?! myślałam, że Cię 'tylko' lubię, ale ja Cię kocham... może komuś coś. (; Edytowane przez chocolatelady Czas edycji: 2009-01-25 o 18:36 |
|
|
|
#1557 |
|
Raczkowanie
|
słów na usta nie ciśnie się zbyt wiele
spójrz na świat pełno zalet i wad. Twoje serce trzeszczy. jego usta smakują jak malinowa mamba. już nie wierzę. między słowami. jedwabna miłość. tylko raz potrafię zaufać. jesteś dla mnie kimś zwyczajnym. _________________________ ______________ Już zapomniałeś żę masz mnie kochać? jeśli sprawisz
,że będę dla Ciebie rysowała serduszka w zeszycie- będę Twoja |
|
|
|
#1558 |
|
Przyczajenie
|
Od jakiegoś czasu czytam wasze opisy i uwazam że są BOSKIE
![]() w szczególności : Kissabble & dontlookdown .! Jesteście niesamowite x3'Okradam was regularnie xDD
|
#1559 |
|
Raczkowanie
|
styrana, jednaZwielu, abunee, Kissabble, nastychick, lillyblack. -> ja cię nie moge świetne opisy! za każdym razem kradnę mrr.;d x33
____________________ na ulicach widziałam Cię. dlaczego masz ponurą minę, przecież Cię kocham? bo może nasze szczęście miało limit? i słońce świeci, ale Ty płaczesz. i nie ważne co się stanie musisz odnaleźć swoją drogę. puste słowa kocham Cię, zacznijmy od nowa. mam popękane serce i myśli. możesz mieć wszystko, wystarczy tylo chcieć. smutno cieszyć się w samotności. tłumaczył się, że nie ma nic. nie miał siły by opanować łzy. był jak mgła, niewidzialny tajemniczy. Every day I'll die.. Come to me like a knife on my skin... pragnął wrócić tam gdzie sie rodzi dusza. _________ mam małą proźbę przepraszam, że tu, ale jak już pisze to napisze tu... chłopak chciał sprawdzić czy jestem trudną dziewczyną i wczoraj powiedzieliśmy wspólnie koniec temu... skasowaliśmy swoje numer itp. ale jednak jego siostra powiedziala mi ze on nie skasował go... dlatego chce żeby zrozumiał co zrobił... proszę Wy jesteście takie mega więc napewno coś znajdziecie ;D. z góry dziękuje ![]()
|
#1560 |
|
Wtajemniczenie
|
1.Otwierając pocztową skrzynkę zamek zgrzyta tęsknotą.
2.Byłam rozczarowana tym, że On nawet nie próbował mnie objąć.. 3.Nigdy nie bedziesz mój,dlatego zachowam Cie na zawsze. 4.Zakochani zawsze zachowuja sie absurdalnie. <3 5.Jego blask jest ogromny,ale jego cień mnie przeraża. 6.Miała nadzieję, że pojawi się ktoś, kogo pokocha do szaleństwa i wreszcie dni przestaną być podobne jeden do drugiego. 7... mam tylko sny, Więc rozpostarłem je pod twoje stopy. Lekko stąpaj, ponieważ depczesz moje sny. 8.Serce nocy pełne jest miłości .. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:14.

boskie są