|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Ból brzucha podczas wysiłku fizycznego
Witam
Od kilku miesięcy odczuwam ból po prawej stronie brzucha, w okolicy jajnika, czasem w okolicy biodra lub tuż pod nim. Ból pojawia się najczęściej podczas wysiłku fizycznego (to może być choćby szybki spacer ) ale czasem też i bez niego. Dodam, że nie jest to wyrostek robaczkowy (ten miała usuwany kilka lat temu). Ból ten pojawił się mam wrażenie po tym gdy przeforoswałam się podczas ćwiczeń (biegłam 1km bez odpowiedniego przygotowania - wiem, wyjątkowa głupota ). Niekiedy ból był tak silny, że miałam aż problemy z chodzeniem. USG u ginekologa wykazało, że z jajnikami wszystko w najlepszym porządku. Byłam też u chirurga i niczego konkretnego się nie dowiedziałam - doktor powiedział, że może to być stan przedpuklinowy (przepuklina może się wytworzyć lecz nie musi) - jednak to chyba nie to, bo u chirurga byłam przed 2 miesiącami, a przepukliny nie mam. Oprócz bólu nie mam żadnych dodatkowych objawów.Już nie wiem co robić
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ból brzucha podczas wysiłku fizycznego
Tez tak czasem mam. Zaczyna mnie boleć gdy np. gwałtownie wstanę. Pytałam się ginekologa, co może być tego przyczyną- poradził mi, bym była spokojniejsza i nie wykonywała gwałtownych ruchów
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:38.

) ale czasem też i bez niego. Dodam, że nie jest to wyrostek robaczkowy (ten miała usuwany kilka lat temu). Ból ten pojawił się mam wrażenie po tym gdy przeforoswałam się podczas ćwiczeń (biegłam 1km bez odpowiedniego przygotowania - wiem, wyjątkowa głupota
). Niekiedy ból był tak silny, że miałam aż problemy z chodzeniem. USG u ginekologa wykazało, że z jajnikami wszystko w najlepszym porządku. Byłam też u chirurga i niczego konkretnego się nie dowiedziałam - doktor powiedział, że może to być stan przedpuklinowy (przepuklina może się wytworzyć lecz nie musi) - jednak to chyba nie to, bo u chirurga byłam przed 2 miesiącami, a przepukliny nie mam. Oprócz bólu nie mam żadnych dodatkowych objawów.