|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy i kosmetyki - zapraszam ;)
Cytat:
Mam szklane atomizery z zakupów od Gwai właśnie 5ml.
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
magsch dziekuję, nic nie znalazłam
![]() jagabrzchyba to co ustaliłyśmy wczesniej, ale oczywiście zrozumiem jeśli się nie zdecydujesz bluegirl chętnie
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
Nad Organzą zastanawia się już wizażanka i dziś wieczorem lub jutro będę już wiedziała co i jak. Jeśli ciągle będziesz zainteresowana dam Ci znać. U Ciebie podoba mi się bardzo bardzo Serge Lutens i Hot Cuture z naciskiem na Lutensa. |
|
|
|
|
#95 |
|
Rozeznanie
|
Może znajdziesz coś u mnie za puder Kanebo i miniaturkę serum Clinique? Zapraszam do wątku. Poza nim mam np Kenzo Oriental Flower, rozświetlacz MAC Iridescent Loose Powder 12g odcień Silver Dusk ...coś bym jeszcze znalazła pewnie
Mój profil na Fragrantica https://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/15321 Mój wątek wymiankowy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1276096 Edytowane przez Tigerlilly Czas edycji: 2009-01-23 o 20:21 |
|
|
|
|
#96 |
|
Wtajemniczenie
|
witaj
![]() Interesuje mnie puder Kanebo oraz HC , w zamian mogę zaproponować podkład Dior Forever 010, maczka Clinique,Terracottę dla blondynek, Innocent Edytowane przez lola23 Czas edycji: 2009-01-23 o 21:02 |
|
|
|
|
#97 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj
zapraszam do mojego wątku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=304394 Może coś być znalazła za - Givenchy, Hot Couture EDP lub Jesus del Pozo, In white EDT. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#99 |
|
BAN stały
|
witaj
coś za hot couture i image ? pozdrawiam https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=297490 |
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za: Moschino, I love love EDT, 30 ml - zostało jakieś 30%. SuperPharm.?
|
|
#102 |
|
Rozeznanie
|
Soso
,czy moglabym liczyc na info na temat interesujących mnie miniaturek?. Prosiłam o nie w moim watku, tam gdzie sie wpisałaś ostatnio. Ale dośc długo nie odpisujesz, więc na wszelki wypadek ponawiam prośbę i tutaj |
|
|
|
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
Tak nieśmiało również się przypomnę
![]() Aha, 'sweterek' S.Rykiel otrzymam z innej wymianki, zatem interesują mnie w tej chwili dwie miniaturki - Samsara i Theorema. |
|
|
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
zależy mi bardzo na odlewce amor amor, oraz Clinique Turnaround Concentrate- 7 ml, nowe, w kartoniku .
znajdziesz coś u mnie? pozdrawiam
|
|
|
#106 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ksesia, KiSSSieL dziekuję , nie wymieniam się na ubrania ![]() astronomiczna.ania dzięki za przypomnienie, odpisałam u Ciebie ![]() amanda-1a chyba sie nie pomylę (haniebnie późna pora ) pisząc, że miniaturki są wolne, u Ciebie podobaja mi się odlewka Lolita Lempicka Fleur Defendue lub zapach męski Chanel Egoiste oraz probki: Caline Gres i chyba Initial Boucheron. Zastanów się nad tym, ja tez się zastanowię, nie chce się do niczego zobowiązywac o tej porze ![]() Nadia_12 nie wiem w sumie co chciałabys za to oddać? przy czym uczciwie ostrzegam, że jak dla mnie ten tusz chanel jest do bani Mam nadzieję, że nikogo nie pominełam, pozdrawiam serdecznie
|
||
|
|
|
|
#107 |
|
Raczkowanie
|
Ja pozwolę się przypomnieć- pisałaś u mnie w wątkach
Pozdrawiam
DOSTęP DO NETA BARDZO NIEREGULARNY zA WSZELKIE OPóźNIENIA Z GóRY PRZEPRASZAMSzukam: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post11031510 Kramik wymiankowy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=301620 |
|
|
|
|
#108 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
).Pomyślałam i wymyśliłam, że... Jeśli pasowałoby tak: za dwie mini (czyli Theo i Samsara) odlewki w atomizerkach: 5 ml Fleur Defendue i 5 ml Chanel Egoiste plus w fioleczkach: 2 ml Caline i 1 ml Initial'a (akurat tego mam nie za dużo), to byłoby super ![]() Hmmm, co Ty na to? Ja bardzo chętnie... |
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisałam u siebie
|
|
|
|
|
#110 |
|
Wtajemniczenie
|
wielka szkoda, że Kanebo już nieaktualne, co wybrałabyś sobie za HC?
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
- Givenchy, Hot Couture EDP - pojemność wyjściowa 100 ml, mam go z wymiany, oryginalność nie budzi moich zastrzeżeń. Proszę pytać o pojemność na bieżąco, jako że parę osób poprosiło o odlewki.
- Jesus del Pozo, In white EDT, 30 ml - trudno mi określić zużycie, flakonik jest nieprzezroczysty, moim zdaniem zostało co najmniej 20 ml, być może wiecej. Jeśli ktoś ma pomysł jak to zweryfikować, chętnie spróbuję. SuperPharm widzisz może coś u mnie za któryś z zapachów? |
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
A to juz zależy od Ciebie
Przepraszam, że wcześniej się nie odezwałam, ale nie miałam dostępu do internetu przez weekend
Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2009-01-25 o 17:20 |
|
|
|
|
#113 |
|
Raczkowanie
|
Chyba jednak podziękuję
![]() Olejek miał być dla mojej siostry, a ona się rozmyśliła, więc bez sensu jest wymieniać się na jedną miniaturkę, zwłaszcza jeśli jest do bani Dziękuję za szczerość i życzę owocnych wymianek
|
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
Dazzling, DiTu77 odpisałam
dzięki za przypomnienie ![]() amanda-1a mój TŻ trochę oprotestował Chanel Egoist, więc to odpada. Pozostaje sama Lempicka, a to trochę mało za dwie miniaturki. ps. tez nie spałam z powodu kotki Tyle, że ta moja bidula akurat strylizację okropnie znosiła ![]() lola23nie masz ochoty wymienić Dior forever 10 na ciemniejszy? Tak poza tym to podoba mi się u Ciebie Terracota dla blondynek, ale muszę się zastanowić czy chce oddać za to HC /no i czy Ty chcesz /irsin podoba mi się u ciebie Lolita, ale raczej za In white plus ewentualnie jakis dodatek, nie za HC ![]() anastazjaaa2 co to za uniki Na pewno nie oddam całego Lutensa, uwielbiam go, tyle, że jest dośc intensywny i bardzo trwały, więc na pewno nie zuzyję całości. Naprawdę wolałabym bys określiła ile chcesz Lutensa, trudno mi tak strzelać. Napisz jak widzisz nasza wymianę, zawsze rpzecież możemy ponegocjować ![]() ![]() Nadia nie ma sprawy pozdrawiam!
|
|
|
|
|
#115 |
|
Wtajemniczenie
|
za Dior Forever dziękuję, jak zdecydujesz się na Terracottę daj znać
|
|
|
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdaję sobie sprawę, że całego nie oddasz no i zdaję sobie sprawę z różnicy cenowej też Napisz ile mogłabyś mi oddać Lutensa, a ja się dostosuję ? Nie ukrywam, że nawet malutka ilość mnie zadowoli Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2009-01-25 o 20:17 |
|
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Nola może tak - napisz w jakim stanie zuzycia jest Dior forever, ja zrobię fotkę HC i zobaczymy, czy taka wymiana nas interesuje, ok?
![]() anastazjo napisz Słoneczko za ile ml Lutensa oddasz Organzę, ja chętnie coś jeszcze dorzucę ze swojego topiku, jesli oczywiście masz na cos ochotę
|
|
|
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
20 ml mi pasuje o tyle, że mam całkiem fajny szklany atomizer o tej pojemności, jednak chciałabym, bys sobie coś do tego dobrała może interesuje Cie woda termalna Avene? albo cos innego? A możesz mi jeszcze zdradzic źródło pochodzenia Organzy?
|
|
|
|
|
|
#120 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() przypominam, że chętnie oddam rownież próbki /odlewki zapachów, mam tego sporo w tym niszowce |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.

, nie wymieniam się na ubrania
) pisząc, że miniaturki są wolne, u Ciebie podobaja mi się odlewka Lolita Lempicka Fleur Defendue lub zapach męski Chanel Egoiste oraz probki: Caline Gres i chyba Initial Boucheron. Zastanów się nad tym, ja tez się zastanowię, nie chce się do niczego zobowiązywac o tej porze
zA WSZELKIE OPóźNIENIA Z GóRY PRZEPRASZAM
).
Dziękuję za szczerość i życzę owocnych wymianek
Tyle, że ta moja bidula akurat strylizację okropnie znosiła