|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2009 cz. IV - w oczekiwaniu na cud! ;*
Anuu ślicznie dziękuję za zdjęcia, szkoda że to pierwsze takie niewyraźne
![]() ![]() Neszikaa ja również poproszę o zdjęcia jak będą ![]()
![]() |
#482 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() hej hej ![]() ja jak bym mogła to tez prosze o zdjecia studniówkowe ![]() ![]() ja dzisiaj poczytałam troche "Dzumy" i zrobiłam z 3 zestawy z niemieckiego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#483 |
Zakorzenienie
|
Dołącza się kolejna z humorem jakimś taki "nie bardzo"...
|
![]() ![]() |
![]() |
#484 |
Zakorzenienie
|
Ja nie przestaję być na siebie zła, przez to jak mi czas ucieka a ja go marnuję.
![]() Najgorsze jest to, że jestem całkowicie świadoma tego, co robię, jak odkładam naukę. ![]() ![]() PS I zaczynam żałować, że nie zrobiłam sobie takiego dekoltu jak Scarlett w tej sukience na 100. ![]() ![]()
Edytowane przez paula007 Czas edycji: 2009-01-25 o 18:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#485 |
Zakorzenienie
|
Na poprawe humoru
-> http://pl.youtube.com/watch?v=Vsl3richgJM ![]() (z checia bym na takie cos poszla ![]() Ja o dziwo mam dzis dobry humor-i ostatnie 2 dni w szkole sie z nikim nie poklocilam(nie tylko ja bylam w szoku ![]() ![]() U nas rozpetala sie wojna w klasie o film prezentacje klasy(nawet nie bralam udzialu w wojnie- i sie wiele osob zdziwilo i pytalo czemu ja nie mam nic do powiedzenia a ja na to:zeby sie klocic trzeba miec humor ![]() Eh jestem na etapie negocjowania z bratem by cos zrobil na ta studniowke ![]() (bedzie rozmawial o tym w pracy we wtorek) A ja jutro mam przymiarke kiecki ![]()
![]() |
#486 | |
Zadomowienie
|
ja w sumie mogłam zrobić więcej przez ostatnie 5 dni, zwłaszcze ze prawie nie wychodziłam z domu, bo byłam chora.
Ale i tak w ogólnym podsumowaniu nie wyszło źle, zwłaszcza że straszny len ze mnie. Przeczytałam Freuda (choć chyba nie tego co miałam :P) i zrobiłam 3,5 działu zadań z testów Operonu ![]() Cytat:
Idę oglądać Dumę i Uprzedzenie ![]() ![]() ![]()
A musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda Będę odchudzoną inżynierką ![]() ![]() ![]() Edytowane przez gaia Czas edycji: 2009-01-25 o 19:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja mam nie raz ciety jezyk i mowie ludziom co mysle(a nie za plecami ![]() Ja widzialam na tvn style i byla super tak jak "Rozwazna i romantyczna".
![]() ![]() |
![]() |
#488 |
Zakorzenienie
|
u mnie o prezentacji na film dowiedzielismy sie w dzien jej krecenia ale nie z wiiny kamerzysty
![]()
#489 |
Zakorzenienie
|
próbowałam przeczytać w wakacje, ale mi nie wyszło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#490 |
maszyna, nie człowiek
|
My mamy zwykle machanie jak w familiadzie i tekst: "zapraszamy na studniówkę!". Porażka...
A jutro foty jakieś klasowe i z osobna na świadectwo. Nie musze chyba mowic, ze trafili w taki dzien mojego cyklu, ze mam kratery na twarzy :P
#491 |
Raczkowanie
|
Powiedzcie mi dziewczynki,jeśli możecie coś doradzić:jak u Was wyglądał plan dnia studniówki?Bo ja sama się gubię.
![]() ![]() renia,xxboo,organizm,anuu-mogę Was prosić o zdjęcia ze studniówkina priv,strasznie jestem ciekawa i z chęcią dołącze się do głosów zachwytu ![]() ![]()
#492 |
Zadomowienie
|
Ojojoj, napisałam relację z mojej imprezy i zajęła mi on całą stronę w Wordzie. Nie wiem czy tu wklejać...
![]() |
#493 |
Konto usunięte
|
anuu i neszikaa dawać foty
![]() a ja sie katuje lilu- na brzegu świata ;/ znowu bedzie ze mam krzywe fazy ale Tż milczy 4 dni. bije sam siebie na głowe. mam go dosc;/ ![]() ![]() z innej ebczki przebrnelam rpzez chłopów. całych. wywieźli jagne ze wsi. jak to czytałam to tak blisko mi było do Hanki. heh |
![]() ![]() |
![]() |
#494 |
Zakorzenienie
|
Alexia, skróć trochę i dawaj, a nuż coś podpowiemy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#495 |
Konto usunięte
|
az zaczęłam rpzglądać kierunki .
i tak Krk: AGH: turystyka i rekreacja UJ: no i klops bo -europeistyka -geografia: turystyka -amerykanistyka UE: -europeistyka -stosunki miedzynarodowe -turystyka i rekreacja i masz babo placek;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#496 |
Raczkowanie
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10657287]az zaczęłam rpzglądać kierunki .
i tak Krk: AGH: turystyka i rekreacja UJ: no i klops bo -europeistyka -geografia: turystyka -amerykanistyka UE: -europeistyka -stosunki miedzynarodowe -turystyka i rekreacja i masz babo placek;/[/quote] Też jestem z Krakowa i mnie akurat interesuje europeistyka na UE i UJ,a z tego co wiem to na UE turystyka będzie drugi rok i jest meeega ludzi.Podobnie na AGHu.Na UJ na europeistyke średnio 10 osób na miejsce,trzeba było zdać wos na ok 70% rozszerzony of kors ![]() ![]() ![]() ![]()
#497 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#498 |
Raczkowanie
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10657491]to ciekawe jak ja daleko zajde tylko z rozsz geografią i rozsz ang... ;/[/quote]
Nie załamuj się ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#499 |
Raczkowanie
|
Anuu-dzięki za fotki
![]() ![]() ![]() Dziewczynki podzielice się z innymi troszkę? ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#500 |
Zadomowienie
|
Dobra, wrzucam historię mojego życia
![]() (liczę na komentarze) A więc Pewien Pan miał się troszkę spóźnić na moją imprezę, bo tego dnia miał zajęcia na uczelni. Ale nie spóźnił się, powiedział, że zwiał z ostatnich zajęć ![]() Na dzień dobry dostałam piękną, długą różę, życzenia i tradycyjnie 3 buziaki w policzki ![]() Na początku był obiad i wszyscy siedzieliśmy razem przy stole. Po obiedzie odtańczyłam z tatą pierwszy taniec (jak na weselu ![]() ![]() Potem był tort i oczywiście wszyscy mnie rozśmieszali, także do dmuchania świeczek zabierałam się jakieś 7 min ![]() Po jakimś czasie Pewien Pan pojechał po swoją muzykę i jak zaczął grzebać przy moim laptopie, to się z nim droczyłam. Wszyscy znowu ruszyli na parkiet. Obtańczyłam chrzestnego, wujka, ojca Pewnego Pana, no i w końcu w przypływie śmiałości poprosiłam go to tańca ![]() Po jakimś czasie spryskałam się feromonami (prezent od przyjaciółki ![]() ![]() (PS. Byłam po 2 kieliszkach wina i 2 kieliszkach szampana, a jak dla mnie to dużo, bo nigdy nie piłam ![]() Wybrałam cuuudną piosenkę (link:http://alejandra.wrzuta.pl/audio/aPZC4YjhJG/dana_glover-_it_is_you ) Nauka niezbyt nam wychodziła- gubiliśmy się w rytmie. Ale się nie poddawaliśmy i znowu włączyliśmy tę samą piosenkę. Niestety i tym razem nam nie wychodziło, więc Pewien Pan zaproponował, że po prostu się trochę pobujamy. No i się bujaliśmy. Bliskooo, bardzo blisko (szpilki by się nie dało wcisnąć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na pożegnanie przytulił mnie i dał buziaka w policzek (przy moich i jego rodzicach), co było sukcesem, bo zawsze nasze pożegnania to było: bezdotykowe cześć- cześć. Pół nocy nie spałam ![]() I tu się kończy bajka... ![]() Dzisiaj rano wchodzę na gg a on ma opis: „i po co to wszystko...” Miał przyjechać z rodzicami na obiad, w związku z czym miałam nadzieję, że pogadamy, albo coś. Ale była u mnie przyjaciółka, a nie mogłam jej powiedzieć: Słuchaj X, jedź do domu. Gdy przyjechali na powitanie było bezdotykowe cześć-cześć. Potem obiad. Po obiedzie poszłyśmy z X do mnie. Po jakimś czasie przyszedł Pewien Pan i X się ulotniła. Nic nie dało, bo w sumie nasza rozmowa była o niczym. Może trwałaby dłużej, ale moja mama mnie zawołała i Pewien Pan wyszedł. Do końca odwiedzin nie zamieniliśmy ani słowa ![]() Tak jakoś nie wiem, co o tym wszystkim myśleć... Dodam, że nigdy nie byliśmy tak blisko siebie jak wczoraj...
![]() |
#501 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wątpię, że musiało być cudownie i na pewno dzisiejsze nie-wiadomo-co stanowiło zimny prysznic. Ale zastanów się nad pewną rzeczą, a raczej dwoma: a) czy on wcześniej wykazywał coś więcej niż koleżeństwo wobec Ciebie? b) czy on nie był pod wpływem alko? c) może czuł się onieśmielony wczorajszym zbliżeniem + koleżanką X + Twoim domem, rodzicami itd. Gadałaś z nim jeszcze dzis? Może warto zagadać np. na gg, nawiązać jakoś do soboty i np. powiedzieć coś w stylu, że to była bardzo miła osiemnastka... Może załapie temat i coś się doweisz... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#502 |
maszyna, nie człowiek
|
Alexia09
![]() ![]() Doskonale wiem, o czym mówisz. Automatycznie mi się "coś" z mojego zycia przypomniało, kilka cudnych chwil, ktore sie nigdy nie powtorza ![]() ![]()
#503 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() b) nie, bo prowadził c) możliwe, iż czuł się onieśmielony zbliżeniem i koleżanką, ale moimi rodzicami na pewno nie (znają się bardzo dobrze i darzą wzajemną sympatią ![]() Nie gadałam już dzisiaj z nim. Na gg go nie ma, pewnie się uczy, a nie wiem czy pisać smsa, bo nie chcę wyjść na nachalną... W najbliższym czasie na pewno dojdzie do jakieś rozmowy, bo za 2 tyg. idziemy razem na 100dn ![]() Może wtedy spróbuję mu pokazać, że moje zachowanie to nie wina alko i że bardzo mi się podobało ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#504 |
Konto usunięte
|
Alexia... początek jak z bajki
Nicru... uwierz mi też mam pewne miłe wspomnienia które już nigdy.. esh Alexia powiem ci tak. znam kolesia w którym sie zabajdurzyłam. a wiesz jak? rpzez internet. gg robi swoje;/ praktycznie nigdy w zyciu nie zamieniłam z nim słowa nie lcziac czesc czesc. a na gg potrafilismy przepisac 8 h codziennie. kilka razy mielismy szanse porozmawiać. on sie cyba za bardzo bał. kiedys organizowalismy w naszej szkole WOSP i cały dzien siedzielismy koło siebie. żadne sie nie odezwało. owszem ja coś gadałam ale potem zwatpilam. potem sie smielismyz e powinnismy siedziec kolo siebie na lawce z lapatami to moze i moglibysmy sie sptkac i "pogadac" dobre nie? oni sa czasem niewiarygodni. |
![]() ![]() |
![]() |
#505 |
Raczkowanie
|
Alexia09 - Ehh trudna sytuacja, a mówią że to my dziewczyny jesteśmy skomplikowane
![]() Mogę prosić o zdjęcia z Waszych studniówek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#506 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tylko ja ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#507 |
maszyna, nie człowiek
|
Tak, są. Tragicznie niewiarygodni! U mnie najgorsze jest to, że ja sama w duzej mierze zawaliłam i tego nie moge przeboleć.
#508 | ||
Pani Buka
|
Cytat:
![]() ![]() [1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10651655]któraś sie wybiera do KRK? [/quote] no ja o tym myślę. ale musiałabym się dostać na coś na UJ ![]() Cytat:
heh. no ja z tym marnowaniem czasu mam tak samo ![]() ![]() Alexia, możliwe że Pewnego Pana na tej imprezie nieco poniosło ![]() ![]() EDIT: no jak nie było alkoholu... cóż, ciekawa jestem co on zamierza z tym zrobić. ale wielu facetów po prostu nie zmieniłoby nic O.o
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2009-01-25 o 20:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#509 |
Zakorzenienie
|
Alexia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w ogóle on jest z gatunku pewnych siebie, czy nieśmiałych? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:17.