![]() |
#661 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Teksty facetów cz. II
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() sytuacja 1. Tak się uhahał, ze ja włożyłam jego koszulkę, że on musiał tez włożyć moją ![]() Ja: Nooo jeszcze Ci brakuje, narazie masz rozmiar zerooo... Tż: Jasne zero... (napina się) patrz! O, już mam C! Ja: Ta jasne, F16 Tż: Weź śmiejesz się ze mnie, nie ma F... ![]() ![]() ![]() 2. chwilę pozniej, siedzę na kolanach Tżta, tak twarzą w twarz, w końcu on patrzy na moje piersi, troszkę bluzka mi opadła, na co Tż T: Ooo kuku ![]() J: Ej nooo nie rób tak T: czemu?? ![]() J: Bo spłaszczysz! T: No co Ty Anuś ![]() J: Taaa ja wiem czemu Ty tak robisz... bo chcesz mi spłaszczyć żebyś miał większe ode mnie... ![]() T: Jak to większe, ja już mam większe kochanie J: A no zapomniałam, miseczka ZEROO, takie małe nic T: (z wielką obrazą) aha, to Ty masz małe nic... Po czym ugryzł się w język, bo zrozumiał, że to już był cios poniżej pasa ![]() ![]() Czasem ma takie ciągoty, że aż się boję czy nie chce zmienić orientacji ![]() ![]() Cytat:
![]() Tata dostaje smsa, mama miała akurat jego tel. pod ręką więc bierze i ogląda, po czym tata z wielkim oburzeniem T: No zostaw! Mama: czemu? T: Bo to kochanka ![]() Tak naprawdę to był sms kolegi, ale tata musiał prosić mamę pół godziny, żeby jednak go sobie przeczytała ![]() Edytowane przez AnULka248 Czas edycji: 2009-01-25 o 18:16 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#663 |
Raczkowanie
|
świetne
![]()
#664 |
Zadomowienie
|
Kłócę się z młodszym bratem i on już w napadzie furii krzyczy do mnie:
- Jesteś biczysta ! ja : ![]() ![]() Nie za bardzo wiem o co mu chodziło. Może od słowa bitch ![]() ![]()
![]() |
#665 |
Rozeznanie
|
Mam kręcone włosy, umyłam je dziś przed południem i zaczęłam prostować. W połowie "zabiegu" mama zawołała że zupa na stole, więc idę.
Siadam przy stole, część głowy wyprostowana, część pokręcona, podczepiona na czubku klamrą. Tata spojrzał na mnie jak na kosmitę i wypala: "a Ty co? wyprzedaże w Carrefour?" ![]() ![]()
![]() Edytowane przez _Anusia_ Czas edycji: 2009-02-03 o 15:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#666 |
Wtajemniczenie
|
przyjaciel opowiadał mi, jak kiedyś poszedł z kumplami na piwo, i nagle jeden z nich mówi, że "słyszał fajną nutę"
![]() oczywiście wymówił to tak jak się pisze ![]()
#667 |
Raczkowanie
|
w czasach liceum: koledzy stoją w klasie w ciasnym kółeczku i coś po cichu omawiają. wcisnęłam się między nich i pytam o czym tak dyskutują, jeden z nich już coś chciał odpowiedzieć ale nie zdążył bo inny kolega się wtrącił z hasłem: "nie mów jej! jak powiesz to stracisz męskość!"
![]() ![]()
#668 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
Zakorzenienie
|
Dzisiejsza rozmowa moich rodziców+pies. Mama u góry, tata na dole.
mama: T.! Nie słyszysz, że pies drapie w drzwi? <chce wejść do domu> tata: zaraz! mama: ale on nie rozumie po ludzku! tata: hau hau hau!!! ![]()
#670 |
Raczkowanie
|
Stoi kolega na matematyce przy tablicy,rysuje wykres-2 linie i sie pyta nauczycielki:
-na bialo ,czy kolorem dalej walic?.... Pani na matemtyce rysuje falke ,wyszla troche nierowna i mowi: -O troche znieksztalcona pupcia wyszla(fakt przypomina to pupe) |
![]() ![]() |
![]() |
#671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#672 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Rozmowa mojej [p]rzyjaciółki z jej [ch]łopakiem: [p]: chcesz ode mnie kadzidełka? [ch]: a co to kadzidełka? [p]: ... [ch]: aa! to te co robią smród? [p]: nie, kadzidełka robią romantyczną atmosferę. [ch]: chyba romantyczny smród ![]()
![]() |
#673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#674 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
Zakorzenienie
|
Mój dialog poranny z TŻ (który uwielbia jak jestem opalona a ja znowu lubie moją jasna karnacje
![]() ja: Noo dawniej to blada cera oznaczała że jest się z arystokracji czy coś...A przecież zawsze mi mówisz że jestem księżniczką! TŻ: Ale księżniczko ja lubie jak jesteś opalona... ja: Ale wyglądam wtedy jak zwykła chłopka! TZ: Wcale nie! Wyglądasz wtedy jak księżniczka która wróciła z zakupów w Egipcie... ja: ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#676 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
![]() |
#677 |
Zakorzenienie
|
5 letni brat mojej przyjaciółki ( to w końcu też facet) do mojej mamy:
"Gośka ale Ty fajna dupeczka jesteś" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#679 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#681 |
Rozeznanie
|
profesorowie mieli jakies spotkanie na ktorym poruszono temat wychodzenia uczniow ze szkoly na przerwach. A ze w tym dniu mielismy gw, to pierwsze 15 min. bylo poswiecone wlasnie na to. Pozniej sprawa nie przebierania butow i nie noszenia identyfikatorow. Nagle uchylaja sie drzwi, pokazuje sie znajoma twarz (jak zwykle), wchodzi Sebastian i pada pytanie: "Gdzie masz identyfikator?". Wszyscy zaczynaja sie smiac, Sebastian wyciaga plakietke z kieszeni, przypina i zaczyna sie tlumaczyc: "Bo ja na miescie bylem...". Oczywiscie butow przebranych tez nie mial xD
![]() Ostanio moja klasa miala na 3h pozniej, zaczynalismy od matmy potem 2 j. polskie, koncowka pierwszego polskiego, 10 min do dzwonka na przerwe otwieraja sie drzwi do klasy wpada Sebastian [w reku dzierzy reklamowke z Tesco z zeszytem] Profesorka w szoku: A Ty tu co?! Sebastian: jak co?! Na polski przyszlem |
![]() ![]() |
![]() |
#682 | |
Zakorzenienie
|
Nie miał wyjścia
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#683 |
Zakorzenienie
|
Czekałam kiedyś na przystanku, obok mnie stało dwóch facetów, rozmawiali na tyle głośno, ze nie musiałam podsłuchiwać żeby cokolwiek usłyszeć. Z ich rozmowy zrozumiałam, że jeden zdradził dziewczynę, ona go rzuciła i on teraz żałuje. Tekst który usłyszałam doprowadził mnie do łez
![]() ![]() ![]()
#684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#685 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#686 |
Zadomowienie
|
leżymy dzisisaj z TŻ nie było nic ciekawego w tv więc oglądamy pierwszą miłość.
Scena gdzie idzie(nie wiem jak mu tam bo nie oglądam:P) z czymś w ręku, przybity w około liście typowa jesień noo scena nie powiem smutna. Nagle mój TŻ: 'Tyy co on tam niesie?! Ambone!!' oczywiście miał na myśli urnę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio gadamy i mój Tż do mnie (zamiast nie rozumiem Twojego zdegustowania)
- Nie rozumiem Twojej degustacji ! ![]()
#688 |
Raczkowanie
|
Siedzę sobie wczoraj i oglądam na Polsacie "Miłosną Sambę " (Dance with me) , Tż w pracy i dzwoni do mnie w tym czasie pytając co robię , więc mówie że oglądam film , on do mnie "wyłącz to pudło bo chcę z Tobą pogadać , a nie ma za wiele czasu", więc ja chcąc go podrażnić mówie "nie , nie wyłącze , bo chce obejrzeć , a poza tym gra tam taki fajny przystojniak, więc tym bardziej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#689 |
Rozeznanie
|
To było coś w rodzaju pilnego spotkania. Wysyłam ostatni sms, na jakiego pozwalało moje puste konto w nadziei odnalezienia się w mieście:
ja: Gdzie jesteś? on: A Ty? ... szlag człowieka trafia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#690 |
Zadomowienie
|
Rozmowa z kolegą:
- Fryzjerka za krótko mnie obciąła. - Co zrobiła? Obciąła? ![]() - Dobrze, użyła nożyczek.
Edytowane przez mell002 Czas edycji: 2009-02-08 o 14:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.