|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1681 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja c
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1682 |
Zadomowienie
|
Dot.: OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja c
Ja tylko część mogę usunąc -- tylko te zdjęcia , gdzie obok jest puste okienko do zaznaczenia, a część zdjęć nie ma tego okienka i nie mogę usunąć zdjęć, co robić?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1683 |
Rozeznanie
|
Przepraszam ze sie Wam wtrace w watek, czasami podczytuje odchowalnie, i rozumiem Wasze zdenerwowanie i zniesmaczenie. Sama staram sie nie umieszczac zdjec na forum. Kazdy uzytkownik moze zrobic swoj wlasny album w profilu, zaznaczyc ze jest on prywatny, i tylko osoby ktore sa dodane u Was w profilu jako przyjaciele moga ogladac Wasze zdjecia.
Mam nadzieje ze dobrze wytlumaczylam, to tylko taka moja mala sugestia. Pozdrawiam wszystkie mamusie. A. |
![]() ![]() |
![]() |
#1684 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1685 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja tak samo,i tez nie wiem co robic ![]()
![]() |
#1686 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
dziewczyny,
przed usuwaniem zdjęc napiszcie o tym do AgiZ lub Zlosliwca bo to złamanie regulaminu i możecie zostać zablokowane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1687 |
Zakorzenienie
|
sluchajcie nie panikujcie, pozmieniajcie avatary, lokalizacje, stancie sie bardziej anonimowe, nie ma sensu zeby histeryzowac i siac panike na watku, trzeba sie liczyc z tym ze wstawiajac fotke moze ja kazdy zobaczyc, wystarczy sie deko zdystansowac i bedzie OK, ja naprawde dluugo jestem na wizazu i pierwszy raz sie z czyms takim spotykam, najlepiej na takie zaczepki nie reagowac, a jak juz sie reaguje to mozna napisac do moderatora prosbe o bana dla tego kogos i ja uargumentowac
![]()
#1688 |
Zakorzenienie
|
eh, przeciez wiedzialyscie od poczatku ze wszyscy moga wejsc do naszego i kazdego innego watku. czasem wystarczy popatrzec na dole strony ilu mamy gosci...
ja mam fotologa z pola, ale linka nie mam w podpisie, choc tak moge sie uchornic przed wizazowymi idiotami nie przenosmy sie na prywatne zamkniete forum, bo jest duze niebezpieczesntwo ze sie wykruszymy, przerabialam to z innego watku juz ![]() pola od kilku dni jest taaaak marudna ze oh, az mi sil brak. a do domu wracamy dopiero 13 lutego. matkoooooooooooooo |
![]() ![]() |
![]() |
#1689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co to jest fotolog? ![]() Ja nie chce zeby ktos sie wykruszal! ![]() Moje dzieciatko kochane jest taaakie grzeczne! Dzis przeszlismy na smoczki nr 2 - medium flow. Jak ona szybko wypija butelke ![]() ![]() Jak sie marudnosc Poli objawia? Placze? Ja sie zastanawiam czemu moje dziecko takie spokojne jest... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1690 |
Zadomowienie
|
zaprosilam kilka z Was (z ostatniech 2 stron) do moich znajomych i sprobowalam zrobic prywatny album
mam nadzieje ,ze mi sie udalo ![]() na razie jedno zdjecie, bo nie mam czasu sie teraz bawic tylko jestem ciekawa jak Wy macie do niego wejsc?? |
![]() ![]() |
![]() |
#1691 |
Raczkowanie
|
Witam po koszmarnym weekendzie!!
Naskrobałyście sporo, ja niestety nie miałam szans, bo Zuźka dawała czadu... OD piątkowej nocy jest marudna potwornie. Zaczynam podejrzewać skazę białkową, bo w sobotę wyszło jej jakieś uczulenie na buzi i za uszkami. Poza tym bardzo jej sie nasiliło ulewanie, wczoraj praktycznie co zjadła to oddała, potrafiła chlusnąć nawet godzinę po jedzeniu ![]() ![]() Jezu, jak nie urok to sr...ka!!! Co do opisanej sprawy z wrześniówek, ja właśnie dlatego nie zamieszczam tu zdjęć Małej, a na naszej klasie dałam jedno i to koniec. Też mam fotobloga Zuźki i jak ktos ma ochotę obejrzeć to mogę podać linka, a przynajmniej wiem kto mi dziecko ogląda ![]() Przenosiny na prywatne forum - ja niestety ceimna w tym temacie, pójdę za tłumem jak owieczka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1692 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Może faktycznie nie przenośmy się, tylko jak ktoś chce wklejać zdjęcia, to tak jak Niobe? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1693 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja dzis zerwalam sie wczesnie z lozka, bo chcialam Karole zarejestrowac na usg bioderek, ale telefonicznie i do konkretnego lekazra. dzis sie nie udalo, ale najlepsze jest to ze ostatnio babka mi mowila ze tego dnia rano rejestruja i nie ma zapisow, a dzisiaj mnei zapisala na 6 lutego jak to powiedziala - "dla swietego spokoju" jak sie nie uda w nast poniedzialek to pojde 6 dla swietego spokoju ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1694 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
bo Ciebie chyba zapraszalam juz edit: juz wiem co oznacza ten plusik przy nicku w miejscu gdzie sa osoby przegladajace watek ![]() czyli zaakceptowas zaproszenie i mam Cie w znajomych ![]() ale ciemna masa ze mnie :P dopiero po 3 latach odwiedzania wizazu dowaiduje sie o takich rzeczach Edytowane przez niobe7 Czas edycji: 2009-01-26 o 09:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1695 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
prywatne forum chyba przenosiny naprawdę nie mają sensu... wczoraj kolega pokazał mi na wspomnianym przez agabil fora.pl i "zamkniętych' forach na gazeta.pl
ze to nic trudnego na nie wejść... ![]() sprawa nadal pozostaje otwarta.. zrobimy jak zechce wiekszość.. póki co trzeba wykorzystać patent z albumami na profilu jak z pomyslu aniany. niobe ja sprawdzalam i u ciebie i widać zdjątko karoli ![]() ja tez pisze małej bloga ale póki co offline.. ![]() marudzące maluchy dziewczyny trzymam kciuki by dzieci szybko wróciły do siebie ![]() moja mala nadal przesypia nocki ![]() mam pytanko do mam karmiąćych piersią... u nas rozwolnienie odeszlo.. mala robi dwie -trzy kupki na dobę.. sa rzadkie (to norma) ale ostatnio pojawiły sie w nich białe grudki (jak serek wiejski) wiecie co to jest i czy to normalne? w piątek mamy szczepienie i zapytam lekarza ale moze wy tez coś wiecie na ten temat? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1696 |
Zadomowienie
|
Witajcie,
Wydaje mi sie,że nie ma sensu uciekac z wizażu, ale oczywiscie podążę za tłumem. W końcu jeśli my podczytujemy inne wątki to normalne jest że ktoś obcy podczytuje nas. Wystarczy spojrzec na pasek. Wczoraj moja córa miała dziwny dzień. Co 1h-1,5 była głodna. Dzisiaj juz je normalnie co 3h. I jeszcze jedno. Przez przypadek odkryłam, że moje dziecko najlepiej uspokaja się w łóżczku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1697 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() w takim razie wizaz jest fajny, to zostanmy tutaj, porobmy sobie prywatne albumy, zaprosmy sie do znajmowych, jak umiescimy jakas fotke to wtedy napiszmy na forum, ze jest cos nowego i jak ktos bedzi chcial to wejdzie i zobaczy. jak ktos ma bloga i chce go pokazac albo ktoswie, ze ktos ma i chcialby zobaczyc to wiadomosc na prv i juz i na pewno bedzie bezpieczniej niz jest teraz a wiaodmo, ze jak jakis deiwant bedzie chcial sie gdzies dostac to i tak to zrobi niestety... Cytat:
niestety nie mam pojecia co to oznacza ![]() dzieki za sparwdzenie albumu ![]() Cytat:
![]() ae u mnie tez tak czasem, wydaje mi sie ze sie uspokoi na rekach a ona wtedy siewkurza i jak ja odloze to troche pojeczy i spokoj :P oczywiscie pewnie by sie uspokoila jakbym z nia chodzila i bujala, ale jak ja bujam to na siedzaco, a to sie pani tak bardzo nie podoba ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1698 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1699 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
a czy ktoś wie dlaczego nie wszystkie zalączone zdjęcia można usuwać??
|
![]() ![]() |
![]() |
#1700 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1701 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1702 |
Rozeznanie
|
Witam mamusie ale dużo nowych postów naprodukowałyście przez weekend
![]() A tak w ogóle to gdzie podziała się drobciaa? ![]() Nasze kłopoty brzuszkowe nie są już dużym problemem. Kupiliśmy Małej gripe water i już jest spokój ![]() A dzisiaj moje dziecko obudziło mnie bo bawiło się moimi ustami ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1703 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny któraś z Was polecała zabawki firmy LAMAZE. Polecacie jakąś konkretną? Bo chciałabym kupić jakąś, ale oczywiście nie mogę się zdecydować. Powiedzcie jakimi wasze dzieci się zachwycają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1704 |
Zadomowienie
|
Ja dostałam My friend Emily i mała jest nią zachwycona. Tzn na razie tylko się na nią patrzy ale lala ma szeleszcząca sukienkę, grzechotkę i gryzaczki chyba a poza tym jest bardzo kolorowa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogole te zabawki sa tak fajne, ze kazda sie dziecku spodoba. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1706 |
Zakorzenienie
|
Zauwazylyscie, ze opcja edycji jest wylaczona...?
![]() Pewnie po to zebysmy nic nie wykasowaly. ![]() ![]() Chcialam napisac cos wiecej o tych zabawkach. Emily jest bardzo szeleszczaca i to chyba sie Olimpii tak podoba. Co do kostki to jest duza i dziecko swobodnie moze wziasc ja sobie w raczki, ma gryzaczki, lusterko, szelesci i ma dzwonek w srodku. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1707 |
Raczkowanie
|
No właśnie widzę, że są baardzo kolorowe. I to powinno się tak podobać dzieciom
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1708 |
Wtajemniczenie
|
zawieszka ptaszek
#1709 |
Raczkowanie
|
Boże Dziewczyny, mam kryzys.
Moje Dziecko non stop płacze, a raczej ryczy, od piątku jak nie śpi i nie je to wyje, ja juz nie mam siły. Z jednej strony mi jej żal i smutno mi, że Moja Córka jest tak nieszczęśliwa, a z drugiej mam ochotę wystawić ją na blakon i stamtąd nie ściągać. Pół godziny temu jakby ktoś wszedł do nas do domu zobaczyłby płaczącą kobietę z jeszcze głośniej płaczącym niemowlęciem na rękach, koszmar. Już nie mam pomysłu jak jej pomóc, mam wrażenie że z tygodnia na tydzień jest coraz gorzej, zamiast się uspokajać, uśmiechać to Ona jest coraz bardziej niespokojna i niezadowolona. Walczyłam o Tego Malucha rok, a teraz nie wyrabiam, czuję się jak wyrodna Matka, bo zostawiam ją taką rozpłakaną w pokoju i wychodzę bo inaczej chyba bym nie wytrzymała. Jutro idziemy do lekarza, może Ona coś mi poradzi, może Mała przestała tolerować mleko, które je (NAN HA 1), może ją coś boli, jest chora czy coś... Jak po szczepieniach ma być jeszcze gorsza jazda to mnie chyba wywiozą w kaftanie ![]() Ja się nie nadaję na Matkę Musiałam się wyżalić... |
![]() ![]() |
![]() |
#1710 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.