|
|
#1141 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)
Cytat:
Chyba znaczna U nas to jest jakies 45kg (ruchome, +/- 3kg ) i na materacu z Ikei śpimy dzielnie juz rok. Wczesniej spalam na nim sama mniej wiecej 4 lata. Tylko nie wiem czy znajdziecie tam taki wymiar? Przejrzałam teraz na szybko katalog i widze same na długość 2m. Bo Twoj TŻ chyba potrzebuje na 2,2m Mój sobie radzi na tym 2m ale jak sie wyciagnie to ma problem z nogami no ale powiedzmy ze spać się da. Ale docelowo trzeba będzie kupić większy ![]() Edit: Niestety pamiętam tylko ze ok 800 zł, a to zadna informacja. W katalogu juz go nie widze ale to bylo 5 lat temu. W kazdym razie jest raczej twardy i bardzo wygodny.
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-01-26 o 11:21 |
|
|
|
|
#1142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Dzięki Zaro. Myślę, że ok jutro o 9 też proszę o trzymanie kciuków![]() Cytat:
![]() Tez chciałam wczoraj obejrzeć ale wybrałam "film o pszczołach" i musiałam wracać do nauki... Haniu jak było? opowiadaj!
|
|
#1143 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jak bylo..oczywiście super....mimo ze pogoda tragiczna . Po prostu szok, nigdy czegoś takiego we wloszech nie widzialam...6 dni z sypiącym sniegiem, chmurami, mglą...NO MASAKRA.Muldy gorsze jak w Polsce..takze jak dla mnie za mało jeżdzenia. Ale ja to jestem T 2000 (czyt. terminator 2000) Tak mnie ochrzcili na wyjezdzie..bo nigdy nie bylam glodna, nigdy zmęczona, nie mialam zakwasów i zawsze za malo mi bylo jeżdzenia (nawet jak 1 dnia przejechalam 40 km ).Poza tym towarzystwo bomba. Rejon bomba, kwatera bomba. Mąż odzył ![]() ![]()
|
|
#1144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1145 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak trzymaj . Wazne ze wyjazd byl udany i ze wogole macie zdjecia zeby sobie powspominac miloTwin o kciukach bede pamietac
|
|
|
|
|
#1146 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Et-ko ja też ci życzę zdrówka ![]() Cytat:
![]() Super, że fajnie się bawiłaś.Zmiana klimatu, otoczenia, wypoczynek.Extra Faktycznie jak terminator
|
||
|
|
|
#1147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
|
#1148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najważniejsze, że wyjazd się udał, a mąż odzyskał siły tylko, żeby teraz nie stracił ich znowu
|
|
|
|
|
#1149 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Ależ weekend... mnóstwo zdjęć, jeszcze więcej radości. Tylko choroba mnie teraz rozkłada, ale co tam ;-)
|
#1150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ja mu na to "a tobie jazda na nartach dobrze wpływa na sisorka"
|
|
#1151 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Skoro taka pogoda to pewnie na zdjeciach za wiele widkow nie zobaczymy, szkoda. Ale Twoja uśmiechnięta zarumienona mordka wystarczy do szczęscia ![]() Haniu to faktycznie T 2000 z Ciebie (moze czas na zmiane nicka? ) Skoro malo Ci jezdzenia po 40km dziennie to moge tylko z szacunkiem skłonić głowę Ty wariatko Super ze wyjazd taki udany, towarzystwo jest najwązniejsze No i ze Mąż wrócił do formy Bardzo dużo piłaś? ![]() Cytat:
Daj znać jak idą sprawy Cytat:
![]() A mówiła to już L-V, albo Dorinka? nie pamiętam, prosze o wybaczenie że aktywność fizyczna podnosząc poziom testosteronu wpływa na to i owo I proszę, jaka to mądra kobieta była i rację miała ![]() TŻ zażyczył sobie ostatnio Twoją fasolówkę Haniu A ja tak doszłam do wniosku że zacznę gotowac jakieś zupy faktycznie, tym bardziej nie mogłam się Ciebie doczekac żeby zacząc nagabywac o przepisy ale spoko, zacznę od jutra, po wyjeździe należy Ci sie odpoczynek
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-01-26 o 12:14 |
||||
|
|
|
#1152 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1153 |
|
Zakorzenienie
|
Idę na 15,30 do fryzjera i kurczę nie mam pomysłu czy robić na główce coś nowego czy nie.
Oglądam w necie zdjęcia i jakoś nie bardzo coś widzę..
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#1154 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. Tanczylismy na stole, smialismy sie wniboglosy, grali w pilkarzyki..następnego dnia dostalismy sms od dziewczyny z biura podrozy o treści "prosze o zachowanie spokoju w nocy gdyż pozostali mieszkancy rezydencji skarżą sie wlascicelowi"![]() Ale to byl taki jednonocny wybryk ...po ktorym wszyscy umierali na drugo dzien..a ja sie strulam i wymiotowalam w kazdej knajpie na stoku .Cytat:
.O przepisy mozesz molestować..proszę bardzo .Ja dziś ugotuję kapusniak...tęsknie za polska kuchnią bo na wyjeździe non stop wloskie specjaly jedlismy...co nie dziwne, w koncu we Włoszech bylismy
|
|
#1155 |
|
Rozeznanie
|
Czyli jednak obie? Ok, w takim razie pozwolę sobie się poprawić: mądre kobiety to były i są
Jest także nadzieja, że wciąż będą ![]() Dorinko, jak Twój weekend? Zmykam na zakupy (jakoś nie mam koncepcji obiadowej, może mnie po drodze natchnie), pewnie znów sie rozgadacie jak mnie nie będzie
|
|
#1156 |
|
Zadomowienie
|
szybko prosze o pomoc,
czy ktos z Was robił ju zten kwas z BU? czy tam musze dodac całą butelkę glikolu z gliceryna?? Bo nie jest to nigdzie napisane, a dodałam już pół i sie ciagle zastanawiam?????????
|
#1157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już pisałam jakoś z rana , że weekend był świetny, bardzo udany Diano ja nie pomogę, nie robiłam tego Edit W temacie żywieniowym, akurat dzisiaja mam obiadek - devolaje z serkiem żółtym, ziemniaczki do odsmażenia, czyli jak uwielbiam i marchewka gotowana Wszystko od mamy A na jutro pyszne mielone Także dopiero w środę będę się zastanawiać co robić na obiad
Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-01-26 o 12:49 |
|
|
|
|
#1159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupię książkę kucharską chyba jakąś z cyklu "proste, lekkie i zdrowe obiady w 20 minut":d Znacie taką?? Zachorowałam ja jedną sukienkę z serii 'japan style" na allegro, w ogóle lubię te ciuszki..podobają wam się?
|
|
|
|
#1160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja właśnie od rana siedzę na allegro i wybieram asymetryczne tuniki kimono, nagle zapragęłam taką mieć i teraz nie mogę się zdecydowac którą ![]() Niedługo wypłata, więc zapłacę dopiero w piątek za to ![]() Książki nie znam, ale to coś dla mnie, zwłaszcza te 20 minut mnie przekonuje , kupiłaś ją ?
|
|
|
|
|
#1161 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Widziałam że napisałaś tylko że udany i czekałam na szczegóły Dopiero teraz je odszukałam, musiałam przegapić.Oj ale szczęsciara z Ciebie Ale devolaja dawno nie robiłam, może się skuszę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Omg To tym bardziej T 2000 z ciebie skoro nawet wymioty nie przeszkadzają Ci w jeździe Niniejszym czuję sie rozgrzeszona z wszelkich przyszłych molestowań ![]() Cytat:
Madlen, mnie się bardzo podoba to co masz teraz na głowce. Jak nie masz pomysłu to nie eksperymentuj, zawsze możesz nastepnym razem zaszaleć z pomysłem
|
|
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
Dori: tytuł zmyslony, to by była idealna książka na moje potrzeby"
)Pytanie, potrzebuję rady. Pasowała by mi ta fryzura? Tylko bym zostawiła troszkę dłuższe z boczku chyba..
|
|
|
#1163 |
|
Zakorzenienie
|
diana wszystko do ostatniej kropli!!!!!
|
#1164 |
|
Zakorzenienie
|
Pokażę Wam nad czym sie zastanawiam- i czekam na opinie
![]() http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=532361952 albo czy i http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=530611749 Madlen wydaje mi się, że w tej fryzurze wyglądałabyś BOMBOWO Masz podobny typ urody do Victorii B- tylko oczywiście jesteś ładniejsza od niej więc wszystkie jej fryzury moim zdaniem będą dla Ciebie świetne ![]() Takie jest moje skromne zdanie Ja bym szła w tym kierunku, jeśli lubisz takie fryzury ....
Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-01-26 o 13:08 |
|
|
|
#1165 |
|
Zakorzenienie
|
Drugie mi średnio podchodzi, może dlatego, że nie umiem sobie wyobrazić siebie w tym.
Pierwsze super
|
|
|
#1166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn zależy do czego ich potrzebujesz, moim zdaniem nadają się do noszenia dla nastolatki albo jakbyś chciała jakieś bardziej nietypowe bluzki do ćwiczeń czy coś takiego, ale na co dzień do pracy nie
|
|
|
|
|
#1167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, chyba właśnie tak zrobię, a o włosach twoich odpowiedź powyżej Miśkowa coooo???? Nie do pracy, a dlaczego ? Pewnie zalezy do jakiej, ja ubieram się na luzaku
Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-01-26 o 13:12 |
|
|
|
|
#1168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1169 |
|
Zadomowienie
|
Tak też zrobiłam, dziękuję
![]() A może orientujesz się, czy osoby z wrażliwą skórą i naczynkami mogą tego używać? Bo ja oczywiście zamówiłam 2 opakowania - a jak. A dopiero teraz pomyślałam, że alkohol = naczynka. ![]() Edit. Stosujesz to wieczorem pod krem?
Edytowane przez DianaM Czas edycji: 2009-01-26 o 13:14 |
|
|
|
#1170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, tak myślę o tych tunikach i obstaję przy swoim. Przecież tobie mogą się one podobać i nie widzę żadnego problemuale pytałaś o opinię
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:09.

Czy to znaczna różnica w wadze? 
U nas to jest jakies 45kg (ruchome, +/- 3kg 
. Po prostu szok, nigdy czegoś takiego we wloszech nie widzialam...6 dni z sypiącym sniegiem, chmurami, mglą...NO MASAKRA.
Tak trzymaj

Bardzo dużo piłaś? ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)