![]() |
#2461 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
No tak weekend nikogu tu ni ma
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A ja dzis umieram... @... a moj mezczyzna sie posprzeczal dzis z ojcem i widze ze ledwo daje juz rade tu wytrzymac. Zaczyna widziec jak bardzo rodzice nie traktuja go na rowni ze soba i naszymi sprawami. I ten jego blysk w oku na mysl ze przyjdzie dzien kiedy powiemy "dzis nocujemy u siebie" ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2462 | ||||
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ledwo żyję, dziś musiałam być na 8 rano na uczelni po wpis, a potem dopiero egzamin na 17 ![]() ![]() ![]() słodkich snów krejzolki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Zakorzenienie
|
Cześć paputy
![]() jakoś tu cicho ostatnio ![]() mam nadzieję, że dziś się rozkręcicie ![]() buziolki i miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2464 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() pobawiliśmy się na balu ![]() ![]() a dziś pierwsza wizyta u gina po dwóch kreskach - 3majcie kciuki
![]() ![]() |
![]() |
#2465 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Heloł. Czekam aż moja pracowa "koleżanka" przygotuje to co jest mi potrzebne do pracy więc postanowiłam do Was skrobnąć (tak w przerwie w studiowaniu ustawy o swobodzie działalności gospodarczej
![]() Poza tym to mam dziś trochę taki sobie humor, bo u mojego dziadka suka - bernardynka (stara pi... zresztą) tak pogryzła taką małą sunię - kundelka, że wczoraj malutka zdechła. Nienawidzę małpy i nigdy już jej nie dotknę . Co więcej nigdy nie uderzyłam żadnego zwierzęcia ale jej bym dziś dokopała. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Super ![]() Cytat:
![]() Tak na marginesie to podobają mi się Twoje wypowiedzi na temat Twojego męża. Mimo tego, że mam przed sobą jedynie monitor to czytając je czuję się tak, jak gdybym widziała Twoją pełną podziwu twarz ![]() Cytat:
![]() ![]() Kabaretki lubię, chociaż często obierają mi stopy w duecie z butami oczywiście ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2466 |
Wtajemniczenie
|
Jednym słowem nerwowy weekend-zupełnie niepotrzebnie. Facet zrezygnował z pytańska na rzecz napisania egzaminu.
Inne przedmioty do przodu a to najważniejsze ![]() Mam ostatnio taki drażliwy humor że mój mężulek gada do mojego brzuszka jak do swego nienarodzonego synka. Czym oczywiście jeszcze bardziej mnie denerwuje. Wczoraj oglądaliśmy film i w przerwie była reklama miesięcznika "M jak mama" stwierdził że konieczie musi mi kupić. A ja po prostu czekam na @ co w połączeniu z sesją daje zabójczą mieszankę ![]() Mam nadzieje że to tylko to ![]()
#2467 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() U mnie już praktycznie po sesji i takiego farta jak w tej to nigdy nie miałam w indeksie prawie same czwórki i piątki ![]() ![]() ![]() Daget życzę Wam abyście jak najszybciej się wyprowadzili to niesamowity komfort mieszkać na swoim i robić co się chce. My mieszkamy bardzo blisko rodziców i też czasem to jest męczące. Aguniu życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2468 | |
Zakorzenienie
|
trzymam kciukasy
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a Ty Izuś też już byś chciała, czy jeszcze wolisz poczekać? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2469 | |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() oj to juz trzymam mocno ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2470 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2471 |
Wtajemniczenie
|
Kiniu zdecydowanie wolę poczekać. Muszę znaleźć stałą pracę żeby poczuć się bezpiecznie. Mam 25 lat nie czuję jeszcze parcia na dzidziusia. Oczywiście jakby się trafiło przyjęłabym je z radością ale powiedzmy NIC NIE PLANUJĘ W NAJBLIŻSZYM CZASIE.
Gosiu jestem dumna z mojego męża choć on czasem mówi że go nie doceniam. Jest łasy na komplementy ![]() Czasem mnie to irytowalo ale byłam powściągliwa. Dlatego to, jak mu od czasu do czasu powiem że jestem z niego dumna mu nie wystarcza i ma niedosyt. Swoją drogą nie chcę by obrósł w piórka ![]() Faceci są trochę jak dzieci- nie można na za dużo im pozwolić ![]() W hotelu gdzie pracował dwie dziewczyny ostrzyły sobie na niego pazurki- jedna po dziś dzień mówi do taty Kamila"teściu".Na szczęście Kamilowi widocznie było dobrze ze mną i mimo ówczesnej odległości nie dał się skusić na żadną randkę choć to one bardziej go "doceniały" niz ja. Z perspektywy czasu spędzonego na odległość i tego roku mieszkania pod jednym dachem sądzę że mimo różnic jakie są miedzy mną a mężem udaje nam się sprawnie funkcjonować.Jak czasem rozmawiamy o cechach, które pozwalają nam na taki układ to niewątpliwie brak zaborczości to jest to co o tym decyduje. Mamy oboje takie charaktery ze potrzebujemy czasem odosobnienia, przestrzeni...I to właśnie jest dla mnie zbawienne ![]() ![]()
#2472 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry Towarzystwo
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ad. 2 ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A my dzisiaj jedziemy na zakupki dla maluszka, trzeba kupić łóżeczko i dodatki do niego ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2473 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() malutka udanych zakupów a fociaki jak będą to jakies pokażę światu, myśmy nierobili, bo się bawiliśmy na maksa, ale był fotograf i fotki będą pewnie niebawem ujawnione
![]() ![]() |
![]() |
#2474 |
Wtajemniczenie
|
No tak nie pogratulowałam GENIUSZKOM : Dzaście, Niuniuniu i Kasieńce:)
Słoneczka kto by śmiał oblać takie piękne dziewuszki ![]() ![]() Lecę kupić rury bo nam nawaliły ![]() ![]() ![]()
#2475 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() piękne słowa ![]() Iza świetny avatar ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2476 |
Zakorzenienie
|
Hello wszystkim kobietkom
![]() Widac ze weekendzior skonczony. Kolejny tydzien przed nami ![]() Izka coz za Pik-Pok u ciebie w Avku ? ![]() Malutka jej 4 miesiace... no to faktycznie trzeba przygotowac nowe inne mieszkanko dla nowego lokatora ![]() Potrzebujemy zarezerwowac i znalezc polaczenie lotnicze z Belfastem w lipcu. Bo wlasnie podjelismy decyzje ze polecimy do Irlandi do mojej kuzynki na tydzien w wakacje. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2477 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2478 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Witanko
![]() Cytat:
padłam ![]() Cytat:
![]() Zaliczone ![]() Cytat:
no przecież mówiłam, że działa ![]() ja również się o tym przekonałam po raz kolejny w tenże weekend ![]() ale oceny to Ty masz po bysiorze ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() zdrówka koraliczku ![]() Cytat:
ja nic nie piszę bo czekam aż Ty się w końcu rozkręcisz i coś więcej napiszesz ![]() Cytat:
![]() trzymam kciukaski ![]() Cytat:
![]() byłam już 2 razy i od dziś zaczynam trening 5-dniowy ![]() dam znać jak będę widziała fajne efekty ![]() skąd Ty jesteś kotuś dokładnie? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dankować jednakowoż ![]()
![]() |
#2479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakoś ostatnio nie miałam weny ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2480 |
Wtajemniczenie
|
Kasieńko jak zwykle wywołałaś uśmiech na mej twarzy - a to dobrze, bo jestem troszkę przejęta tą wizytą u gina
![]()
![]() |
#2481 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Hmm...ja swojego to chyba nie za często chwalę...muszę się poprawić ![]() Cytat:
![]() z podlasia ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2483 |
Wtajemniczenie
|
staram się
![]() tylko to zeszłotygodniowe przeziębienie nie daje mi spokoju , ale zasypie pana doktora pytaniami to moze mnie uspokoi ![]() zaraz uciekam ![]()
![]() |
#2484 |
Wtajemniczenie
|
W biedronce co dziś serwują...hmm w sumie nic super ciekawego: zakupiłam sery (pradawna gouda i masdamer- w plasterkach mają dziś w promocji za 4.49 bodajże), rodzynki w czekoladzie rumowej (polecali na wątku Biedronka-produkty godne polecenia),jabłka, bananyitp. No i przytargałam stamtąd składane krzesełko w kolorze oczywiście czerwonym (taki mamy narożnik i moje obrotowe krzesło do kompa , były też niebieskie i czarne)za 19.99 , bo jak mam korepetycje to musiałam siedzieć na taborecie, a to jest wygodniejsze. No a jak lekcja sie skończy można złożyć i schować za szafę
![]() http://www.biedronka.pl/str/2/i/6.php
![]() ![]() Edytowane przez izazusia Czas edycji: 2009-01-26 o 11:56 Powód: dołączyłam link |
![]() ![]() |
![]() |
#2485 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wok będzie w przyszłym tygodniu, ciekawe czy magnez będzie przyciągał ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2486 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a te rodzynki to moja mam kupuje i namiętnie zajada ![]() ![]() odkryła też ostatnio wafle okrągłe, które można sobie np. dżemikiem posmarować, pychota ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2487 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ojjjj... ja mojej wypłaty to nie mam już od 11.01 ![]() Dopsz Ci ![]() Cytat:
![]() To bardzo dopsz, bo śmiech to zdrowie ![]() Cytat:
![]() Poza tym... wstrzymaj się jeszcze trochę. Jak zakończę swoją kurację to Wam powiem czy to nie jakaś popelina ![]() ![]()
![]() |
#2488 |
Zakorzenienie
|
Kasieńko moja wypłata pewnie też szybko się rozejdzie, zwłaszcza, że zamówiłam sobie 2 torebki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszą być cholernie drogie ![]() Pokazywuj raz dwa pięć ![]() Piję właśnie zieloną herbatę i stwierdzam po raz dziesiąty iż jest ona niebywale... obleśniawa ![]() No ale materię pogonić trza ![]() ![]()
![]() |
#2490 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:42.