|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV
Cytat:
16.11.2007 Poznaliśmy się ![]() 25.12.2008 Zaręczyliśmy się ![]() 04.09.2010 Powiedzieliśmy"Tak" przed Bogiem ![]() Edytowane przez jozia Czas edycji: 2009-01-26 o 12:41 |
|
|
|
|
#602 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i też nie pokażę się TŻ przed ślubem w sukni
|
|
|
|
|
#603 |
|
Zadomowienie
|
to tak samo jak ja
a slyszlaas o tym ze w sukni powinnas miec wszytą kostke cukru i kawalek chleba teraz wyczytalam:PAle tyh przesadow jest tak wiele:Pze czy napewno wszytskich zdolam przestrzec:P lol
16.11.2007 Poznaliśmy się ![]() 25.12.2008 Zaręczyliśmy się ![]() 04.09.2010 Powiedzieliśmy"Tak" przed Bogiem ![]() Edytowane przez jozia Czas edycji: 2009-01-26 o 12:53 |
|
|
|
#604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cherry niestety nie mam żadnego doświadczenia w pisaniu pracy licencjackiej bo ja nie musiałam jej pisać bo jak zaczynałam studia to byłam ostatnim rokiem który nie musiał iść na dwustopniowe studia- więc ja dopiero pierwszą pracę jaką będę pisać to będzie magisterska w przyszłym roku ale ślubu i tak nie zamierzam odkładać- wręcz to będzie motywacja dla mnie! żeby skończyć ja i obronić na czas i żeby po ślubie była już pełna wolność![]() fajnie dziewczyny że wklejacie troszkę zdjęć na wątek to człowiek w przerwach na naukę może sobie pozytywnie mózg odpreżyć i pomyśleć o ślubie wkleiłabym i ja coś wam ale od tamtego zdjęcia co wam pokazywałam od tamtego czasu nic nowego nia znalazłam.. no ale może dla rozluźnienia innych panienek wkleję mój wymarzony wygląd na ślubie nie wiem po co bo każda z was juz go widziała ale co tam hahaha wklejam suknię, bukiet, włoski(nie do konca takie ale chodzi mi o upięcie takie stopniujące długości włosów), upięcie welonu jak chcę mieć w tej fryzurce i makijaż
|
|
#605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bukiecik tez bardzo ładny własnie chciałam z takich bordowych ciemnych kwiatów ale mama stwierdziła że to za duży kontras a mi właśnie o to chodziło. TŻ też uważa że lepszy byłby z jasnych takich kremowych kwiatów... I już sama niewiem. |
|
|
|
|
#606 |
|
Wtajemniczenie
|
Tancerko własnie widziałam, że nasze trio już nie jest naszym trio
ale to dobrze bo będzie nas więcej do wspólnego przeżywania ![]() podobają mi się te Wasze buciki co wklejacie choć ja sama jeszcze jakoś o tym nie myślę, może dlatego że prace mgr mam na głowie
|
#607 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
A ile nas jest już tak w ogóle? Bo nawet nie wiem Chyba nie będzie szaleństwa z postami, bo czas sesji nastał ale za to wyobraźcie sobie, co tutaj będzie się działo po sesji do następnej części dojdziemy w dwa tygodnie![]() Cytat:
Tygodniowe wesele?! masakra, kto by tyle wytrzymał. Ciekawe jak to będzie u nas wszystkich ze spaniem. Pasuje się wyspać, ale przy takich emocjach pewnie ciężko będzie U mnie będzie pewnie tak jak u Ciebie. Pierwsze weselicho w jeden dzień a na drugi kameralne spotkanie z najbliższą rodzinką
|
|
#608 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie chcę dłużej czekać, nawet miesiąc Zresztą załatwiania na pewno będzie sporo, ale też chyba to się troszkę porozkłada w czasie. Na przykład nauki chcemy wcześniej zrobić, żeby później już się tym nie martwić. Wesele mamy w restauracji, także oni się wszystkim zajmą, dekoracją też. My musimy tylko wybrać menu i takie tam Suknię zamierzam zacząć szukać gdzieś w listopadzie już, koleżanka obiecała że będzie szukać ze mną też nie zamierzam zostawiać na ostatnią chwilę. Zaproszenia wybierzemy ładne, to nie konkurs Zresztą rodzice chcą nam pomagać w organizacji, także nie będziemy sami.Będzie dobrze ![]() A nie boisz się czubków w szpic? Mnie na przykład po paru godzinach nogi bolą w takich bucikach. Będę szukać albo okrągłych, albo ze ściętym czubkiem. Zresztą ja mam numer buta 40 to i tak jak elf bym wyglądała w takich szpicach ![]() Cytat:
Cytat:
szkoda, bo miałam ochotę na taką fontannę. Jest jeszcze automat do czekolady (chyba 500 zł kosztuje) ale to już nie to samo, co fontanna![]() Cytat:
A sukni na pewno nie zobaczy przed ślubem, oj nie![]() Cytat:
![]() Cytat:
? A to po co? Pierwsze słyszę trochę jest tych przesądów...
|
|
#609 |
|
Zadomowienie
|
Mi jeszcze brak makijazu i fryzury, a welon wiem jak upiac a tak bym chciała wygladac mego najpiekniejszego dnia:P
Zdjecie z upietym welonem jest siostry mej wiec jej twarzy nie bede tu pokzywac jednak na grupie wam pokaze bo taki makijaz rowniez chce... wiec tak:
16.11.2007 Poznaliśmy się ![]() 25.12.2008 Zaręczyliśmy się ![]() 04.09.2010 Powiedzieliśmy"Tak" przed Bogiem ![]() Edytowane przez jozia Czas edycji: 2009-01-26 o 14:04 |
|
|
|
#610 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i tak będę się stosować tylko do tych przesądów raczej na plus ![]() Cytat:
ja myśle o tym samym bukiecie oraz tym samym maikjażu albo takim jak wkleję poniżej jeszcze Cytat:
no ja bym raczej też nie wytrzymała tygodniowego wesela,ja się stresuję na to w restauracji,które będzie trwać jeden dzień a nawet na te poprawiny,żeby wszystko wyszło łądnie i w ogóle...a wiesz,że do mnie za jakieś 2 miesiące przyjeżdzają przyszli teście? hehe to dopiero będzie bo przyjeżdżają poznać się z moimi rodzicami i obgadać ślub i zostaną parę dni bo w końcu przejadą ponad 500km![]() Cytat:
to czekamy na propozycje Twoje
Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-01-26 o 14:11 |
||||
|
|
|
#611 |
|
Zadomowienie
|
oj duzo tych seriali:p "Sabrina nastoletnia czarownica", "chirurdzy", "czarodziejki"
panna młoda powinna mieć ze sobą kawałek chleba i kostkę cukru (np. wszyte w podszewkę) lub choć pieniążek włożony do buta (przez przyszłego męża); zapewni to młodym dostatek; |
|
|
|
#612 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a "czarodziejki" to oglądam dla przypomnienia teraz bo już widziałam całe 8 sezonów moje Kochanie mi ściągnęło 6,7 i 8 śmiał się ze mnie ,że takie rzeczy mi się chce oglądać ![]() siostra Twoją śliczna i podobna do Ciebie ten welon pięknie upięty
Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-01-26 o 14:15 |
|
|
|
|
#613 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale te odcinki to tez ogladalam :p A siostra podobna to wiem wszycy mi to mowia ze wszytskie 3 bardzo podobne jesteśmy... No ale tak wlasnie chce byc umalowana i tak chce miec upiety welon bo inaczej mi nie bedzie pasowało bo ja jak Ańćka takie same:P |
|
|
|
|
#614 | ||
|
Wtajemniczenie
|
witajcie Kochane
![]() Cytat:
![]() witam w naszym "skromnym" gronie ![]() Cytat:
w maju pod koniec slubuje, a w czerwcu będe miała sesje na zaocznych.. poza tym prace licencjacka jest łatwiej napisac.. fakt ja napisałam inzynierską ale jak się wziełam ostro do pracy to zajęło mi to 2 miesiące.. fakt badania trwaly ponad pół roku, a na licencjacie z tego co wiem to jak badania już jakieś są to trwają bardzo krótko![]() ja dopiero pokażę się w dzień slubuj, jak przyjedzie po mnie przed plenerem, wczęsniej ani słowa mu nie powiem na temat sukni i mojego wyglądu ![]() co do makijażu to ja chcę jasny, taki naturalny.. fakt ze ładnie mi w mocniejszym makijażu ale chcę w ten dzień wyglądac bardzo subtelnie poza tym mam ciemne włosy, bardzo ciemne brwi i rzesy, poza tym zielone oczka i nie chcę żeby makijaż mnie przycmił.. poza tym makijaż zrobi mi moja ciocia chrzestana i ona nie pozwoli mi mieć mocnego makijażu bo mamy ładnie cery, a cioci nie przepowiesz
Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2009-01-26 o 14:24 |
||
|
|
|
#615 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a to jeszcze masz jedną siostrę? ten welon ma takie kwiatki czy to było osobno dokupione do włosów?Can't be perfect ja tak jak Ty pokażę się swojemu w dzień ślubu ale wtedy kiedy przyjedzie po mnie do kościoła bo na plener to po południu jedziemy,po ślubie już będzie a w trakcie wesela. A u Was też jest tak,że do kościoła Pan młody przyjeżdża po pannę młodą z rodzicami i swoim świadkiem? Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-01-26 o 14:25 |
|
|
|
|
#616 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zaraz zdjecie zrobie jak jena i druga wygladaly na slubie na gru pie nWam pokaze
|
|
|
|
|
#617 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#618 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#619 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pytam,bo jest wiele różnych obyczajów i zwyczajów i może to też inaczej wygląda gdzie indziej
|
|
|
|
|
#620 |
|
Zakorzenienie
|
Jozia ładnie to sobie wszystko zgrałaś tzn suknia, bukiecik i butki- pasują do siebie super ale upięcie welonu mi do tej gładkiej sukni jakoś nie pasuje... za bardzo na górze głowy.. ja bym troszkę do tyłu cofnęła i stroiczek na głowę delikatniejszy, może wpięty bardziej z boku..? to taka moja wizja
ale suknia i reszta super!w ogóle to wklejcie dziewczynki jakie macie wizje swojego wyglądu to tak milej nam się będzie uczyć- bo ja w przerwach jak np teraz czytam sobie wizaz i jak się napatrzę na ślubne rzeczy to mam bardziej optymistyczne podejście ![]() no może zwolnimy Lain bo jej mecenasa i kok znamy na pamięc jedna wierna swojej sukni od poczatku do końca hehehe
|
#621 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jozia, Tancerka bardzo fajnie sobie zaplanowałyście swój wygląd Wklejam parę zdjęć z targów
Dominiczka jest już z nami 25.05.2012r. Edytowane przez centipede Czas edycji: 2009-01-26 o 14:54 |
|
|
|
|
#622 |
|
Rozeznanie
|
Tancerko, ta suknia jest śliczna!!!!!!!
Szana, trzeci makijaż boski!!!!!! tylko, że ja mam zielone oczy, a na zdjęciach wychodza różnie, raz zupełnie szare, raz lekko niebieskie, albo poprostu zielone może brązowe soczewki sobie ząłoże i zażycze takie make-up!!! hahahahaahahahahah <zart>
|
|
|
|
#623 |
|
Zakorzenienie
|
mi tez sie ta sukni bardzo podoba, szczególnie góra bo dół to jeszcze się zastanawiam czy by jakiś zmian nie zastosowac ale nie mampomysłu jakich bo to jest piękne
![]() nie wiem jednak czy mój bukiet w ogóle będzie pasował do tej sukni?????? bo tak mi się podoba ogólnie ten bukiet ale czy do tej sukni będzie ładnie wyglądał??? czy nie za dużo tam już bedzie tego wszystkiego??? i na sukni falbanki i na gorsecie cuda i jeszcze bukiet taki z dwóch rodzajów kwiatów... bliżej ślubu jak dalej będę miec taką wizję to wtedy wrzucę na wątek z kwiatami i dziewczyny doradzą bo teraz niech panny młode 2009 się tam konsultują
|
#624 |
|
Zakorzenienie
|
Oj widze że będę mieć problem z kwaitami niemoge sie zdecydować czy jasne czy ciemne bo wszystkie mi się podobają
![]() Mam pare przykładów I znowu się nieikleja Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2009-01-26 o 14:44 |
|
|
|
#625 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#626 |
|
Rozeznanie
|
Centipede ale się ta trzecia kiecuszka błyszczy na dekoldzie... ulalala
dziewczynki a jak się przymierza suknie w salonach to mozna sobie fotki cykać ????? bo ja bym z chęcią sobie cykneła pare fotek i potem w domu na spokojnie przeglądała.... już nie moge się doczekac tych przymiarek to już w lutym (-tzn jeszcze troche muszę poczekać, ostatni egzamin jednak mamy koło połowy lutego :/
|
|
|
|
#627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślę że głowę można powiększyć fryzurą ale nie napuszeniem welonu zdjęcia twojej pierwszej siostry pokazują ze można pięknie wyglądać z nienapuszonym na górze głowy welonem! a co do stroika to zależy jaką będziesz miała fryzurkę- jak wybierzesz to wtedy można będzie cos mówić ale teraz są takie piękne stroiki czy kwiaty wpinane we włosy że na pewno będzie super![]() muszę dopisac do mojej listy kwestię kupienia stroika we włosy bo zapomniałam a jak rzucę welonem to nie chcę mieć pustej fryzury
|
|
#628 |
|
Zadomowienie
|
Tancerko jeśli chodzi o Twoją suknie kwiaty kwiaty nie w moim guście ale do ej sukni beda pieknie sie komponowac... Jestem badzo za....
|
|
|
|
#629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no gusta mamy bardzo zróżnicowane na tym forum ale chodzi włąsnie o taką opinię z boku- dzięku niej mamy pewność że zachwycimy nawet osoby mające zupełnie inne wizje itp. dajmy na to twój bukiet- takie wiszące bukiety też nie są w moim guście ale do twojej wizji mi się baaaaardzo podoba- idealny
|
|
#630 |
|
Zadomowienie
|
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.

i też nie pokażę się TŻ przed ślubem w sukni
ale ślubu i tak nie zamierzam odkładać- wręcz to będzie motywacja dla mnie! żeby skończyć ja i obronić na czas i żeby po ślubie była już pełna wolność
wkleiłabym i ja coś wam ale od tamtego zdjęcia co wam pokazywałam od tamtego czasu nic nowego nia znalazłam.. no ale może dla rozluźnienia innych panienek wkleję mój wymarzony wygląd na ślubie
niby miałam "tylko" wirusa dróg oddechowych ale było strasznie ponad tydzień wyjęty z życiorysu
Chyba nie będzie szaleństwa z postami, bo czas sesji nastał
ale za to wyobraźcie sobie, co tutaj będzie się działo po sesji
masakra, kto by tyle wytrzymał. Ciekawe jak to będzie u nas wszystkich ze spaniem. Pasuje się wyspać, ale przy takich emocjach pewnie ciężko będzie