|
|
#2401 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: sklep PRIMARK
szkoda ze primark nie ma strony z opcja shop online ;D
|
#2402 |
|
Raczkowanie
|
Ej dziewczynki,
z tego co widzę kupujecie przez internet, jest Primark w Polsce?? jakiś sklep czy tyllko sprzedaż wysyłkowa?
|
#2403 |
|
Zakorzenienie
|
Daj spokoj
Cala moja stażowa wypłata szła by na ubrania ![]() Ale jednak to nie to samo jak sie chodzi miedzy tymi polkami i stoi ponad godzine w kolejce ![]() Ale w sumie nieglupie by to bylo.. tyle ze wiesz.. oby bylo tak samo tanio no bo w Polsce jest sklep online z rzeczami Atmosphere ale ceny kosmos.. 5x tyle :P
|
#2404 |
|
Raczkowanie
|
Witam lece do anglii 8 marca i planuje zajrzec do primarka .. bedzie to moje pierwszy raz w anglii i mam takie pyt kiedy wchodzi jakas nowa kolekcja ... wtedy jak bede to bedzie nowa cyz jakies koncowki ??? i to prawda ze w kazdym proimarku tlok i kolejki ...?? a w jakich godiznahc ten sklep jest otwarty u np z rana w tygdniu tez sa tlumy ?? dodmn ze sa to okkolice Kings Lynn i Norfolk ...
|
|
|
|
#2405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko idziesz miedzy polkami i slyszysz polaków, którzy z dumą kupują fatałaszki Bynajmniej ja to tak zawsze odczuwałam.Jak tam chodzilam to szlam tam gdzie cos potrzebowałam, patrzylam dokladnie itp.. a niektorzy wchodzą i robia tak: biore to i to i to.. no i to tez oczywiscie.. bo tanio Dla mnie w tym roku ceny byly srednie. Z ledwoscia kupilam swetr/narzutke czy jak to nazwac z welny.. za chyba 16funtow Nie uwazacie ze ceny w roku 2008 byly wyzsze niz w 2007? Bo ja zauwazylam tą zmiane.. w 2008 nie kupilam zadnych bokserek bo takie co mi sie podobaly i byly z dobrego materialu to 10funtow.. a w 2007 bokserki z Denim Co kupowalam za 4f... W Londku zawsze sa kolejki a bron boze isc w weekend.. czyste samobojstwo! Ja chodzilam czasami jak wczesniej konczylam pracę, czyli ok 16 to juz byla masakra.. to tak na Hammersmith. Na Wembley bylo duzo lepiej, w tygodniu naprawde nie bylo tłumow i kolejka do kasy liczyla czasami pare osob, góra do 10. A to cud
|
|
#2407 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ale fakt, mi też się wydawało w tym roku, że ceny były dużo wyższe. |
|
|
|
|
#2408 |
|
Zakorzenienie
|
ja rowniez odczulam wzrost cen
i zamiast w primarku wolalam kupowac w innych sklepach, doplacic pare funtow i miec cos lepszego np z H&M, chociaz in on ostatnio nie cieszy sie najlepsza jakoscia ciuchow ![]() tak czy siak, na necie podkradlam czyjes fotki
Edytowane przez Paulinaaa_ Czas edycji: 2009-01-23 o 17:18 |
|
|
|
#2409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fioletowe i piaskowe ![]() Natomiast te bluzeczki w koronką są śliczne
|
|
|
#2410 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chce przeplacac na allegro
mam podobna bluzke z zabocikiem ale bez koronki a ta mnie mega zauroczyla
|
#2411 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;10613920]Wiesz, inaczej ceny odbierają dziewczyny, które zarabiają na wyspach, a inaczej te, które ubrania kupują za pieniądze, które zarobiły w Polsce.
![]() Ale fakt, mi też się wydawało w tym roku, że ceny były dużo wyższe. [/QUOTE] Tyle ze sęk w tym, ze ja wtedy pracowalam w Anglii.. za 5.50 na godzinę, czyli bardzo mało.. ale odczułam wzrost cen na jedzenie i czynsz w stosunku do 2007 roku no i nie moglam sobie pozwolic na szalone zakupy ![]() Wiadomo jakie w PL sa płace.. ja teraz zaczynam staz za 650zl.. przy czym na reke bede miec 500 bo 150 na autobusy pojdzie
|
#2412 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a orientujecie sie,czy buty ze zdjecia <fotka zapozyczona z all>to nowa,wiosenna kolekcja?
strasznie mi sie podobaja i chcialabym je miec,a ze pod koniec lutego bede w UK to wolalabym nie przeplacac na all, jesli jest szansa znalezc je w sklepie... |
|
|
|
#2413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śliczne ![]() mogę prosić o linka do aukcji
|
|
|
#2414 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie nie moge znalezc tej aukcji-zapisalam tylko fotke kilka dni temu i dzis nie moglam trafic na te buty na all
zla jestem na siebie,bo chialam sprawdzic za ile poszly...
|
|
|
|
#2415 |
|
Rozeznanie
|
Są może w primarku czerwone kopertówki na pasku lub łańcuszku?Jeśli tak to za ile?
|
#2416 |
|
Zakorzenienie
|
piekne te buty
|
#2418 |
|
Zakorzenienie
|
misio, to znaczy ze one nie sa z nowej kolekcji i sa przecenione? dla mnie moga sie swiecic jak psu cos tam
|
#2419 |
|
Raczkowanie
|
A mam jeszcze taie pytanie coo ile jest wymiana kolekcji z PRIMARK'u |?? w marcu bedzie cos nowego zupelnie czy jak ? od kieyd jest kolekcja wiosenna? i jak w PRIMARKU wyglada sprawa z kurtkami czy jakimis plaszczykami czy tez grzybki ... jak cenowo sie wahaja ?? ma ktos mozliwosc zrobienia nowych zdjec w PRIMARK i jescze spodnie w jakich cenach jeansy ??
|
|
|
|
#2421 | ||
|
Zakorzenienie
|
hehehe, ja tez...
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i spokojnie mi wynagaradza fakt,ze sie swieca![]() Paulinaaa_ Ty pewnie sie orientujesz,czy w Primarku jest jakis staly dzial przecenowy? zastanawiam sie czy pod koniec lutego mam szanse trafic na jakies obnizki... |
||
|
|
|
#2422 |
|
Zadomowienie
|
Hmmm ja bylam w Primarku w sobote , w piatek wracam do Polski to wkleje zdjecia
![]() Powiem tak spodziewalam sie czegos innego. Na dobry poczatek okazalo sie ze w sklepie nie ma gdzie nogi postawic bylo tyle osob Mnostwo!Promocji niestety na dziale z ubraniami nie bylo. I powiem tak rzeczy jakosciowo bardzo srednie,kiepskie materialy wiele bluzek zle skrojonych . Ciezko mi bylo znalezc moj rozmiar(S). Najwiecej kupilam bielizny - ogromny wybor,bardzo tania biustonosz plus majtki za 3 £ Bardzo spodobala mi sie bizuteria i kosmetyki ceny smieszne Ogolnie jestem zadowolona choc nie wiem czy zdecydowalabym sie na to drugi raz moze w ciagu tygodnia gdy jest mniej ludzi bo w weekend nie polecam
|
#2423 |
|
Zadomowienie
|
ja nie przepadam za bielizna i kosmetykami- jakosc kiepska jak dla mnie a staniki-kiepsko leza.
|
#2424 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pare lat temu bylo calkiem OK!Mnie tez bylo ciezko znalezc swoje rozmiar - 38/40, ale trzeba mierzyc.. bo np. wiele bluzek mam w rozmiarze 42/44 i leza identycznie jak 38. Duzo ubran kupowalam "na oko" bo nie chcialo mi sie czekac w kolejce do przymierzalni.. i np. pamietam jak kupilam za drugim razem koszulke.. na metce rozmiar 8 czyli moj, no to wzielam w domu przymierzylam no i ledwo sie zmiescilam ;] a kazdy mi mowi ze jestem CHUDA! (fuj nienawidze jak ktos mnie tak okresla).Nastepnym razem bralam juz 10 jak byly a w 2008 same 42/44 UWAGA! raz kupilam szorty, tzn pisalo na tym bokserki damskie.. wzielam na oko oczywiscie.. szukalam rozmiaru 8-10.. bo tyłeczek mam skąpy :P no i jak znalazlam ten rozmiar to pomyslalam: " jeju! toż to chyba dla dziecka 5 letniego "W rezultacie wzielam rozmiar.. 16-18 ! ![]() Ja ubóstwiam bielizne z Primarka. Staniki u mnie leza wysmienicie! nie szarzeją, nie blakną.. naprawde CUDO! Szczegolnie biustonosz bezszwowy.. kocham go ![]() Mnie sie bizuteria tez podobala ale jakos nigdy nic nie kupilam nie wiem w zasadzie czemu.. a co do kosmetykow to swietny jest taki balsam do ciała w sloiku, np. o zapachu kiwi czy limonki (juz nie pamietam).Kupiłam taki balsam dzien przed powrotem do Polski i na lotnisku mi skonfiskowali nawet go nie otworzyłam (kupilam go za sprawa kolezanki bo dala u niej wąchałąm to cudo)Miałam rowniez płyn do kąpieli fioletowy - CUUUUUUUUUUUUUUUUUUDO ![]() Ps. czekamy na fotki
|
|
#2426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak pojedziesz do leeds, to na bank sie nie zawiedziesz
|
|
#2427 |
|
Zadomowienie
|
hmm a gdzie w Leeds jest ten dzial przecenowy? no bo chetnie bym sie wybrala ale nigdy takiego dzialu nie zauwazylam
|
#2428 |
|
Przyczajenie
|
Hej spotkała się moze któras z Was z tą torbą? jaka jest jakościowo i czy wg Was nadaje sie do chodzenia ' na codzien' ?
![]() np. http://allegro.pl/item538470829_nowa...it_sezonu.html Edytowane przez wytrzask Czas edycji: 2009-01-26 o 19:22 |
|
|
|
#2429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wtedy byly dobrej jakosci... Cholercia zerknelam do swojej torby podroznej a tam jeszcze pasek Atmosphere z metką.. niestety za duzy na mnie a w allegro sie nie bawie narazie chyba poczekam az kiedy przytyje
|
|
#2430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przynajmniej ta czesc byla zrobiona w ten sposob w lipcu i listopadzie Bede tam za poltora tygodnia, to moge zdac relacje
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.

Patiś 
Cala moja stażowa wypłata szła by na ubrania
Tylko idziesz miedzy polkami i slyszysz polaków, którzy z dumą kupują fatałaszki
Bynajmniej ja to tak zawsze odczuwałam.

i spokojnie mi wynagaradza fakt,ze sie swieca