|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2009 cz. IV - w oczekiwaniu na cud! ;*
Cytat:
![]() Cytat:
Wybierz UE, bo będziesz potem mgr. (nie turytyki) ale ekonomii. I zastanów się jeszcze nad AWF. Nie wiem dlaczego ale z tych osób co znam i chcą iść własnie na TiR to wybierają AWF. Cytat:
tak więc niech juz ma tą swoją błekitną koszulę w paski i granatowy krawat do mojej brązowej sukienki. Doszłam do wniosku, ze mam ważniejsze sprawy na głowie niz takie szczegóły. Chill out ![]() Neszika bardzo ładnie dziękuję za zdjęcia
Edytowane przez gaia Czas edycji: 2009-01-26 o 16:22 |
|||
|
|
|
#572 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale 3mam kciuki, że w Twoim przypadku będzie inaczej Cytat:
Bo co kupie, to się rozczaruje... Największe rozczarowanie było chyba cieniami pierre Rene - testery wspaniałe, ale w pudełeczku zupełnie coś innego Jak można tak oszukiwać I 15 zł w błoto![]() Cytat:
Wtedy moje życie mogłoby wyglądać zupeeełnie inaczejCytat:
A, i szkoda ze u mnie Sephory nie ma ![]() EDIT: Neszikaa - czy ja też mogę prosić o fotki ?
"Człowiek nie jest stworzony do klęski. Człowieka można zniszczyć, ale nie pokonać" [Ernest Hemingway] 30.37.45 75.74.50 Edytowane przez Nikaa1990 Czas edycji: 2009-01-26 o 16:26 |
|||||
|
|
|
#573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to nie jest tak, że masz magistra turystyki (bo to turystykę ukończyłaś) na uczelni ekonomicznej. bo jak dla mnie, to by to dziwne było, że masz tytuł ekonomisty po skończeniu turystyki czy europeistyki czy innych kierunków, które tam są
|
|
|
|
|
#574 |
|
Zakorzenienie
|
Eeeeeeeej!
Znajdźcie mi jakieś zajęcie, bo jak nie, to muszę się wziąć za historię... Nic się nie uczyłam przez to malowanie dekoracji, niby wszyscy rozumieją, ale na powtórzeniach znów będę do tyłu... nicRu - no i dobrze zrobisz! A tak z drugiej strony, to jeśli chłopak jest rozrywkowy, to nie dziw się, ze zamiast szarego krawata woli... pomarańczowy. Neszikaa - ślicznie, bardzo mi się podobają Twoje buciki. ![]() Doooobra. Idę. Wpadnę potem. Edytowane przez invissible Czas edycji: 2009-01-26 o 16:31 |
|
|
|
#575 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak jak np po AGH niekoniecznie jesteś inżynierem, tak po UE niekoniecznie jesteś ekonomistą
|
|
|
|
|
#577 |
|
Zadomowienie
|
Neszikaa mogę prosić o zdjęcia?
![]() Mam wyniki próbnych matur! Jestem bardzo zadowolona
|
|
#578 |
|
Zadomowienie
|
No tu się z tobą nie zgodzę. na każdym kierunku na UE zdobywasz (w mniejszym lub większym stopniu) wiedzę ekonomiczną. I np. informatyka na UE różni sie i to bardzo od tej na AGH
|
|
#579 |
|
Zakorzenienie
|
A ja też chcę zdjęciaaaa
jeśli można oczywiście![]() Kupiłam farbę do włosów, czekoladowy brąz, kiedyś już go miałam i bardzo mi się podobał
|
|
|
|
#580 |
|
Zakorzenienie
|
Nesziko w tej fryzurze naprawdę wyglądasz jak kobieta z Twojego avatara
![]() Ślicznie
|
#581 |
|
Rozeznanie
|
Hm jestem w kropce. Moja koncepcja na studniówkowy look zupełnie legła w gruzach! Mam małą czarną najprostszą z możliwych więc biżuteria jest elementem wyróżniającym się. No i wymyśliłam sobie, że założyłabym do mojej małej czarnej dużo długich sznurów pereł, do tego malutkie kolczyki-wkręty i włosy związane na gładko tak jakoś na karku.
No i co - koleżanka miała mi załatwić te perły. No tak mi załatwiała już od września i dzisiaj mi przyniosła je - dwa naszyjniczki długości obroży z malutkich perełeczek, które ledwo widać. Te perły to miał być główny czynnik przyciągający wzrok a tu dupa. Jestem zła, bo teraz nie mam pomysłu zupełnie a do soboty nie zdążę nic załatwić :/
|
#582 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Nesziko, czy tez mogłabym zobaczyć
?
|
#583 |
|
Zakorzenienie
|
pochwal się nam
![]() jasne, że się różni. temu nie zaprzeczam. i jasne, ze masz jakieś przedmioty ekonomiczne. ale jednak na takiej turystyce uczą Cię głównie turystyki, a nie ekonomii. mimo wszystko. |
|
|
|
#584 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ależ Poznań jest cudowny, jest co robić, jak się wie gdzie i kiedy Mamy ładny stary rynek i Stary Browar;DCytat:
Wszystko da się opanować.Cytat:
Cytat:
![]() Też miałam wyniki, tzn z angielskiego rozszerzonego mam 83%.. jestem zadowolona.. Gorzej z historią.. facet mi powiedział, że ledwo zdałam i że mam się poważnie zastanowić czy chcę pisać historię bo jak na razie to beznadzieja i zero postępów Jestem załamana... Nie wiem jaki dokładnie mam wynik ale około 30%...
|
||||
|
|
|
#585 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Napewno cos takiego znajdziesz
|
|
|
#586 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#587 |
|
Zadomowienie
|
No dobrze
![]() biologia R: 87% angielski P: 100% ![]() polski P: 57% (ale sprawdzała moja polonistka, u której zawsze się ma o 15% mniej niż powinno-jutro omówienie i będę szukać pkt, których ona oczywiście nie zauważyła...)
|
|
#588 |
|
Zakorzenienie
|
Dzis 1 raz tanczylam poloneza( bo od niedawna ide na studniowke)
I byla polewka na maxa Robilam wiecej zle niz sie dalo ![]() Plakali ludzie ze mnie ![]() Ale pod koncem załapałam. Z kolega z klasy tanczylam(musze go na jutro zarezerwowac bo fajnie bylo )Acha kiecka bedzie jutro do przymiarki gotowa
|
|
#589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki Śmiała to ja mogę być, ale stres to jest podłe zwierzę i nie wiadomo, kiedy się zaczai i Cię pożre. ![]() PS Mam tyle samo z ang rozszerzonego Tyle, że wypracowanie pisałam w domu, ale samodzielnie.
|
|
#590 |
|
Rozeznanie
|
U mnie największy sklep sieciowy to tally weil :P nawet h&mu nie ma hehe. Nie no - jeszcze poszukam, ale generalnie to zdenerwowałam się
|
#591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na kazdym inaczej trzymaja sie cienie. Np: dziewczyny polecaja Musy (Diamon Bell) a na mnie sie walkuja a na niektorych trzymaja sie cala noc i wiecej (cena kolo 12 zl)JA jestem zadowolona z Bell Planete- blyszczace i duzo odcieni,na mnie sie dlugo trzymaja; kolo 13 zl kosztuja. NA mnie tez o dziwo lepiej trzymaja sie cienie bazarkowe niz firmowe A i lubie jeszcze cienie z paletek Sensique Trendy-4 odcienie(kolorowka dostepna w Naturach) kolo 6 lub 7 zl kosztuje. Nie moge sie przestac sama z siebie smiac I jak ja sie bede dzis uczyc..mam tylko tego poloneza w pamieci.. ![]() I powiem ze 1 miła chwila z klasa od 4 lat-taniec poloneza..naprawde bylo fajnie. (wszyscy popelniaja bledy i tak sympatycznie bylo)
Edytowane przez ilo16na Czas edycji: 2009-01-26 o 17:12 |
|
|
|
|
#592 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja chcialabym zeby bylo choc troszkę miło
A tak to mi się nie chce chodzic do szkoły, w której nie mam nawet z kim pogadać.
|
#593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszyscy sie z siebie nawzajem smiejemy -Pani od w-fu az sie poplakała ze smiechu ![]() Matko jaka jestem podekscytowana ![]() A tak poza tym to nie wiem czy w piatek isc do szkoly-na 8,troche wczesnie
|
|
|
#594 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra zaraz sie posikam..ale
Kolega z klasy powiedzial ze z checia jutro ze mna zatanczy ![]() (ale na studniowce bedzie mial kolezanka.. )
|
|
#595 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co prawda ja wolę puby, więc mam mało na ten temat do powiedzenia.. ![]() Cytat:
U mnie najwyższy wynik to 87%.. A na jakie Ty studia się wybierasz? Ja mam nadzieję dobrze zdać ten ang ustny rozszerzony, ale też duzo zależy od tematu
|
||
|
|
|
#596 | |
|
Zakorzenienie
|
Wkurza mnie moja klasa.
Osoby zajmujące się polonezem zrobili 2 beznadziejne próby trwające 30 minut (!) (ale ludzie kurcze specjalnie jeżdżą na te próby nawet 30km ), a na trzeciej się dziwili, że mało osób przyjechało. Oni są na miejscu, to im łatwo powiedzieć. Teraz na forum nk wypisują jakieś głupoty, że jak ktoś nie chce przychodzić na próby, to niech nie przychodzi na studniówkę. U nas jakby było 100, to i tak by wyszło źle. :killer:Cytat:
W ogóle, kurczę, chciałabym mieć z pisemnego ang przynajmniej te 70-80%. Mam nadzieję, że matura nie będzie trudniejsza niż teraz z cke. ![]() I żeby poziom z geografii znowu zmniejszyli. ![]() A Ty się wybierasz na anglistykę? Ja na organizację produkcji filmowej i tam oprócz rozmowy kwalifikacyjnej liczą polski i angielski, ale ustny Chciałabym mieć z tego ang ustnego przynajmniej 50%, chociaż boję się, że jak mi temat nie podejdzie to nawet nie zdam
Edytowane przez paula007 Czas edycji: 2009-01-26 o 17:39 |
|
|
|
|
#597 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Dokladnie, zeby angielski R byl taki jak teraz z CKE, no moze tematy wypracowan bardziej rpzystepne :P Te mi cos nie podeszly do konca.
|
#598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo się zastanawiam za długo, który temat wybrać, a potem jakie argumenty wybrać albo jaką historię wymyślić. ![]() Teraz pisałam, że chciałam spędzić sama wieczór po męczącym tygodniu, a tu odwiedziła mnie nachalna i wścibska ciotka i się wprosiła. Gadała jakieś pierdoły, ale nagle zobaczyła książkę o Australii i okazało się, że kocha Australię tak samo jak ja (
|
|
#599 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Jestem zadowolona z trwałości, napigmentowania itp cieni z oriflame(no, poza serią Visions), jednak niestety gama kolorystyczna pozostawia wiele do życzenia... kolory raczej przygaszone, "brudne", typu brudny róż czy zgniła zieleń...;/ A to mnie pasują raczej czyste kolory(typ zima).Spróbuję jeszcze z tym Bell, nigdy nie miałam z tej firmy cieni Dzięki
|
|
#600 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj deklaracje zmieniłam... biologia rozszerzona na podstawe. Czyli z CM moge sie pożegnać. No ale nie miałam szansy i tak żeby zdać R na 90 %.
Neszika moge też o zdjęcia prosić ?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:20.

68,5 68 67 66 65 64 63 62 61 60

Jak było u Was?
. Co jakiś czas zerkaliśmy na siebie, wymienialiśmy głębokie spojrzenia, jego czoło było oparte na moim... I tak się bujaliśmy (a w tym czasie ulotnili się wszyscy goście 
Bo co kupie, to się rozczaruje... Największe rozczarowanie było chyba cieniami pierre Rene - testery wspaniałe, ale w pudełeczku zupełnie coś innego
Jak można tak oszukiwać
ale jak idac nie bylo tak źle. Zastanawiam się, czy by nie wziąć WOSu R jako dodatkowego przedmiotu. wiem, że nie zdam albo ledwo zdam (jestem na biol-chemie, a wos w mojej szkole praktycznie nie istnieje), ale przynajmniej moglabym go poprawic w przyszlym roku... hmmmm...

), a na trzeciej się dziwili, że mało osób przyjechało. Oni są na miejscu, to im łatwo powiedzieć. Teraz na forum nk wypisują jakieś głupoty, że jak ktoś nie chce przychodzić na próby, to niech nie przychodzi na studniówkę.